-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423549][U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מודה לרורק בהתרגשות בעודך עדיין המיום לנוכח מה שקרה והולך לכיוון מרכז הוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתטפל בפוקימונים שלך. לאחר שעה המתנה שהלילה כבר ירד על אזור סינו אתה מקבל אותם חזרה והאחות ג'וי מודה לך על כך שגירשת את המושלת ומביא לך חדר ללון בו.
אתה מציג את פרינפלאפ לאייפום וסטארלי ואומר להם שכלום לא השתנה חוץ מזה שפרינפלאפ פשוט חזק יותר מהצורה הקודמת שלו ואז אתה פונה אליו ומודה לו על הקרב הגדול שהוא הציג ואומר לו שהניצחון על המושלת זה רק בזכותו.
אתה קם בבוקר לאחר שינה טובה וניגש למוזיאון המאובנים שם אתה פוגש את רורק והוא לוקח ממך את המאובן ומכניס אותו לתוך מכונה. תוך שתי דקות של הרבה רעש המכונה נפתחת וממנה יוצא פוקימון קטן ([/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/heartgold-soulsilver/408.png[/IMG][COLOR=Green] ).
"זה קראינידוס" אומר לך רורק "הוא פוקימון מאובן שנכחד לפני המון שנים ועכשיו לך יש אותו!" הוא אומר לך בשמחה אבל אז נשמע פיצוץ מתוך המעבדה ואתה שם לב שזוג אנשים שמוכרים לך מן העבר ( [/COLOR][COLOR=Green][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/048.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/050.png[/IMG] ) "תנו לנו את המאובנים ואת המכונות להחייאתם בשמו של המושיע!" אומרת האישה "אני היא רוז!" היא מציגה את עצמה ואז הבחור שאיתה מציג את עצמי "אני גרין!" ושניהם שולפים פוקימונים שכבר יצא לך לנצח ([/COLOR][COLOR=Green][I][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/23.png[/IMG][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/COLOR][COLOR=Green][I][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][I][COLOR=Red][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/399.png[/IMG][/COLOR][/I][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] ).
מה תעשה?
[/COLOR]
התקבלת!
[COLOR=Blue][U][B]
התחלה:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=Blue]אתה קם בבוקר למשמע צליל השעון המעורר שלך ובעצלנות אתה ניגש אליו מכבה אותו וניגש לאמבטיה כדי לשטוף פנים ולצחצח שיניים.
לאחר מכן אתה יורד למטה ואוכל ארוחת בוקר שהכינה אמא שלך ורואה את אביך מסתכל עלייך בגאווה ואתה מבין שהוא כולו תקווה שאתה זה שיביא לסיומו של שלטון המושיע ולאחר שאתה מסיים את ארוחת הבוקר שלך הוא מגיש לך את התיק שלך ויחד עם אמך הם מברכים אותך לדרך צליחה והם אומרים לך שהם מאוד גאים בך ובוטחים בך.
[/COLOR]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Blue]בט[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue], הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע ל[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]עיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]!
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Blue][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים ([/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=Blue][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/048.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/050.png[/IMG][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][I][IMG]http://i100.photobucket.com/albums/m18/Con_017/Professorrowan.gif[/IMG][/I][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] )[SIZE=2].[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]"קדימה [/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ר[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר [/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]"תמסור עכ[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]שיו את המזוודה עם הנ[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]תונים למקום הימצ[SIZE=2]א[/SIZE]ם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש ש[SIZE=2]לי[/SIZE]דה[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue].
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]מה תעש[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ה?[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[U][B]אנדי
[/B][/U]אתה פוקד על סידוט לקפוץ גבוה ככל שהוא יכול ולהתחמק מהמתקפה של ג'יודוד ואז להשתמש פעם נוספת בכוח טבע בזמן שהוא באוויר ולהשתמש בצמיחה ואז בכוח טבע עם נוספת.
סידוט קופץ הכי גבוה שהוא יכול והשתמש בכוח טבע אך יוצאת לו מתקפה רוח שחלשה נגד סוגי אבן וג'יודוד בקושי מרגיש משהו ובזמן הזה סידוט משתמש שוב עם בכוח טבע והפעם יוצאת לו מתקפת
אבן ששמה זריקת לבנים וג'יודוד נפגע מעט אך נשאר עומד וחוזר שוב פעם לעבר סידוט ופוגע בו עם הגלגול שלו.
"עכשיו ג'יודוד ת
שתמש בזריקת אבנים!" אומרת סטפני המושלת וג'ידוד מתחיל לזרוק אבנים לכיוונו של סידוט המפוחד.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסידוט:"אל תפחד, זוהי מתקפת אבן, היא לא תעשה לך כלום. תנסה להתחמק ואז תשתמש כוח טבע כמה פעמים במקומות שונים כדי שיצאו לך מתקפות שונות" ואז אקווה שעם אסטרטגיה זאת, אוכל לנצח את המושלת מהר יותר. לאחר שהוא יצקוף אבקש ממנטו להשתמש בצמיחחה פעם נוספת ואז בכוח טבע.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423549][U][B][COLOR=Green]
התקבלת!
[COLOR=Blue][U][B]
התחלה:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=Blue]אתה קם בבוקר למשמע צליל השעון המעורר שלך ובעצלנות אתה ניגש אליו מכבה אותו וניגש לאמבטיה כדי לשטוף פנים ולצחצח שיניים.
לאחר מכן אתה יורד למטה ואוכל ארוחת בוקר שהכינה אמא שלך ורואה את אביך מסתכל עלייך בגאווה ואתה מבין שהוא כולו תקווה שאתה זה שיביא לסיומו של שלטון המושיע ולאחר שאתה מסיים את ארוחת הבוקר שלך הוא מגיש לך את התיק שלך ויחד עם אמך הם מברכים אותך לדרך צליחה והם אומרים לך שהם מאוד גאים בך ובוטחים בך.
[/COLOR]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Blue]בט[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue], הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע ל[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]עיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]!
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Blue][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים ([/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=Blue][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/048.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/050.png[/IMG][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][I][IMG]http://i100.photobucket.com/albums/m18/Con_017/Professorrowan.gif[/IMG][/I][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] )[SIZE=2].[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]"קדימה [/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ר[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר [/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]"תמסור עכ[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]שיו את המזוודה עם הנ[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]תונים למקום הימצ[SIZE=2]א[/SIZE]ם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש ש[SIZE=2]לי[/SIZE]דה[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue].
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]מה תעש[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Blue]ה?[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
' רואן היא אמרה?, רואן... רואן...., שיט!' אני אומר שאני מבין מי זה אותו אדם זקן בעל השיער הלבן.
"עזבו את הדוקטור עכשיו!" אני צועק לעבר שני האנשים המוזרים בעודי רץ לכיוונם במטרה להפיל אותם ולמנוע מהם לפגוע בדוקטור.
-
[quote]טורי:
אתה מצחקק בסודיות לאחר שסטארלי מנקר את המושלת למראה כל תושבי העיר ג'ובילייף.
אתה מסתכל על הפוקימונים הניצבים לפניך ומתלבט מעט זמן בין הבחירות שניתנו לך ואתה מעדיף לחכות טיפה לפני שאתה לוכד לעצמיך פוקימון עשב ולכן אתה ממשיך לחפש, שעת ערביים יורדת על מחוז סינו ואתה נתקל הכמה סוגי פוקימונים ליליים ()
מה תעשה?
[/quote]
"וואו מורקורו!" אומר לעצמי,ואזכר שאני לא רוצה להבריח את מורקורו לכן אדבר בשקט,ואוציא את טרטוויג וסטארלי. "היי,חברים!רואים את הפוקימון השחור הזה שם,שדומה לעורב?עכשיו הוא לא יהיה כל כך חזק,אבל כשנשיג אבן שקיעה נפתח אותו והוא יהפוך להונצ'וקרו חזק ובעל ברית מצוין!עכשיו,תחזרו." אומר ואחזיר אותם.לאחר מכן,אתגנב למורקורו ואלטף אותו כדי לא להפחיד אותו. "היי,חמוד!אני טורי.אתה נראה כמו פוקימון מאוד חזק,לא?מה דעתך להצטרף אלי ואל טרטוויג וסטארלי שלי?" אשאל את מורקורו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423549][U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מודה לרורק בהתרגשות בעודך עדיין המיום לנוכח מה שקרה והולך לכיוון מרכז הוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתטפל בפוקימונים שלך. לאחר שעה המתנה שהלילה כבר ירד על אזור סינו אתה מקבל אותם חזרה והאחות ג'וי מודה לך על כך שגירשת את המושלת ומביא לך חדר ללון בו.
אתה מציג את פרינפלאפ לאייפום וסטארלי ואומר להם שכלום לא השתנה חוץ מזה שפרינפלאפ פשוט חזק יותר מהצורה הקודמת שלו ואז אתה פונה אליו ומודה לו על הקרב הגדול שהוא הציג ואומר לו שהניצחון על המושלת זה רק בזכותו.
אתה קם בבוקר לאחר שינה טובה וניגש למוזיאון המאובנים שם אתה פוגש את רורק והוא לוקח ממך את המאובן ומכניס אותו לתוך מכונה. תוך שתי דקות של הרבה רעש המכונה נפתחת וממנה יוצא פוקימון קטן ([/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/heartgold-soulsilver/408.png[/IMG][COLOR=Green] ).
"זה קראינידוס" אומר לך רורק "הוא פוקימון מאובן שנכחד לפני המון שנים ועכשיו לך יש אותו!" הוא אומר לך בשמחה אבל אז נשמע פיצוץ מתוך המעבדה ואתה שם לב שזוג אנשים שמוכרים לך מן העבר ( [/COLOR][COLOR=Green][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/048.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/050.png[/IMG] ) "תנו לנו את המאובנים ואת המכונות להחייאתם בשמו של המושיע!" אומרת האישה "אני היא רוז!" היא מציגה את עצמה ואז הבחור שאיתה מציג את עצמי "אני גרין!" ושניהם שולפים פוקימונים שכבר יצא לך לנצח ([/COLOR][COLOR=Green][I][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/23.png[/IMG][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/COLOR][COLOR=Green][I][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][I][COLOR=Red][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/399.png[/IMG][/COLOR][/I][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] ).
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'נו באמת...' אני חושב לעצמי. "עוד פעם אתם? עדיין לא הבנתם אין לכם סיכוי מולי?" אני אומר בשחצנות. אני מוציא את הפוקדור של סטארלי מהתיק וזורק אותו לאוויר. "במי עוד להשתמש? פרינפלאפ או אייפום?" אני תוהה ומחליט להשתמש באייפום. אני עומד להוציא את הפוקדור שלו מהתיק אבל ברגע האחרון משנה את דעתי. 'בעצם, הקרב הזה יכול להיות מושלם לקראינידוס. בגלל שזה קרב כפול, סטארלי יכול להגן עליו במקרה שהוא לא מצליח להסתדר לבד בקרב.' אני חושב ומחליט להשתמש בקראינידוס. "סטארלי, תשתמש במתקפה מהירה ותסיח את דעתם של אקנס ושל בידוף!" אני צועק אל סטארלי ובנתיים בודק את המתקפות של קראינידוס בפוקידע.
-
[quote=chopper;1423559]אני אומר לסידוט:"אל תפחד, זוהי מתקפת אבן, היא לא תעשה לך כלום. תנסה להתחמק ואז תשתמש כוח טבע כמה פעמים במקומות שונים כדי שיצאו לך מתקפות שונות" ואז אקווה שעם אסטרטגיה זאת, אוכל לנצח את המושלת מהר יותר. לאחר שהוא יצקוף אבקש ממנטו להשתמש בצמיחחה פעם נוספת ואז בכוח טבע.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסידוט לא לפחד כי זריקת אבנים זו מתקפה מסוג אבן ולא צריכה להיות לה השפעה רבה אך אתה טועה כי מתקפות אבן עושות נזק רגיל לפוקימונים מסוג עשב וסידוט מתחיל להיקבר מתחת להרמת הסלעים שג'יודוד זורק עליו.
אתה מתסכל בדאגה ושם לב שמתוך ההרמה של האבנים יש הילה זוהרת ומשהו קורה שם ותוך כמה שניות כל האבנים עפות ובמקום סידוט נעמד לך במקום נאזליף ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/IMG] )!
נאזליף מתחיל להזיז את העלה על ראשו והמון עלים עפים לעבר ג'יודוד ופוגעים בו בעוצמה רבה ואתה מבין שנאזליף יודע עלי תער!
ג'יודוד מתעלף אבל גם לנאזליף לא נשאר הרבה כוח והמושלת מוציאה את הפוקימון שבעיר ג'ובילייף ניצח אותך במכה אחת.
"אוניקס עכשיו הצלפת זנב!" אומרת לו סטפני ואוניקס מתקרב עם זנבו לעבר נאזליף!
מה תעשה?
[quote=UuUuUuU;1423578]' רואן היא אמרה?, רואן... רואן...., שיט!' אני אומר שאני מבין מי זה אותו אדם זקן בעל השיער הלבן.
"עזבו את הדוקטור עכשיו!" אני צועק לעבר שני האנשים המוזרים בעודי רץ לכיוונם במטרה להפיל אותם ולמנוע מהם לפגוע בדוקטור.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מתחיל להריץ בראש את השם רואן ואז מבין שהם מדברים על האיש הזקן ששוכב על הרצפה ובמהירות רץ לכיוונם ומועק להם לעזוב את הדוקטור ואתה מצליח להפיל את הגבר אך האישה נשארת עומדת ופונה אליך "חוצן קטן, אתה תשלם על זה!" והיא שולפת פוכדור "בידוף טפל במטרד הזה!" היא מוסיפה ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי בונה ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG][COLOR=Blue] ).
"מהר ילד בחר פוקימון מהמזוודה שלי!" אומר לך הפרופסור וזורק לך את המזוודה שנפתחת ומשם יוצאים 4 פוכדורים שעל כל אחד מהם מדבקה של פוקימון אחר.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=bugoji1;1423581]"וואו מורקורו!" אומר לעצמי,ואזכר שאני לא רוצה להבריח את מורקורו לכן אדבר בשקט,ואוציא את טרטוויג וסטארלי. "היי,חברים!רואים את הפוקימון השחור הזה שם,שדומה לעורב?עכשיו הוא לא יהיה כל כך חזק,אבל כשנשיג אבן שקיעה נפתח אותו והוא יהפוך להונצ'וקרו חזק ובעל ברית מצוין!עכשיו,תחזרו." אומר ואחזיר אותם.לאחר מכן,אתגנב למורקורו ואלטף אותו כדי לא להפחיד אותו. "היי,חמוד!אני טורי.אתה נראה כמו פוקימון מאוד חזק,לא?מה דעתך להצטרף אלי ואל טרטוויג וסטארלי שלי?" אשאל את מורקורו.[/quote]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה שם לב למורקורו ומתחיל להתלהב ממנו ואז אתה נזכר שעליך לדבר בשקט כדי לא להפחיד אותו ואתה מוציא את טרטוויג וסטארלי כדי להציג להם אותו ומסביר להם שברגע שתשיג אבן שקיעה הוא יתפתח ויהפוך לפוקימון חזק בעל ברית מצוין ואז אתה מחזיר אותם וניגש למורקורו ומציג את עצמך תוך כדי זה שאתה מלטף אותו ושואל אותו אם הוא מעוניין להצטרף אליכם.
מורקורו מסיט את מבטו בהתעלמות ואז ניצא לפניך ונראה כמישהו שרוצה לבחון אותך ולדעת האם שווה לו בכלל להיות חלק מהצוות שלך. בנתיים חושך כבד ירד על סינו.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=Gallade123;1423594]'נו באמת...' אני חושב לעצמי. "עוד פעם אתם? עדיין לא הבנתם אין לכם סיכוי מולי?" אני אומר בשחצנות. אני מוציא את הפוקדור של סטארלי מהתיק וזורק אותו לאוויר. "במי עוד להשתמש? פרינפלאפ או אייפום?" אני תוהה ומחליט להשתמש באייפום. אני עומד להוציא את הפוקדור שלו מהתיק אבל ברגע האחרון משנה את דעתי. 'בעצם, הקרב הזה יכול להיות מושלם לקראינידוס. בגלל שזה קרב כפול, סטארלי יכול להגן עליו במקרה שהוא לא מצליח להסתדר לבד בקרב.' אני חושב ומחליט להשתמש בקראינידוס. "סטארלי, תשתמש במתקפה מהירה ותסיח את דעתם של אקנס ושל בידוף!" אני צועק אל סטארלי ובנתיים בודק את המתקפות של קראינידוס בפוקידע.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מתעצבן לנוכח כך שאתה רואה את שני האנשים שהבסת כבר פעמיים ואומר להם שאין להם סיכוי מולך ואתה מוציא את סטארלי ומתלבט במי לבחור,אייפום פרינפלאפ או בכלל קראינידוס ולאחר חשיבה קצרה אתה מבין שזה קרב כפול ויש לך את האופציה להגן עליו כי הוא חסר ניסון ולכן אתה משתמש גם בו ואומר לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה כדי להסיח את דעתם של אקנס ובידוף וסטארלי עושה זאת ופוגע בשניהם בזמן שאתה בודק את המתקפות של קראינידוס בפוקידע (עודכנו בזה הרגע).
"טוב נמאס לי מזה!" אומר גרין "אקנס תשתמש עכשיו בחניקה על סטארלי!" הוא אומר ואקנס תופס את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו בכל כוחו בזמן שרוז פונה לבידוף "תשתמש עכשיו בנגיחה על קראינידוס!" היא אומרת ובידוף מתחיל לרוץ במטרה לנגוח בקראינידוס.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423596][U][B]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מתחיל להריץ בראש את השם רואן ואז מבין שהם מדברים על האיש הזקן ששוכב על הרצפה ובמהירות רץ לכיוונם ומועק להם לעזוב את הדוקטור ואתה מצליח להפיל את הגבר אך האישה נשארת עומדת ופונה אליך "חוצן קטן, אתה תשלם על זה!" והיא שולפת פוכדור "בידוף טפל במטרד הזה!" היא מוסיפה ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי בונה ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG][COLOR=Blue] ).
"מהר ילד בחר פוקימון מהמזוודה שלי!" אומר לך הפרופסור וזורק לך את המזוודה שנפתחת ומשם יוצאים 4 פוכדורים שעל כל אחד מהם מדבקה של פוקימון אחר.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'נו באמת אלוהים, היית חייב להפוך הכל לכל כך מסובך?!' אני חושב לעצמי בעודי מוציא את הפוכדור הראשון שאני רואה מהמזוודה.
"עכשיו את תצטערי שניסית לפעול דווקא כשאני כאן" אני אומר לאשה בחיוך, "צא מהפוכדור, מי שלא תהיה!".
-
[quote]טורי:
אתה שם לב למורקורו ומתחיל להתלהב ממנו ואז אתה נזכר שעליך לדבר בשקט כדי לא להפחיד אותו ואתה מוציא את טרטוויג וסטארלי כדי להציג להם אותו ומסביר להם שברגע שתשיג אבן שקיעה הוא יתפתח ויהפוך לפוקימון חזק בעל ברית מצוין ואז אתה מחזיר אותם וניגש למורקורו ומציג את עצמך תוך כדי זה שאתה מלטף אותו ושואל אותו אם הוא מעוניין להצטרף אליכם.
מורקורו מסיט את מבטו בהתעלמות ואז ניצא לפניך ונראה כמישהו שרוצה לבחון אותך ולדעת האם שווה לו בכלל להיות חלק מהצוות שלך. בנתיים חושך כבד ירד על סינו.
מה תעשה?[/quote]
"סנוב,הא?אין שום בעיה.אם זה לא ילך בנחמד,אני מניח שאמטרך לכסח אותך ואז ללכוד אותך!טרטוויג צא!תנסה לנשוך את מורקורו,ואז תנסה ללמוד ספיגה ותשאב את החיים של מורקורו!" אומר בתקווה שטרטוויג ילמד מתקפה חדשה ויתחזק קצת...
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423596][U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסידוט לא לפחד כי זריקת אבנים זו מתקפה מסוג אבן ולא צריכה להיות לה השפעה רבה אך אתה טועה כי מתקפות אבן עושות נזק רגיל לפוקימונים מסוג עשב וסידוט מתחיל להיקבר מתחת להרמת הסלעים שג'יודוד זורק עליו.
אתה מתסכל בדאגה ושם לב שמתוך ההרמה של האבנים יש הילה זוהרת ומשהו קורה שם ותוך כמה שניות כל האבנים עפות ובמקום סידוט נעמד לך במקום נאזליף ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/IMG] )!
נאזליף מתחיל להזיז את העלה על ראשו והמון עלים עפים לעבר ג'יודוד ופוגעים בו בעוצמה רבה ואתה מבין שנאזליף יודע עלי תער!
ג'יודוד מתעלף אבל גם לנאזליף לא נשאר הרבה כוח והמושלת מוציאה את הפוקימון שבעיר ג'ובילייף ניצח אותך במכה אחת.
"אוניקס עכשיו הצלפת זנב!" אומרת לו סטפני ואוניקס מתקרב עם זנבו לעבר נאזליף!
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה שם לב למורקורו ומתחיל להתלהב ממנו ואז אתה נזכר שעליך לדבר בשקט כדי לא להפחיד אותו ואתה מוציא את טרטוויג וסטארלי כדי להציג להם אותו ומסביר להם שברגע שתשיג אבן שקיעה הוא יתפתח ויהפוך לפוקימון חזק בעל ברית מצוין ואז אתה מחזיר אותם וניגש למורקורו ומציג את עצמך תוך כדי זה שאתה מלטף אותו ושואל אותו אם הוא מעוניין להצטרף אליכם.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מתעצבן לנוכח כך שאתה רואה את שני האנשים שהבסת כבר פעמיים ואומר להם שאין להם סיכוי מולך ואתה מוציא את סטארלי ומתלבט במי לבחור,אייפום פרינפלאפ או בכלל קראינידוס ולאחר חשיבה קצרה אתה מבין שזה קרב כפול ויש לך את האופציה להגן עליו כי הוא חסר ניסון ולכן אתה משתמש גם בו ואומר לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה כדי להסיח את דעתם של אקנס ובידוף וסטארלי עושה זאת ופוגע בשניהם בזמן שאתה בודק את המתקפות של קראינידוס בפוקידע (עודכנו בזה הרגע).
"טוב נמאס לי מזה!" אומר גרין "אקנס תשתמש עכשיו בחניקה על סטארלי!" הוא אומר ואקנס תופס
את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו בכל כוחו בזמן שרוז פונה לבידוף "תשתמש עכשיו בנגיחה על
קראינידוס!" היא אומרת ובידוף מתחיל לרוץ במטרה לנגוח בקראינידוס.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא במהירות. את הפוקדקס ואסרוק את נאזליף. באותו זמן אורה לו לקפוץ. גבוהה בדעה שיכולת הקפיצה שלו גדלה ואורה לו להשתמש בעלי תער ואז לקפוץ על הראש של אוניקס ולהישתמש עליו בכל טבע בתקווה שהעובדה שהוא נמצא על הראש שלו תתן לו מתקפה מעניין מכוח הטבע.
לאחר מכן אומר לו להשתמש בעלי תער ולא להפסיק לעשות זאת עג שאוניקס לא יתקוף.
-
[QUOTE]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
"טוב נמאס לי מזה!" אומר גרין "אקנס תשתמש עכשיו בחניקה על סטארלי!" הוא אומר ואקנס תופס את סטארלי ומתחיל לחנוק אותו בכל כוחו בזמן שרוז פונה לבידוף "תשתמש עכשיו בנגיחה על קראינידוס!" היא אומרת ובידוף מתחיל לרוץ במטרה לנגוח בקראינידוס.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'אחרי כל מה שעברתי, שני המאמנים העלובים האלה ברצינות חושבים על לנצח אותי?' אני חושב לעצמי בבטחון.
"סטארלי, אל תיבהל! תשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמים ותגיע כמה שיותר גבוה! כשאתה מגיע מספיק גבוה, תנסה להפיל את אקנס בעזרת שימוש בצרחה! וקראינידוס, תקפוץ על בידוף, תשתמש בו כמו במקפצה, ותנסה לפגוע באקנס בנגיחה בשמים!" אני צועק בלי להיבהל.
-
[quote=UuUuUuU;1423598]'נו באמת אלוהים, היית חייב להפוך הכל לכל כך מסובך?!' אני חושב לעצמי בעודי מוציא את הפוכדור הראשון שאני רואה מהמזוודה.
"עכשיו את תצטערי שניסית לפעול דווקא כשאני כאן" אני אומר לאשה בחיוך, "צא מהפוכדור, מי שלא תהיה!".[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה פונה לאלוהים במחשבותיך ושואל אותו למה הוא חייב לעשות הכל מסובך ואז אתה מוציא את הפוכדור הראשון שאתה רואה שעף מהמזוודה ואתה פונה לאישה ואומר לה שהיא עוד תצטער על המהלך שלה בחיוך ואתה זורק את הפוכדור בלי ידיעה מי יצא ממנו, הפוכדור נפתח והילה לבנה זוהרת יוצאת ממנו ויוצרת צורה של פוקימון דמוי קוף ( [/COLOR][COLOR=Blue][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/390.png[/IMG][/I] ).
"זהו צ'ימצ'אר!" צועק לך רואן "הוא יודע להשתמש בשריטה ונהמה!" הוא מוסיף בקוצר נשימה ואתה שם לב שבידוף בנתיים רץ לעברו של צ'ימצ'אר לאחר שהמאמנת שלו פקדה עליו להשתמש בהתקלה.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=bugoji1;1423599]"סנוב,הא?אין שום בעיה.אם זה לא ילך בנחמד,אני מניח שאמטרך לכסח אותך ואז ללכוד אותך!טרטוויג צא!תנסה לנשוך את מורקורו,ואז תנסה ללמוד ספיגה ותשאב את החיים של מורקורו!" אומר בתקווה שטרטוויג ילמד מתקפה חדשה ויתחזק קצת...[/quote]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה מבין שמורקרו הוא סנוב ולכן אתה מוציא את טרטוויג לקרב.
אתה מבקש ממנו שינשוך את מורקרו וינסה לשאוב ממנו אנרגיה אך טרטוויג רק נושך אותו ולא בעוצמה כי הוא עדין לא יודע להשתמש בנשיכה ומורקרו מנצל את זה ומשתמש בניקור על ראשו של טרטוויג וגורם לנזק כפול ממה שזה אמור לעשות עקב יתרון הסוגים.
טרטוויג מתעצבן ואתה שם לב שממרקרו יוצאות נקודות ירוקות זוהרות שמחלישות אותו מעט ומחזקות קצת את טרטוויג ומבין שטרטוויג למד שאיבה!
מורקרו מתעצבן ומתחיל לנקר בעוצמה שוב פעם את טרטוויג!
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=chopper;1423600]אני אוציא במהירות. את הפוקדקס ואסרוק את נאזליף. באותו זמן אורה לו לקפוץ. גבוהה בדעה שיכולת הקפיצה שלו גדלה ואורה לו להשתמש בעלי תער ואז לקפוץ על הראש של אוניקס ולהישתמש עליו בכל טבע בתקווה שהעובדה שהוא נמצא על הראש שלו תתן לו מתקפה מעניין מכוח הטבע.
לאחר מכן אומר לו להשתמש בעלי תער ולא להפסיק לעשות זאת עג שאוניקס לא יתקוף.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מוציא במהירות את הפוקידע שלך כדי להוציא מידע על נאזליף שלך ותוך כדי מבקש ממנו שיקפוץ גבוה ויתחמק מהצלפת הזנב של אוניקס וכך הוא עושה.
בנתיים מהפוקידע נשמע קול מתכתי המתחיל להסביר לך על נאזליף "נאזליף, נאזליף חיי בדרך כלל ביער ובעזרת העלה שעל ראשו הוא מייצר מנגינות שגורמות למטיילים להרגיש לא בנוח" הקול משתתק.
אתה מבקש מנאזליף שיקפוץ על הראש של אוניקס וישתמש בנתקפת טבע ועקב כך שכל גופו של אוניקס הוא אבן לנאזליף יוצאת מתקפת קבר אבנים והוא נקבר יחד עם אוניקס תחת הרמה גדולה של אבנים.
"אוניקס עכשיו תצא משם ותוך כדי תשתמש בחניקה על נאזליף!" אומרת סטפני ועקב כך שנאזליף כבר עייף ברגע שאוניקס יוצא משם שנאזליף לכוד בגופו אתה שם לב שהוא מעולף וסטפני אומרת לך להחליף פוקימון.
מה תעשה?
[quote=Gallade123;1423601]'אחרי כל מה שעברתי, שני המאמנים העלובים האלה ברצינות חושבים על לנצח אותי?' אני חושב לעצמי בבטחון.
"סטארלי, אל תיבהל! תשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמים ותגיע כמה שיותר גבוה! כשאתה מגיע מספיק גבוה, תנסה להפיל את אקנס בעזרת שימוש בצרחה! וקראינידוס, תקפוץ על בידוף, תשתמש בו כמו במקפצה, ותנסה לפגוע באקנס בנגיחה בשמים!" אני צועק בלי להיבהל.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אחרי כל מה שעברת הם חושבים שהם יכולים לנצח אותך? אתה חושב לעצמך בביטחון ופוקד על סטארלי לא להבהל ולהשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמיים במהירות אבל במקום זה אתה שם לב שסטארלי משתמש בכנף שלו כדי להכות את אקנס והוא משתחרר ואתה מבין שהוא למד מתקפת כנף!
אתה מבקש מקראינידוס להשתמש בבידוף כמקפצה ולהשתמש בנגיחה אבל חוסר הניסיון של קראינידוס ועקב כך שהוא לא ממש מהיר הוא נפגע מהנגיחה של בידוף אך מהר מאוד רץ לנגוח באקנס וגורם לו לנזק רב.
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" פוקד עליו גרין ואקנס יורה המון חיצי רעל זוהרים בצבע סגול שפוגעים בסטאלי ובקאינידוס וגורמים להם לחלות ולאבד המון כוח.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423606][U][B][COLOR=Blue]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אחרי כל מה שעברת הם חושבים שהם יכולים לנצח אותך? אתה חושב לעצמך בביטחון ופוקד על סטארלי לא להבהל ולהשתמש במתקפה מהירה לכיוון השמיים במהירות אבל במקום זה אתה שם לב שסטארלי משתמש בכנף שלו כדי להכות את אקנס והוא משתחרר ואתה מבין שהוא למד מתקפת כנף!
אתה מבקש מקראינידוס להשתמש בבידוף כמקפצה ולהשתמש בנגיחה אבל חוסר הניסיון של קראינידוס ועקב כך שהוא לא ממש מהיר הוא נפגע מהנגיחה של בידוף אך מהר מאוד רץ לנגוח באקנס וגורם לו לנזק רב.
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" פוקד עליו גרין ואקנס יורה המון חיצי רעל זוהרים בצבע סגול שפוגעים בסטאלי ובקאינידוס וגורמים להם לחלות ולאבד המון כוח.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"זה בסדר, קראינידוס! אף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה!" אני צועק אל קראינידוס כדי לעודד אותו.
'שני האנשים המוזרים האלה גם התחזקו... אני כבר לא בטוח שאני יצליח לנצח אותם.' אני חושב ביאוש. 'אין לי ברירה חוץ מלנסות!' אני מחליט בנחישות. "קראינידוס, תשתמש במיקוד אנרגיה! סטארלי, תחפה עליו ותשתמש במתקפת כנף על כל פוקימון שינסה לתקוף אותו! וקראינידוס, אחרי שאתה מסיים למקד את האנרגיה שלך, תשתמש בנגיחה על אקנס!" אני אומר להם.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423606][U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה פונה לאלוהים במחשבותיך ושואל אותו למה הוא חייב לעשות הכל מסובך ואז אתה מוציא את הפוכדור הראשון שאתה רואה שעף מהמזוודה ואתה פונה לאישה ואומר לה שהיא עוד תצטער על המהלך שלה בחיוך ואתה זורק את הפוכדור בלי ידיעה מי יצא ממנו, הפוכדור נפתח והילה לבנה זוהרת יוצאת ממנו ויוצרת צורה של פוקימון דמוי קוף ( [/COLOR][COLOR=Blue][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/390.png[/IMG][/I] ).
"זהו צ'ימצ'אר!" צועק לך רואן "הוא יודע להשתמש בשריטה ונהמה!" הוא מוסיף בקוצר נשימה ואתה שם לב שבידוף בנתיים רץ לעברו של צ'ימצ'אר לאחר שהמאמנת שלו פקדה עליו להשתמש בהתקלה.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
"היי צ'ימצ'אר, יהיה לנו זמן לערוך היכרות אחר כך!, בינתיים תנסה להתחמק מההתקלה של בידוף ומיד אחרי זה תשתמש בשריטה!, תשתדל לעשות הכל במהירות - ככה שהוא לא יהיה מסוגל להגיב להתחמקות שלך!" אני מורה לו בהתרגשות מקרב הפוקימונים הראשון שלי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423606][U][B][COLOR=Blue]פרנק:
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה מבין שמורקרו הוא סנוב ולכן אתה מוציא את טרטוויג לקרב.
אתה מבקש ממנו שינשוך את מורקרו וינסה לשאוב ממנו אנרגיה אך טרטוויג רק נושך אותו ולא בעוצמה כי הוא עדין לא יודע להשתמש בנשיכה ומורקרו מנצל את זה ומשתמש בניקור על ראשו של טרטוויג וגורם לנזק כפול ממה שזה אמור לעשות עקב יתרון הסוגים.
טרטוויג מתעצבן ואתה שם לב שממרקרו יוצאות נקודות ירוקות זוהרות שמחלישות אותו מעט ומחזקות קצת את טרטוויג ומבין שטרטוויג למד שאיבה!
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מוציא במהירות את הפוקידע שלך כדי להוציא מידע על נאזליף שלך ותוך כדי מבקש ממנו שיקפוץ גבוה ויתחמק מהצלפת הזנב של אוניקס וכך הוא עושה.
בנתיים מהפוקידע נשמע קול מתכתי המתחיל להסביר לך על נאזליף "נאזליף, נאזליף חיי בדרך כלל ביער ובעזרת העלה שעל ראשו הוא מייצר מנגינות שגורמות למטיילים להרגיש לא בנוח" הקול משתתק.
אתה מבקש מנאזליף שיקפוץ על הראש של אוניקס וישתמש בנתקפת טבע ועקב כך שכל גופו של אוניקס הוא אבן לנאזליף יוצאת מתקפת קבר אבנים והוא נקבר יחד עם אוניקס תחת הרמה גדולה של אבנים.
"אוניקס עכשיו תצא משם ותוך כדי תשתמש בחניקה על נאזליף!" אומרת סטפני ועקב כך שנאזליף כבר עייף ברגע שאוניקס יוצא משם שנאזליף לכוד בגופו אתה שם לב שהוא מעולף וסטפני אומרת לך להחליף פוקימון.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Green]קייל:
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אחזיר את נאזליף ואחשוב את מי להוציא לקרב הבא. 'איווי הוא מסוג נורמל אז אין סיבה להוציא אותו. אותו הדבר כלפי סטארלי. לעומת זאת. סווינאב הוא הפוקימון המושלם למכון הזה. גם אדמה וגם קרח' אחשוב לעצמי ואז אוציא את סווינאב ואורה עליו להשתמש באבקת שלג ואז בספורט בוץ ובעזרת הספורט בוץ להתחמק מהמתקפות של אוניקס.
-
[quote=Gallade123;1423607]"זה בסדר, קראינידוס! אף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה!" אני צועק אל קראינידוס כדי לעודד אותו.
'שני האנשים המוזרים האלה גם התחזקו... אני כבר לא בטוח שאני יצליח לנצח אותם.' אני חושב ביאוש. 'אין לי ברירה חוץ מלנסות!' אני מחליט בנחישות. "קראינידוס, תשתמש במיקוד אנרגיה! סטארלי, תחפה עליו ותשתמש במתקפת כנף על כל פוקימון שינסה לתקוף אותו! וקראינידוס, אחרי שאתה מסיים למקד את האנרגיה שלך, תשתמש בנגיחה על אקנס!" אני אומר להם.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מנחם את קראינידוס ומסביר לו שאף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה מה שגורם לו להרגיש קצת יותר טוב.
אתה מבין ששני המוזרים ששמם התגלה לך, רוז וגרין, התחזקו מאז הפעם האחרונה ולא בטוח תנצח אותם. אתה מחליט לנסות מהלך חדש ומבקש מקראינידוס להשתמש במיקוד אנרגיה ומסטארלי אתה מבקש שישתמש במתקת כנף כדי לחפות עליו.
אקנס ובידוף מתחילים להתקדם לעבר קראינידוס לאחר ששניהם קיבלו את ההוראה להשתמש עליו בהתקלה וסטארלי מתחיל לחפות עליו במתקפות כנף אבל אתה שם לב שסטארלי נהפך לחולה עקב המתקפה של אקנס ומאבד המון אנרגיה תוך כדי החיפוי על שקראינידוס שנראה כאילו סיים למקד את האנרגיה שלו ואתה פוקד עליו להשתמש בנגיחה על אקנס!
קראינידוס רץ לעבר אקנס ונוגח בו בעוצמה מדהימה וגורם לו לנוקאאוט מטורף!
"זה היה רק מזל של מתחילים!" מסביר לך גרין והוא ורוז מסתלקים עם הפוקימונים שלהם.
"תודה לך שוב פעם על העזרה קייל!" אומרים לך המדענים שם לאחר שגם עזרת להם עם המשולת.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=UuUuUuU;1423609]"היי צ'ימצ'אר, יהיה לנו זמן לערוך היכרות אחר כך!, בינתיים תנסה להתחמק מההתקלה של בידוף ומיד אחרי זה תשתמש בשריטה!, תשתדל לעשות הכל במהירות - ככה שהוא לא יהיה מסוגל להגיב להתחמקות שלך!" אני מורה לו בהתרגשות מקרב הפוקימונים הראשון שלי.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שיהיה לכם עוד זמן להיכרות ובנתיים שינסה להתחמק מההתקלה של סטארלי ולהשתמש עליו בשריטה ואתה מבקש ממנו שיעשה זאת במהירות כדי שבידוף לא יצליח להגיב.
צ'ימצ'אר מנסה לברוח אך נפגע מעט ברגלו ואז מסתובב ושורט את פניו של בידוף בעוצמה ונראה כי בידוף סובל "עכשיו פוקימון חסר תועלת שכמוך שוב פעם התקלה!" אומרת האישה ובידוף מתקיל בעוצמה את צ'ימצ'אר! "ושוב ושוב ושוב!" ממשיכה האישה לתת הוראות ובידוף ממשיך להתקיל את צ'ימצ'אר בעוצמה.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=chopper;1423623]אני אחזיר את נאזליף ואחשוב את מי להוציא לקרב הבא. 'איווי הוא מסוג נורמל אז אין סיבה להוציא אותו. אותו הדבר כלפי סטארלי. לעומת זאת. סווינאב הוא הפוקימון המושלם למכון הזה. גם אדמה וגם קרח' אחשוב לעצמי ואז אוציא את סווינאב ואורה עליו להשתמש באבקת שלג ואז בספורט בוץ ובעזרת הספורט בוץ להתחמק מהמתקפות של אוניקס.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מחזיר את נאזליף לתוך הפוכדור שלו ומתחיל להתלבט את מי להוציא לקרב הבא.
אתה יודע שמתקפות מסוג נורמאל לא ישפיעו ממש ולכן איווי וסטארלי ירדו מהפרק אבל סווינב הוא פוקימון קרח ואדמה ושני הסוגים האלה גורמים לדבאל אפקטיביות במתקפות על סוג אבן ולכן אתה שולף את סויינב מהפוכדור.
אתה מורה עליו להשתמש באבקת שלג וסויינב שולח אבקה קפואה לפגוע באוניקס וגורם לו נזק כפול ממה שהמכה גורמת בדרך כלל. "מזל של מתחילים!" אומרת המושלת ובנתיים אתה מורה לסויינב להשתמש בספורט בוץ ולכסות את גופו בבוץ.
"אוניקס קבר אבנים!" פוקדת סטפני על אוניקס ואוניקס זורק אבים לאוויר וסויינב נקלע לתוך ערימת סלעים גדולה!
מה תעשה?
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423625][U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מנחם את קראינידוס ומסביר לו שאף אחד לא מצליח כבר על ההתחלה מה שגורם לו להרגיש קצת יותר טוב.
אתה מבין ששני המוזרים ששמם התגלה לך, רוז וגרין, התחזקו מאז הפעם האחרונה ולא בטוח תנצח אותם. אתה מחליט לנסות מהלך חדש ומבקש מקראינידוס להשתמש במיקוד אנרגיה ומסטארלי אתה מבקש שישתמש במתקת כנף כדי לחפות עליו.
אקנס ובידוף מתחילים להתקדם לעבר קראינידוס לאחר ששניהם קיבלו את ההוראה להשתמש עליו בהתקלה וסטארלי מתחיל לחפות עליו במתקפות כנף אבל אתה שם לב שסטארלי נהפך לחולה עקב המתקפה של אקנס ומאבד המון אנרגיה תוך כדי החיפוי על שקראינידוס שנראה כאילו סיים למקד את האנרגיה שלו ואתה פוקד עליו להשתמש בנגיחה על אקנס!
"תודה לך שוב פעם על העזרה קייל!" אומרים לך המדענים שם לאחר שגם עזרת להם עם המשולת.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שיהיה לכם עוד זמן להיכרות ובנתיים שינסה להתחמק מההתקלה של סטארלי ולהשתמש עליו בשריטה ואתה מבקש ממנו שיעשה זאת במהירות כדי שבידוף לא יצליח להגיב.
צ'ימצ'אר מנסה לברוח אך נפגע מעט ברגלו ואז מסתובב ושורט את פניו של בידוף בעוצמה ונראה כי בידוף סובל "עכשיו פוקימון חסר תועלת שכמוך שוב פעם התקלה!" אומרת האישה ובידוף מתקיל בעוצמה את צ'ימצ'אר! "ושוב ושוב ושוב!" ממשיכה האישה לתת הוראות ובידוף ממשיך להתקיל את צ'ימצ'אר בעוצמה.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מחזיר את נאזליף לתוך הפוכדור שלו ומתחיל להתלבט את מי להוציא לקרב הבא.
אתה יודע שמתקפות מסוג נורמאל לא ישפיעו ממש ולכן איווי וסטארלי ירדו מהפרק אבל סווינב הוא פוקימון קרח ואדמה ושני הסוגים האלה גורמים לדבאל אפקטיביות במתקפות על סוג אבן ולכן אתה שולף את סויינב מהפוכדור.
אתה מורה עליו להשתמש באבקת שלג וסויינב שולח אבקה קפואה לפגוע באוניקס וגורם לו נזק כפול ממה שהמכה גורמת בדרך כלל. "מזל של מתחילים!" אומרת המושלת ובנתיים אתה מורה לסויינב להשתמש בספורט בוץ ולכסות את גופו בבוץ.
"אוניקס קבר אבנים!" פוקדת סטפני על אוניקס ואוניקס זורק אבים לאוויר וסויינב נקלע לתוך ערימת סלעים גדולה!
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסווינאב: "תנסה להחליק החוצה בעזרת הבוץ ואז תשתמש באבקת שלג כמה פעמים ותנסה להתחפר באדמה ולתקוף את אוניקס בקפיצה החוצה" אומר לו ואז אקווה שסדרת ההתקפות האלו תנצח את אוניקס.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423625][U][B][COLOR=Green]קייל:
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
מזל של מתחילים! הא!" אני מגחך. 'נראה לי שכבר עברתי את השלב של המתחילים.'
"תודה סטארלי, אני כבר הולך לרפא אותך. וקראינידוס, כל הכבוד. היית מדהים בשביל קרב ראשון." אני מודה לו. 'טוב, עכשיו נשאר רק ללכת למרכז הפוקימונים, לרפא את סטארלי וקראינידוס, ואז להמשיך בדרך למושל הבא!' אני חושב.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423625][U][B][COLOR=Green]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'לעזאזל, בידוף מחסל לי את צ'ימצ'אר' אני חושב בחוסר אונים.
"קדימה צ'ימצאר! אני יודע שאתה מסוגל!. בפעם הבאה שבידוף יתקרב אליך בכדי להשתמש בהתקלה תתחמק ותשתמש שוב בשריטה, תנסה לפגוע לו באזור הפנים ככה שהמכה תהיה יותר כואבת!" אני קורא לעבר צ'ימצ'אר.
-
[quote=chopper;1423627]אני אומר לסווינאב: "תנסה להחליק החוצה בעזרת הבוץ ואז תשתמש באבקת שלג כמה פעמים ותנסה להתחפר באדמה ולתקוף את אוניקס בקפיצה החוצה" אומר לו ואז אקווה שסדרת ההתקפות האלו תנצח את אוניקס.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסווינב להחליק החוצה בעזרת שריון הבוץ המכסה אותו וזה בדיוק מה שהוא עושה ומחליק החוצה מתוך קבר האבנים של אוניקס.
אתה פוקד עליו להשתמש באבקת שלג כמה פעמים והוא מתחיל לפזר המון אבקה על אוניקס וגורם לו לנזק רב מאוד ובזמן הזה אתה אומר לו שינסה להתחפר ואז לצאת מתחת למקום שאוניקס עומד בו כדי להעיף אותו באוויר אך הזירה שכולה עשויה סלעים והוא לא מצליח לחפור דרכה ונפגע בכפות רגליו.
"אוניקס עכשיו תשתמש בחפירה!" אומרת סטפני לאוניקס שמתחיל לחפור באדמה ומזנק מתחת לסווינב וזורק אותו באוייר בעוצמה!
מה תעשה?
[quote=Gallade123;1423629]מזל של מתחילים! הא!" אני מגחך. 'נראה לי שכבר עברתי את השלב של המתחילים.'
"תודה סטארלי, אני כבר הולך לרפא אותך. וקראינידוס, כל הכבוד. היית מדהים בשביל קרב ראשון." אני מודה לו. 'טוב, עכשיו נשאר רק ללכת למרכז הפוקימונים, לרפא את סטארלי וקראינידוס, ואז להמשיך בדרך למושל הבא!' אני חושב.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מגחך למשמע דבריה של גרין ואומר שנראה לך שעברת את השלב של המתחילים.
אתה מודה לסטארלי ומשבח את קראינידוס על הקרב הראשון שלו איתך ואתה הולך למרכז הפוקימונים שכבר תוקן על ידי אנשי העיר והאחות ג'וי ותוך כ-10 דקות אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים.
אתה מתחיל חזור על עיקבותייך ומגיע לעיר ג'ובילייף אחרי שעה של הליכה ושם אתה נתקל באיש מוזר ([/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Blue][I][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/181.png[/IMG][/I][/COLOR] ) שלוקח מספר פוכדורים מכמה אנשים שנראים עצובים ואומללים.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=UuUuUuU;1423638]'לעזאזל, בידוף מחסל לי את צ'ימצ'אר' אני חושב בחוסר אונים.
"קדימה צ'ימצאר! אני יודע שאתה מסוגל!. בפעם הבאה שבידוף יתקרב אליך בכדי להשתמש בהתקלה תתחמק ותשתמש שוב בשריטה, תנסה לפגוע לו באזור הפנים ככה שהמכה תהיה יותר כואבת!" אני קורא לעבר צ'ימצ'אר.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה חושב לעצמך בחוסר עונים שבידוף מביס את צ'מצ'אר ואז אתה מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר בכך שאתה אומר לו שאתה יודע שהוא מסוגל ושיתחמק מההתקלה הבאה של בידוף וישתמש בשריטה באזור הפנים וכך המתקפה תהיה יותר כואבת לבידוף.
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק במהירות מההתקלה של בידוף ומשתמש בשריטה בעוצמה קריטית על בידוף ומעלף אותו!
"פעם הבאה לא יהיה לך כזה מזל!" צועקת לך האישה ומחזירה את בידוף ומסתלקת משם עם הגבר שהיה איתה.
[/COLOR][COLOR=Blue]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][COLOR=black][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא צ'ימצ'אר עם צ'ימצ'אר בתוכו "זהצ'ימצ'אר ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423645][U][B]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מגחך למשמע דבריה של גרין ואומר שנראה לך שעברת את השלב של המתחילים.
אתה מודה לסטארלי ומשבח את קראינידוס על הקרב הראשון שלו איתך ואתה הולך למרכז הפוקימונים שכבר תוקן על ידי אנשי העיר והאחות ג'וי ותוך כ-10 דקות אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים.
אתה מתחיל חזור על עיקבותייך ומגיע לעיר ג'ובילייף אחרי שעה של הליכה ושם אתה נתקל באיש מוזר ([/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Blue][I][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/181.png[/IMG][/I][/COLOR] ) שלוקח מספר פוכדורים מכמה אנשים שנראים עצובים ואומללים.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
חחח כבר המושל השני?
-------------------------
'מעניין מה האיש הזה עושה... ולמה האנשים האלה נראים כל כך עצובים. אני לא יודע מה קורה פה, אבל נראה לי שכדאי להיות מוכן לכל מצב.' אני מחליט. אני מוציא את אייפום ואת סטארלי מהפוקדור, והולך אל האיש עם השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423645][U][B]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה חושב לעצמך בחוסר עונים שבידוף מביס את צ'מצ'אר ואז אתה מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר בכך שאתה אומר לו שאתה יודע שהוא מסוגל ושיתחמק מההתקלה הבאה של בידוף וישתמש בשריטה באזור הפנים וכך המתקפה תהיה יותר כואבת לבידוף.
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק במהירות מההתקלה של בידוף ומשתמש בשריטה בעוצמה קריטית על בידוף ומעלף אותו!
"פעם הבאה לא יהיה לך כזה מזל!" צועקת לך האישה ומחזירה את בידוף ומסתלקת משם עם הגבר שהיה איתה.
[/COLOR][COLOR=Blue]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][COLOR=black][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא צ'ימצ'אר עם צ'ימצ'אר בתוכו "זהצ'ימצ'אר ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
"היי צ'ימצ'אר, מצטער שלא היה לנו זמן להיכרות נורמאלית. אני הוא פרנק, ומהיום אנחנו צוות - אנחנו אוכלים ביחד, מטיילים ביחד, אנחנו נהיה צמד קטלני, סבבה?" אני שואל את צ'ימצ'אר בחיוך.
"עכשיו, מה דעתך שנתקדם לכיוון דרך 201?, נוכל להתאמן קצת." אני אומר לו במטרה להתקדם לעבר דרך 201.
-
[U][B]מצטער על הצבעים החדשים משהו נדפק לי באינטרנט ואני לא מסוגל לשנותאת גודל הגופן וצבעו בפורום עכשיו[/B][/U]
[quote=Gallade123;1423646]חחח כבר המושל השני?
'מעניין מה האיש הזה עושה... ולמה האנשים האלה נראים כל כך עצובים. אני לא יודע מה קורה פה, אבל נראה לי שכדאי להיות מוכן לכל מצב.' אני מחליט. אני מוציא את אייפום ואת סטארלי מהפוקדור, והולך אל האיש עם השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.[/quote]
[B][U][COLOR=#00B050][FONT="]קייל[/FONT][/COLOR][/U][/B][FONT="]:[/FONT]
[COLOR=#00B050][FONT="]מה אני אעשה?? אני מנסה לגרום למשחק לרוץ חחח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]אתה מתעניין במעשה האיש בעל השיער הכחול ולא מבין למה האנשים האלה נראים כל כך עצובים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]אתה מחליט להיות מוכן לכל מצב ומוציא את אייפום וסטארלי מהפוכדורים שלהם והולך לכיוון האיש בעל השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]"איסוף של פוקימונים שעשויים לגרום ל"מושיע" שלנו לפחד" מסביר לך האיש בעל השיער הכחול "שמי קורקי" הוא מציג את עצמו "אני המושל של העיר אטרנה ולפוארומה אבל עקב המפלה של סטפני החלשה הזו אני מונתי להיות אחרי כרגע על העיר ג'ובילייף כי על העיר אורבורג אין סיכוי שנצליח להשתלט שוב" הוא מסביר לך ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה אחראי למפלה של סטפני "אני חייב לרוץ עכשיו!" הוא אומר לך ועולה על מכונית שנמצאת לידו ונעלם באופק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
[quote=UuUuUuU;1423647]"היי צ'ימצ'אר, מצטער שלא היה לנו זמן להיכרות נורמאלית. אני הוא פרנק, ומהיום אנחנו צוות - אנחנו אוכלים ביחד, מטיילים ביחד, אנחנו נהיה צמד קטלני, סבבה?" אני שואל את צ'ימצ'אר בחיוך.
"עכשיו, מה דעתך שנתקדם לכיוון דרך 201?, נוכל להתאמן קצת." אני אומר לו במטרה להתקדם לעבר דרך 201.[/quote]
[B][U][COLOR=#0070C0][FONT="]פרנק:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0070C0][FONT="]אתה מצטער בפניי צ'ימצ'אר על כך שלא היה לכם הזדמנות להיכרות נורמאלית ומציג את עצמך ומסביר לו שמהיום שניכם צמד- הולכים ביחד, אוכלים ביחד ואתם תהיו צמד קטלני. אתה שואל את צ'ימצ'אר אם זה סבבה בשבילו והוא מזנק משמחה ונתלה לך על הכתף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0070C0][FONT="]אתה שואל אותו אם כדי לכם ללכת לדרך 201 להתאמן מעט והוא מסכים איתך ואתם ניגשים לדרך 201 ושם אתם רואים שלושה סוגי פוקימונים שונים ( [/FONT][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/403.png[/IMG][COLOR=#0070C0][FONT="] )[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0070C0][FONT="]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#0070C0][FONT="][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#0070C0][/COLOR][/U][/B]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423645][U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסווינב להחליק החוצה בעזרת שריון הבוץ המכסה אותו וזה בדיוק מה שהוא עושה ומחליק החוצה מתוך קבר האבנים של אוניקס.
אתה פוקד עליו להשתמש באבקת שלג כמה פעמים והוא מתחיל לפזר המון אבקה על אוניקס וגורם לו לנזק רב מאוד ובזמן הזה אתה אומר לו שינסה להתחפר ואז לצאת מתחת למקום שאוניקס עומד בו כדי להעיף אותו באוויר אך הזירה שכולה עשויה סלעים והוא לא מצליח לחפור דרכה ונפגע בכפות רגליו.
"אוניקס עכשיו תשתמש בחפירה!" אומרת סטפני לאוניקס שמתחיל לחפור באדמה ומזנק מתחת לסווינב וזורק אותו באוייר בעוצמה!
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Green]קייל:
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][COLOR=black][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא צ'ימצ'אר עם צ'ימצ'אר בתוכו "זהצ'ימצ'אר ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא
אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסווינאב להשתמשש באבקת קרח לתוך החור שאוניקס חפר ולסות לעקוב אחריו ולהקפיא אותו מאחור. אם הוא יצליח אבקש ממנו להשתמש פעם נוספת באבקת שלג ...
.ולגמור את אוניקס.
-
[quote]טורי:
אתה מבין שמורקרו הוא סנוב ולכן אתה מוציא את טרטוויג לקרב.
מה תעשה?
[/quote]
"טרטוויג!תשתמש עוד פעם בשאיבה ואז בהתקלה כדי לגמור את מורקורו סופית!" אומר בתקווה שאוכל ללכוד את מורקורו.כשיתעלף אזרוק עליו פוקדור ואקווה לתפוס אותו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423763][U][B]מצטער על הצבעים החדשים משהו נדפק לי באינטרנט ואני לא מסוגל לשנותאת גודל הגופן וצבעו בפורום עכשיו[/B][/U]
[B][U][COLOR=#00B050][FONT="]קייל[/FONT][/COLOR][/U][/B][FONT="]:[/FONT]
[COLOR=#00B050][FONT="]מה אני אעשה?? אני מנסה לגרום למשחק לרוץ חחח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]אתה מתעניין במעשה האיש בעל השיער הכחול ולא מבין למה האנשים האלה נראים כל כך עצובים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]אתה מחליט להיות מוכן לכל מצב ומוציא את אייפום וסטארלי מהפוכדורים שלהם והולך לכיוון האיש בעל השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]"איסוף של פוקימונים שעשויים לגרום ל"מושיע" שלנו לפחד" מסביר לך האיש בעל השיער הכחול "שמי קורקי" הוא מציג את עצמו "אני המושל של העיר אטרנה ולפוארומה אבל עקב המפלה של סטפני החלשה הזו אני מונתי להיות אחרי כרגע על העיר ג'ובילייף כי על העיר אורבורג אין סיכוי שנצליח להשתלט שוב" הוא מסביר לך ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה אחראי למפלה של סטפני "אני חייב לרוץ עכשיו!" הוא אומר לך ועולה על מכונית שנמצאת לידו ונעלם באופק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00B050][FONT="]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'עוד מושל?' אני חושב בהפתעה. 'לפחות הוא נראה יותר נורמלי מהמושלת הקודמת... אבל זה לא יגרום לי לרחם עליו! הבטחתי לגארדיניה שאני אביס את המושל של העיר שלה ואני לא עומד לאכזב אותה!' אני חושב בנחישות. "אייפום, סטארלי, אתם יכולים לחזור.' אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן להמשיך לאטרנה כדי לאתגר גם את המושל הזה!' אני מחליט ויצא לדרך.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423763][U][B]
[B][U][COLOR=#0070C0][FONT="]פרנק:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0070C0][FONT="]אתה מצטער בפניי צ'ימצ'אר על כך שלא היה לכם הזדמנות להיכרות נורמאלית ומציג את עצמך ומסביר לו שמהיום שניכם צמד- הולכים ביחד, אוכלים ביחד ואתם תהיו צמד קטלני. אתה שואל את צ'ימצ'אר אם זה סבבה בשבילו והוא מזנק משמחה ונתלה לך על הכתף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0070C0][FONT="]אתה שואל אותו אם כדי לכם ללכת לדרך 201 להתאמן מעט והוא מסכים איתך ואתם ניגשים לדרך 201 ושם אתם רואים שלושה סוגי פוקימונים שונים ( [/FONT][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/403.png[/IMG][COLOR=#0070C0][FONT="] )[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0070C0][FONT="]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#0070C0][FONT="][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#0070C0][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר, מה דעתך על אימון מהיר?" אני שואל אותו בחיוך.
"תקוף את שינקס בעזרת שריטה! אל תחכה לתגובה שלו ותנסה לתקוף שוב מיד אחרי זה!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
-
[quote=chopper;1423765]אני אומר לסווינאב להשתמשש באבקת קרח לתוך החור שאוניקס חפר ולסות לעקוב אחריו ולהקפיא אותו מאחור. אם הוא יצליח אבקש ממנו להשתמש פעם נוספת באבקת שלג ...
.ולגמור את אוניקס.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסווינב להשתמש באבקת קרח לתןך החור שאוניקס יצר וסווינב בעודו באוויר שולח את המתקפה ואתה רואה שאוניקס עף החוצה מאחור רפוא לגמרי וחסר כוח ואז אתה מבקש מסווינב לגמור את הקרב הזה עם עוד מתקפת אבקת שלג אחת.
סווינב משגר את מתקפת אבקת הקרח ופוגע ישירות באוניקס שמתמוטט על האדמה מחוסר כוחות.
"אני לא מאמינה!" אומרת המושלת בבכי ומחזירה את אוניקס.
היא מגשיה לך סמל קטן שמסל שניצחת אותה ([COLOR=#6d778f][SIZE=2][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Boulder.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR] ).
אתה בא לצאת משם ולפתע המוני אנשים שהיו תושבי המקום מגיעים לתוך המכון ובראשם אדם עם כובע אדום ([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/124.png[/IMG] ) ואתה רואה שהם רוקים את המושלת מאחורי סורג ובריח.
"תודה לך מאמן צעיר!" אומר לך האדם עם הכובע האדום "שמי הוא רורק ואני שימשתי כמנהיג מכון העיר אורבורג לפני עליית המושיע" הוא אומר לך כשדמעות זולגות מעיניו ואז הולך.
מה תעשה?
[COLOR=Green][/COLOR][COLOR=Green]
[/COLOR]
[quote=bugoji1;1423766]"טרטוויג!תשתמש עוד פעם בשאיבה ואז בהתקלה כדי לגמור את מורקורו סופית!" אומר בתקווה שאוכל ללכוד את מורקורו.כשיתעלף אזרוק עליו פוקדור ואקווה לתפוס אותו.[/quote]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
טרטוויג שוב פעם שואב נקודות ירוקות זוהרות שיוצאות מגופו של מורקרו ומחלישות אותו ואז הוא משתמש בהתקלה וגורם למורקרו להשכב חסר כוח על הרצפה.
אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.[/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][SPOILER]נתפס!
[/SPOILER]
[COLOR=Red]מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=Gallade123;1423772]'עוד מושל?' אני חושב בהפתעה. 'לפחות הוא נראה יותר נורמלי מהמושלת הקודמת... אבל זה לא יגרום לי לרחם עליו! הבטחתי לגארדיניה שאני אביס את המושל של העיר שלה ואני לא עומד לאכזב אותה!' אני חושב בנחישות. "אייפום, סטארלי, אתם יכולים לחזור.' אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן להמשיך לאטרנה כדי לאתגר גם את המושל הזה!' אני מחליט ויצא לדרך.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]'עוד מושל?' אתה חושב לעצמך בהפתעה. אתה ממשיך במחשבותייך ולדעתך הוא נראה נורמאלי יותר מסטפני,המושלת שאתה הבסת רק יום לפני, אבל זה לא יגרום לך לרחם עליו כי הבטחת לגארדיניה שאתה תביס את המושל ששולט בעיר שלה ואתה לא מתכוון לאכזב אותה.
אתה מחזיר את אייפום וסטארלי לפוכדורים שלהם ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 204 שיוצאת לכיוון העיר פלוארומה ומשם אתה מתכוון להגיע לאטרנה כדי להביס את המושל שם.
בדרך אתה רואה מספר סוגי פוקימונים ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/309.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/285.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG][COLOR=Green])
וכמה אנשים ([/COLOR][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/194.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/218.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/229.png[/IMG][COLOR=Green]).
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=UuUuUuU;1423788]"אוקיי צ'ימצ'אר, מה דעתך על אימון מהיר?" אני שואל אותו בחיוך.
"תקוף את שינקס בעזרת שריטה! אל תחכה לתגובה שלו ותנסה לתקוף שוב מיד אחרי זה!" אני מורה לצ'ימצ'אר.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה שואל את צ'ימצ'אר לגבי אימון מהיר לדעתו והוא מסכים ושניכם מעלים חיוך על הפנים.
אתה פוקד עליו להשתמש בשיטה על שינקס ושלא ימתין לתגובה שלו אלא יתקוף שוב פעם במהירות!
צ'ימצ'אר רץ לעבר שינקס המופתע ושורט אותו פעמיים במהירות.
שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423819][U][B]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]'עוד מושל?' אתה חושב לעצמך בהפתעה. אתה ממשיך במחשבותייך ולדעתך הוא נראה נורמאלי יותר מסטפני,המושלת שאתה הבסת רק יום לפני, אבל זה לא יגרום לך לרחם עליו כי הבטחת לגארדיניה שאתה תביס את המושל ששולט בעיר שלה ואתה לא מתכוון לאכזב אותה.
אתה מחזיר את אייפום וסטארלי לפוכדורים שלהם ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 204 שיוצאת לכיוון העיר פלוארומה ומשם אתה מתכוון להגיע לאטרנה כדי להביס את המושל שם.
בדרך אתה רואה מספר סוגי פוקימונים ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/309.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/285.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG][COLOR=Green])
וכמה אנשים ([/COLOR][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG][COLOR=Green] [/COLOR][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/194.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/218.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/229.png[/IMG][COLOR=Green]).
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'וואו. יש ממש הרבה פוקימונים פראיים כאן. נראה לי שאני לתפוס לי אחד.' אני מחליט. "פרינפלאפ, צא!" אני צועק ומוציא את פרינפלאפ מהפוקדור. "פרינפלאפ, אני רוצה שתשתמש בבועות על הפוקימון השחור עם העצמות על הגוף. נראה לי שאחרי שהתפתחת לא תהיה לך שום בעיה לנצח אותו." אני אומר לו בגאווה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423819][U][B]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה שואל את צ'ימצ'אר לגבי אימון מהיר לדעתו והוא מסכים ושניכם מעלים חיוך על הפנים.
אתה פוקד עליו להשתמש בשיטה על שינקס ושלא ימתין לתגובה שלו אלא יתקוף שוב פעם במהירות!
שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"פתיחה טובה צ'ימצ'אר!" אני מעודד אותו.
"עכשיו תשתמש בנהמה משלך ותתקוף שוב עם שריטה, הפעם במטרה לעלף אותו סופית!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423819][U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר לסווינב להשתמש באבקת קרח לתןך החור שאוניקס יצר וסווינב בעודו באוויר שולח את המתקפה ואתה רואה שאוניקס עף החוצה מאחור רפוא לגמרי וחסר כוח ואז אתה מבקש מסווינב לגמור את הקרב הזה עם עוד מתקפת אבקת שלג אחת.
סווינב משגר את מתקפת אבקת הקרח ופוגע ישירות באוניקס שמתמוטט על האדמה מחוסר כוחות.
"אני לא מאמינה!" אומרת המושלת בבכי ומחזירה את אוניקס.
היא מגשיה לך סמל קטן שמסל שניצחת אותה ([COLOR=#6d778f][SIZE=2][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Boulder.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR] ).
אתה בא לצאת משם ולפתע המוני אנשים שהיו תושבי המקום מגיעים לתוך המכון ובראשם אדם עם כובע אדום ([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/124.png[/IMG] ) ואתה רואה שהם רוקים את המושלת מאחורי סורג ובריח.
"תודה לך מאמן צעיר!" אומר לך האדם עם הכובע האדום "שמי הוא רורק ואני שימשתי כמנהיג מכון העיר אורבורג לפני עליית המושיע" הוא אומר לך כשדמעות זולגות מעיניו ואז הולך.
מה תעשה?
[COLOR=Green][/COLOR][COL
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
טרטוויג שוב פעם שואב נקודות ירוקות זוהרות שיוצאות מגופו של מורקרו ומחלישות אותו ואז הוא משתמש בהתקלה וגורם למורקרו להשכב חסר כוח על הרצפה.
אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.[/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red][COLOR=Red]~נדנוד~
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][SPOILER]נתפס!
[/SPOILER]
[COLOR=Red]מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא
משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אחבק את סווינאב ואומר לו שהוא. הסטוינאב המושלם ושאני ממש גאה בו. לאחר מכן אקח את התג ואומר לרוראק שהוא לא צריך לבכות ושאני שמח שעזרתי לו ולאנשי העי אורבורג. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הצוות שלי ואז אמשיך בדרכי לעיר ג'ובלייף ולעיר פלוארמה.
-
[quote=Gallade123;1423821]'וואו. יש ממש הרבה פוקימונים פראיים כאן. נראה לי שאני לתפוס לי אחד.' אני מחליט. "פרינפלאפ, צא!" אני צועק ומוציא את פרינפלאפ מהפוקדור. "פרינפלאפ, אני רוצה שתשתמש בבועות על הפוקימון השחור עם העצמות על הגוף. נראה לי שאחרי שהתפתחת לא תהיה לך שום בעיה לנצח אותו." אני אומר לו בגאווה.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מחליט לנוכח כל הפוקימונים הפראיים שבאזור ללכוד לעצמך אחד ואתה מוציא פרינפלאפ מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש במתקפת בועות על הפוקימון השחור ואומר לו שנראה לך שאחרי שהוא יתפתח כבר לא תהיה לו בעיה לנצח אותו.
פרינפאלפ משגר מתקפת בועות קטלנית ואתה שם לב להבדלים בעוצמה בינו לבין צורתו הקודמת ופוגע בפוקימון השחור וגורם לו נזק גדול.
הפוקימון לא נשאר חייב ומשתמש בערפיח שמכסה את פרינפלאפ וגורם לו לחלות!
בנוסף הוא משגר מתקפת גחלת שגורמת לעוד קצת נזק לפרינפלאפ.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=UuUuUuU;1423824]"פתיחה טובה צ'ימצ'אר!" אני מעודד אותו.
"עכשיו תשתמש בנהמה משלך ותתקוף שוב עם שריטה, הפעם במטרה לעלף אותו סופית!" אני מורה לצ'ימצ'אר.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מעודד את צ'ימצ'אר ואומר לו שהפתיחה שלו טובה מאוד ואתה מורה עליו להשתמש גם כן בנהמה שמחלישה את רמת האנרגייה של שינקס ואז לתקוף שוב בשריטה במטרה לעלף אותו סופית. צ'ימצ'אר רץ במהירות ושורט פעמיים את שינקס ומעלף אותו ואז רץ לחבק אותך בזמן שקבוצה של שינקסים באים ולוקחים אותו לביתו.
מה תעשה?
[/COLOR][U][B][COLOR=Blue]
[/COLOR][/B][/U] [quote=chopper;1423835]אני אחבק את סווינאב ואומר לו שהוא. הסטוינאב המושלם ושאני ממש גאה בו. לאחר מכן אקח את התג ואומר לרוראק שהוא לא צריך לבכות ושאני שמח שעזרתי לו ולאנשי העי אורבורג. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הצוות שלי ואז אמשיך בדרכי לעיר ג'ובלייף ולעיר פלוארמה.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מחבק את סווינאב ואומר לו בשמחה שהוא הסווינאב הכי חזק בעולם ואתה ממש גאה בו.
לאחר מכן אתה לוקח את התג של סטפני ואומר לרורק שאין צורך לבכות ושעשית מה שעשית בשמחה.
אתה נגש לאחר מכן למרכז הפוקימונים ושם מכריחים אותך לנוח בלילה ואז אתה קם בבוקר ורואה את העבודות הרבות בעיר לתיקונים ומשם אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיר ג'ובילייף.
אתה מתכוון להמשיך בכיוונך לעיר פלוארומה[COLOR=Green] [/COLOR]אבל אז משהו צד את עיניך איש מוזר( [COLOR=Green][COLOR=Blue][I][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/181.png[/IMG][/I][/COLOR][/COLOR] ) הלוקח מהאנשים פוכדורים והם נראים עצובים ואומללים.
מה תעשה?
[COLOR=Green][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Blue][/COLOR] [/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423909][U][B][COLOR=Green]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מעודד את צ'ימצ'אר ואומר לו שהפתיחה שלו טובה מאוד ואתה מורה עליו להשתמש גם כן בנהמה שמחלישה את רמת האנרגייה של שינקס ואז לתקוף שוב בשריטה במטרה לעלף אותו סופית. צ'ימצ'אר רץ במהירות ושורט פעמיים את שינקס ומעלף אותו ואז רץ לחבק אותך בזמן שקבוצה של שינקסים באים ולוקחים אותו לביתו.
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U]
[/QUOTE]
"כל הכבוד צ'ימצ'אר! היית אדיר" אני משבח אותו לאחר הקרב.
"מה דעתך שנמשיך בכיוון העיירה?" אני שואל את צ'ימצ'אר ומתקדם ביחד איתו בהמשך דרך 201, מחפש פוקימונים או מאמנים שניתן להילחם בהם.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423909][U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]אתה מחליט לנוכח כל הפוקימונים הפראיים שבאזור ללכוד לעצמך אחד ואתה מוציא פרינפלאפ מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש במתקפת בועות על הפוקימון השחור ואומר לו שנראה לך שאחרי שהוא יתפתח כבר לא תהיה לו בעיה לנצח אותו.
פרינפאלפ משגר מתקפת בועות קטלנית ואתה שם לב להבדלים בעוצמה בינו לבין צורתו הקודמת ופוגע בפוקימון השחור וגורם לו נזק גדול.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מחבק את סווינאב ואומר לו בשמחה שהוא הסווינאב הכי חזק בעולם ואתה ממש גאה בו.
לאחר מכן אתה לוקח את התג של סטפני ואומר לרורק שאין צורך לבכות ושעשית מה שעשית בשמחה.
אתה נגש לאחר מכן למרכז הפוקימונים ושם מכריחים אותך לנוח בלילה ואז אתה קם בבוקר ורואה את העבודות הרבות בעיר לתיקונים ומשם אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיר ג'ובילייף.
אתה מתכוון להמשיך בכיוונך לעיר פלוארומה[COLOR=Green] [/COLOR]אבל אז משהו צד את עיניך איש מוזר( [COLOR=Green][COLOR=Blue][I][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/181.png[/IMG][/I][/COLOR][/COLOR] ) הלוקח מהאנשים פוכדורים והם נראים
עצובים ואומללים.
מה תעשה?
[COLOR=Green][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Blue][/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
"היי, מה אתה עושה" אצעק אל עבר האיש המוזר הזה ואמשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם". אומר ואז אקח לו את הפוקדורים מהידיים שלו ואחזיר אותם לאנשים ואז אגן עליהם מפניו ואשאל אותו:"מי אתה בכלל" ואם לא יענה לי אוציא את איווי ואומר לו להתקיל את האיש הזה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1423909][U][B][COLOR=Green]קייל:
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'וואו, הפוקימון הזה הצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ. הוא הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.
'"תחזיק מעמד, פרינפלאפ!" אני צועק אליו. "תשתמש בעוד מתקפת בועות אחרונה!" אני מוסיף, ומוציא פוקדור מהתיק כדי לזרוק אותו על הפוקימון השחור.
-
[quote=UuUuUuU;1423917]"כל הכבוד צ'ימצ'אר! היית אדיר" אני משבח אותו לאחר הקרב.
"מה דעתך שנמשיך בכיוון העיירה?" אני שואל את צ'ימצ'אר ומתקדם ביחד איתו בהמשך דרך 201, מחפש פוקימונים או מאמנים שניתן להילחם בהם.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה משבח את צ'ימ'צאר ואומר לו שהוא היה אדיר בקרב ואז שואל אותו מה דעתו לגביי ההמשך לכיוון העיירה טווינליף וצ'ימצ'אר מהנהן בראשו ובזה הרגע אתם מתחילים לצעוד, למרבה ההפתעה אתם לא ממש נתקלים במאמנים או בפוקימונים פראיים בדרך עד שאתם מגיעים לעיר שלכם.
אתה פוגש את אימך ומציג לה את צ'ימצ'אר השותף שלך והיא מתחילה להזיל דמעה ולומר לך שהיא גאה בך מאוד והיא שמחה שהחלטת להפוך להיות מאמן פוקימונים.
לאחר שיחה ארוכה עם אמך שעת הצהריים ירדה על סינו ואתה נפרד ממנה וחוזר לדרך 201 והפעם אתה רואה מספר פוקימונים ( [/COLOR][COLOR=Blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/285.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG] ) וגם מאמנים ( [/COLOR][COLOR=Blue][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/194.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/229.png[/IMG] ).
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U] [quote=chopper;1423952]"היי, מה אתה עושה" אצעק אל עבר האיש המוזר הזה ואמשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם". אומר ואז אקח לו את הפוקדורים מהידיים שלו ואחזיר אותם לאנשים ואז אגן עליהם מפניו ואשאל אותו:"מי אתה בכלל" ואם לא יענה לי אוציא את איווי ואומר לו להתקיל את האיש הזה.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]"הי מה אתה עושה?!" אתה צועק אל עבר האיש המוזרוממשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם" אתה אומר ומנסה לקחת את הפוכדורים מהיד שלו ובאותו הרגע מגיעים שני שומרים גדולים ומעיפים אותך ואתה שם לב שהמאמנים של הפוקימונים אותם לקח האיש מתחילים לברוח.
"זוהי לקיחת פוקימונים שיגרתית" מסביר לך האדם בשיער הכחול "המושיע מינה אותי לעשות את זה לאחר שסטפני החלשה הפסידה לאיזה מאמן חלשלוש" הוא אומר בשעננות ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה זה שניצח אותה "אני חייב ללכת" הוא אומר, עולה לאותו שנמצא על ידו ונוסע בדרך 204 ונעלם באופק.
מה תעשה?
[quote=Gallade123;1424083]'וואו, הפוקימון הזה הצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ. הוא הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.
'"תחזיק מעמד, פרינפלאפ!" אני צועק אליו. "תשתמש בעוד מתקפת בועות אחרונה!" אני מוסיף, ומוציא פוקדור מהתיק כדי לזרוק אותו על הפוקימון השחור.[/quote]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]'וואו הפוקימון הזה מצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ, הוא הרבה יותר קשוח משחשבתי' אתה חושב לעצמך ואז פונה אל פרינפלאפ ופוקד עליו להשתמש במתקפת בועות בפעם האחרונה ובאותו הזמן אתה מוציא פוכדור מתוך התיק שלך.
פרינפלאפ משגר מתקפת בועות חזקה שפוגעות בפוקימון השחור וגורמת לנזק רב ובאותו הזמן אתה זורק את הפוכדור בתקווה שהוא יילכד.[/COLOR]
[COLOR=Green][COLOR=Green]~נדנוד~[/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green]
~נדנוד~[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green]
~נדנוד~[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[SPOILER]
נתפס!
[/SPOILER]
[COLOR=Green]מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1424090][U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה משבח את צ'ימ'צאר ואומר לו שהוא היה אדיר בקרב ואז שואל אותו מה דעתו לגביי ההמשך לכיוון העיירה טווינליף וצ'ימצ'אר מהנהן בראשו ובזה הרגע אתם מתחילים לצעוד, למרבה ההפתעה אתם לא ממש נתקלים במאמנים או בפוקימונים פראיים בדרך עד שאתם מגיעים לעיר שלכם.
אתה פוגש את אימך ומציג לה את צ'ימצ'אר השותף שלך והיא מתחילה להזיל דמעה ולומר לך שהיא גאה בך מאוד והיא שמחה שהחלטת להפוך להיות מאמן פוקימונים.
לאחר שיחה ארוכה עם אמך שעת הצהריים ירדה על סינו ואתה נפרד ממנה וחוזר לדרך 201 והפעם אתה רואה מספר פוקימונים ( [/COLOR][COLOR=Blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/285.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG] ) וגם מאמנים ( [/COLOR][COLOR=Blue][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/194.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/229.png[/IMG] ).
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]"הי מה אתה עושה?!" אתה צועק אל עבר האיש המוזרוממשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם" אתה אומר ומנסה לקחת את הפוכדורים מהיד שלו ובאותו הרגע מגיעים שני שומרים גדולים ומעיפים אותך ואתה שם לב שהמאמנים של הפוקימונים אותם לקח האיש מתחילים לברוח.
"זוהי לקיחת פוקימונים שיגרתית" מסביר לך האדם בשיער הכחול "המושיע מינה אותי לעשות את זה לאחר שסטפני החלשה הפסידה לאיזה מאמן חלשלוש" הוא אומר בשעננות ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה זה שניצח אותה "אני חייב ללכת" הוא אומר, עולה לאותו שנמצא על ידו ונוסע בדרך 204 ונעלם באופק.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]'וואו הפוקימון הזה מצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ, הוא הרבה יותר קשוח משחשבתי' אתה חושב לעצמך ואז פונה אל פרינפלאפ ופוקד עליו להשתמש במתקפת בועות בפעם האחרונה ובאותו הזמן אתה מוציא פוכדור מתוך התיק שלך.
פרינפלאפ משגר מתקפת בועות חזקה שפוגעות בפוקימון השחור וגורמת לנזק רב ובאותו הזמן אתה זורק את הפוכדור בתקווה שהוא יילכד.[/COLOR]
[COLOR=Green][COLOR=Green]~נדנוד~[/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green]
~נדנוד~[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green][COLOR=Green]
[SPOILER]
נתפס!
[/SPOILER]
[COLOR=Green]מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'איזה מעצבן. והוא עוד קורא לי חלשלוש' אחשוב בזעם ואז אשאל את האנשים אם הם יודעים עוד מידע כלשהו על האיש בעל השיער הכחול ומה הוא עוד עושה. לאחר שאקבל מידע אומר תודה ואמשיך בדרכי כדי למצוא מישהו להתאמן איתו. כאשר אמצא אציע להילחם ואוציא את איווי ואומר לו להשתמש בהתקלה ואז במתקפת חול ואז בהתקלה נוספת
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1424090][U][B][COLOR=Blue]פרנק:
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר" אני אומר לו, "הגיע הזמן לעוד קרב נחמד".
"תקוף את הפוקימון הקטן והצהוב בעזרת שריטה בכל הכוח!, תנסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהוא עוד לא מוכן" אני מורה לצ'ימצ'אר, ומוציא את הפוקידע כדי לברר מי הוא אותו פוקימון שאמרתי לצ'ימצ'אר לתקוף.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1424090][U][B][COLOR=Blue]
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[SPOILER]
נתפס!
[/SPOILER]
[COLOR=Green]מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
יש משתמש השבוע?
"יש!" אני צועק בשמחה. "כל הכבוד פרינפלאפ, ידעתי שלא תהיה לך בעיה לנצח את הפוקימון הזה. עכשיו תנוח." אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. אני מוציא את הפוקימון החדש שתפסתי ובודק עליו קצת מידע דרך הפוקידע. אחרי שאני אקבל עליו קצת מידע אני אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרך.
-
[quote]טורי:
אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
מה תעשה?[/quote]
"יישששש!!!תפסתי את מורקורו!" אומר בשמחה. "עכשיו אחרי שטרטוויג למד מתקפת עשב,יש לו ייתרון מול מושלת האבן הזאת." אומר ואחפש את סטפני.
-
[quote=chopper;1424095]'איזה מעצבן. והוא עוד קורא לי חלשלוש' אחשוב בזעם ואז אשאל את האנשים אם הם יודעים עוד מידע כלשהו על האיש בעל השיער הכחול ומה הוא עוד עושה. לאחר שאקבל מידע אומר תודה ואמשיך בדרכי כדי למצוא מישהו להתאמן איתו. כאשר אמצא אציע להילחם ואוציא את איווי ואומר לו להשתמש בהתקלה ואז במתקפת חול ואז בהתקלה נוספת[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה חושב לעצמך בזעם על כך שהאיש בעל השיער הכחול קרא לך חלשלוש ואז אתה פונה לאנשי העיר ושואל אותם שאלות לגבי האדם הזה והם אומרים לך שהוא המושל של העיר אטרנה ובגלל שסטפני הובסה הוא בנתיים ממלא את מקומה גם בג'ובילייף.
אתה הולך לכיוון 204 במטרה למצוא מישהו להתאמן איתו אבל אתה פוגש רק פוקימונים פראיים ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/309.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/285.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG]).
מה תעשה?
[quote=UuUuUuU;1424108]"אוקיי צ'ימצ'אר" אני אומר לו, "הגיע הזמן לעוד קרב נחמד".
"תקוף את הפוקימון הקטן והצהוב בעזרת שריטה בכל הכוח!, תנסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהוא עוד לא מוכן" אני מורה לצ'ימצ'אר, ומוציא את הפוקידע כדי לברר מי הוא אותו פוקימון שאמרתי לצ'ימצ'אר לתקוף.[/quote]
[U][B][COLOR=Blue]פרנק:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שהגיע הזמן לעוד קרב נחמד ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה על הפוקימון הצהוב ושינסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהפוקימון מופתע ולא מוכן ובזמן הזה אתה מוציא את הפוקידע כדי לקבל מידע על הפוקימון אותו אתה תוקף.
"אלקיד, אלקיד יוצר חשמל בעזרת סיבוב זרועותיו אבל הוא לא מסוגל לאגור אותה ולכן הוא מייצר חשמל רק במצב של הגנה או התקפה" אומר קול מתכתי מהפוקידע.
בנתיים צ'ימצ'אר שורט פעמיים את אלקיד בהפתעה וזה מתעצבן ומשתמש במכה מהירה על צ'ימצ'אר ועודף אותו לאחור.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=Gallade123;1424112]יש משתמש השבוע?
"יש!" אני צועק בשמחה. "כל הכבוד פרינפלאפ, ידעתי שלא תהיה לך בעיה לנצח את הפוקימון הזה. עכשיו תנוח." אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. אני מוציא את הפוקימון החדש שתפסתי ובודק עליו קצת מידע דרך הפוקידע. אחרי שאני אקבל עליו קצת מידע אני אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרך.[/quote]
יפורסם בהמשך
--------------------
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]"יש!" אתה צועק בשמחה ומשבח את פרינפלאפ ואומר לו שידעת שלא תהיה לו בעיה לנצח את הפוקימון הזה ומחזיר אותו למנוחה בתוך הפוכדור שלו.
אתה מוציא את הפוקימון החדש שלך וסורק אותו בפוקידע.
"הונדור,הונדורים בדרך כלל צדים בלהקות גדולות ואפשר לדעת על מצב רוחם על פי הקולות שהם משמיעים" הקול מהפוקידע משתתק.
אתה מתקדם בדרכך לכיוון העיר פלוארומה וברגע שאתה מגיע לשם הלילה כבר יורד ואתה שם לב לעשן רב שמגיע מקרבת מקום.
מה תעשה?
[/COLOR]
[quote=bugoji1;1424115]"יישששש!!!תפסתי את מורקורו!" אומר בשמחה. "עכשיו אחרי שטרטוויג למד מתקפת עשב,יש לו ייתרון מול מושלת האבן הזאת." אומר ואחפש את סטפני.[/quote]
[U][B][COLOR=Red]טורי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Red]"יישששש!!תפסתי את מורקרו!" אתה אומר בשמחה ואומר לעצמך שזה חשוב שטרטוויג למד מתקפת עשב וזה יעזור לו בקרב מכון מול המושלת הזו שמתשמת בפוקימונים מסוג אבן.
אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר אורבורג כדי למצוא את סטפני ורואה עיר הרוסה וריקה.
אתה מגיע למכון אבל רואה שהוא סגור.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1424143][U][B]
יפורסם בהמשך
--------------------
[U][B][COLOR=Green]קייל:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Green]"יש!" אתה צועק בשמחה ומשבח את פרינפלאפ ואומר לו שידעת שלא תהיה לו בעיה לנצח את הפוקימון הזה ומחזיר אותו למנוחה בתוך הפוכדור שלו.
אתה מוציא את הפוקימון החדש שלך וסורק אותו בפוקידע.
"הונדור,הונדורים בדרך כלל צדים בלהקות גדולות ואפשר לדעת על מצב רוחם על פי הקולות שהם משמיעים" הקול מהפוקידע משתתק.
אתה מתקדם בדרכך לכיוון העיר פלוארומה וברגע שאתה מגיע לשם הלילה כבר יורד ואתה שם לב לעשן רב שמגיע מקרבת מקום.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
מה זה יכול להיות?' אני תוהה. 'עשן... בטח יש אש קרוב לכאן. אולי אני יכול לעזור כדי לכבות האש! פרינפלאפ יכול להשתמש במתקפת בועות, אני בטוח שהיא תכבה את האש מהר.' אני מחליט.
אני מוציא את פרינפלאפ מהפוקדור, ואומר לו "פרינפלאפ, אני מצטער שאני מוציא אותך כל כך מהר מהפוקדור בלי לתת לך לנוח, אבל אני חושב שזה מקרה חרום! אנחנו חייבים לכבות את האש!" אני אומר לו ומחיל לרוץ לכיוון העשן.