-
[quote=Ritsuka Kun;1331299][B]סם~[/B]
הוא יכול לנשוך כפעולה רגילה ם:
בעקרון הוא לא יכול ללמוד נשיכה (Bite)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארוך יוצא במהירות ופותח את פיו ונושך בקטנה את זנבו של בידוף הנבהל ומתחיל לרוץ במעגלים ומנסה להעיף את ארון ממנו. ארון לא מוותר וממשיך לנשוך את זנבו של בידוף. בידוף מתעשת ומתחיל לאגור מים בזנבו והוא מתכוון לשחרר את המתקפה הישר לתוך פיו של ארון.
[/quote]
"ארון תשחרר את זנבו ואז דחיפה מטווח אפס" אומר לארון.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1~~~~~
צהנותר עם שריטות. טיילו נהדף ומתיישב על ומתחיל לזהור באור בהיר ואז הוא מתאושש ויוצא שוב עם ניקור טיילו השתמש בדגירה ( roost- שזה התיאור הכי טוב שמצאתי לזה במקום ענף XD)..[/QUOTE]
חחחחחחחחחחח
"צ'ימצ'אר נהדר!" אשבח אותו על הקרב ואחשב על טקטיקה בראש, " צ'ימצ'אר תנצל את הזמן שהוא מתאושש ותרוץ בקפיצות מצד לצד ותתקיף אותו בשריטות שיתיחו אותו על הרצפה!" אומר, " ואחר כך תקפוץ גבוה בכיוון השמש ותסנוור אותו! תמסה להשתמש בגחלת באוויר!" אומר לצ'ימצ'אר בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331299][
[B]דארן~[/B]
אתה משבח את דאסקול ומצליח רק ללטף את המסכה שעל פניו. אתה מסתכל על בורמי המעולף וזורק עליו פוקדור ריק. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את בורמי ומתחיל להתנדנד על האדמה. לאחר כמה שניות הפוקדור נעצר.
בורמי נלכד.
[/QUOTE]
אני מחייך חיוך רחב, 'מצויין...' אני חושב לעצמי ומרים את הפוקדור של בורמי.
אני מחזיר את דאסקל לפוקדור, וממשיך הלאה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331299]
[B]אוסטין~[/B]
יש לך טריקו מוכשר XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת עם פניך מורמות אל השמיים הכחולים במחשבות על אחותך. ככל שאתה מתרכז בה אתה לא מבחין בדרך, מה שגורם לך למעוד וליפול על בטנך. אתה מסתכל ורואה שדרכת על מה שנראה כמו איצטרובל גדול וכחול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/Spr_5b_204.png[/IMG]).
[/quote]
פאנקו.. אני בספק אם המתקפות שלו יהיו מרהיבות בשביל תחרויות...
ותגיד הדבר הזה לא אמור להתפוצץ כשהוא נבהל?!
--------------
"היי זה פאנקו!" אזהה את הפוקימון אקרא, "מטצער, לא ראיתי אותך" אומר באדיבות ואבדוק מה לפוקדע יש להגיד עליו.
לאחר מכן אנסה להזמין אותו לקרב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331299]
[B]ניל~[/B]
הבחורה מרימה לך אצבע משולשת ואז בועטת לך בביצים והולכת משם בהיסטריה מקללת אותך בצרפתית.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לטפס על הגוש אבל מחליק כל פעם בחצי. לפתע הגוש מתחיל לרעוד ונהמה רצינית נשמעת מכיוון הגוש. "נראה לי שהרגזת את זה" אומרת הבחורה ונעמד לידך.[/QUOTE]
מי הפושטק שעקף אותי בהודעות :@
-----
"כן אז אצלך זה הפוך!"אומר תוך כדי שאני מתפתל על הרצפה.
----------
"ממתי עצים מתרגזים? "אשאל כשאלה רטורית בזמן שאני מכוון את הפוקדע לכיוונו של העץ הבננה.
-
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה מתחילה להתגלגל במהירות על האדמה במרטה לנער ממנה את נינקדה הנמעך תחת משקלה של צ'ארלה. נינקדה מתחיל לצאת עם שריטה אבל נהדף מעשרות כדורי האש העפים עליו ופוגעים בו ישירות.
נינקדה מתחיל להקשיח את גופו ואז יוצא שוב עם שריטה לעברה של צ'ארלה.
[B]סם~[/B]
ארון משחרר את זנבו של בידוף ודוחף אותו בעצמה בישבנו ומטיח את פרצופו באדמה. בידוף מתעצבן ומשחרר את זנב האקווה שלו ופוגע ישירות בארון.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מזנב באוויר ממש עם כיוון השמש וטילו המנסה לפגוע בו מסנוור מהאור הבוהק ואינו מצליח להתחמק מכדורי האש היוצאים מידיו של צ'ימיצ'אר ונפגע קשות.
טיילו למרות הכל לא מוותר וממשיך עם ניקור נוסף, אבל מפספס את צ'ימיצ'אר הנחות על האדמה בקלילות.
[B]דארן~[/B]
אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. כלפתע מבין השיחים קופצת אליך בחורה, לבושה בתלבושת בית ספר, בצרחות אימה [IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG] "תעזור לי!!!" היא צורחת. אתה מנסה להתסכל ממה היא בורחת ואז אתה מבחין בנחיל עצום של פוקימונים צהובים הנראים כמו דבורה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a5/Spr_5b_015.png[/IMG]).
[B]אוסטין~[/B]
הרסת! XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה להתנצל ולכוון עליו את הפוקידע, אבל לפני שאתה עוד מספיק פינקו משתמש בהרס עצמי ומתפוצץ ומעיף אותך לאחור. אתה מנסה להסתכל איפה הוא אבל כל מה שאתה רואה זה עשן סמיך המקשה על הנשימה.
[B]ניל~[/B]
"פשוטק מסריח הלוואי שחמישה סודנים מדרום ת"א יאנסו אותך!!" צורחת עליך הבחורה וזורקת על ראשך סלע ענקי!
אתה מכוון את הפוקידע ולפתע היא נדלקת "טרופיוס- פוקימון הפרי. למרות משקלו העצום פוקימון זה יכול לעוף בעזרת העלים הגדולים שעל גבו. נאמר שישנם טרופיוסים גדולים יותר אפילו מהרים" לאחר מכן הפוקידע נסגרת. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_5b_357.png[/IMG]
"הדבר הזה עצום!" קוראת הבחורה וכל הצבע שעל פניה נעלם. אתה מסתכל לאיפה שהיא מסתכלת וקולט את ראשו הענקי של טרופיוס מסתכל עליכם והוא נראה עצבני במיוחד.
-
[quote]אדם~
צ'ארלה מתחילה להתגלגל במהירות על האדמה במרטה לנער ממנה את נינקדה הנמעך תחת משקלה של צ'ארלה. נינקדה מתחיל לצאת עם שריטה אבל נהדף מעשרות כדורי האש העפים עליו ופוגעים בו ישירות.
נינקדה מתחיל להקשיח את גופו ואז יוצא שוב עם שריטה לעברה של צ'ארלה.[/quote]
",צ'ארלה אנחנו צריכים דיוק וזריזות, ריקוד דרקון!" פקדתי, מנסה לגבש אסטרטגיה "ואז שוב, גחלת!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331312][
[B]ניל~[/B]
"פשוטק מסריח הלוואי שחמישה סודנים מדרום ת"א יאנסו אותך!!" צורחת עליך הבחורה וזורקת על ראשך סלע ענקי!
אתה מכוון את הפוקידע ולפתע היא נדלקת "טרופיוס- פוקימון הפרי. למרות משקלו העצום פוקימון זה יכול לעוף בעזרת העלים הגדולים שעל גבו. נאמר שישנם טרופיוסים גדולים יותר אפילו מהרים" לאחר מכן הפוקידע נסגרת. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_5b_357.png[/IMG]
"הדבר הזה עצום!" קוראת הבחורה וכל הצבע שעל פניה נעלם. אתה מסתכל לאיפה שהיא מסתכלת וקולט את ראשו הענקי של טרופיוס מסתכל עליכם והוא נראה עצבני במיוחד.[/QUOTE]
אשתמש בקלפה כמגן פוקימוני.
"רק לא סודנים !"אומר בזמן שאני מתפשט,"זהו עכשיו זה אבוד! אני אראה לך מה זה ."אחר כך אתחיל לרוץ כפדופיל לילד קטן.
------------------------
"פאק פאק פאק לברוח ?"אשאל עם חיוך מטומטם.
-
[b]אדם~[/b]
צ'ארלה מושיטה את ידיה קדימה ומתחילה לבצע ריקוד מוזר כשידייה, זנבה וראשה זזים ללא הרף. לאחר כמה רגעים היא נעמדת ולהבת זנבה גדלה משמעותית והיא שולחת גחלת ענקית לעברו של נינקדה ומעלפת אותו על המקום.
[b]ניל~[/b]
"כן?" שואלת אותך הבחורה ועלה את ידיה על פרצופה ומושכת את הפנים ואתה מגלה שזה בעצם בחור זקן ושעיר "בוא אליי מתוק!" הוא קורא בזמן שאתה רץ אליו בעירום.. אכלת אותה, ואתה אוכל בתחת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מסתכל לכיוון הבחורה ואתה רואה שהיא כבר התחילה לברוח היישר לעומק החורשה. בינתיים טורפיוס מסתכל עליך ושולח לכיוונך קרן על ענקית!!
-
[quote]
אדם~
צ'ארלה מושיטה את ידיה קדימה ומתחילה לבצע ריקוד מוזר כשידייה, זנבה וראשה זזים ללא הרף. לאחר כמה רגעים היא נעמדת ולהבת זנבה גדלה משמעותית והיא שולחת גחלת ענקית לעברו של נינקדה ומעלפת אותו על המקום.
[/quote]
"עבודה מעולה צ'ארלה!" קראתי בהתלהבות, שולף פוקדור נוסף "פוקדור צא!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1331312]
[B]סם~[/B]
ארון משחרר את זנבו של בידוף ודוחף אותו בעצמה בישבנו ומטיח את פרצופו באדמה. בידוף מתעצבן ומשחרר את זנב האקווה שלו ופוגע ישירות בארון.
[/quote]
"ארון אל תכנע אתה יכול להביס אותו, תשתמש בקשיחות ואז תנגח בו בראשו בכל הכוח" אומר לארון.
-
[b]אדם~[/b]
אתה משבח את צ'ארלה וזורק על נינקדה פוקדור ריק. הפוקדור כולא בתוכו את נינקדה ומתחיל להתנדנד מהצד לצד. כעבור כמה רגעים הוא נעצר. לכדת את נינקדה!
[b]סם~[/b]
ארון מקשיח שוב את גופו ונוגח בעוצמה אדירה את בידוף על האדמה ומחסל אותו במקום.
-
[quote]אדם~
אתה משבח את צ'ארלה וזורק על נינקדה פוקדור ריק. הפוקדור כולא בתוכו את נינקדה ומתחיל להתנדנד מהצד לצד. כעבור כמה רגעים הוא נעצר. לכדת את נינקדה![/quote]
"מעולה!" קראתי והבאתי לצ'ארלה חיבוק "את מעולה, לא מתחרט לרגע שקיבלתי אותך!"
החזרתי אותה אל הפוקדור והמשכתי לעבר השביל שהיה שם, בתקווה להראות את כישוריי למאמן פוקימונים כלשהו...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331317]
[b]ניל~[/b]
"כן?" שואלת אותך הבחורה ועלה את ידיה על פרצופה ומושכת את הפנים ואתה מגלה שזה בעצם בחור זקן ושעיר "בוא אליי מתוק!" הוא קורא בזמן שאתה רץ אליו בעירום.. אכלת אותה, ואתה אוכל בתחת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מסתכל לכיוון הבחורה ואתה רואה שהיא כבר התחילה לברוח היישר לעומק החורשה. בינתיים טורפיוס מסתכל עליך ושולח לכיוונך קרן על ענקית!![/QUOTE]
"לאאאאא בעצם כןןןןןןןןןןן"אומר.
-----------------------------------
"סידוט צא,תשתמש בהתקשחות ואז בדגירה!"אומר במהירות ואקפוץ הצידה"
"היא מודעת לכך שהעונש על הפקרה הוא מוות ?"(או אונס אבל אני כבר יודע לאיזה כיוון זה ילך:() אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331312][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מזנב באוויר ממש עם כיוון השמש וטילו המנסה לפגוע בו מסנוור מהאור הבוהק ואינו מצליח להתחמק מכדורי האש היוצאים מידיו של צ'ימיצ'אר ונפגע קשות.
טיילו למרות הכל לא מוותר וממשיך עם ניקור נוסף, אבל מפספס את צ'ימיצ'אר הנחות על האדמה בקלילות.[/QUOTE]
מידיו? XD
"צ'ימצ'אר מהלך מצוין! כל הכבוד!" אומר לפוקימון שלי בגאווה, "קדימה תנצל את העייפות של טיילו בשביל לשגר עוד מתח של גחלת! אם הוא מתחמק תרוץ אליו ותחבוט בו בעזרת שריטה הגונה!" אומר לצ'ימצ'אר בנחישות תוך כדי שאני מביט בטיילו
-
[quote=Ritsuka Kun;1331325]
[B]סם~[/B]
ארון מקשיח שוב את גופו ונוגח בעוצמה אדירה את בידוף על האדמה ומחסל אותו במקום.[/quote]
"כל הכבוד ארון, ידעתי שתצליח" אומר לו לאחר מכן אתקרב אליו ואלטף את ראשו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331312][
[B]דארן~[/B]
אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. כלפתע מבין השיחים קופצת אליך בחורה, לבושה בתלבושת בית ספר, בצרחות אימה [IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG] "תעזור לי!!!" היא צורחת. אתה מנסה להתסכל ממה היא בורחת ואז אתה מבחין בנחיל עצום של פוקימונים צהובים הנראים כמו דבורה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a5/Spr_5b_015.png[/IMG]).
[/QUOTE]
"מה.." אני ממלמל בפחד ומתחיל לברוח מנחיל הדבורים הגדול.
'מה אני יכול לעשות...' אני מנסה לחשוב תוך כדי ריצה, ומוציא מהכיס את הפוקדור של דאסקל. תוך כדי ריצה, אני זורק את הפוקדור של דאסקל באוויר, "דאסקל, תנסה לעצור את נחיל הדבורים בעזרת נטרול וצל לילה!" אני צועק לדאסקל, מקווה כי בעזרת ההפחדות שלו יצליח להרחיק את הדבורים.
-
[b]אדם~[/b]
אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט גדול שעליו רשום "[i]דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ[/i]" וממש בסמוך לשלט אתה מבחין במרכז פוקימון גדול.אתה נכנס פנימה ורואה אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.
[b]ניל~[/b]
אתה משחרר את סידוט אבל הוא עדיין מותש מהקרב האחרון שלו ורק למראה של טרופיוס הוא מתעלף בחזרה. בינתיים הקרן על נשלחת לכיוונך ואתה מוטח על עץ ומשם הכל שחור. כשאתה מתעורר כבר שעת ערב מאוחרת ולידך יושבת הנערה "מצטערת שנעלמתי" היא אומרת נבוכה, נראה שהיא בכתה המון על הנטישה שלך. אתה רואה שהיא הכינה לכם מחנה מאולתר ובמכרז המחנה יש מדורה גדולה ועליה יש סיר התלוי על מקלות.
[b]פלינט~[/b]
כן ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר משחרר מכף ידו כדור אש ענקי ומשחרר אותו על טיילו ומעלף אותו על המקום.
הלכתי להביא את אחותי מהגן~ כבר יעודכן!
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331333]
[b]ניל~[/b]
אתה משחרר את סידוט אבל הוא עדיין מותש מהקרב האחרון שלו ורק למראה של טרופיוס הוא מתעלף בחזרה. בינתיים הקרן על נשלחת לכיוונך ואתה מוטח על עץ ומשם הכל שחור. כשאתה מתעורר כבר שעת ערב מאוחרת ולידך יושבת הנערה "מצטערת שנעלמתי" היא אומרת נבוכה, נראה שהיא בכתה המון על הנטישה שלך. אתה רואה שהיא הכינה לכם מחנה מאולתר ובמכרז המחנה יש מדורה גדולה ועליה יש סיר התלוי על מקלות.
[/QUOTE]
נערה כה בטח עדיין לא הבאת ספרייט ואתה חושב שאני אפול בפח הזה שוב.
----------------------------
"איפה אנחנו?מה קרה לטרופיוס?איפה סידוט?" אציף את הנערה בשאלות בזמן שאני מנסה לקום.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331333][b]
[b]פלינט~[/b]
כן ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר משחרר מכף ידו כדור אש ענקי ומשחרר אותו על טיילו ומעלף אותו על המקום.
הלכתי להביא את אחותי מהגן~ כבר יעודכן![/QUOTE]
לפי מה שראיתי הוא יורה גחלת מהפה XD
"צ'ימצ'אר זה היה קרב מצוין!" אומר לו בחיוך ואחבק אתו חיבוק חזק ואוהב, "הטיילו הזה ממש נלחם חזק..רואים שהוא פוקימון נחוש בדעתו,הוא לא ברח כמו השאר.." אומר לצ'ימצ'אר בעודי מסתכל על טיילו, "אני חושב שהוא מתאים לצוות שלנו! שניכם תהיו פוקימונים חזקים מאוד!" אומר לצ'ימצ'אר בחיוך ואזרוק פוכדור על טיילו בציפיה לראות מה יקרה
-
[B]סם~[/B]
אתה מאושר מניצחונך בקרב ומלטף את ראשו המתכתי של ארון בחיבה.
לאחר מכן אתם ממשיכים בדרכם וכעבור מספר דקות ספורות אתה מבחין בפוקימון נוסף הולך בקרבת מקום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_5b_161.png[/IMG]. אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא סנטרט הפוקימון הצופה.
[B]דארן~[/B]
אתה מתחיל לרוץ יחד עם הילדה מנחיל הבידרלים הזועמים. אתה משחרר את דאסקל אשר מנסה להשתמש בנטרול, אבל הבדרילים טרם תקפו אתכם, אז היא פועלת. דאסקול נלחץ ומתחיל לעוף לצידך ואז מנסה להשתמש בצל לילה אבל פוגע רק בשני בידרלים. "לכאן!" קוראת הנערה ומושכת בידך ומפילה אתכם לתוך שיח ענקי. בינתיים אתה שומע את זמזום הבידרלים מעליכם. הנערה מקרבת את אצבעה על פיה בסימן לשקט. לאחר עשרים דקות לערך, הזמזום נעלם ושניכם יוצאים מהשיח "וואי תודה!" היא אומרת בחיוך מתנצל "שמי דון" היא אומרת בחיוך ומושיטה את היד.
[B]ניל~[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/w1xwef.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה משפילה את מבטה "אנחנו בקרחת יער. טורפיוס אחרי שפוצץ את האיזור נעלם וסידוט שלך פה" היא אומרת בשקט ומצביעה על סידוט היושב ליד האש יחד עם קלפה. "אני ממש ממש מצטערת שככה ברחתי לך" היא אומרת ומתחילה לבכות בכי מר.
[B]פלינט~[/B]
במנגה הוא יורה מהידיים ם: יותר מגניב מאשר מהפה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על טיילו המעולף והוא נלכד בתוך הפוקדור. הפוקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד ולבסוף נעצר. טיילו נלכד!
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331343][
[B]דארן~[/B]
אתה מתחיל לרוץ יחד עם הילדה מנחיל הבידרלים הזועמים. אתה משחרר את דאסקל אשר מנסה להשתמש בנטרול, אבל הבדרילים טרם תקפו אתכם, אז היא פועלת. דאסקול נלחץ ומתחיל לעוף לצידך ואז מנסה להשתמש בצל לילה אבל פוגע רק בשני בידרלים. "לכאן!" קוראת הנערה ומושכת בידך ומפילה אתכם לתוך שיח ענקי. בינתיים אתה שומע את זמזום הבידרלים מעליכם. הנערה מקרבת את אצבעה על פיה בסימן לשקט. לאחר עשרים דקות לערך, הזמזום נעלם ושניכם יוצאים מהשיח "וואי תודה!" היא אומרת בחיוך מתנצל "שמי דון" היא אומרת בחיוך ומושיטה את היד.
[/QUOTE]
"קוראים לי דארן." אני משיב בחיוך ולוחץ את ידה, תודה גם לך, את הצלת אותי..." אני מוסיף בחיוך, ומציץ מהשיח, בודק אם נחיל הדבורים עבר.
במידה ועברו, אני קם על רגליי, וגם עוזר לדון לקום. במידה ולא, אני נשאר בתוך השיח ומחכה יחד עם דון.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331343][B]
[B]פלינט~[/B]
במנגה הוא יורה מהידיים ם: יותר מגניב מאשר מהפה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על טיילו המעולף והוא נלכד בתוך הפוקדור. הפוקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד ולבסוף נעצר. טיילו נלכד![/QUOTE]
לא נכון!
"נהדר!" אקרא בשמחה וארים את הפוכדור של טיילו,אביט בו בחיוך ואקח אותו איתי, "צ'ימצ'אר כדאי שתנוח,היית נהדר,אלא אם כן אתה רוצה להמשיך איתי" אשאל אותו בחיוך ואראה מה הוא בוחר,אחרי התשובה שלו אמשיך בדרכי
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331343]
[B]ניל~[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/w1xwef.png[/IMG]
הנערה משפילה את מבטה "אנחנו בקרחת יער. טורפיוס אחרי שפוצץ את האיזור נעלם וסידוט שלך פה" היא אומרת בשקט ומצביעה על סידוט היושב ליד האש יחד עם קלפה. "אני ממש ממש מצטערת שככה ברחתי לך" היא אומרת ומתחילה לבכות בכי מר.
[/QUOTE]
זה מסביר הכל....
---------------------
"לא קרה כלום"אומר לה בזמן שאני מתקרב לשני הפוקימונים הוציא להם מעט אוכל ואבדוק את מצבו של סידוט.
-
[B]דארן~[/B]
"באמת מצטערת שסיבכתי אותך בזה" היא אומרת שוב ובודקת יחד איתך את השטח ואתם מגלים שלא נישאר שם אפילו בידריל אחד. "רציתי ללכוד ווידל קטן, אבל אז הוא התחיל לבכות וכל הנחיל הזה התחיל לרדוף אחריי" היא אומרת ומצחקקת קלות. "לאן אתה הולך?" היא שואלת.
[B]פלינט~[/B]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/7/71/Chimler_Ember.png/150px-Chimler_Ember.png[/IMG]
ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימצ'אר נראה להוט מהקרב והוא מחליט ללכת לידך. כעבור זמן מה אתה מבחין בשלט גדול הרשום עליו "[I]דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ[/I]" אתה מחייך לעצמך, עברת חצי מהדרך לעיר הראשונה במסע שלך. אתה ממשיך ללכת ורואה שהדרך מתפצלת אחת לכיוון גבעה גבוהה, שזה כנראה דרך למסלול טיול ועוד דרך היישר לחורשה.
[B]ניל~[/B]
אתה רוצה את הבחור השעיר? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא לפוקימונים שלך אוכל ורואה שסידוט נראה הרבה יותר טוב והוא שמח לראותך. "אם אתה רוצה יש עוד בכמה קילומטרים מרכז פוקימונים אפשר לישון שם, או לישון פה בחוץ" אומרת לך הבחורה "דרך אגב שמי תמי" היא אומרת בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331351][B]
[B]פלינט~[/B]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/7/71/Chimler_Ember.png/150px-Chimler_Ember.png[/IMG]
ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימצ'אר נראה להוט מהקרב והוא מחליט ללכת לידך. כעבור זמן מה אתה מבחין בשלט גדול הרשום עליו "[I]דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ[/I]" אתה מחייך לעצמך, עברת חצי מהדרך לעיר הראשונה במסע שלך. אתה ממשיך ללכת ורואה שהדרך מתפצלת אחת לכיוון גבעה גבוהה, שזה כנראה דרך למסלול טיול ועוד דרך היישר לחורשה.
[/QUOTE]
נו שיהיה,אבל שהוא לומד להביור הוא יירה מהפה! XD
"צ'י'מצ'אר מספיק היינו באזור עצים וחורשות,הגיע הזמן ללכת לאזור חדש!" אומר לו כדי להלהיט אותו ונלך בכיוון הגבעה הגבוהה ואחפש אחר דברים מעניינים
-
[b]מיילין~[/b]
בוקר טוב ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מכוונת את הפוקידע שלך על הגוש החוסם את המעבר, אבל הפוקידע אינה מאתרת כלום. גם שירלי מנסה ממקום אחר, אבל הפוקידע שלה גם לא מצליחה למצוא כלום. "אוף!" היא קוראת ומתיישבת ליד הגוש הענקי "אני כ"כ רעבה וממש מאחוריו יש מרכז!" היא אומרת ומתחילה לרקוע ברגליה בכעס. לפתע הצ'יקוריטה שלה מתחילה לקרוא לכן במהירות ומצביעה למשהו הנראה כמו עץ בננות.
אני אקטוף כחמש בננות, אחת לעצמי, אחת לוורמפל, אחת לפיצ'ו, אחת לשירלי ואחת לצ'יקוריטה
לאחר מכן אומר ''אומ..בואי ננסה לתקוף!'' ''פיצ'ו מכת ברק, וורמפל עוקץ רעל!'' אביט בפוקימונים תוקפים בתקווה שיקרה משהו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331351][B]
[B]ניל~[/B]
אתה רוצה את הבחור השעיר? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא לפוקימונים שלך אוכל ורואה שסידוט נראה הרבה יותר טוב והוא שמח לראותך. "אם אתה רוצה יש עוד בכמה קילומטרים מרכז פוקימונים אפשר לישון שם, או לישון פה בחוץ" אומרת לך הבחורה "דרך אגב שמי תמי" היא אומרת בחיוך.[/QUOTE]
"ניל" אומר" ישנים בחוץ,הכל כאן מוכן ולא בטוח שנספיק להגיע למרכז לפניי שיחשיך לגמרי" אוסיף בהחלטיות.
-
[quote]אדם~
אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט גדול שעליו רשום "דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ" וממש בסמוך לשלט אתה מבחין במרכז פוקימון גדול.אתה נכנס פנימה ורואה אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.[/quote]
"שלום לך!" אומר בביישנות, אוציא מהחגורה שלושה פוקדורים ואניח על הדלפק. "תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי? כמו כן, תוכלי לתת לי קצת מידע על ההבדלים בין פוקימונים זכרים לנקבות? ומה זה רבייה?"
-
[B]פלינט~[/B]
הוא יכול גם מהתחת :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחליט לשנות אווירה ומחליט לקחת את המסלול דרך הגבעה. עד מהרה רגלייך מתעייפות מהטיפוס הממושך. בערך בחצי הדרך אתה שומע רעש המגיע לכיוונך. אתה מסתובב ורואה עצם ענקית עפה לכיוונך. אתה מצליח להתחמק בקושי מהעצם. אתה מסתכל ורואה יצור קטן עם גולגולת על פרצופו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]
"קיובון!" הוא צועק והעצם חוזרת ופגעת לך בראש.
[B]מיילין~[/B]
אתה מתחילה לטפס על הגוש עץ אבל מהרה את מחליקה לאחור. לפתע נהמה כבדה נשמעת מהגוש. את מסתכלת באימה כשאת מבינה הגוש החוסם את הדרך בעצם טרופיוס ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_5b_357.png[/IMG]) ענק הישן באמצע הדרך. שירלי מסתכלת מפוחדת למראה היצור ענק "נראה לי שהערנו אותו!" היא צועקת וצועדת צעד מגושם לאחור.
[B]ניל~[/B]
"אוקי" אומרת תמי ומנגבת את הדמעות מפניה. "כדאי שאני אבדוק מה עם האוכל" היא אומרת בחיוך והולכת לסיר משאירה אותך עם הפוקימונים שלך בצד השני.
[B]אדם~[/B]
"כמובן" היא אומרת בחיוך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומכניסה אותך למכונה "ובכן אין ממש הבדל בין זכרים ונקבות. חוץ מהדבר המובן מאליו" היא אומרת ומצחקקת "יש כמה פוקימונים שהם יכולים להיות רק זכרים כמו טאורוס או נידורינו ויש כמה שהן רק נקבות כמו צ'אנסי או מילקטנק." היא אומרת "לרבייה אתה צריך שני פוקימונים זכר ונקבה שהם מאותה קבוצת רבייה, או לחלופין פוקימון ממין אחד ודיטו. המין של הפוקימון נקבע לפי הנקבה ואילו הזכר יכול לתרום מתקפות. למשל אתה רוצה צ'אנסי עם מתקפה ארומטרפיה אתה צריך להרביע אותה עם פוקימון זכר שיודע את המתקפה, נגיד רוסליה" היא אומרת בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת ומגישה לך את הפוקדורים שלך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331351][B]דארן~[/B]
"באמת מצטערת שסיבכתי אותך בזה" היא אומרת שוב ובודקת יחד איתך את השטח ואתם מגלים שלא נישאר שם אפילו בידריל אחד. "רציתי ללכוד ווידל קטן, אבל אז הוא התחיל לבכות וכל הנחיל הזה התחיל לרדוף אחריי" היא אומרת ומצחקקת קלות. "לאן אתה הולך?" היא שואלת.
[/QUOTE]
"אני הולך לכיוון העיר ג'נטה," אני משיב בחיוך קטן, "התחלתי היום את מסעי כמאמן..." אני מוסיף.
"ואת?" אני שואל אותה בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331378][B]פלינט~[/B]
הוא יכול גם מהתחת :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחליט לשנות אווירה ומחליט לקחת את המסלול דרך הגבעה. עד מהרה רגלייך מתעייפות מהטיפוס הממושך. בערך בחצי הדרך אתה שומע רעש המגיע לכיוונך. אתה מסתובב ורואה עצם ענקית עפה לכיוונך. אתה מצליח להתחמק בקושי מהעצם. אתה מסתכל ורואה יצור קטן עם גולגולת על פרצופו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]
"קיובון!" הוא צועק והעצם חוזרת ופגעת לך בראש.
[/QUOTE]
אני אסתפק רק מהפה XD
"למה זה היה מועיל?" אצעק לעבר הקיובון בכעס ואסמן לצ'ימצ'אר להתכונן להילחם, "הוא מסוג אדמה ויש לו יתרון עליך צ'ימ'צאר אבל אני מאמין שאתה תוכל לנצח!" אעודד את צ'ימצ'אר בחיוך.
"אוקיי צ'ימצ'אר תחכה למתקפה שלו,ברגע שהוא מכוון לך מתקפה כל שהיא תקפוץ על סלע קרוב ותתחמק,לאחר מכן תנסה לשגר גחלת שתפגע חזיתית בצידו של קיובון!" אדריך אותו בנחישות ואחכה לראות איך הקרב יתפתח
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331378][B]
[B]ניל~[/B]
"אוקי" אומרת תמי ומנגבת את הדמעות מפניה. "כדאי שאני אבדוק מה עם האוכל" היא אומרת בחיוך והולכת לסיר משאירה אותך עם הפוקימונים שלך בצד השני.
[/QUOTE]"
הפוקימונים מתרפאים עם הזמן נכון ?
--------------------------------------
'בלונדינית, זה מסביר הכל, אחשוב לעצמי.
"אני מבין שכבר הכרתם"אומר לקלפה וסידוט.
"מחר בעזרת השם אנחנו נגיע למכון, ככה שסידוט תנוח עד אז"אוסיף ואכניס את סידוט לפוכדור.
-
מה
יא בן זונה
קראת לאדם ולפלופי להירשם למשחק הזה ולי לא? T^t
-
[quote]אדם~
"כמובן" היא אומרת בחיוך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומכניסה אותך למכונה "ובכן אין ממש הבדל בין זכרים ונקבות. חוץ מהדבר המובן מאליו" היא אומרת ומצחקקת "יש כמה פוקימונים שהם יכולים להיות רק זכרים כמו טאורוס או נידורינו ויש כמה שהן רק נקבות כמו צ'אנסי או מילקטנק." היא אומרת "לרבייה אתה צריך שני פוקימונים זכר ונקבה שהם מאותה קבוצת רבייה, או לחלופין פוקימון ממין אחד ודיטו. המין של הפוקימון נקבע לפי הנקבה ואילו הזכר יכול לתרום מתקפות. למשל אתה רוצה צ'אנסי עם מתקפה ארומטרפיה אתה צריך להרביע אותה עם פוקימון זכר שיודע את המתקפה, נגיד רוסליה" היא אומרת בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת ומגישה לך את הפוקדורים שלך.[/quote]
"אין בעיה. אם כך צ'ארלה, אנחנו בסדר גמור." אמרתי בביטחון, הודיתי לאחות ויצאתי מהמרכז, ממשיך בדרך 25 אל הלא נודע...
-
מה אתם ממשיכים להגיב לו יא חארותתתתתתתתתת מהההההההההה אתם לא רואים שאני לא רשום?! איך אפשר לשחק במשחק הזה בלי שאני אהיה רשום?!
העיקר קרדיט על הלוגו שאלוהים יודע למה הוא שמר יש לי
לכו תמותו כולכם )))))))):
-
[B]דארן~[/B]
"אה גם אני מאמנת" היא אומרת וקורצת "אני בדיוק סיימתי את קרב המכון שלי נגד המנהיג והחלטתי לחפש פוקימון לפני שאני ממשיכה בדרך" היא מוסיפה ומתחילה ללכת לצידך "מה דעתך על קרב ידידותי?" היא שואלת בחיוך ומרימה פוקדור אדום מכיסה.
[B]פלינט~[/B]
למה תחשוב על זה.. זה יכול להיות שימושי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קיובון לא מחכה שצ'ימיצ'אר יתחיל והוא שולח שוב את העצם שבידו לעבר צ'ימיצ'אר הקופץ על אחד מהסלעים ומתחמק. לפתע קיובון קופץ לאוויר ומשתמש בעצם כאלה ופוגע בצ'ימיצ'אר חזיתית ומטיח אותו לאחור. צ'ימיצ'אר לא מוותר ושולח גחלת לעברו של קיובון, אבל הוא הודף את המתקפה ע"י סיבוב העצם שבידו במהירות אדירה.
[B]ניל~[/B]
עם הזמן כן ם:
קלפה וסידוט נראים מאושרים ביחד וקלפה נראית עצובה שהחזרת את סידוט לפוקדור שלו. "האוכל מוכן!" קוראת תמי ומוזגת לך צלחת עם תבשיל מהביל "אני מקווה שיהיה לך טעים!" היא אומרת ומתחילה לאכול בעצמה. ואז אחרי ביס אחד קמה ומביאה גם לקלפה שלך צלחת ואז פונה אליך "לא יהיה אכפת לך אם אני אשחרר את שלי נכון?" היא שואלת בחיוך.
נדב~ 33333333333333333333333>
[B]אדם~[/B]
אתה ממשיך ללכת בדרך וכעבור כמה רגעים אתה מבחין בבחור הנראה מבוגר ממך רק בקצת [IMG]http://i45.tinypic.com/12492k7.gif[/IMG] "אחר הצהריים נעימים לך! מה דעתך על קרב?" הוא שואל במבטא מעט מוזר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331541
[B]ניל~[/B]
עם הזמן כן ם:
קלפה וסידוט נראים מאושרים ביחד וקלפה נראית עצובה שהחזרת את סידוט לפוקדור שלו. "האוכל מוכן!" קוראת תמי ומוזגת לך צלחת עם תבשיל מהביל "אני מקווה שיהיה לך טעים!" היא אומרת ומתחילה לאכול בעצמה. ואז אחרי ביס אחד קמה ומביאה גם לקלפה שלך צלחת ואז פונה אליך "לא יהיה אכפת לך אם אני אשחרר את שלי נכון?" היא שואלת בחיוך.
נדב~ 33333333333333333333333>
[/QUOTE]
נדב הוא כמו זונה הוא חייב התייחסות או לפחות כסף בשביל להירגע.
+++++++++
"ברור שאפשר "אומר ואטעם מהתבשיל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331541][B]דארן~[/B]
"אה גם אני מאמנת" היא אומרת וקורצת "אני בדיוק סיימתי את קרב המכון שלי נגד המנהיג והחלטתי לחפש פוקימון לפני שאני ממשיכה בדרך" היא מוסיפה ומתחילה ללכת לצידך "מה דעתך על קרב ידידותי?" היא שואלת בחיוך ומרימה פוקדור אדום מכיסה.
[/QUOTE]
דאסקל עדיין בחוץ נכון?
-----
"אחרייך," אני משיב בחיוך קטן, ולוקח כמה צעדים לאחור כדי להתכונן לקרב.
אני מחזיר את דאסקל לפוקדור שלו, 'בקרב הזה אני אשתמש בבורמי... נראה איך הוא...' אני חושב לעצמי, "קרב יחידים 2 על 2?" אני שואל אותה לגבי תנאי הקרב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331541][B]
[B]פלינט~[/B]
למה תחשוב על זה.. זה יכול להיות שימושי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קיובון לא מחכה שצ'ימיצ'אר יתחיל והוא שולח שוב את העצם שבידו לעבר צ'ימיצ'אר הקופץ על אחד מהסלעים ומתחמק. לפתע קיובון קופץ לאוויר ומשתמש בעצם כאלה ופוגע בצ'ימיצ'אר חזיתית ומטיח אותו לאחור. צ'ימיצ'אר לא מוותר ושולח גחלת לעברו של קיובון, אבל הוא הודף את המתקפה ע"י סיבוב העצם שבידו במהירות אדירה.
[/QUOTE]
יכול להיות..אבל מהפה זה מגניב יותר XD
"יש לנו פה עסק עם פוקימונים מיומן" אמלמל בחיוך לקיובון, "צ'ימצ'אר תראה לו שאתה יותר טוב! תרוץ עליו תוך כדי שאתה מתכונן לשרוט אותו! כל מתקפה תקפוץ הצידה כדי להתחמק כדי להתקרב לקיובון יותר! וכשלא יהיה מוכן תתקיף בשריטות! מיד לאחר מכן תתפוס מרחק ותשתמש בגחלת! ולסיום בעזרת מיקוד אנרגיה תתחמק מכל מתקפה שהוא משגר אליך!" אדריך את צ'ימצ'אר בנחישות רבה