-
[QUOTE=Tobi...;1354086][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
האיש צוחק וזורק לעברך את הסכין. הוא אומר לך "האוואטר הוא כלום בהשוואה אליי. את כשפית מים ואני כשף אש. את האוואטר ואני מאסטר. רק שלצערך אנחנו לא שווים". והבחור יורה אלייך פרץ אש גדול שממיס אתת הפח ואת רואה שם קופתאת חזיר שחוממה מחדש ועושה חור ברצמפה. הוא מנסה עוד פעם ואת רואה אותו מחממם מנה קפואה בשניות.מה תעשי?
[B]הבחור:[/B]
[SPOILER][url="http://jpg.co.il/view/4ffb224ac801c.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/8/4ffb224ac801c.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
''מה מכבה אש? מים'' אומר בחיוך ואשלח זרמי מים אל הבחור, 'רגע אחד, אי אפשר לעשות כשפות אש בקור' אלך במהירות אל המתג שאחראי לחימום המסעדה ואשים אותו על ההכי קר, תוך כדי אצפה את הקירות במים בהסוואה של פיספסתי את הבחור ואז אקפיא אותם
-
[QUOTE=Tobi...;1354086][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
האיש צוחק וזורק לעברך את הסכין. הוא אומר לך "האוואטר הוא כלום בהשוואה אליי. את כשפית מים ואני כשף אש. את האוואטר ואני מאסטר. רק שלצערך אנחנו לא שווים". והבחור יורה אלייך פרץ אש גדול שממיס אתת הפח ואת רואה שם קופתאת חזיר שחוממה מחדש ועושה חור ברצמפה. הוא מנסה עוד פעם ואת רואה אותו מחממם מנה קפואה בשניות.מה תעשי?
[B]הבחור:[/B]
[SPOILER][url="http://jpg.co.il/view/4ffb224ac801c.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/8/4ffb224ac801c.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה לדבר עם לין והיא לא עונה. אתה עולה על קרנג' ונותן ללין לעוף על ספידי. כשאתם מגיעים לביתך אתה שואל את לין מה קרה לה והיא עונה לך "אני למדתי כשפות כל חיי. ומה אני אומר להוריי. "היי,אני התחזיתי לנינג'ה,למדתי כשפות שמש וכשפות ברק,פגשתי את האוואטר ואיבדתי את הכשפות אחרי שהייתי בהר געש מתפרץ ודרך אגב,אתם הורים נוראיים?". הבית שלי כבר נשרף לפי מה ששמעתי מאמון כשהוא נגע בי,הוא דיבר איתי בכוח המחשבה.".
[/COLOR][/QUOTE]
"שמעי.." אומר בלית ברירה, "אני יכול לדבר עם ההורים שלי, שתעברי לגור אצלנו, יש לי בית דיי גדול.." אומר ואנסה לנחם אותה בחיוך.
"אני יראה לך את חברים שלי והכל, יהיה כיף.. רוצה..?" אשאל.
'חתיכת הצעה..' אחשוב לעצמי בראש, אבל במסקנה שאין לה לאן לחזור, אין לי מה לעשות.
-
[COLOR="Navy"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
הבחור צוחק ואת רואה אותו מאייד קיר שלם. הבחור קופא וממיס את הקרח. הוא קופץ עלייך ואוחד בך. הוא מאיים עלייך "אני יכול לאייד אותך עכשו,קטנטונת." ואת רואה את אמון והמשווים פורצים דרך התקרה.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מציע ללין לעבור אליך והיא מסכימה. מיד אחרי זה היא מנשקת אותך ואתה רואה שתלוי מחוץ לחלון שלך שלט "אמון היכה בכם? תמיד רציתם להיות כשפים? השתלת כשפות בחינם! לא כואב בכלל!".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1354182][COLOR="Navy"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
הבחור צוחק ואת רואה אותו מאייד קיר שלם. הבחור קופא וממיס את הקרח. הוא קופץ עלייך ואוחד בך. הוא מאיים עלייך "אני יכול לאייד אותך עכשו,קטנטונת." ואת רואה את אמון והמשווים פורצים דרך התקרה.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מציע ללין לעבור אליך והיא מסכימה. מיד אחרי זה היא מנשקת אותך ואתה רואה שתלוי מחוץ לחלון שלך שלט "אמון היכה בכם? תמיד רציתם להיות כשפים? השתלת כשפות בחינם! לא כואב בכלל!".
[/COLOR][/QUOTE]
"מוזר.. מה זה עושה בחלון שלי..?" אמלמל ואכנס עם לין לבית. "אמא.. מה השלט הזה עושה בחלון שלי..?" אצעק ברחבי הבית.
אחר כך אביט על לין, "שמעי, יש מצב שתוכלי לכשף שוב..!" אומר לה בשמחה, לא מאמין שיש אשכרה דבר כזה השתלת כשפות.
-
[QUOTE=Tobi...;1354182][COLOR="Navy"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
''נו באמת!'' אומר ואגלגל עיינים.
''זה ממש לא הזמן-_-'' אמלמל
אביט בבחור ואומר ''תעזוב אותי, אני לא יפריע לך יותר''
'או שכן' אחשוב בליבי, 'אבל זה לזמן אחר' אחשוב שוב.
-
[quote]ניר~
אתה אומר לנינג'ה "אימא שלך לוזר" ועוטף את עצמך במים. אתה מחכה לרגע הדרמטי שהחבר של יתקיף ואתה רואה מים פורצים מהרצפה ומשם מגיח החבר שלך. החבר שלל מוציא אותך מהלבה ומחטיף לנינג'ה כמה נגחות.אתה מנסה לסגור על השחצן בקרח ולא מצליח. הנינג'ה לוןכד את שניכם בלבה ואתם עומדים להינמס. הוא אומר לכם "כשפי שמש הרבה יותר חזקים מכשפי מים.".[/quote]
אני צועק על חבר שלי שהוא לוזר מדיי, ושהוא לא יודע לעשות רגעים דרמטים.
מכיוון שחודש אני לא אהיה בארץ מיום ראשון, אני נאלץ לפרוש מה"ת.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי[/B]
אתה שואל את אמך מה השלט הזה עושה על החלון שלך והיא עונה לך "אני לא יודעת. הוא הופיע על החלון שלי גם. כנראה מישהו מבחוץ תולה שלטים". אתה אומר ללין על השתלת הכשפות והיא קופצת מאושר ומחבקת אותך. לין שואלת "איפה זה?" ואתה רואה שכתוב במודעה:רחוב לפני מסעדת "החזיר המעופף".
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את רואה את אמון מנסה לשאוב את הכשפות של האיש והאיש מנסה לאייד את אמון,אבל שניהם מנסים לחסל אותך. אנג מופיע פתאום ואומר לך "הבחור הזה שמאייד דברים הוא חבר חשוב בירח אדום,קוראים לו קיין לי. רק כשף דם יחסל אותו(טל,את זוכרת שנתתי לך את היכולת הזו?)".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353913][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה משתחווה ללין ומתנצל אליה. לין אומרת לך "זה רק הדגמה של מה שתוכל ללעשות בכשפות שמש...." אתה שם לב למשווים ולאמון שמגיעים אליך ואל לין.מה תעשה?(אין לי מה לכתוב ואני לא עושה קופי פייסט.)
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
נא לא לחשוף את את זהותו של אמון בבקשה, עוד לא סימתי לראות את אווטאר של אגדה של קורה.
אני אומר לאמון ולמשווים " הו אלהן, מה נשמע? אני מבין באתם לקחת את הכשפות שלנו. טוב אני מצטער לא תוכלו לקחת את הכשפות שלי, אבל את הכשפות של הבחורה הזאת תקחו, היא יודעת לכשף כשמות שמש, אני רק כשף אש עלוב ". אני נותן דחיפה קלה ללין שתעוף לעבר אמון והמשווים שלו ואז בורח הכי מהר שאני יכול מן המקדש.
-
[COLOR="DarkRed"]
[B]לליאור~[/B]
*אני ממליץ לך לסיים את האגדה של קורה בגלל שאמון ייחשף בקרוב.
אתה דוחף את לין אל אמון כמו פחדן וברגע הבא אתה רואה את לין מאחוריך מחזיקה במסכות עם עשן בידה ואומרת "אתה אולי אוואטר אבל אני יכולה להמיס אותך או לאייד אותך.". אתה רואה פתאום חייל מפחיד מאומת האש ולמרות שאתה מאיים עליו ושלין נוגעת בו,הוא לא מתאייד או מפחד. להפך,הוא מתחיל לירות אש בצצבע ארגמן ואתה רואה דרקון אש שאייד חצי מהמקדש.
[B]החייל:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffbc625c1f91.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/1/4ffbc625c1f91.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את רואה את אמון מנסה לשאוב את הכשפות של האיש והאיש מנסה לאייד את אמון,אבל שניהם מנסים לחסל אותך. אנג מופיע פתאום ואומר לך "הבחור הזה שמאייד דברים הוא חבר חשוב בירח אדום,קוראים לו קיין לי. רק כשף דם יחסל אותו(טל,את זוכרת שנתתי לך את היכולת הזו?)".
[/COLOR][/QUOTE]
''היי!'' אקרא כדי לתפוס את תשומת לבם של שניהם
''אני ממשש! אבל ממשש! שונאת להשתמש ביכולת הזאת אבל אתה פשוט לא משאיר לי בררה''
אזכר במשהו שקראתי על אמון, הוא יכול להאבק בכשפות דם, אקווה שאמון לא ינצל את העובדה שאני עסוקה בלשתק את קיין לי בשביל ללכוד ולעלף אותי עם השוקרים שלו.
אני אשתמש בכשפות דם בגועל על קיין לי, אני ארים אותו באוויר ואז אני יעיף אותו דרך החלון
אביט באמון בשקט
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מחליטה לעשות כשף דם על קיין לי משום שאת קראת איפשהו שזה לא עובד על אמון ואחרי שאת מנסה את עוברת למצב מוזר ביותר:את שולטת בגוף אחר ולא בגוף שלך.את רואה פתאום שבאופן פלא את מכשפת את אמון ורואה שקיין לי מרגיש עקצוץ קטן וזהו.אמון עף דרך החלון ובורח. את רואה את קיין לי יורה בדיוק אלייך להבת ארגמן בצורת דרקון חי ונושם ואת לא יכולה לזוז. את רואה את אמון חוזר ורואה שעוטפת את ידו משהו קוצני כמו פצצה שמוציא חבל ארוך וחשמלי אלייך. את רואה את אפה מגיע אלייך בעולם הרוח ושמה לב שאפה עומד למחוץ אותך[/COLOR]
-
אני גם רוצה להרשם.
שם משתמש :a R C E U S
שם במשחק : לו יאנג
שם אמיתי : דור
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי: עצבני וכועס רוב הזמן. מתחבר בקושי רב.
רומאנס:כן\
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה:שזוף עם פנים כועסות. שיער בלונדי בהיר ועיניים שחורות. אביו מכריח אותו ללבוש בגדים חגיגיים כמו טוקסידו
אך כשאביו לא נמצא בבית או שלא נמצא בטווח הראייה שלו הוא מתלבש באיזה בגדים שהוא רוצה.
רקע: לו הוא בן למשפחת אצולה הממוקמת בדרום מלכת האדמה.אמו הייתה מכופפת מים, שריפאה את אנשי העיר והרוויחה המון כסף, ואביו היה מכופף אדמה זעפתן. כשהוא נולד נכנס כשף אש לביתו וניסה להרוג אותו אך אמו התייצבה למול הכשף ונלחמה מולו בעוז רב. אך הכשף היה לוחם מובחר מצבא אומת האש והוא רצח אותה.הכשף הרג אותה והלך משם כועס. מאז אביו היה ממורמר וכועס ואף פעם לא הקשיב ללו או שימח אותו. לו חשב שכך הם החיים. שהמבוגרים הם החזקים והילדים צריכים להיות בשקט. וכך הוא גדל להיות נער גדול ומגודל שלא יודע להתחבר עם אף אחד. הוא התחלי ללכת ליער כדי לפרוק מתחים והיה מכופף שם אדמה בשביל להפיג את כל העצבנות שנצברה בו. יום אחד אביו הכה אותו והוא לא יכל לעמוד בזה יותר. הוא נכנס למצב אוואטר, ואביו שלח אותו לטנזין שיבדוק איזה כשף הוא.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם:לוגה סיטוני
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:שובב. מרבה להסתובב בחברת בנות ולנסות להרשים אותם בדברים מטופשים שהוא עושה. אוהב בעלי חיים ולא יודע לקחת שום דבר ברצינות.
איך נפגשתם:נפגשנו בביצה כשמצאתי אותו טובע. מסתבר שהוא לא יודע לשחות אך הוא כשף מים מעולה.
תיאור או תמונה:שחום עם שיער שחור קצוץ. מרבה להסתובב בבגדים קצרים ויש לו צלקת מכוערת לאורך הגב.
מגילות:
תכונות: חסר פחד. לא מפחד מכלום.
אומה וסוג כשפות:אומת האדמה כשפות מים.
2.שם:דנאי רוגאיי
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אוהב קרבות ואקשן. אסטראטג רציני. אביו גילה איך במקום לנתב את הברק ולהעביר אותו, לשמור אותו בתור אנרגיה. כמובן שהוא למד גם איך עושים זאת והוא נכנס לשיא של עשרים וחמש הכשפים הטובים ביותר.
איך נפגשתם:נלחמנו אחד בשני ביער. מסתבר ששנינו אוהבים לפרוק מתחים ביער בעזרת הכשפות שלנו.
תיאור או תמונה:גבוה ורזה, אך מתחיל לפתח שרירים בבטן ובידיים. שיער שחור חלק שמכסה לו את כל עין ימין. מרבה להסתובב בבגדים שחורים. הוא המבוגר מבין כולנו, והוא תמיד חושב שהוא המבוגר האחראי
מגילות:
תכונות:לב טוב. סוחב אחריו קהל של מעריצות.
אומה וסוג כשפות:אש
3.שם:אלין ???
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אלין היא התמהונית מבינינו. היא נולדה בעיר התחתונה איפה שכל הפושעים מסתובבים, ואביה שהוא תומך במשווים נהרג בתאונת דרכים. היא לא אוהבת לדבר הרבה וכשהיא כן מדברת זה על דברים לא קשורים ששובים את ליבות הבנים.
איך נפגשתם:גלשתי ביחד עם לוגה על פח זבל במורד רחוב תלול וכשניסינו לעצור אני עפתי קדימה ונכנסתי לחלון של ביתם. שברתי את יד ימין ואמה של אלין חבשה אותי ושלחה אותי לדרכי. מאז אני ואלין חברים מאוד טובים
תיאור או תמונה: שזופה ויפה מאוד. גורמת להמון בנים להתאהב בה כשהיא עוטה את ההבעות השקטות האלה. מסתובבת בבגדי קיץ בכל העונות.
מגילות:
תכונות: שקטה, אך קטלנית. אומרים עליה שהיא רצחה פורץ שנכנס לביתה בשתי אצבעות בלבד
אומה וסוג כשפות:אוויר
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: אני רוצה להיות כשף אדמה אם אפשר. גם הכשפות שאני הכי אוהב, וגם יש לי כבר מכופפים משאר הסוגים.
-
[QUOTE=Spider Man!;1354490][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מחליטה לעשות כשף דם על קיין לי משום שאת קראת איפשהו שזה לא עובד על אמון ואחרי שאת מנסה את עוברת למצב מוזר ביותר:את שולטת בגוף אחר ולא בגוף שלך.את רואה פתאום שבאופן פלא את מכשפת את אמון ורואה שקיין לי מרגיש עקצוץ קטן וזהו.אמון עף דרך החלון ובורח. את רואה את קיין לי יורה בדיוק אלייך להבת ארגמן בצורת דרקון חי ונושם ואת לא יכולה לזוז. את רואה את אמון חוזר ורואה שעוטפת את ידו משהו קוצני כמו פצצה שמוציא חבל ארוך וחשמלי אלייך. את רואה את אפה מגיע אלייך בעולם הרוח ושמה לב שאפה עומד למחוץ אותך[/COLOR][/QUOTE]
פעם אחת תן להפסיד וליפול בשבי או משוXD
-
[QUOTE=ttrrtte;1354494]פעם אחת תן להפסיד וליפול בשבי או משוXD
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נחשי מה קורה עכשו בעולם הגשמי:את נלכדת!
את עוצמת עיניים ומרגישה את אפה מוחץ אותך,את אמון מחשמל אותך ואת קיין לי יורה עלייך אש. את מתעלפת מעוצמת האנרגיה. כשאת מתעוררת את רואה את אמון לוקח כשפות מהנינג'ה ומשליך אותו הצידה. אחר כך הוא צועק "גבירותיי ורבותיי!,האוואטר עכשו ימות!".
[/COLOR]
[QUOTE=A R C E U S;1354492]אני גם רוצה להרשם.
שם משתמש :A R C E U S
שם במשחק : לו יאנג
שם אמיתי : דור
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי: עצבני וכועס רוב הזמן. מתחבר בקושי רב.
רומאנס:כן\
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה:[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-g9MMmRzNOYU/ThstGiufTQI/AAAAAAAABaQ/j1fmUd6-Nzs/s1600/draco%2Bmalfoy.jpg[/IMG]
רקע: לו הוא בן למשפחת אצולה הממוקמת בדרום מלכת האדמה.אמו הייתה מכופפת מים, שריפאה את אנשי העיר והרוויחה המון כסף, ואביו היה מכופף אדמה זעפתן. כשהוא נולד נכנס כשף אש לביתו וניסה להרוג אותו אך אמו התייצבה למול הכשף והכשף הרג אותה והלך משם כועס. מאז אביו היה ממורמר וכועס ואף פעם לא הקשיב ללו או שימח אותו. לו חשב שכך הם החיים. שהמבוגרים הם החזקים והילדים צריכים להיות בשקט. וכך הוא גדל להיות נער גדול שלא יודע להתחבר עם אף אחד. יום אחד הוא נכנס למצב אוואטר, ואביו שלח אותו לטנזין שיבדוק איזה כשף הוא.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם:לוגה סיטוני
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:שובב. מרבה להסתובב בחברת בנות ולנסות להרשים אותם בדברים מטופשים שהוא עושה. אוהב בעלי חיים ולא יודע לקחת שום דבר ברצינות.
איך נפגשתם:נפגשנו בביצה כשמצאתי אותו טובע. מסתבר שהוא לא יודע לשחות אך הוא כשף מים מעולה.
תיאור או תמונה:שחום עם שיער שחור קצוץ. מרבה להסתובב בבגדים קצרים ויש לו צלקת מכוערת לאורך הגב.
מגילות:
תכונות: חסר פחד. לא מפחד מכלום.
אומה וסוג כשפות:אומת האדמה כשפות מים.
2.שם:דנאי.
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אוהב קרבות ואקשן. אסטראטג רציני. אביו גילה איך במקום לנתב את הברק ולהעביר אותו, לשמור אותו בתור אנרגיה. כמובן שהוא למד גם איך עושים זאת והוא נכנס לשיא של עשרים וחמש הכשפים הטובים ביותר.
איך נפגשתם:נלחמנו אחד בשני ביער. מסתבר ששנינו אוהבים לפרוק מתחים ביער בעזרת הכשפות שלנו.
תיאור או תמונה:גבוה ורזה, אך מתחיל לפתח שרירים בבטן ובידיים. שיער שחור חלק שמכסה לו את כל עין ימין. מרבה להסתובב בבגדים שחורים. הוא המבוגר מבין כולנו, והוא תמיד חושב שהוא המבוגר האחראי
מגילות:
תכונות:לב טוב. סוחב אחריו קהל של מעריצות.
אומה וסוג כשפות:אש
3
.שם:אלין ???
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אלין היא התמהונית מבינינו. היא נולדה בעיר התחתונה איפה שכל הפושעים מסתובבים, ואביה שהוא תומך במשווים נהרג בתאונת דרכים. היא לא אוהבת לדבר הרבה וכשהיא כן מדברת זה על דברים לא קשורים ששובים את ליבות הבנים.
איך נפגשתם:גלשתי ביחד עם לוגה על פח זבל במורד רחוב תלול וכשניסינו לעצור אני עפתי קדימה ונכנסתי לחלון של ביתם. שברתי את יד ימין ואמה של אלין חבשה אותי ושלחה אותי לדרכי. מאז אני ואלין חברים מאוד טובים
תיאור או תמונה: שזופה ויפה מאוד. גורמת להמון בנים להתאהב בה כשהיא עוטה את ההבעות השקטות האלה. מסתובבת בבגדי קיץ בכל העונות.
מגילות:
תכונות: שקטה, אך קטלנית. אומרים עליה שהיא רצחה פורץ שנכנס לביתה בשתי אצבעות בלבד
אומה וסוג כשפות:אוויר
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: אני רוצה להיות כשף אדמה אם אפשר. גם הכשפות שאני הכי אוהב, וגם יש לי כבר מכופפים משאר הסוגים.[/QUOTE]
אני ביטלתי את זה שאתה צריך להגביל את הכשפות ואם תאריך את הרקע ותשים תמונה מצוירת או תיאור(אני ממליץ על תיאור) אתה תקבל.
-
[QUOTE=Spider Man!;1354510][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נחשי מה קורה עכשו בעולם הגשמי:את נלכדת!
את עוצמת עיניים ומרגישה את אפה מוחץ אותך,את אמון מחשמל אותך ואת קיין לי יורה עלייך אש. את מתעלפת מעוצמת האנרגיה. כשאת מתעוררת את רואה את אמון לוקח כשפות מהנינג'ה ומשליך אותו הצידה. אחר כך הוא צועק "גבירותיי ורבותיי!,האוואטר עכשו ימות!".
[/COLOR]
''לא! קיין!!'' אצעק לעבר קיין (הנינג'ה)
אני אביט סביבי ואברר היכן אני, אסרוק את כל מה שנמצא סביב ובאזיה מרחק אמון
ביחס אליי
אקווה שאני לא קשורה
-
[QUOTE=Spider Man!;1354510]"]
אני ביטלתי את זה שאתה צריך להגביל את הכשפות ואם תאריך את הרקע ותשים תמונה מצוירת או תיאור(אני ממליץ על תיאור) אתה תקבל.[/QUOTE]
ערכתי
-
[QUOTE=A R C E U S;1354527]ערכתי[/QUOTE]
תגיב עכשו להתחלה,אני מעדכן את דף הרשומים עוד שנייה
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת אל עבר קיין "לא!! קיין!!"
ומביטה מסביב ומבינה שאת באחד ממקומות ההתכנסות של אמון והמשווים. את רואה שאמון מחזיק בחברים שלך ושהינטה אמרה שהיא האוואטר כדי להגן עלייך. את רואה את הינטה זוהרת בכחול ואז הזוהר מגיע אל אמון ומפסיק. הינטה נהיית עיוורת ומשתטחת על הרצפה,הבא בתור הוא היאטו.
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת אל עבר קיין "לא!! קיין!!"
ומביטה מסביב ומבינה שאת באחד ממקומות ההתכנסות של אמון והמשווים. את רואה שאמון מחזיק בחברים שלך ושהינטה אמרה שהיא האוואטר כדי להגן עלייך. את רואה את הינטה זוהרת בכחול ואז הזוהר מגיע אל אמון ומפסיק. הינטה נהיית עיוורת ומשתטחת על הרצפה,הבא בתור הוא היאטו.
[/COLOR][/QUOTE]
''הינטה!!!'' אצעק
''לא תפסיק בבקשה! אני האוואטר היא שיקרה כדי להגן עליי'' אומר וכמעט אבכה
אני אצור מיואשת גל מים ואשלח אותו אל עבר אמון למרות שאני יודעת שסביר להניח שלא אצליח לפגוע
ואז אשלח לעברו גם גל אש
-
[QUOTE=Spider Man!;1354316][COLOR="Red"]
[B]ספיידי[/B]
אתה שואל את אמך מה השלט הזה עושה על החלון שלך והיא עונה לך "אני לא יודעת. הוא הופיע על החלון שלי גם. כנראה מישהו מבחוץ תולה שלטים". אתה אומר ללין על השתלת הכשפות והיא קופצת מאושר ומחבקת אותך. לין שואלת "איפה זה?" ואתה רואה שכתוב במודעה:רחוב לפני מסעדת "החזיר המעופף".
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"רחוב לפני מסעדת החזיר.. אני אוהב ללכת ללכת למסעדה הזאת כמו (ליאון אחי בדם החתיך והסקסי שאני מתחנן שיסלח לי) שאני אוהב את ההורים שלי! ממש נחמד שם!" אומר לה בשמחה.
"יודעת מה?" אפנה אליה שוב, "אני יבוא איתך, ואז נלך ביחד למסעדה הזאת, נחגוג את חזרת הכשפות שלך!" אציע לה.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת "הינטה!!!!" ואומרת שאת האוואטר במקום מלא אנשיםם שרוצים לחסל את האוואטר(את לא מבריקה ממש,נכון?) את יוצרת גל מים וגל אש שיפגעו באמון אבל הם לא פוגעים ואמון צועק אלייך "אז בואי אליי" ואת רואה אותו מושך אותך אליו והוא מנסה לשאוב כשפות.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר שאתה אוהב ללכת למסעדת החזיר המעופף ושניכם באים לבן אדם שמשתיל כשפות. אתם רואים פתאום כשף אש שמחזיר לבן אדם אחד זקן את הכשפות ואתם רואים מכשף אוויר.מה תעשה?
[B]הכשף:[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffc00e3aa8e3.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/4ffc00e3aa8e3.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354551][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת "הינטה!!!!" ואומרת שאת האוואטר במקום מלא אנשיםם שרוצים לחסל את האוואטר(את לא מבריקה ממש,נכון?) את יוצרת גל מים וגל אש שיפגעו באמון אבל הם לא פוגעים ואמון צועק אלייך "אז בואי אליי" ואת רואה אותו מושך אותך אליו והוא מנסה לשאוב כשפות.
[/COLOR]
אופס:embarrassed:
-
[QUOTE=Spider Man!;1354551][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר שאתה אוהב ללכת למסעדת החזיר המעופף ושניכם באים לבן אדם שמשתיל כשפות. אתם רואים פתאום כשף אש שמחזיר לבן אדם אחד זקן את הכשפות ואתם רואים מכשף אוויר.מה תעשה?
[B]הכשף:[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffc00e3aa8e3.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/4ffc00e3aa8e3.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
"לכי אליו." אלחש לה באוזן ואתעניין בכשף אוויר. אזכור את הבקשה שלי לעצמי, לדעת כל היסודות, ואתקרב אליו.
"הארו, הארו קאגושימה." אומר ואלחץ לו את היד במהירות, "אני מבין שאתה כשף אוויר.. אני יכול לעשות איתך עסקה?"
"אתה מבין, אני- אממ..- איך להגיד את זה. האווטאר. זה יישמע די פתאומי אבל.. תוכל ללמד אותי כשפות אוויר..?"
-
[QUOTE=Spider Man!;1352556][COLOR=dimgray][B]התחלה:[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B] את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אני ארדוף אחריו ואנסה לקבור אותו בעזרת כשפות האדמה שלי" אומר לעצמי ואתחילך לרוץ אחרי האיש הזה. האיש הסתובב וקלט שאני רץ אחריו והתחיל לרוץ יותר מהר, ואני אחריו.
-
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
*קיבלת צבע ירוק בגלל שאתה כשף האדמה הראשון! ותנסה בבקשה ליצור את השריון שכתבתי במגילת הכשפות השבועית
אתה רודף אחרי האיש ומנסה לקבור אותו בכשפות אדמה. אבל האיש בורח ואז יורה להבת ארגמן ענקיתץ אלייך. אתה מצליח להתחמק ורואה שיש לבה איפה שהדרקון היה. הנינג'ה מייצב את הלבה ומכסה אותך חוץ מהראש,בלבה מוצקה.
[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה אומר ללין לבוא אל האיש והיא באה. האיש נותן לה טופס:
[FONT="Fixedsys"]
שם:
כשפות נחשקת\קודמת:
נסיבות היעלמות\נימוק ללמה אתם צריכים לקבל את הכשפות:
הערות:
(הטופס נכתב לבן אדם שרוצה כשפות ולבן אדם שאיבד כשפות כאחד)
[/FONT] לין ממלאת את הטופס ואז אתה רואה את האיש שם לה יד על הלב ויד על המצח,הוא אומר לה להתרכז באנרגיה הטהורה שלה ולנשום עשר פעמים,לאחר מכן הוא שואל אותה אם היא מוכנה ולין פתאום זוהרת בארגמן והופכת לבעלת אותם כישורים כמו קודם. אתה אומר לאיש את שמך ואומר לו שאתה האוואטר ואתה רוצה לדעת כשפות אוויר. האיש מסכים ואומר "אנני כשף של כל היסודות. כשאני מחזיר כשפות אני מקבל את כוחה,לכן חיכיתי המון זמן עד שיגיע לכאן כשף אש חזק מספיק כדי שאקבל בחזרה את כשפות האש שלי.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אמון מיף אותך למעלה ואת מתקשה לנשום. אמון מתחיל לאמר לך "תסתכלי אל תוך עיניי אוואטרית קטנה. ואני ידעתי שהיא לא האוואטרית,אבל היא החברה הכי טובה שלך ולכן היא סובלת הכי הרבה. רק תסתכלי אל תוך עיניי".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354578][COLOR="SeaGreen"]
אתה אומר ללין לבוא אל האיש והיא באה. האיש נותן לה טופס:
[FONT="Fixedsys"]
שם:
כשפות נחשקת\קודמת:
נסיבות היעלמות\נימוק ללמה אתם צריכים לקבל את הכשפות:
הערות:
(הטופס נכתב לבן אדם שרוצה כשפות ולבן אדם שאיבד כשפות כאחד)
[/FONT] לין ממלאת את הטופס ואז אתה רואה את האיש שם לה יד על הלב ויד על המצח,הוא אומר לה להתרכז באנרגיה הטהורה שלה ולנשום עשר פעמים,לאחר מכן הוא שואל אותה אם היא מוכנה ולין פתאום זוהרת בארגמן והופכת לבעלת אותם כישורים כמו קודם. אתה אומר לאיש את שמך ואומר לו שאתה האוואטר ואתה רוצה לדעת כשפות אוויר. האיש מסכים ואומר "אנני כשף של כל היסודות. כשאני מחזיר כשפות אני מקבל את כוחה,לכן חיכיתי המון זמן עד שיגיע לכאן כשף אש חזק מספיק כדי שאקבל בחזרה את כשפות האש שלי.".[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אמלמל, "אז עשינו דיל..? ניפגש כאן עוד שעתיים, סבבה?" אשאל אותו ואביט על לין, שמחה ומאושרת, ואשלח לה חיוך.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אמון מיף אותך למעלה ואת מתקשה לנשום. אמון מתחיל לאמר לך "תסתכלי אל תוך עיניי אוואטרית קטנה. ואני ידעתי שהיא לא האוואטרית,אבל היא החברה הכי טובה שלך ולכן היא סובלת הכי הרבה. רק תסתכלי אל תוך עיניי".[/COLOR][/QUOTE]
''הוא לא לוקח כשפות שהוא נוגע לך במצח ומכשף דם? ם-0
-__________________________________________________--
''לא!'' אני יחליט להאבק ואסתכל הצידה, 'הינטה, היאטו, קיין כולם!'' אחשוב בפחד
'אסור לי להיכנס למצב האוואטר אני יסכן את מחזור האוואטר'' אחליט.
''אוקיי!'' אמלמל לפתע, 'יש לי תוכנית' אחשוב במוחי
אני אשתמש בגלי מים מסביב לאמון, שלא יגעו בו אלה רק יסתובבו סביבו ואקווה שזה יסיח את דעתו ממני בזמן שאנסה להשתחרר מאחיזתו ולעמוד מולו מוכנה לקרב
-
האיש אומר "יש לנו דיל. ואני ממליץ לכם להגיע עכשו למסעדת החזיר המעופף כדי לחגוג אתה כשפות, ויש לנו מנה חדשה,מרק וואן שי טורק". אתה מביט על לין ורואה כמה היא מאושרת,אתה שולח לה חיוך והיא שולחת לך חיוך בחזרה. לין קופצת מגג לגג יחד איתך ואומרת "נו?, לא הולכים לחזיר המעופף".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להסיח את אמון ואת רואה אותו שם לךם יד על הלב,שתי אצבעות על המצח וגורם לך לפתוח את העיניים ולהסתכל על עיניו. את נרדמת ומרגישה חלשה מאוד. את מגיעה לעולם הרוחות ורואה את אנג אומר לך "את חייבת להיאבק! את חייבת להתעורר!" ואת רואה שעולם הרוחות משתנה ליער רגיל.
[/COLOR]
-
[b]טל~[/b]
את מנסה להסיח את אמון ואת רואה אותו שם לךם יד על הלב,שתי אצבעות על המצח וגורם לך לפתוח את העיניים ולהסתכל על עיניו. את נרדמת ומרגישה חלשה מאוד. את מגיעה לעולם הרוחות ורואה את אנג אומר לך "את חייבת להיאבק! את חייבת להתעורר!" ואת רואה שעולם הרוחות משתנה ליער רגיל.
[/color][/quote]
אני ינסה להאבק בהשפעתו של אמון.
אני אבין שעם אסיח את דעתו הריכוז שלו ילך, אני אצור להבה סביב רגליו שתקף אותו וכמעט תשרוף את רגליו כך שיצטרך לצאת ממעגל האש ויעזוב אותי
-
[QUOTE=Spider Man!;1354593][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
האיש אומר "יש לנו דיל. ואני ממליץ לכם להגיע עכשו למסעדת החזיר המעופף כדי לחגוג אתה כשפות, ויש לנו מנה חדשה,מרק וואן שי טורק". אתה מביט על לין ורואה כמה היא מאושרת,אתה שולח לה חיוך והיא שולחת לך חיוך בחזרה. לין קופצת מגג לגג יחד איתך ואומרת "נו?, לא הולכים לחזיר המעופף".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"הולכים.." אומר לה ואכוון אותה לחזיר המעופף. בזמן ההליכה אספר לה על העסקה שלי עם הבנאדם והכל.
"ויש מנה חדשה בחזיר המעופף אגב, אני חייב לנסות אותה!"
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להיאבק בהשפעתו של אמון וזה לא מצליח. את רואה את הפנים של אמון מופיעות ואומרות "את צריכה לעבור את המבוך שכאן כדי לחזור לעולם האמיתי,אבל אם לא תצליחי,את תיכלאי בעולם שלי...". את רואה מערה ענקית עם שלוש חורים: מהימני יש נהמות,מהאמצעי יש הליכהה של צבא ובשמאלי אין רעש בכלל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354600][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להיאבק בהשפעתו של אמון וזה לא מצליח. את רואה את הפנים של אמון מופיעות ואומרות "את צריכה לעבור את המבוך שכאן כדי לחזור לעולם האמיתי,אבל אם לא תצליחי,את תיכלאי בעולם שלי...". את רואה מערה ענקית עם שלוש חורים: מהימני יש נהמות,מהאמצעי יש הליכהה של צבא ובשמאלי אין רעש בכלל.
[/COLOR][/QUOTE]
''יש רק דרך אחת בא אתה יכול לעשות את זה אתה כשף דם!'' אומר בהפתעה
''העולם לא שקט כל כך'' אחשוב ואבטל מיד את המערה השמאלית, ''נהמות? לא'' אחשוב שוב ''אבל צבא! כמובן הצבא של אמון, אלך אל המערה האמצעית
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הפנים של אמון מופיעות שוב ואומרות לך "אני לא כשף דם,זו מחשבה מטומטמת." ואז את נכנסת למערה האמצעית ורואה את החיילים של אמון שבאים לתקוף אותך. מה תעשי?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354609][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הפנים של אמון מופיעות שוב ואומרות לך "אני לא כשף דם,זו מחשבה מטומטמת." ואז את נכנסת למערה האמצעית ורואה את החיילים של אמון שבאים לתקוף אותך. מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
כבר חזרתי לעולם האמיתי?
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*עדיין לא
את אומרת לחייילים שהוא כשף דם ומים. את מגיעה פתאום לעולם האמיתי בכלא ורואה שם את חברייך ועוד מיליוני אנשים. אמון אומר לכם ולכל הלא כשפים שנמצאים במערה "אני לא כשף מים,תראו את פניי!" ואת רואה שמתחת למסכה,הפנים של אמון מלאות צלקות.
[/COLOR]
אתם הולכים לחזיר המעופף ואתה רואה את המלצרים ואת האיש אוכל את המנה החדשה ומקבל ספר "המדריך לכשף". אתה וראה מלצר ניגש אלייך ואומר "מה תרצו להזמין?".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354622][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*עדיין לא
את אומרת לחייילים שהוא כשף דם ומים. את מגיעה פתאום לעולם האמיתי בכלא ורואה שם את חברייך ועוד מיליוני אנשים. אמון אומר לכם ולכל הלא כשפים שנמצאים במערה "אני לא כשף מים,תראו את פניי!" ואת רואה שמתחת למסכה,הפנים של אמון מלאות צלקות.
[/COLOR][/QUOTE]
''טוב זה הזמן שלי ללכת!'' אומר, אני אשתמש בכשפות אדמה בכדי להפריד את הסורגים(לא מתכת כאילו נחשוליאדמה שיעקמו את הסורגים)
אני אומר לחבריי לבו איתי ואקווה שלא יראו שברחנו
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את מנסה לכשף אדמה ולא מצליחה. אמון מוציא אותך מהכלוב ואת מנסה לכשף מים או כל אלמנט אחר ולא מצליחה. את גם מגלה שבעולם האמיתי הפכת לעיוורת ולרפויה כמו זקנה. אמון עומד להרוג אותך.מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354622][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*עדיין לא
[/COLOR]
אתם הולכים לחזיר המעופף ואתה רואה את המלצרים ואת האיש אוכל את המנה החדשה ומקבל ספר "המדריך לכשף". אתה וראה מלצר ניגש אלייך ואומר "מה תרצו להזמין?".[/COLOR][/QUOTE]
"אממ.. מרק וואן שי.. טורק." אומר ואנסה להיזכר איך קראו למנה שהוא אמר לי להזמין קודם.
"אממ..זה בא עם הספר הזה נכון..?" אשאל ואצביע על הספר שהאיש קודם קיבל, ואז אוסיף "לין, מה את רוצה להזמין..?"
-
[QUOTE=Spider Man!;1354635][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את מנסה לכשף אדמה ולא מצליחה. אמון מוציא אותך מהכלוב ואת מנסה לכשף מים או כל אלמנט אחר ולא מצליחה. את גם מגלה שבעולם האמיתי הפכת לעיוורת ולרפויה כמו זקנה. אמון עומד להרוג אותך.מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
יש לי רעיוןDDDDDDDD:
[B]דור~[/B]
*קיבלת צבע ירוק בגלל שאתה כשף האדמה הראשון! ותנסה בבקשה ליצור את השריון שכתבתי במגילת הכשפות השבועית
אתה רודף אחרי האיש ומנסה לקבור אותו בכשפות אדמה. אבל האיש בורח ואז יורה להבת ארגמן ענקיתץ אלייך. אתה מצליח להתחמק ורואה שיש לבה איפה שהדרקון היה. הנינג'ה מייצב את הלבה ומכסה אותך חוץ מהראש,בלבה מוצקה.
[/COLOR]
[/QUOTE]
"חה, אני כשף אדמה מיומן, מה הלבה שלך שווה מולי?" אשאל. אני אזיז את ידי והלבה שהתקשתה עליי תתפוצץ ותחשוף את מעטה שריון הקריסטל שעטיתי עלי לפני שפגעה בי הלבה. אני אוריד גם את השריון לפני שיהפוך לאדמה קשה שתתקשה עלי. אני אתחיל לרוץ לעבר הנינג'ה ואתחיל ליירט אותו במטח אבנים שלקחתי מהכביש
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מזמין מרק וואן שי טורק ושואל אם הספר בא עם המרק. המלצר אומר "המרק מגיע עם חמש ספרים:המדריך לכשף המתחיל,כשף מים למתקדמים,כשף אדמה למתקדמים,כשף אש למתקדמים וכשף אוויר למתקדמים.מה אתה בוחר?". אתה שואל את לין מה היא רוצה והיא אומרת למלצר "משושה עוגה שלם,מרק וואן שי טורק,10 מהראמן הכי טוב שיש לכם,המדריך לכשף המתחיל,זרע ספליט בוער,פתיתי אש בוערים עם תוספת חריף ומיץ ענבים סחוט!,בעצם אני רוצה גם 25 עוגיות מזל."
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מאיימת על אמון שיוולד אוואטר חדש שיודע לשלוט בכל ארבעת היסודות אם את תמותי ורואה שאת מתחילה להפוך לאבן. אמון מחליט שבגלל שאת תמותי עוד שנייה בכל מקרה. הוא מוריד את המסכה ויוצר מים שמנקים ממנו את ה"צלקת" ואת רואה בחור חתיך משבט המים שאומר "זה נכון,אני כשף מים וכשף דם. אחי הוא אחד מהמנהיגים שלעיר הרפובליקה ואבי הוא כשף דם מיומן,השם האמיתי שלי הוא נואטק ואני כשף דם מעולה. אבל האוואטר חוסל ולכן אני אשלוט בעולם!".
[/COLOR]
[B]דור~[/B]
אתה צוחק על הנינגהומנסה לצאת מלבה אבל לא מצליח. הנינג'ה אומר לך "אני כשף שמש,לא כשף אש" והוא משחרר אותך.