-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"][/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בהפסד, אתם חוזרים למפקדה ע"פ החוק הזה:
[U][COLOR="blue"][CENTER][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בi, אתם ממשיכים את המשימה בזמן שהקבוצה האדומה חוזרת אל המפקדה.
המכון נמצא מולכם, ונראה שהאיש עם המסיכה ושותפו הספיקו כבר להתכונן אליכם ולרפא את הפוקימונים שלהם (אני ממליץ גם לכם לרפא את הפוקימונים שלכם, זה יבזבז לכם רק POTION אחד).
האם אתם מוכנים לפרוץ אל המכון ולהשלים את המשימה?[/QUOTE]
אוציא מהתיק שלי POTION ואביא אותו לטפיג, "אתה מוכן?" אשאל אותו בשקט בזמן שאתן לPOTION להשפיע "אז בוא נזוז!" אני אומר לטפיג לאחר שיענה ואסתכל אל עבר חברי הקבוצה שלי "בואו ניכנס" אגיד להם
-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]דניאל וקווין:[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
טורצ'יק תוקף ראשון בצווחה רועשת. אושאוט מתכווץ בכאב, וזה נותן לטורצ'יק הזדמנות לתקוף באס אווירי. טורצ'יק קופץ אל האוויר ועוטף את עצמו בזוהר לבן, אבל אושאוט מכין מתקפת נגד - הוא קופץ גבוה גם הוא, שולף את הצדף שלו, עוטף אותו באנרגיה כחולה, ומעיף אותו על טורצ'יק בתנופה של אקדח מים.
הוא מצליח ליצור את 'אקדח המים החד' כפי שדניאל קורא לו. אקדח המים החד מתנגש עם האס האווירי של טורצ'יק ומפיל אותו על הקרקע, מעולף.
[COLOR="Blue"][SIZE="5"][CENTER][B]דניאל דרולייט ניצח בקרב!!![/B][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דניאל, אתה יכול גם מעכשיו להגיד לאושאוט להשתמש במהלך: 'אקדח מים חד'.
אבל רק שתדע שייקח לו זמן לעשות את זה ואז לתקוף.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[U][COLOR="Red"][CENTER][B]הקבוצה האדומה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בi, אתם ממשיכים את המשימה בזמן שהקבוצה האדומה חוזרת אל המפקדה.
המכון נמצא מולכם, ונראה שהאיש עם המסיכה ושותפו הספיקו כבר להתכונן אליכם ולרפא את הפוקימונים שלהם (אני ממליץ גם לכם לרפא את הפוקימונים שלכם, זה יבזבז לכם רק POTION אחד).
"לא נורא קווין, זאת רק המשימה הראשונה, בפעם הבאה נצליח יותר טוב" אומר לו בנימה מעודדת.
"טוב, חברי הקבוצה הכחולה, רק שתדעו, ההפסד אולי שלנו, אבל אנחנו ממשיכים לעבוד על הכל כצוות, ואחרי שראינו את הקרבות, והסתכלנו על המהלכים, אנחנו יודעים ומוכנים לפעם הבאה, תכינו את עצמכם לטוטודייל שלי ומי יודע אולי עוד פוקימונים יצטרפו אלינו" אני אומר להם בביטחון כאשר שלושתנו, חברי הקבוצה מסתובבים ומתקדמים בחזרה אל המפקדה בדרמתיות
*חשבתי להוסיף קצת אווירה דרמתית למ"ת :D
-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]דניאל וקווין:[/SIZE[U][COLOR="Red"][CENTER][B]הקבוצה האדומה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
אני אתן לאושאוט potion אחד ואחכה שזה ישפיע אחר אגיד לאושאוט " אושאוט בוא נתחיל ללכת למכון ואולי נמצא גם איזה פוקימוון שנתפוס!" אגיד לאושאוט ואמשיך ללכת לכיוון המכון.
-
[QUOTE=omer2012;1347877]אני אתן לאושאוט potion אחד ואחכה שזה ישפיע אחר אגיד לאושאוט " אושאוט בוא נתחיל ללכת למכון ואולי נמצא גם איזה פוקימוון שנתפוס!" אגיד לאושאוט ואמשיך ללכת לכיוון המכון.[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1347854]אוציא מהתיק שלי POTION ואביא אותו לטפיג, "אתה מוכן?" אשאל אותו בשקט בזמן שאתן לPOTION להשפיע "אז בוא נזוז!" אני אומר לטפיג לאחר שיענה ואסתכל אל עבר חברי הקבוצה שלי "בואו ניכנס" אגיד להם[/QUOTE]
אתם שמים לב לשיפור המשמעותי בהרגשת הפוקימונים שלכם. טפיג ואושאוט מחייכים, ועומדים על רגליהם. הם הולכים בעקבותיכם לכיוון המכון, אבל לפתע מתוך סבך השיחים שלידכם מזנקים עליכם הפוקימונים טדיאורסה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ומורקרו [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/198-f.png[/IMG].
מורקרו מתחיל להשתמש ברוח קרח(Icy Wind), הוא מנפנף בכנפיו בחוזקה, ויוצר משב רוח קר ומהיר שפוגע בפוקימונים שלכם.
מכיוון שרוח קרח היא מתקפה מסוג קרח, וקרח לא משפיע טוב על פוקימון מסוגי אש ומים, נראה שהמתקפה גרמה נזק מאוד מזערי לאושאוט וטפיג.
[U][I]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/I][/U]
אם אתם רוצים לתפוס את מורקרו או טדיאורסה, תזכרו שרק לדניאל מותר לתפוס את טדיאורסה כי הוא ביקש אותו, ורק לאנדרו מותר לתפוס את מורקרו כי הוא ביקש אותו - ע"פ החוק הזה:
[QUOTE=Chity;1340620]
[U]חוקים:[/U]
5.לא לנדנד לי על פוקימון,
תבקשו פעם אחת ואני אולי יסכים (80% בערך אני מסכים...) אם אני אסכים, אתם תפגשו אותו במשימה, ורק לזה שיבקש יהיה מותר לנסות לתפוס אותו.
[/QUOTE]
-
[QUOTE=Chity;1347896]אתם שמים לב לשיפור המשמעותי בהרגשת הפוקימונים שלכם. טפיג ואושאוט מחייכים, ועומדים על רגליהם. הם הולכים בעקבותיכם לכיוון המכון, אבל לפתע מתוך סבך השיחים שלידכם מזנקים עליכם הפוקימונים טדיאורסה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ומורקרו [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/198-f.png[/IMG].
מורקרו מתחיל להשתמש ברוח קרח(Icy Wind), הוא מנפנף בכנפיו בחוזקה, ויוצר משב רוח קר ומהיר שפוגע בפוקימונים שלכם.
מכיוון שרוח קרח היא מתקפה מסוג קרח, וקרח לא משפיע טוב על פוקימון מסוגי אש ומים, נראה שהמתקפה גרמה נזק מאוד מזערי לאושאוט וטפיג.
[U][I]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/I][/U]
אם אתם רוצים לתפוס את מורקרו או טדיאורסה, תזכרו שרק לדניאל מותר לתפוס את טדיאורסה כי הוא ביקש אותו, ורק לאנדרו מותר לתפוס את מורקרו כי הוא ביקש אותו - ע"פ החוק הזה:[/QUOTE]
מורקרו? יש! בדיוק הפוקימון שאני אוהב' אחשוב לעצמי ואסתכל על טפיג "אני רוצה לתפוס את המורקרו הזה" אומר לו ואוסיף "אז תשתמש בגחלת ואז בטעינת להבה, קדימה"
-
[QUOTE=Chity;1347896]אתם שמים לב לשיפור המשמעותי בהרגשת הפוקימונים שלכם. טפיג ואושאוט מחייכים, ועומדים על רגליהם. הם הולכים בעקבותיכם לכיוון המכון, אבל לפתע מתוך סבך השיחים שלידכם מזנקים עליכם הפוקימונים טדיאורסה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ומורקרו [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/198-f.png[/IMG].
אם אתם רוצים לתפוס את מורקרו או טדיאורסה, תזכרו שרק לדניאל מותר לתפוס את טדיאורסה כי הוא ביקש אותו, ורק לאנדרו מותר לתפוס את מורקרו כי הוא ביקש אותו - ע"פ החוק הזה:[/QUOTE]
"וואו טאדיאורסה! " אגיד בהתרגשות ואז אומר לאושאוט " אושאוט תשתמש על טאדיאורסה באקדח מים חד!"
-
״מכיוון שלא נתתי לצ׳ימצ׳אר מרפא אתן לו עכשיו .״ אומר בזמן שאני זורק את הפוקדור של צ׳ימצ׳אר , אחרי שצ׳ימצ׳אר יצא מן הפוקדור אתן לו מרפא ולאחר מכן אנסה להיכנס למכון בלי שטדיאורסה ומורקרו רואים .
-
[U][B][SIZE="5"][COLOR="Blue"][CENTER]הקבוצה הכחולה:[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[QUOTE=omer2012;1347905]"וואו טאדיאורסה! " אגיד בהתרגשות ואז אומר לאושאוט " אושאוט תשתמש על טאדיאורסה באקדח מים חד!"[/QUOTE]
אושאוט מוציא את הצדף שלו וממלא אותו אנרגיה. טדיאורסה לא מבזבז זמן, ותוקף בשריטה מהירה. הוא שולף את ציפורניו הקטנות והחדות, רץ אל אושאוט ושורט אותו בפניו. אושאוט כועס, זורק את הצדף לאוויר ויורה אותו באקדח מים, ובכך משלים את המהלך. טדיאורסה נפגע מאקדח המים החד, ונופל על האדמה, תשוש.
[QUOTE=r03e;1347903]מורקרו? יש! בדיוק הפוקימון שאני אוהב' אחשוב לעצמי ואסתכל על טפיג "אני רוצה לתפוס את המורקרו הזה" אומר לו ואוסיף "אז תשתמש בגחלת ואז בטעינת להבה, קדימה"[/QUOTE]
מורקרו תוקף את טפיג ברוח קרח פעם נוספת, אבל טפיג נושף גחלים לוהטות שגוברות על רוח הקרח ופוגעות במורקרו. טפיג עוטף את עצמו באש, וקופץ לעבר מורקרו. הוא פוגע במורקרו במהירות, ומורקרו נופל על הקרקע, ומנסה לקום לעוד סיבוב.
[QUOTE=king4500;1347939]״מכיוון שלא נתתי לצ׳ימצ׳אר מרפא אתן לו עכשיו .״ אומר בזמן שאני זורק את הפוקדור של צ׳ימצ׳אר , אחרי שצ׳ימצ׳אר יצא מן הפוקדור אתן לו מרפא ולאחר מכן אנסה להיכנס למכון בלי שטדיאורסה ומורקרו רואים .[/QUOTE]
אתה מנסה להתגנב, אבל שם לב למה שעשו חבריך. אתה מבין שכדאי לך לחכות עד שיתפסו את הפוקימונים , ואז תכנס ביחד אתם אל המכון.
-
[QUOTE=Chity;1348059][U][B][SIZE="5"][COLOR="Blue"][CENTER]הקבוצה הכחולה:[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אושאוט מוציא את הצדף שלו וממלא אותו אנרגיה. טדיאורסה לא מבזבז זמן, ותוקף בשריטה מהירה. הוא שולף את ציפורניו הקטנות והחדות, רץ אל אושאוט ושורט אותו בפניו. אושאוט כועס, זורק את הצדף לאוויר ויורה אותו באקדח מים, ובכך משלים את המהלך. טדיאורסה נפגע מאקדח המים החד, ונופל על האדמה, תשוש.
.[/QUOTE]
"אוקיי אושאוט, עכשיו תסיים את זה בכך שתעיף אותו עם צדף תער!" אגיד לאושאוט ואם טאדיאורסה יתעלף אני אזרוק עליו פוקדור.
-
[QUOTE=Chity;1348059][U][B][SIZE="5"][COLOR="Blue"][CENTER]הקבוצה הכחולה:[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתה מנסה להתגנב, אבל שם לב למה שעשו חבריך. אתה מבין שכדאי לך לחכות עד שיתפסו את הפוקימונים , ואז תכנס ביחד אתם אל המכון.[/QUOTE]
אסתכל על שני הקרבות ולאחר כמה שניות של חשיבה אצווה על צ׳ימצ׳אר להשתמש בגלגל להבה על מורקרו וטאדיאורסה , ״אני אעזור לכם לתפוס אותם כדי שנוכל להמשיך במשימה.״אומר ברצינות , ״חייבים למצוא את הילד כמה שיותר מהר.״ אומר .
-
מורקרו תוקף את טפיג ברוח קרח פעם נוספת, אבל טפיג נושף גחלים לוהטות שגוברות על רוח הקרח ופוגעות במורקרו. טפיג עוטף את עצמו באש, וקופץ לעבר מורקרו. הוא פוגע במורקרו במהירות, ומורקרו נופל על הקרקע, ומנסה לקום לעוד סיבוב.
אתה מנסה להתגנב, אבל שם לב למה שעשו חבריך. אתה מבין שכדאי לך לחכות עד שיתפסו את הפוקימונים , ואז תכנס ביחד אתם אל המכון.[/QUOTE]
"בוא נגמור עם זה, תשתמש בטענית להבה ותוך כדי שאתה רץ לעבר מורקרו תשתמש בגחלת כדי להגדיל את הנזק שהוא יקבל" אומר לטפיג ולאחר שיסיים את המהלך אומר "פוכדור צא" ואזרוק על מורקרו פוכדור
-
[CENTER][COLOR="Blue"][SIZE="5"][U][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=omer2012;1348063]"אוקיי אושאוט, עכשיו תסיים את זה בכך שתעיף אותו עם צדף תער!" אגיד לאושאוט ואם טאדיאורסה יתעלף אני אזרוק עליו פוקדור.[/QUOTE]
אושאוט אוסף את הצדף שלו מהקרקע לאחר שנפל במהלך הקודם, מזרים לו שוב אנרגיה כחולה, ורץ אל טדיאורסה.
טדיאורסה שולף את לשונו ותוקף את אושאוט בליקוק. אושאוט מתרחק בנבט מזועזע, לא מבין איך פוקימון יכול להגיע לרמת גועל כזאת.
[QUOTE=king4500;1348081]אסתכל על שני הקשרבות ולאחר כמה שניות של חשיבה אצווה על צ׳ימצ׳אר להשתמש בגלגל להבה על מורקרו וטאדיאורסה , ״אני אעזור לכם לתפוס אותם כדי שנוכל להמשיך במשימה.״אומר ברצינות , ״חייבים למצוא את הילד כמה שיותר מהר.״ אומר .[/QUOTE]
בזמן שטדיאורסה מלקק להנאתו את אושאוט, צ׳ימצ׳אר עוטף את עצמו באש ומתגלגל במהירות לעבר טדיאורסה. הוא פוגע בו, וטדיאורסה נופל, מעולף.
דניאל זורק פוכדור על טדיאורסה, הפוכדור עוטף אותו בלייזר אדום ושואב אותו לתוכו. הפוכדור מתנוענע, ימין ושמאל... עד שהוא נעצר בכל 'פיק!' מרגש.
[COLOR="Blue"][B]דניאל דרולייט תפס טדיאורסה!!![/B][/COLOR]
[QUOTE=r03e;1348092]"בוא נגמור עם זה, תשתמש בטענית להבה ותוך כדי שאתה רץ לעבר מורקרו תשתמש בגחלת כדי להגדיל את הנזק שהוא יקבל" אומר לטפיג ולאחר שיסיים את המהלך אומר "פוכדור צא" ואזרוק על מורקרו פוכדור[/QUOTE]
טפיג עוטף את עצמו באש, מגדיל רץ אל מורקרו ותוך כדי משתמש בגחלת.
הוא פוגע במורקרו במהירות, ומורקרו נופל על הרצפה, מעולף.
אנדרו זורק עליו כדור ותופס אותו.
[COLOR="blue"][B]אנדרו רייל תפס מורקרו!!![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Chity;1349094][CENTER][COLOR="Blue"][SIZE="5"][U][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
אושאוט אוסף את הצדף שלו מהקרקע לאחר שנפל במהלך הקודם, מזרים לו שוב אנרגיה כחולה, ורץ אל טדיאורסה.
טדיאורסה שולף את לשונו ותוקף את אושאוט בליקוק. אושאוט מתרחק בנבט מזועזע, לא מבין איך פוקימון יכול להגיע לרמת גועל כזאת.
בזמן שטדיאורסה מלקק להנאתו את אושאוט, צ׳ימצ׳אר עוטף את עצמו באש ומתגלגל במהירות לעבר טדיאורסה. הוא פוגע בו, וטדיאורסה נופל, מעולף.
דניאל זורק פוכדור על טדיאורסה, הפוכדור עוטף אותו בלייזר אדום ושואב אותו לתוכו. הפוכדור מתנוענע, ימין ושמאל... עד שהוא נעצר בכל 'פיק!' מרגש.
" יש תפסתי טאידאורסה!" אגיד בהתרגשות ואז אוציא אותו מהפוקדור ואציג את עצמי ואומר לו " שלום טאדיאורסה, מהיום אני המאמן החדש שלך ! ביחד נציל את העולם מכל הפוקימונים הרעים ומכל הפושעים!" אומר לו ואז אחזיר אותו לפוקדור.
-
[QUOTE=Chity;1349094][CENTER][COLOR="Blue"][SIZE="5"][U][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="blue"][B]אנדרו רייל תפס מורקרו!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
"תפסתם אותם עכשיו , בואו נמשיך." אומר ואכנס למכון עם צ'ימצ'אר (אני עדיין לא מחזיר אותו) , אבדוק עם מנהיגת המכון בפנים ועם היא בקרב לא אפריע לה ואחפש את האנשים האלה וכשאמצא אותם אתפוס אותם ואז אשאל אותם מה הם יודעים על הילד ועם הם חטפו אותו , עם הם עונים לי ואני חושב שהם משקרים אלחש לצ'ימצ'אר לעשות כאילו שהוא תוקף אותם , עם אחד מהם מודה שהוא עשה את זה אשאל אותו איפה הילד ואשחרר את האחר .
-
[COLOR="blue"][B]אנדרו רייל תפס מורקרו!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב מאוד" אגיד לטפיג בזמן שארים את הפוכדור של מורקרו מהרצפה "עכשיו בוא נכנס למכון" אגיד לשאר חברי הקבוצה ואכנס למכון בזהירות כדי שלא יגלו אותנו
-
אתה לא עושה לקבוצה האדומה עלילה משנית ואין לנו מה לעשות
-
[COLOR="Blue"][U][B][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
[QUOTE=omer2012;1349096]
" יש תפסתי טאידאורסה!" אגיד בהתרגשות ואז אוציא אותו מהפוקדור ואציג את עצמי ואומר לו " שלום טאדיאורסה, מהיום אני המאמן החדש שלך ! ביחד נציל את העולם מכל הפוקימונים הרעים ומכל הפושעים!" אומר לו ואז אחזיר אותו לפוקדור.[/QUOTE]
[QUOTE=king4500;1349101]"תפסתם אותם עכשיו , בואו נמשיך." אומר ואכנס למכון עם צ'ימצ'אר (אני עדיין לא מחזיר אותו) , אבדוק עם מנהיגת המכון בפנים ועם היא בקרב לא אפריע לה ואחפש את האנשים האלה וכשאמצא אותם אתפוס אותם ואז אשאל אותם מה הם יודעים על הילד ועם הם חטפו אותו , עם הם עונים לי ואני חושב שהם משקרים אלחש לצ'ימצ'אר לעשות כאילו שהוא תוקף אותם , עם אחד מהם מודה שהוא עשה את זה אשאל אותו איפה הילד ואשחרר את האחר .[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1349189]"טוב מאוד" אגיד לטפיג בזמן שארים את הפוכדור של מורקרו מהרצפה "עכשיו בוא נכנס למכון" אגיד לשאר חברי הקבוצה ואכנס למכון בזהירות כדי שלא יגלו אותנו[/QUOTE]
אתם מתקדמים לעבר כניסת המכון, והדלתות האוטומטיות נפתחות לפניכם. אתם מזהים מולכם את האיש בעל המסיכה, ואת האיש הצעיר שברח מהקבוצה האדומה.
"חשבתי שנעלת את הדלתות!" צועק הצעיר. "ולעומת זאת, אני חשבתי שאתה נעלת אותן". אומר האיש המסתורי באדישות. "אבל זה לא משנה, כבר ריפאנו את הפוקימונים שלנו. אין לקבוצה אחת מהם סיכוי נגד שנינו." הוא שולף פוכדור ומוציא את מילטנק שלו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/241.gif[/IMG]
"סקרפטי, צא!" צועק האיש הצעיר. לפניכים עומד פוקימון כתום ברובו, נמוך קצת פחות ממילטנק. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/560.gif[/IMG]
האיש הצעיר פונה אליכם:
"תלכו עכשיו ילדים, אנחנו לא רוצים לעשות לכם את זה בדרך קשה יותר".
[COLOR="Red"][QUOTE=מייקל100;1349200][COLOR="Red"]אתה לא עושה לקבוצה האדומה עלילה משנית ואין לנו מה לעשות[/COLOR][/QUOTE][/COLOR]
[COLOR="Red"]קודם כל, [B]אתה[/B] לא יכול להגיב ככה. אם בא לך תשלח לי ה"פ. אני יודע שאתה חדש בפורום, אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לקרוא חוקים.[/COLOR]
אני אגיב בשבילכם בסוף המשימה.
אתם הפסדתם, מה לעשות.
-
[QUOTE=Chity;1351062][COLOR="Blue"][U][B][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
אתם מתקדמים לעבר כניסת המכון, והדלתות האוטומטיות נפתחות לפניכם. אתם מזהים מולכם את האיש בעל המסיכה, ואת האיש הצעיר שברח מהקבוצה האדומה.
"חשבתי שנעלת את הדלתות!" צועק הצעיר. "ולעומת זאת, אני חשבתי שאתה נעלת אותן". אומר האיש המסתורי באדישות. "אבל זה לא משנה, כבר ריפאנו את הפוקימונים שלנו. אין לקבוצה אחת מהם סיכוי נגד שנינו." הוא שולף פוכדור ומוציא את מילטנק שלו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/241.gif[/IMG]
"סקרפטי, צא!" צועק האיש הצעיר. לפניכים עומד פוקימון כתום ברובו, נמוך קצת פחות ממילטנק. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/560.gif[/IMG]
האיש הצעיר פונה אליכם:
[COLOR="Red"][/COLOR]
[COLOR="Red"]קודם כל, [B]אתה[/B] לא יכול להגיב ככה. אם בא לך תשלח לי ה"פ. אני יודע שאתה חדש בפורום, אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לקרוא חוקים.[/COLOR]
אתם הפסדתם, מה לעשות.[/QUOTE]
נתן , הוא דיי צודק , זה לא הוגן שלקבוצה המפסידה לא יהיה בכלל מה לעשות , תן להם איזה משימה אחרת אבל שתהיה בלי פרס .
ולמה העיקוב ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"מה אתם אומרים , טוב , צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה עכשיו , וכשאתה מסתובב בגלגל הלהבה תשתמש בגחלת בשביל שכבת מגן וגם בשביל חוזק! ומעכשיו נקרא לזה גלגל לוהט!" אומר לצ'ימצ'אר , "דניאל , אנדרו , תעזרו!" אומר להם .
-
[quote]אתם מתקדמים לעבר כניסת המכון, והדלתות האוטומטיות נפתחות לפניכם. אתם מזהים מולכם את האיש בעל המסיכה, ואת האיש הצעיר שברח מהקבוצה האדומה.
"חשבתי שנעלת את הדלתות!" צועק הצעיר. "ולעומת זאת, אני חשבתי שאתה נעלת אותן". אומר האיש המסתורי באדישות. "אבל זה לא משנה, כבר ריפאנו את הפוקימונים שלנו. אין לקבוצה אחת מהם סיכוי נגד שנינו." הוא שולף פוכדור ומוציא את מילטנק שלו.
"סקרפטי, צא!" צועק האיש הצעיר. לפניכים עומד פוקימון כתום ברובו, נמוך קצת פחות ממילטנק.
האיש הצעיר פונה אליכם:
"תלכו עכשיו ילדים, אנחנו לא רוצים לעשות לכם את זה בדרך קשה יותר[/quote]
"אין מצב!" אני אגיד להם ואז אגיד לאושאוט " תקפוץ גבוה ואז תשתמש באקדח מים חד על סקרפטי!"
-
[QUOTE=Chity;1351062][COLOR="Blue"][U][B][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
האיש הצעיר פונה אליכם:
[COLOR="Red"][/COLOR]
אתם הפסדתם, מה לעשות.[/QUOTE]
"ממש לא" אגיד להם באדישות ואז אפנה לטפיג ואומד לו "טפיג תשתמש בגחלת על סקרפטי ואז בטעינת להבה על מילטנק, קדימה" אומר לטפיג ואז אפנה לחברי הקבוצה שלי ואגיד להם "אנחנו צריכים לעבוד ביחד כדי לנצח, טפיג שלי יצור הסחת דעת בזמן שאתם תוקפים את שני הפוקימונים"
-
[QUOTE=r03e;1351349]"ממש לא" אגיד להם באדישות ואז אפנה לטפיג ואומד לו "טפיג תשתמש בגחלת על סקרפטי ואז בטעינת להבה על מילטנק, קדימה" אומר לטפיג ואז אפנה לחברי הקבוצה שלי ואגיד להם "אנחנו צריכים לעבוד ביחד כדי לנצח, טפיג שלי יצור הסחת דעת בזמן שאתם תוקפים את שני הפוקימונים"[/QUOTE]
[QUOTE=omer2012;1351182]"אין מצב!" אני אגיד להם ואז אגיד לאושאוט " תקפוץ גבוה ואז תשתמש באקדח מים חד על סקרפטי!"[/QUOTE]
[QUOTE=matan0066;1351089]נתן , הוא דיי צודק , זה לא הוגן שלקבוצה המפסידה לא יהיה בכלל מה לעשות , תן להם איזה משימה אחרת אבל שתהיה בלי פרס .
ולמה העיקוב ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"מה אתם אומרים , טוב , צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה עכשיו , וכשאתה מסתובב בגלגל הלהבה תשתמש בגחלת בשביל שכבת מגן וגם בשביל חוזק! ומעכשיו נקרא לזה גלגל לוהט!" אומר לצ'ימצ'אר , "דניאל , אנדרו , תעזרו!" אומר להם .[/QUOTE]
[COLOR=blue][U][SIZE="5"][CENTER][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/CENTER][/SIZE][/U][/COLOR]
טפיג משתמש בגחלת על סקרפטי, וסקרפטי נפגע קשה. לאחר מכן טפיג עוטף את עצמו באש וטס לעבר מילטנק. הוא פוגע גם בה ומעיף אותה על קיר המכון. אושאוט שולף את הצדף שלו, נותן לו אנרגיה ויורה אותו על סקרפטי בעזרת אקדח מים. סקרפטי לא מצליח להתחמק ועף גם הוא על קיר המכון.
צ'ימצ'אר עוטף את עצמו באש לוהטת, מתגלגל במהירות, יורה גחלים לוהטות תוך כדי הגלגול ופוגע בשני הפוקימונים של יריבכם בגלגל להבה לוהט וחזק. האנשים מחזירים אותם אל הפוכדורים שלהם, זורקים כדורי הסחה ונעלמים בתוך ענן האבק שהם יצרו.
אתם מתקדמים לפנים המכון ורואים 5 אנשים קשורים, אחד זקן, אחת שנראית כמו מאמנת המכון[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/rse/35.png[/IMG], איש ואישה, ולידם ילד קטן שאתם מזהים מהתמונה של האחות ג'וי[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/rse/94.png[/IMG].
אתם מתקרבים כדי לעזור להם, אבל לפתע קופץ לפניכם פוקימון וורוד, בגובה בינוני, ובעל פה ולשון ענקית - מתאים בדיוק למה שחקרתם עד כה. ליקיטנג. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/108.gif[/IMG]
הוא זוקף את לשונו הרטובה, ומניע אותה אליכם במהירות גדולה ובעצמה חזקה.
-
[QUOTE=Chity;1352993][COLOR=blue][U][SIZE="5"][CENTER][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/CENTER][/SIZE][/U][/COLOR]
טפיג משתמש בגחלת על סקרפטי, וסקרפטי נפגע קשה. לאחר מכן טפיג עוטף את עצמו באש וטס לעבר מילטנק. הוא פוגע גם בה ומעיף אותה על קיר המכון. אושאוט שולף את הצדף שלו, נותן לו אנרגיה ויורה אותו על סקרפטי בעזרת אקדח מים. סקרפטי לא מצליח להתחמק ועף גם הוא על קיר המכון.
צ'ימצ'אר עוטף את עצמו באש לוהטת, מתגלגל במהירות, יורה גחלים לוהטות תוך כדי הגלגול ופוגע בשני הפוקימונים של יריבכם בגלגל להבה לוהט וחזק. האנשים מחזירים אותם אל הפוכדורים שלהם, זורקים כדורי הסחה ונעלמים בתוך ענן האבק שהם יצרו.
אתם מתקדמים לפנים המכון ורואים 5 אנשים קשורים, אחד זקן, אחת שנראית כמו מאמנת המכון[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/rse/35.png[/IMG], איש ואישה, ולידם ילד קטן שאתם מזהים מהתמונה של האחות ג'וי[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/rse/94.png[/IMG].
אתם מתקרבים כדי לעזור להם, אבל לפתע קופץ לפניכם פוקימון וורוד, בגובה בינוני, ובעל פה ולשון ענקית - מתאים בדיוק למה שחקרתם עד כה. ליקיטנג. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/108.gif[/IMG]
הוא זוקף את לשונו הרטובה, ומניע אותה אליכם במהירות גדולה ובעצמה חזקה.[/QUOTE]
אין לי ברירה אלא להשתמש בצדף התער בצורה אחרת לגמרי
הוא זוקף את לשונו הרטובה, ומניע אותה אליכם במהירות גדולה ובעצמה חזקה.[/QUOTE]
"ידעתי!" אומר , "צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט עכשיו (זאת אומרת שאני פוגע בהם גם בגחלת וגם בגלגל להבה!) , לאחר מכן תשתמש בשריטה ואחרי זה בגחלת!" אומר ובזמן שצ'יצ'אר וחברי לקבוצה ילחמו ארוץ לילד ואשאל אותו מה קרה .
-
[QUOTE=matan0066;1353002]"ידעתי!" אומר , "צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט עכשיו (זאת אומרת שאני פוגע בהם גם בגחלת וגם בגלגל להבה!) , לאחר מכן תשתמש בשריטה ואחרי זה בגחלת!" אומר ובזמן שצ'יצ'אר וחברי לקבוצה ילחמו ארוץ לילד ואשאל אותו מה קרה .[/QUOTE]
[QUOTE=omer2012;1352997]אין לי ברירה אלא להשתמש בצדף התער בצורה אחרת לגמרי
[U][B][COLOR="Blue"][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B][/U]
צ'ימצ'אר תוקף בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש ובגחלים לוהטות ומתגלגל אל ליקיטנג במהירות. ליקיטנג חוסם את המתקפה בזרועותיו החזקות, אבל נראה כאילו הוא ספג את הנזק חלקית. הוא משתמש על צ'ימצ'אר בליקוק, וצ'ימצ'אר מתמלא ברוק. אושאוט ממלא את הצדף שלו באנרגיה וזורק אותו לעבר ליקיטנג, אבל הוא חוסם את הצדף בלשונו ומאחסן אותו בפיו.
הארי מנסה לרוץ אל הילד השבוי, אבל ליקיטנג שולח את לשונו וחוסם אותו.
-
[QUOTE=Chity;1353091][U][B][COLOR="Blue"][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B][/U]
צ'ימצ'אר תוקף בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש ובגחלים לוהטות ומתגלגל אל ליקיטנג במהירות. ליקיטנג חוסם את המתקפה בזרועותיו החזקות, אבל נראה כאילו הוא ספג את הנזק חלקית. הוא משתמש על צ'ימצ'אר בליקוק, וצ'ימצ'אר מתמלא ברוק. אושאוט ממלא את הצדף שלו באנרגיה וזורק אותו לעבר ליקיטנג, אבל הוא חוסם את הצדף בלשונו ומאחסן אותו בפיו.
הארי מנסה לרוץ אל הילד השבוי, אבל ליקיטנג שולח את לשונו וחוסם אותו.[/QUOTE]
"טפיג תשתמש בדחיפה תוך כדי טעינת להבה, מעכשיו נקרא לזה... דחיפת להבה" אומר לטפיג ואז אגיד לחברי הקבוצה שלי "נראה לי שקודם כדאי להביס את הליקיטנק הזה לפני שמשחררים את האנשים ששם"
-
[QUOTE=Chity;1353091]זה יפה מאוד ששניכם משלבים ככה מתקפות, כי ככה הם יותר חזקות. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר.
הארי מנסה לרוץ אל הילד השבוי, אבל ליקיטנג שולח את לשונו וחוסם אותו.[/QUOTE]
[QUOTE]"טפיג תשתמש בדחיפה תוך כדי טעינת להבה, מעכשיו נקרא לזה... דחיפת להבה" אומר לטפיג ואז אגיד לחברי הקבוצה שלי "נראה לי שקודם כדאי להביס את הליקיטנק הזה לפני שמשחררים את האנשים ששם"[/QUOTE]
"איו , מגעיל!" אומר , "צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט ולאחר מכן בשריטה , אחרי השריטה בגחלת ושנייה לאחר שאתה גומר את הגחלת תשתמש בגלגל לוהט." אומר .
-
[QUOTE=matan0066;1353221]"איו , מגעיל!" אומר , "צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט ולאחר מכן בשריטה , אחרי השריטה בגחלת ושנייה לאחר שאתה גומר את הגחלת תשתמש בגלגל לוהט." אומר .[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1353208]"טפיג תשתמש בדחיפה תוך כדי טעינת להבה, מעכשיו נקרא לזה... דחיפת להבה" אומר לטפיג ואז אגיד לחברי הקבוצה שלי "נראה לי שקודם כדאי להביס את הליקיטנק הזה לפני שמשחררים את האנשים ששם"[/QUOTE]
רועי, אתה לא משלב נכון את המתקפות. המתקפה טעינת להבה היא בעצמה סוג של דחיפה השילוב הזה לא מחזק שום דבר.[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/bestwishes/675/DP322.jpg[/IMG]
אתה יכול לשלב את טעינת הלהבה בגחלת.
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש מסוחררת, מתגלגל לעבר ליקיטנג במהירות ומשתמש תוך כדי בגחלת. ליקיטנג משתמש בקול - על (Supersonic) חזקה, שעוצרת את הגלגל של צ'ימצ'אר. טפיג גם עוטף את עצמו באש ורץ לעבר ליקיטנג, אבל פוקימון המלקק עוצר גם אותו בהתקפה על - קולית. לפתע מאמנת המכון צועקת לכם "הליקיטנג הזה לא שייך לשום מאמן! הוא פוקימון פראי, והאנשים שהיו כאן ידעו שהוא מאוד חזק, אז הם פיתו אותו באוכל כדי שיעשה מה שהם רוצים. אין לכם בכלל מה להציע לו ביחס אליהם, כי הוא עדיין חושב שהם יתנו לו עוד אוכל.", היא מסבירה לכם. "תגרמו לו קצת נזק, ואז שמישהו יתפוס אותו!", היא אומרת בהתרגשות.
-
[QUOTE=Chity;1353555]רועי, אתה לא משלב נכון את המתקפות. המתקפה טעינת להבה היא בעצמה סוג של דחיפה השילוב הזה לא מחזק שום דבר.[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/bestwishes/675/DP322.jpg[/IMG]
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש מסוחררת, מתגלגל לעבר ליקיטנג במהירות ומשתמש תוך כדי בגחלת. ליקיטנג משתמש בקול - על (Supersonic) חזקה, שעוצרת את הגלגל של צ'ימצ'אר. טפיג גם עוטף את עצמו באש ורץ לעבר ליקיטנג, אבל פוקימון המלקק עוצר גם אותו בהתקפה על - קולית. לפתע מאמנת המכון צועקת לכם "הליקיטנג הזה לא שייך לשום מאמן! הוא פוקימון פראי, והאנשים שהיו כאן ידעו שהוא מאוד חזק, אז הם פיתו אותו באוכל כדי שיעשה מה שהם רוצים. אין לכם בכלל מה להציע לו ביחס אליהם, כי הוא עדיין חושב שהם יתנו לו עוד אוכל.", היא מסבירה לכם. "תגרמו לו קצת נזק, ואז שמישהו יתפוס אותו!", היא אומרת בהתרגשות.[/QUOTE]
״אוקיי ! אושאוט תקפוץ גבוה ואז תשתמש בשיא המהירות באקדח מים חד!״ אני אגיד בהתרגשות ואז אזרוק על ליקיטאנג פוכדור.
-
[QUOTE=omer2012;1353576]״אוקיי ! אושאוט תקפוץ גבוה ואז תשתמש בשיא המהירות באקדח מים חד!״ אני אגיד בהתרגשות ואז אזרוק על ליקיטאנג פוכדור.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][U][B][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
עומר, שכחת משהו:
[QUOTE=Chity;1353091]
צ'ימצ'אר תוקף בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש ובגחלים לוהטות ומתגלגל אל ליקיטנג במהירות. ליקיטנג חוסם את המתקפה בזרועותיו החזקות, אבל נראה כאילו הוא ספג את הנזק חלקית. הוא משתמש על צ'ימצ'אר בליקוק, וצ'ימצ'אר מתמלא ברוק. אושאוט ממלא את הצדף שלו באנרגיה וזורק אותו לעבר ליקיטנג, [COLOR="blue"][B]אבל הוא חוסם את הצדף בלשונו ומאחסן אותו בפיו.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
שים לב לחלק המודגש בכחול.
אתה לא צריך לערוך, פשוט תגיב שוב. אתה יכול לנסות להוציא את הצדף מהפה של ליקיטנג (ואז לשטוף אותו)
-
[QUOTE=Chity;1353555]רועי, אתה לא משלב נכון את המתקפות. המתקפה טעינת להבה היא בעצמה סוג של דחיפה השילוב הזה לא מחזק שום דבר.[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/bestwishes/675/DP322.jpg[/IMG]
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל לוהט - הוא עוטף את עצמו באש מסוחררת, מתגלגל לעבר ליקיטנג במהירות ומשתמש תוך כדי בגחלת. ליקיטנג משתמש בקול - על (Supersonic) חזקה, שעוצרת את הגלגל של צ'ימצ'אר. טפיג גם עוטף את עצמו באש ורץ לעבר ליקיטנג, אבל פוקימון המלקק עוצר גם אותו בהתקפה על - קולית. לפתע מאמנת המכון צועקת לכם "הליקיטנג הזה לא שייך לשום מאמן! הוא פוקימון פראי, והאנשים שהיו כאן ידעו שהוא מאוד חזק, אז הם פיתו אותו באוכל כדי שיעשה מה שהם רוצים. אין לכם בכלל מה להציע לו ביחס אליהם, כי הוא עדיין חושב שהם יתנו לו עוד אוכל.", היא מסבירה לכם. "תגרמו לו קצת נזק, ואז שמישהו יתפוס אותו!", היא אומרת בהתרגשות.[/QUOTE]
"אוקיי , תשתמש בגחלת ולאחר מכן בגלגל להבה." אומר ולאחר מכן אזרוק עליו פוקדור , "אני היחיד פה שאין לו פוקימון , אני רוצה לתפוס את ליקיטאנג!" אומר .
-
[QUOTE=Chity;1353628][COLOR="Blue"][U][B][CENTER][SIZE="5"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
עומר, שכחת משהו:
שים לב לחלק המודגש בכחול.
אתה לא צריך לערוך, פשוט תגיב שוב. אתה יכול לנסות להוציא את הצדף מהפה של ליקיטנג (ואז לשטוף אותו)[/QUOTE]
טוב
___
״אושאוט תשתמש באקדח מים על הלשון של לקיטיאנג כדי להוציא את הצדף ואז תקפוץ גבוה ותשתמש באקדח מים חד!״ אני אגיד ואז אתפוס אותו.
-
[QUOTE=matan0066;1353629]"אוקיי , תשתמש בגחלת ולאחר מכן בגלגל להבה." אומר ולאחר מכן אזרוק עליו פוקדור , "אני היחיד פה שאין לו פוקימון , אני רוצה לתפוס את ליקיטאנג!" אומר .[/QUOTE]
[QUOTE=omer2012;1353631]טוב
___
״אושאוט תשתמש באקדח מים על הלשון של לקיטיאנג כדי להוציא את הצדף ואז תקפוץ גבוה ותשתמש באקדח מים חד!״ אני אגיד ואז אתפוס אותו.[/QUOTE]
תחליטו מי תופס את ליקיטנג ואז נמשיך.
-
[QUOTE=Chity;1353633]תחליטו מי תופס את ליקיטנג ואז נמשיך.[/QUOTE]
אני אתן להארי כי הוא לא תפס עוד אף אחד.
-
בסדר אני אנסה את זה:D
-------------------------------------
"טפיג תשתמש בטעינת להבה שוב והפעם תשתמש תוך כדי בגחלת, מעכשיו נקרא לזה... טעינת להבה גדולה" אומר לטפיג "אני מעסיק אותו, תזרוק עליו פוכדור" אומר להארי (מתן)
-
[QUOTE=omer2012;1353634]אני אתן להארי כי הוא לא תפס עוד אף אחד.[/QUOTE]
סבבה, ממשיכים.
אושאוט משתמש באקדח מים על הלשון של ליקיטנג, וליקיטנג עוצר את זה בליקוק. הליקוק גורם שהצדף ייפול לליקיטנג מהפה, ואז אושאוט מחליק מתחתיו ותופס את הצדף. ליקיטנג משתמש בדריכה (Stomp) על אושאוט, ואושאוט מנסה לעצור אותו עם הצדף. ליקיטנג מחזק את הדריכה, אבל אז צ'ימצ'אר עוטף את עצמו באש מסוחררת, מתגלגל לעבר ליקיטנג במהירות ומשתמש תוך כדי בגחלת. הוא פוגע בליקיטנג ומעיף אותו על קיר המכון. טפיג גם עוטף את עצמו באש, ומשתמש תוך כדי בגחלת. ליקיטנג לא מצליח לעצור את ההתקפה והוא מתעלף.
הארי זורק על ליקיטנג פוכדור, והוא נשאב לבפנים. ליקיטנג מנסה להתנגד בתוך הפוכדור, אבל הוא לא מצליח.
[COLOR="Blue"][CENTER][B]הארי נוריסוב תפס ליקיטנג![/B][/CENTER][/COLOR]
אושאוט קם מרצפת המכון ושוטף את הצדף שלו באקדח מים. לאחר שהוא בודק שהצדף מבריקה, הוא חוזר בקריאות שמחה (אושא אושא!) אל דניאל.
לאחר שאתם משחררים את השבויים, הם מספרים לכם שלאחר שהפושעים חטפו את הילד, הזקן גילה שזה הם. הם ניסו לקחת אותו עם הילד, אבל הוא הבטיח להם שלא יספר כלום. כמובן שהוא מיד הלך להורי הילד וסיפר להם. אבל הפושעים לא היו טיפשים, והם עקבו אחריו. הם פרצו לבית ולקחו משם את כולם, אבל גילו שלא יוכלו להחביא אותם ואת הילד ביחד. הם פרצו למכון ובעזרת ליקיטנג הם קשרו את מאמנת המכון.
אתם מעדכנים את הסוכנות, והם מוסרים לכם שניצחתם במשימה, והם יבואו לאסוף אתכם.
[COLOR="Blue"][CENTER[B][SIZE="3"]הקבוצה הכחולה ניצחה במשימה![/SIZE][/B][/CENTER][/COLOR]
עכשיו למשימה הבאה. אתם צריכים לעשות הצבעה למשימה שתרצו מתוך רשימת המשימות, ומי שיצביע אחרי 24 שעות -הההצבעה שלו לא נחשבת.
-
[QUOTE=Chity;1353705]סבבה, ממשיכים.
אושאוט משתמש באקדח מים על הלשון של ליקיטנג, וליקיטנג עוצר את זה בליקוק. הליקוק גורם שהצדף ייפול לליקיטנג מהפה, ואז אושאוט מחליק מתחתיו ותופס את הצדף. ליקיטנג משתמש בדריכה (Stomp) על אושאוט, ואושאוט מנסה לעצור אותו עם הצדף. ליקיטנג מחזק את הדריכה, אבל אז צ'ימצ'אר עוטף את עצמו באש מסוחררת, מתגלגל לעבר ליקיטנג במהירות ומשתמש תוך כדי בגחלת. הוא פוגע בליקיטנג ומעיף אותו על קיר המכון. טפיג גם עוטף את עצמו באש, ומשתמש תוך כדי בגחלת. ליקיטנג לא מצליח לעצור את ההתקפה והוא מתעלף.
הארי זורק על ליקיטנג פוכדור, והוא נשאב לבפנים. ליקיטנג מנסה להתנגד בתוך הפוכדור, אבל הוא לא מצליח.
אושאוט קם מרצפת המכון ושוטף את הצדף שלו באקדח מים. לאחר שהוא בודק שהצדף מבריקה, הוא חוזר בקריאות שמחה (אושא אושא!) אל דניאל.
לאחר שאתם משחררים את השבויים, הם מספרים לכם שלאחר שהפושעים חטפו את הילד, הזקן גילה שזה הם. הם ניסו לקחת אותו עם הילד, אבל הוא הבטיח להם שלא יספר כלום. כמובן שהוא מיד הלך להורי הילד וסיפר להם. אבל הפושעים לא היו טיפשים, והם עקבו אחריו. הם פרצו לבית ולקחו משם את כולם, אבל גילו שלא יוכלו להחביא אותם ואת הילד ביחד. הם פרצו למכון ובעזרת ליקיטנג הם קשרו את מאמנת המכון.
[COLOR="Blue"][CENTER[B][SIZE="3"]הקבוצה הכחולה ניצחה במשימה![/SIZE][/B][/CENTER][/COLOR]
עכשיו למשימה הבאה. אתם צריכים לעשות הצבעה למשימה שתרצו מתוך רשימת המשימות, ומי שיצביע אחרי 24 שעות -הההצבעה שלו לא נחשבת.[/QUOTE]
אני רוצה את משימה 5
-
[quote=Chity;1353705]סבבה, ממשיכים.
[CENTER][COLOR=blue][B]הארי נוריסוב תפס ליקיטנג![/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][CENTER[B][SIZE=3]הקבוצה הכחולה ניצחה במשימה![/SIZE][/B][/center][/COLOR]
עכשיו למשימה הבאה. אתם צריכים לעשות הצבעה למשימה שתרצו מתוך רשימת המשימות, ומי שיצביע אחרי 24 שעות -הההצבעה שלו לא נחשבת.[/quote]
אני רוצה את משימה 4 וכל מי שיש לו פוקימון אש (כמעט כולם פה) תחשבו בהיגיון משימה 5 זה עם פוקימוני מים קודם בואו נתחזק קצת ואז נלך על זה
-
עכשיו למשימה הבאה. אתם צריכים לעשות הצבעה למשימה שתרצו מתוך רשימת המשימות, ומי שיצביע אחרי 24 שעות -הההצבעה שלו לא נחשבת.[/QUOTE]
אני גם בעד משימה 4
-
משימה 5
-
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]אוקיי, אם מייקל ודביר לא יגיבו תוך 3 ימים, אני מעיף אותם מהמ"ת. בינתיים רועי עובר לקבוצה האדומה כדי שיהיה שוויון.[/B][/COLOR][/SIZE]
לקבוצה האדומה יש פיצוי על זה שחיכיתם בלי לעשות כלום:
במשימה הבאה הסוכנות תתן לכל אחד ספינרק (Spinarak) [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/167.gif[/IMG] שכל אחד יוכל להשתמש בו כל הזמן שיירצה, אבל אחרי המשימה אתם תחזירו אותו לסוכנות.
מתקפות:
עוקץ רעל - Poison Sting - אפקט: יכול להרעיל (poison) את היריב (30%)
יריית חוט - String Shot - אפקט: מחליש את המהירות של היריב.
מספרי איקס - X-scissor - מתקפה חזקה, אבל חסרת אפקט. דוגמאות למספרי איקס:
[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/553/DP313.jpg[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/bestwishes/688/DP336.jpg[/IMG]
[COLOR="Blue"]וגם הסוכנות הכינה פעולה קטנה למי שיפסיד, כדי שתהיה לו תעסוקה.[/COLOR]
מכיוון שיצא 2 קולות למשימה 4 ו2 משימה 5, ערכתי ביניהם הגרלה ויצא משימה 4.
[B][COLOR="Blue"]משימה 4. [/COLOR][/B]
רמת קושי: קל
מבנה המשימה: לסוכנות שלנו לא חסר רק פוקימונים, חסר גם ציוד. לכן אנחנו צריכים ממכם שתביאו לנו את החפץ הבא: dusk stone (בעברית - אבן אפלה). אנחנו יודעים איפה האבן, היא במערת הגרניט (Granite Cave) שליד Dewford Town במחוז הואן. אבל יש בעיה. שומר עליה פוקימון שלא ייתן לכם לקחת אותה בשום מצב: קדברה (Kadabra). [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/064.gif[/IMG]
מטרה: לנצח את קדברה ולהשיג את הdusk stone.
פרס: Parlyz Heal (מרפא ממצב משותק, חד פעמי) ו(2)POTION לכל אחד מהקבוצה המנצחת.
מנצחים:?
[COLOR="Blue"][SIZE="5"][U][U][B][CENTER]הקבוצה הכחולה:[/CENTER][/B][/U][/U][/SIZE][/COLOR]
אתם מגיעים לאזור כזה: [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/maps/hoenn-em/53-1f.png[/IMG]
לאן תרצו ללכת?
[COLOR="Red"][B][U][SIZE="5"][CENTER]הקבוצה האדומה: (כולל רועי)[/CENTER][/SIZE][/U][/B][/COLOR]
אתם מגיעים לאזור כזה:
[IMG]http://www.israup.net/images/c5a29592de661462c112a1de6c0ad8f8.png[/IMG]
לאן תרצו ללכת?
[B][SIZE="5"][COLOR="Blue"]הגיבו בהמוניכם![/COLOR][/SIZE][/B]