[QUOTE=Panties;1381797]חשבתי להתנסות בפאן סאב כבר איזה שבוע, יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אנסה במיוחד?[/QUOTE]
Maji de Otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de Tatakau Mahou Shoujo
Printable View
[QUOTE=Panties;1381797]חשבתי להתנסות בפאן סאב כבר איזה שבוע, יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אנסה במיוחד?[/QUOTE]
Maji de Otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de Tatakau Mahou Shoujo
תתרגם את וואן פיס
[QUOTE=Art;1381782]אהבתי את החתימה:sleep:[/QUOTE]
כן הא זיירה באמת סקסית )):
ליאור, מה עם הסרט של נארוטו לא שמעתי עליו..
הוא כבר יצא?
בוקר ):
לדרוך בחרא של פרות יחף זה חרא ):
[QUOTE=Spider Man;1381813]כן הא זיירה באמת סקסית )):
ליאור, מה עם הסרט של נארוטו לא שמעתי עליו..
הוא כבר יצא?[/QUOTE]
יצא ביפן.
לאיטרנט יצא עוד חצי שנה בערך.
אני עצוב
אם לא עשית תסמיילי אני לא מאמין )):
ליאור חרטא חצי שנה.. חצי שנה לא נראה לי זמן כל כך סביר לעליית סרט לאינטרנט..
[QUOTE=Spider Man;1381820]אם לא עשית תסמיילי אני לא מאמין )):
ליאור חרטא חצי שנה.. חצי שנה לא נראה לי זמן כל כך סביר לעליית סרט לאינטרנט..[/QUOTE]
בשביל שסרט אנימה שהיה באיטרנט צריך לחכות חצי שנה בשביל שיצא DVD . אז צריך לחכות DVD יצא בשביל לראות את הסרט.
נכון שלחכות חצי נה זה מעצבן אבל אין מה לעשות.
אני עצוב ):
פרק חדש באסון הטבע !!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1381836&posted=1#post1381836[/url]
היי
פאק איזה נו''ד עתיק מצאתי,שבר הייתה בפורום,שלאיתי קראו דניס וכולנו האמנו לזה,שליאור ניסה לעקוף את רותם בהודעות [היה לו בסביבות 15000] ושהיה לו מ''ת עם 5000 הודעות
[QUOTE=Veigar;1381840]היי
פאק איזה נו''ד עתיק מצאתי,שבר הייתה בפורום,שלאיתי קראו דניס וכולנו האמנו לזה,שליאור ניסה לעקוף את רותם בהודעות [היה לו בסביבות 15000] ושהיה לו מ''ת עם 5000 הודעות[/QUOTE]
תביא קישור!
מגל לא היית קיים בפורום באותה תקופה זה היה כמעט לפני שנתיים וואו זה היה תקופה טובה
הנו''ד נפתח ב-24.9.10 ב-25.9.10 היה כבר עמוד 79 :S
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=29264[/URL]
עמית מה קרה? XD
[QUOTE=Veigar;1381847]מגל לא היית קיים בפורום באותה תקופה זה היה כמעט לפני שנתיים וואו זה היה תקופה טובה
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=29264[/URL][/QUOTE]
אני קורא ככה לדניס, כוחו של הרגל..
עדיין הוא אמר שקוראים לו דניס וככה [b]כולם [/b]קראו לו בלי 'כוחו של הרגל' ואז הוא בא עם ההודעה הדרמטית שקוראים לו איתי
"דרמטית.." זה לא כזה דבר מטורף
[QUOTE=Spider Man;1381848]עמית מה קרה? XD
אני קורא ככה לדניס, כוחו של הרגל..[/QUOTE]
:cry: :cry: מגל :cry: :cry: לא :cry: :cry: אוהב אותי :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
שלום כולםםם
עומר זה היה בצחוק :s
[QUOTE=Amitlv;1381858]:cry: :cry: מגל :cry: :cry: לא :cry: :cry: אוהב אותי :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/QUOTE]
נכון
יואו איזה גזענית טל:
"[B]מעורבים[/B]! הצילו את המזון"
[QUOTE=Amitlv;1381858]:cry: :cry: מגל :cry: :cry: לא :cry: :cry: אוהב אותי :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/QUOTE]
הוא לא מעוניין בך אחי )):
בוא בוא לקבוצת התמיכה "לא מעוניינים" [url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51470[/url]
[QUOTE=Art;1381860]שלום כולםםם[/QUOTE]
מי יודע מדוע ולמה, טלי גורמת להרטיב תפיג'מה )):
[QUOTE=Veigar;1381847]מגל לא היית קיים בפורום באותה תקופה זה היה כמעט לפני שנתיים וואו זה היה תקופה טובה
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=29264[/URL][/QUOTE]
איזה נוסטלגיה- זה היתי עוד ספאמר של ממש :( גם היתי משגיח אנימה מנגה ומצוירים בפעם הראשונה.
פאק עוד מעט 55K- טוב עוד מעט לימודים וכנראה אגיב מעט מאוד בפורום:D
איזה נושא נוסטלגי [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=827451#post827451[/url]
[QUOTE]ליאור מזל טוב עוד שנייה 5k הודועת במשחק[/QUOTE]
:embarrassed:
[QUOTE][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=827401#post827401[/url][/QUOTE]
התקף נוסטלגיה
[QUOTE]זה אל תעקוף אותי בנו"ד,יש הבדל![/QUOTE]
[QUOTE]תודה לכם לא אני עושה משהו
אז ביי ואל תעקפו אותי בנוד[/QUOTE]
:love:
[QUOTE=Spider Man;1381865]הוא לא מעוניין בך אחי )):
בוא בוא לקבוצת התמיכה "לא מעוניינים" [url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51470[/url]
מי יודע מדוע ולמה, טלי גורמת להרטיב תפיג'מה )):[/QUOTE]
אתה לובש פיג'מה? O:
ליאור אתה עדיין מאונן עם סויקון נו קסוואר? איזה פרק אתה?
אני 23 עדיין אני מתנזר )):
[QUOTE=Art;1381868]אתה לובש פיג'מה? O:[/QUOTE]
לא אבל אין חרוז ללמה ):
חוץ מזה פיג'מה זה מגניב
[QUOTE=Spider Man;1381869]ליאור אתה עדיין מאונן עם סויקון נו קסוואר? איזה פרק אתה?
אני 23 עדיין אני מתנזר )):[/QUOTE]
חחחחח
סימתי עם העונה השניה השבוע/שבוע שעבר.
אני מחכה לעונה 3.
קורא את המנגה.
מי אמר מאונן?!
אני בוכה :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
לא אמרתי מאונן מה תמכניס לי מילים לפה )):
אני מאונן רק על חברות שלי שעדיין לא הכנסתי למיטה, מי צריך פורנו?~
[QUOTE=Spider Man;1381873]לא אמרתי מאונן מה תמכניס לי מילים לפה )):
אני מאונן רק על חברות שלי שעדיין לא הכנסתי למיטה, מי צריך פורנו?~[/QUOTE]
אתה אמרת.
סאיקון נו קווסר/קוין בלייד=פורנו מצויר.
תנחמו אותי מגל לא רוצה אותי :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[QUOTE=monster;1381874]אתה אמרת.
סאיקון נו קווסר/קוין בלייד=פורנו מצויר.[/QUOTE]
לא.. פורנו זה האתרים האלה של ההנטאי הלא מצונזרים יש כאלה..
חרמני לראות את האיברים מטושטשים זה סוטה )):
רק בולבול חשוף (רמזים סמויים לבולבולמט האיטלקי שלי)
עכשו רציני מי מאונן על ציור באמת /=
ומי מאונן בכלל כיום יש גוד לאק צ'ארלי בוא נהיה שומרי נגיעה ):
[QUOTE=Amitlv;1381875]תנחמו אותי מגל לא רוצה אותי :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/QUOTE]
תלך על ליאון מה אתה רוצה ממני
[QUOTE=Spider Man;1381876]לא.. פורנו זה האתרים האלה של ההנטאי הלא מצונזרים יש כאלה..
חרמני לראות את האיברים מטושטשים זה סוטה )):
רק בולבול חשוף (רמזים סמויים לבולבולמט האיטלקי שלי)
עכשו רציני מי מאונן על ציור באמת /=
ומי מאונן בכלל כיום יש גוד לאק צ'ארלי בוא נהיה שומרי נגיעה ):
תלך על ליאון מה אתה רוצה ממני[/QUOTE]
איח ליאון
אני רוצה את מגלצ'וק שלי
נו תנסה לשקם עם מאי
מגל לא שווה את זה )):
טוב החלטתי אני רוצה לפתוח מסן בשביל הפורום אני מפספס יותר מדי דברים
אין לי כמעת אף אחד במסן Xdd
ומאי נעלמה אני לא מוצא אותה וגם אני עברתי למגלצ'וק
היי (:
ערב טוב.
היי..
מה קורה?
[QUOTE=monster;1381802]Maji de Otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de Tatakau Mahou Shoujo[/QUOTE]
מה זה?
[QUOTE=Veigar;1381810]תתרגם את וואן פיס[/QUOTE]
יש מצב, אני אחפש RAW
Wtf?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אח שלי עשה קעקוע הלכתי לרצוח אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!