תחי פרק 15 של סאו מתורגם~
*רואה*
Printable View
תחי פרק 15 של סאו מתורגם~
*רואה*
קיון כזה חתיך ):
[QUOTE=geostri;1404487]לייט נובל(שעדיין יוצא), שקיים לו גם מנגה (שעדיין יוצאת) והיה לזה אנימה שנגמרה[/QUOTE]
זה עדיין יוצא???? O:
מה זה לייט נובל? זה רק כתוב? אני לא קורא :<
פרק 15... מה אני אגיד.. זה שהם בני דודים זה לא אומר שזה לא מוזר..
ולהתחתן בקומה.. גאוני..
לא הבנתי מהפרק הזה כלום...
[COLOR="Yellow"]אסונה עדיין במשחק, אבל למה לא כולם? מה זה היה המייל הזה בסוף? הנערה ההיא היא אחותו נכון?[/COLOR]
וואי מלא זמן לא שלחו לי ה"פ Xd
כבר שכחתי איך ההרגשה להיכנס לפורום עם 4 הודעות חדשות חחחח
אוקיי, גם בקריאה שנייה אני אוהב את רוב הדברים שעשיתי בסיפור שלי. נכון, לקח לי כמה שנים כדי להבין שאני לא אוהב את הגרסא הישנה של הסיפור, אבל בינתיים אני די מרוצה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GA85IsVR6Zo&feature=related[/YOUTUBE]
[QUOTE=nymph;1404493]לא הבנתי מהפרק הזה כלום...
[COLOR="Yellow"]אסונה עדיין במשחק, אבל למה לא כולם? מה זה היה המייל הזה בסוף? הנערה ההיא היא אחותו נכון?[/COLOR][/QUOTE]
אני אסביר
[COLOR="Yellow"]קיריטו הסביר מקודם שהיא בעצם בת דודה שלו אבל היא לא ידעה על זה (כנראה שמערכות יחסים עם בנות דודה זה מקובל ביפן או לפחות באנימה הזאת) והיא כמו שזה שקוף מאוהבת בו..בקטע של אזונה לא ידוע למה אבל כ300 שחקנים לא חזרו מSAO ונישלחו למשחק אחר שמנוהל על ידי הדביל הזה שהוא קרוב למשפחה של אזונה הוא עושה זאת לצרכיו הוא כנראה אשם גם בכל ה299 האחרים הוא בטח עשה זאת כדי שלא יחשדו בו.. אם לא הבנת את הקטע של הקרב: קיריטו רגיל להילחם בSAO ולכן הוא נלחם ככה אבל הוא לא יודע שלא ככה נלחמים XD תכלס חשבתי שהוא ינצח אבל.. בסדר. [/COLOR]
[QUOTE=Tasha Godspell;1404490]זה עדיין יוצא???? O:[/QUOTE]
הווליום האחרון של זה (11) יצא במאי 2011 אבל הכותב אמר שהוא יוציא לפחות עוד ווליום אחד.
[QUOTE=nymph;1404493]לא הבנתי מהפרק הזה כלום...
[COLOR="Yellow"]אסונה עדיין במשחק, אבל למה לא כולם? מה זה היה המייל הזה בסוף? הנערה ההיא היא אחותו נכון?[/COLOR][/QUOTE]
בעקרון ספויילר למי שלא ראה את הפרק
[SPOILER]המייל הזה הוא מagil (זה היה רשום...) שם הוא שלח לו תמונה של מישהי שנראית כמו אסונה...
הנערה (Suguha ) היא דודה של קיריטו. גילו בפרק שבעצם קיריטו הוא בן מאומץ למשפחה.. אז תכנית הם לא אחים[/SPOILER]
חוץ מזה אני יכול לרשום לך כל מה שהולך להיות בהמשך אבל זה רק במקרה ואת רוצה לדעת...
[COLOR="Yellow"]מאומץ? אמרו שהיא בת דודה שלו.... וזה לא נראית כמו זאת אזונה.. [/COLOR]
אגיל זה אחד מאליט שהיה עם קיריטו בקרב האחרון[
אל תירשום מה יקרה בהמשך..
רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם
[QUOTE=Ilan;1404499][COLOR="Yellow"]מאומץ? אמרו שהיא בת דודה שלו.... וזה לא נראית כמו זאת אזונה.. [/COLOR]
אגיל זה אחד מאליט שהיה עם קיריטו בקרב האחרון[
אל תירשום מה יקרה בהמשך..[/QUOTE]
אני לא מתכוון לרשום...
[COLOR="Yellow"]והתכוונתי מאומץ בקטע שההורים של sugu לקחו את קיריטו עליהם אבל הוא הדוד שלהם... כאילו לא הבן האמיתי שלהם... YOU KNOW WHAT I MEAN[/COLOR]
[QUOTE=geostri;1404502]אני לא מתכוון לרשום...
והתכוונתי מאומץ בקטע שההורים של sugu לקחו את קיריטו עליהם אבל הוא הדוד שלהם... כאילו לא הבן האמיתי שלהם... YOU KNOW WHAT I MEAN[/QUOTE]
אה כן זה נכון.. אבל הם עדיין בני דודים.. האמת היא שידענו על זה עוד בפרק 4 כשהוא סיפר את זה לילדה הזאת.. מעניין האם הפעם זה גם יהיה מקובע או שהוא יוכל לשים ולהוריד את הקסדה..
ותגיד לי כל העלילה תתרחש בשבוע? ובכך SAO תאבד את הדבר שקורה כל שני וחמישי TIME SKIP!
אם כולם היו מתלהבים מהטיים סקיפ בSAO כמו בוואן פיס XD
[QUOTE=Ilan;1404503]אה כן זה נכון.. אבל הם עדיין בני דודים.. האמת היא שידענו על זה עוד בפרק 4 כשהוא סיפר את זה לילדה הזאת.. מעניין האם הפעם זה גם יהיה מקובע או שהוא יוכל לשים ולהוריד את הקסדה..
ותגיד לי כל העלילה תתרחש בשבוע?[/QUOTE]
[SPOILER]אכן כל העלילה של לפחות הסיפור הזה תתרחש בשבוע של עד החתונה, אז יכול להיות שזה ירגיש שזה זז מהר מידי. אבל זה לא הורס את העלילה.[/SPOILER]
תגיד מה זה הלייט נובל הזה?
[COLOR="Yellow"]שבוע אה? אבל זה לא אמור להיות MMO RPG בשבוע אי אפשר לעשות הרבה ברובם..[/COLOR]
[QUOTE=Ilan;1404505]תגיד מה זה הלייט נובל הזה?
[COLOR="Yellow"]שבוע אה? אבל זה לא אמור להיות MMO RPG בשבוע אי אפשר לעשות הרבה ברובם..[/COLOR][/QUOTE]
אתה יודע מה זה נובל?
אז זה אותו חרטא רק יותר קצר ועם ציורים או משהו
קיצר, זה ספר
אוף:(
אבל באסה שאלה שמתו במשחק מתו באמת ממש אהבתי את זאת מהגילדה הראשונה שהוא היה בא והם נכנסו למלכודת..
יאללה אני הולך לישון יש לי מחר מבחן בספרות..
ביי :-(
[QUOTE=geostri;1404504][SPOILER]אכן כל העלילה של לפחות הסיפור הזה תתרחש בשבוע של עד החתונה, אז יכול להיות שזה ירגיש שזה זז מהר מידי. אבל זה לא הורס את העלילה.[/SPOILER][/QUOTE]
באנימה הם כבר הגיעו למשחק השני ?
ערב טוב
[QUOTE=Halloween;1404509]באנימה הם כבר הגיעו למשחק השני ?[/QUOTE]
[SPOILER]
פרק הבא זה הפרק שרואים לראשונה את ALO, הפרק גם נקרא פיות משהו.
אז כן אפשר להגיד שהם הגיעו למשחק השני.
[SPOILER]רק חבל שלאנימה יש רק 25 פרקים אז אין מצב שהם מגיעים לGGO או לunderworld [/SPOILER][/SPOILER]
[QUOTE=geostri;1404511][SPOILER]
פרק הבא זה הפרק שרואים לראשונה את ALO, הפרק גם נקרא פיות משהו.
אז כן אפשר להגיד שהם הגיעו למשחק השני.
[SPOILER]רק חבל שלאנימה יש רק 25 פרקים אז אין מצב שהם מגיעים לGGO או לunderworld [/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]סביר להניח שהנובל יגמר יוציאו עונה שניה או משהו בסגנון... הכל תלוי בהצלחה של האנימה (והמנגה ~)[/SPOILER]
[QUOTE=nymph;1404507]אוף:(
אבל באסה שאלה שמתו במשחק מתו באמת ממש אהבתי את זאת מהגילדה הראשונה שהוא היה בא והם נכנסו למלכודת..[/QUOTE]
כל הקטע זה שהיא מתה.. אם היא לא הייתה מתה (וככה כל השאר) זה לא היה מעניין לא ככה?
הכי מבאס אותי זה אלו שמתו בקרב האחרון כאילו הם כאלה SO CLOSE!
רגע יש עוד משחקים אחרי זה? LOL מסכן קיריטו.
וואי וואי
שלוש וחצי ואני לא נרדמת
ומחר עבודה
אמאלהה מה אני עושה? אני אמותת!
מה קורה ניצן?
אני רואה בלייב את הגמר באליפות העולם בlol!
בוקר טוב לכולם חוץ מנדב :)
בוקר טוב לנדב חוץ מכולם (wtf?!?!?!?!?)
זה רעיון שגנבתי מ"בטמן מתחיל", גז האימה שסביבו סובב הסרט. מישהו השתמש בו וכתוצאה מכך אנבסיל התחיל להזות. מי שהשתמש בו אמר לאנבסיל "להכנע", ואנבסיל רצה לשים קץ לחייו באותו הרגע, אבל הוא היה משותק מדי מפחד מכדי לעשות את זה. כמה חבל ששתי המטרות של הגז התנגשו ולא יצאה מכך שום תועלת...
גם הפרקים האחרונים 10-12 ששכתבתי יצאו טוב, ודי שמרו על האיזון בין היגיון לאיגיון. אמנם הם לא גרמו לי להרגיש גאה בעצמי כמו הפרקים 1-7 שקראתי אתמול, אבל הם טובים. היום יתחיל פרק 13 להיות משוכתב...
עוד 27 הודעות ואני אעקוף את הarch-nemesys שלי בפורום...
[QUOTE=LordAbizi;1404543]זה רעיון שגנבתי מ"בטמן מתחיל", גז האימה שסביבו סובב הסרט. מישהו השתמש בו וכתוצאה מכך אנבסיל התחיל להזות. מי שהשתמש בו אמר לאנבסיל "להכנע", ואנבסיל רצה לשים קץ לחייו באותו הרגע, אבל הוא היה משותק מדי מפחד מכדי לעשות את זה. כמה חבל ששתי המטרות של הגז התנגשו ולא יצאה מכך שום תועלת...
גם הפרקים האחרונים 10-12 ששכתבתי יצאו טוב, ודי שמרו על האיזון בין היגיון לאיגיון. אמנם הם לא גרמו לי להרגיש גאה בעצמי כמו הפרקים 1-7 שקראתי אתמול, אבל הם טובים. היום יתחיל פרק 13 להיות משוכתב...
עוד 27 הודעות ואני אעקוף את הarch-nemesys שלי בפורום...[/QUOTE]
אחרי בדיקה, אין משתמש שיש לו מספר הודעות שגדול משלך ב27
לכן, מה (או מי) הם הarch-nemesys שלך בפורום?
ובכלל, מה זה arch-nemesys?
אויב מושבע
אבל מי יהיה האויב של אביזי? ):
[QUOTE=Flupy;1404546]אויב מושבע
אבל מי יהיה האויב של אביזי? ):[/QUOTE]
נורג
יש אנימה אחת שיש בה יותר טיימסקיפים מ-sao והיא פרסונה 4,נכון שבפרסונה 4 הטיימסקיפים זה בימים ולא בחודשים\שנים כמו ב-sao אבל בפרסונה 4 יש במהלך הפרק עצמו לפחות 2 טיימסקיפים
Dat Norg.
אני שונא סטים
אני שונא סוטים D::
חוץ ממני עוד מישהו רואה שאוגמי מ"קוד ברייקר" וראיטו מ"דאת' נוט" די מזכירים אחד את השני באישיות שלהם?
Chousoku_Henkei_Gyrozetter-זאת אנימה מוזרה, מי נותן לילדד בן 10 נראה לי רישיון לרכב!? או עוד נותן לו ללמןד לנהוג ברכב?!
[quote=Kirito;1404545]אחרי בדיקה, אין משתמש שיש לו מספר הודעות שגדול משלך ב27
לכן, מה (או מי) הם הarch-nemesys שלך בפורום?
ובכלל, מה זה arch-nemesys?[/quote]
26 הודעות עד שאני אשתווה. 27 הודעות לעקוף (המספרים האלו קטנו ב-1 כעת)
[quote=Flupy;1404546]אויב מושבע
אבל מי יהיה האויב של אביזי? ):[/quote]
[quote=Kirito;1404550]נורג[/quote]
התשובה נכונה.
[quote=Flupy;1404557]Dat Norg.[/quote]
אכן.
[QUOTE=LordAbizi;1404565]26 הודעות עד שאני אשתווה. 27 הודעות לעקוף (המספרים האלו קטנו ב-1 כעת)
התשובה נכונה.
אכן.[/QUOTE]
למה נורג הוא האויב המושבע שלך? :doubt:
האם זה בגלל שהוא היה פעם מנהל חת"ם, וגם אתה?