-
[quote=ritsuka kun;1434311][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
פיצ'ו אינו מגיב אליך והוא ממוקד רק במבטו המשתק והמהנט של סוויפר אשר פותח את פיו בזעם, ולרגע אתה חושש שהוא יבלע את פיצ'ו שלך. אתה מנסה לרוץ לעברו של סוויפר ואתה מתחיל להכות אותו, אבל בהנפת זנב מהירה הוא דוחף אותך אחורה ואתה מתרסק על האדמה הקשה.
"אוי לא" אתה אומר לעצמך משותק מכאב ומפחד. אתה מבחין שעדיין סיזור וסוויפר השני נלחמים בלי הפסק ולא נראה שסיזור יעזור לך בקורב. אתה עומד חושש אובד עצות כשלפתע אתה שומע קול נשי ומוכר "רוח מערבולת!" אתה מסתובב ורואה דמות שאינך מצליח לזהות אותה כי השמש בדיוק מאחוריה והיא שחורה לגמרי. לפתע פוקימון גדול עם שלושה ראשים מתחיל לסובב אותם במהירות ורוח מסובבת יוצאת משום מקום ומעיפה את שני הסוויפרים גבוה לאוויר ומעלימה אותם במעמקי היער.
"אתה בסדר?" אתה שומע מאחוריך. אתה מסתובב ומגלה שזאת ילו שהגיע להצלתכם "ראיתי הכל, אבל פחדתי להתערב" אומרת בכנות ואז עוזבת אותך ורצה לעבר פיצ'ו. לפתע, היא נוגעת בו והוא זוהר קלות ואז נראה שהוא בריא ושלם, היא עושה אותו דבר לגרין והוא פותח עיניים ומסתכל עליה בחשדנות.
"מה קורה פה?" שואל אותה, ושניהם מתעלמים ממך "לא יודעת. אני מרגישה שמשהו רע קורה ביער. אני מרגישה את זה בתוכי. משהו משגע את הפוקימונים. משהו רע" היא אומרת ברצינות ושמה יד אחת על ליבה. שניהם לפתע מסתכלים עליך במעט חשש "אתה תיהיה בסדר, רק תזהר שאתה נכנס ליער" אומר לך גרין ומנופף בידו ומורה לך ללכת משם במהירות "במידה ואתה נתקל שוב במשהו שאתה לא מסוגל להלחם תברח משם כמה שיותר מהר. ברור?" שואל [/color][/size][/quote]
״אוקיי״ אאשר את הדברים שגרין אמר,אחזיר את פיצ׳ו לםוכדור לאחר שאשבח אותו על הקרב ואיפרד משניהם ואתחיל בהליכה דרוכה וזהירה ביער, אשים לב לרעשים סביב וכשאבחין במשהו אתחבא ואביט בזהירות
-
[SIZE="1"][COLOR="YellowGreen"]מייק~
ילו מחייכת ומהנהנת בראשה "אכן, צ'ימיצ'אר שלך תיגדל להיות פוקימונית חזקה במיוחד! אני פשוט רואה אותה בעתיד הקרוב מצליחה להגיע למקומות גדולים!" אומרת לך בהתלהבות ילו ואז עוצרת את עצמה "בכל מקרה תישמור עליה טוב והיא תעשה בשבילך אותו דבר" אומרת לך ילו ואז משחררת את דודריו שלה, עולה על גבו ונעלמת משם בריצה משאירה אתכם לבד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
חכה! הוא ילמד! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ינדורן מתקדם לעבר יאנמה ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר ויאנמה נעצר במקום לכמה שניות, מה שנותן לנידורן את ההזדמנות לקפוץ על גבו. נידורן נוהם קלות ואז אור נוצר לפני פיו ויוצר צורה של מקור ענקי והוא מנקר את יאנמה בגבו. בפעם השנייה, יאנמה נופל על האדמה, ונידורן פשוט מתגלגל ממנו הצידה.
יאנמה מזמזם בקול גבוה והוא זוהר שוב בירוק ואז הוא יוצא במתקפה מהירה במיוחד ומעיף את נידורן לאחור בחוזקה.
נידורן, שעוד פצוע מהקרב הקודם נראה סובל מהמתקפה החזקה של יאנמה, שבינתיים מתכונן לתקוף שוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
איזה אדישות!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד מהם במהירות, במעט חשש אתה נכנס ליער הענקי הזה בצעד כושל, עוד רועד מהמתקפה האכזרית של סוויפר. כל רישרוש או תזוזה ביער מקפיצה אותך לגמרי ולא פעם אתה מוצא את עצמך מתחבא מתוך שיח. אחרי כשעה כזאת, אתה מבין שאין זכר לסוויפרים הנוראים ואתה קצת יותר בטוח בעצמך, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון כחול וקטן הנראה כמו גוש של פסטה הולך בקרבת מקום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/aa/Spr_5b_114.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434322][size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
[size="1"][color="royalblue"]ריאן~
איזה אדישות!
אתה נפרד מהם במהירות, במעט חשש אתה נכנס ליער הענקי הזה בצעד כושל, עוד רועד מהמתקפה האכזרית של סוויפר. כל רישרוש או תזוזה ביער מקפיצה אותך לגמרי ולא פעם אתה מוצא את עצמך מתחבא מתוך שיח. אחרי כשעה כזאת, אתה מבין שאין זכר לסוויפרים הנוראים ואתה קצת יותר בטוח בעצמך, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון כחול וקטן הנראה כמו גוש של פסטה הולך בקרבת מקום [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/aa/spr_5b_114.png[/img][/color][/size][/quote]
למה אדישות?
״זה טנגלה!״ אקרא בהתלהבות ואביט בפוקימון, ״גם לאליס היה טנגלה! עכשיו הוא טנגרוט׳!״ אומר בגאווה, ״מאנקי צא!״ אומר ואשחרר את מאנקי החוצה, ״מאנקי קדימה! השתמש במיקוד אנרגיה ואז בבעיטה נמוכה!״ אומר למאנקי במהירות
-
אני הולך משם בסבבה.. מה עם הירהור מהותי על מה הלך שם בין גרין וילו?:wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את מאנקי המשלב את ידיו ומסתכל עליך במעט בוז ואז מושך בידיו ומפהק, אבל זוהר באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום בהיר והוא רץ לעברה של טנגלה ורגלו זוהרת באור אדום והוא מפיל את טנגלה על גבה.
טאנגלה קופצת על רגליה ומסתכלת עליכם בזעם ועשרות גפנים יוצאים מגופה והם מצליפים כהוגן במאנקי.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434335][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
אני הולך משם בסבבה.. מה עם הירהור מהותי על מה הלך שם בין גרין וילו?:wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את מאנקי המשלב את ידיו ומסתכל עליך במעט בוז ואז מושך בידיו ומפהק, אבל זוהר באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום בהיר והוא רץ לעברה של טנגלה ורגלו זוהרת באור אדום והוא מפיל את טנגלה על גבה.
טאנגלה קופצת על רגליה ומסתכלת עליכם בזעם ועשרות גפנים יוצאים מגופה והם מצליפים כהוגן במאנקי.[/color][/size][/quote]
חחחחחחח אני רוצה להתקדם xd מה עושה חמידה?
״קדימה מאנקי אם נעבוד ביחד נוכל לנצח!״ אומר למאנקי בעידוד ואנסה להתחבב עליו יותר, ״תנסה לקפוץ ולהתחמק מהגפנים,כשתיתקל בגפן שיהיה לך קל לתפוס אותה אני רוצה שתתפוס אותה בשתי ידיים וככה תטיל את טנגלה בעץ הקרוב!״ אדריך את מאנקי ואוסיף, ״ובלי לבזבז זמן תשתמש בסביבה ובגיפך האתלטי והמהיר בכדי לטפס על העצים ולהסתתר בין הענפים, כשטנגלה לא תשים לב תקפוץ לכיוונה ותשרוט אותה כהוגן! (אם ראית כוכב הקופים המרד אז ניסיתי לחקות את הסצינה שהקופים על הגשר ואז השימפנזים קופצים מלמעלה xd אני חולה על הסרט הזה)״,אחמיא למאנקי תוך כדי ההוראות בכדי לנסות להתחבב עליו
-
[quote=ritsuka kun;1434322]
[size=1][color=green]ריצ'י~
חכה! הוא ילמד! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ינדורן מתקדם לעבר יאנמה ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר ויאנמה נעצר במקום לכמה שניות, מה שנותן לנידורן את ההזדמנות לקפוץ על גבו. נידורן נוהם קלות ואז אור נוצר לפני פיו ויוצר צורה של מקור ענקי והוא מנקר את יאנמה בגבו. בפעם השנייה, יאנמה נופל על האדמה, ונידורן פשוט מתגלגל ממנו הצידה.
יאנמה מזמזם בקול גבוה והוא זוהר שוב בירוק ואז הוא יוצא במתקפה מהירה במיוחד ומעיף את נידורן לאחור בחוזקה.
נידורן, שעוד פצוע מהקרב הקודם נראה סובל מהמתקפה החזקה של יאנמה, שבינתיים מתכונן לתקוף שוב.[/color][/size]
[/quote]
"ררר... לעזזל!" אחלש בתסכול. לאחר מכן אנסה לעודד את נידורן "קדימה נידורן, עוד מאמץ קטן אתה יכול. תשתמש שוב בפזילה ברגע שהתקרב ועצור אותו!"
"ואז מיקוד אנרגיה ושוב ניקור!" אומר בתקווה שמהלך הזה יסיים את הקרב. 'לעזזל הוא עייף מידי, חייבים לגמור את הקרב במהרה' (תגיד לא הרעלתי אותו קודם?? יאללה שימות כבר!)
-
[quote]מייק~
ילו מחייכת ומהנהנת בראשה "אכן, צ'ימיצ'אר שלך תיגדל להיות פוקימונית חזקה במיוחד! אני פשוט רואה אותה בעתיד הקרוב מצליחה להגיע למקומות גדולים!" אומרת לך בהתלהבות ילו ואז עוצרת את עצמה "בכל מקרה תישמור עליה טוב והיא תעשה בשבילך אותו דבר" אומרת לך ילו ואז משחררת את דודריו שלה, עולה על גבו ונעלמת משם בריצה משאירה אתכם לבד.
[/quote]
אני אומר בסמכותיות לצימיצ'אר "בואי, יוצאים למסע שלנו!"
-
גונב חפץ מפוקימון. אבל אתה צריך לזכור שאתה במסע קודם כל לבדוק מה קרה לרד.. בכל עיר יש אנשים אנשים עם שמועות שאולי כדאי לך לבדוק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאנקי נוהם בקול עצבני והוא עם שתי ידיים לוכד את אחד מהגפנים של טנגלה בידיו ומנסה לסובב אותו, אבל טנגלה שולחת גפן אחרת לעבר גזע עץ ומייצבת את עצמה ומושכת אליה את מאנקי ואז שולחת גוש גפנים אשר משנה צורה לאגרוף, והיא חובטת במאנקי בפנים ומעיפה אותו על גזע עץ. מאנקי מהצד שלה לוקח את ההיזדמנות ומטפס על הענפים ונעלם בין הצמרות העצים. טנגלה מחפשת אותו בכל מקום, אבל לפתע אתה מבחין בגוש פרוותי קופץ עליה ושורט אותה בחוזקה בגבה. טנגלה נופלת על האדמה
ומתגלגלת על האדמה ככדור ואז קמה עצבנית ומנסה להצליף בו שוב עם גפנותיה.[/COLOR][/SIZE]
נידורן מנער את ראשו הקטן ועיניו זוהרות שוב ועיניו זוהרות בצהוב בהיר, ולפתע יאנמה זוהר בסגול והוא נראה חלש יותר.
אתה מבין שההרעלה שלו מחלחלת עמוק יותר. יאנמה מנסה להשתמש בדחיפה, אבל נידורן משתטח על האדמה ויאנמה פשוט חולף מעליו ונותן לנידירן מספיק זמן בשביל להתמקד ואז שניות לפני שיאנמה פוגע בו שוב עם דחיפה, הוא קופץ למעלה והקרן אור המוקרת המשתנה לצורת מקור נוצרת לפני פיו והוא דוקר את יאנמה בגבו מספר פעמים. יאנמה נראה חלש יותר וההרעלה שוב תופסת אותו והוא נחלש אף יותר, אבל עדיין עומד והוא זוהר בירוק ואז לגמרי בעזרת המהירות האדירה שלו הוא מופיע מאחורי נידורן וכנפיו זוהרות באור לבן והוא שולח פיצוץ סוניק, אבל ידורן מגיב על דעת עצמו בהנגה ויוצר סביבו כיפת הגנה ירוקה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="YellowGreen"][SIZE="1"]מייק~
תנסה לעשות יותר פעולות.. משפט אחד לא עוזר לקדם עלילה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר צוהלת מאושר ומדלגת לידך בזמן שאתה מתקדם לעבר היציאה מהעיר. לאחר רבע שעה ארוכה אתה מגיע לשדה ענקי המוקף ביער ענקי. אתה מבחין בשלט עליו רשום '[I]דרך 1[/I]'. אתה מחייך וממשיך לצעוד. אחרי כמה דקות נוספות אתה מבחין בזחל קטן וירוק מזדחל לו לצד הדרך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1434358][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
גונב חפץ מפוקימון. אבל אתה צריך לזכור שאתה במסע קודם כל לבדוק מה קרה לרד.. בכל עיר יש אנשים אנשים עם שמועות שאולי כדאי לך לבדוק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאנקי נוהם בקול עצבני והוא עם שתי ידיים לוכד את אחד מהגפנים של טנגלה בידיו ומנסה לסובב אותו, אבל טנגלה שולחת גפן אחרת לעבר גזע עץ ומייצבת את עצמה ומושכת אליה את מאנקי ואז שולחת גוש גפנים אשר משנה צורה לאגרוף, והיא חובטת במאנקי בפנים ומעיפה אותו על גזע עץ. מאנקי מהצד שלה לוקח את ההיזדמנות ומטפס על הענפים ונעלם בין הצמרות העצים. טנגלה מחפשת אותו בכל מקום, אבל לפתע אתה מבחין בגוש פרוותי קופץ עליה ושורט אותה בחוזקה בגבה. טנגלה נופלת על האדמה
ומתגלגלת על האדמה ככדור ואז קמה עצבנית ומנסה להצליף בו שוב עם גפנותיה.[/color][/size]
[/quote]
אוקיי סבבה
"מאנקי קדימה! הפעם תכוון את ציפורניך אל כל גפן שמתקרבת אליך ותשרוט אותה! לאחר מכן תקפוץ מצד לצד ותתחמק מהגפנים באתלטיות ותגיע לאחוריה! תשרוט אותה בגבה בחוזקה ואת תעיף אותה ממך בבעיטה נמוכה! אתה מסוגל מאנקי אתה חזק!" אדריך ואעודד את מאנקי בנחישות.
-
~אין בעיה
________
[quote]צ'ימיצ'אר צוהלת מאושר ומדלגת לידך בזמן שאתה מתקדם לעבר היציאה מהעיר. לאחר רבע שעה ארוכה אתה מגיע לשדה ענקי המוקף ביער ענקי. אתה מבחין בשלט עליו רשום 'דרך 1'. אתה מחייך וממשיך לצעוד. אחרי כמה דקות נוספות אתה מבחין בזחל קטן וירוק מזדחל לו לצד הדרך [/quote]
אני בדרכי בדרך 1, ממשיך לצעוד ואני לפתע רואה זחל קטן וירוק, אני אומר "זו ההזדמנות עכשיו להראות מה אנחנו שווים ביחד כנגד הזחל הקטן, את מוכנה צ'ימיצ'אר?"
-
[quote=ritsuka kun;1434358]
[SIZE=1][COLOR=green]ריצ'י~
נידורן מנער את ראשו הקטן ועיניו זוהרות שוב ועיניו זוהרות בצהוב בהיר, ולפתע יאנמה זוהר בסגול והוא נראה חלש יותר.
אתה מבין שההרעלה שלו מחלחלת עמוק יותר. יאנמה מנסה להשתמש בדחיפה, אבל נידורן משתטח על האדמה ויאנמה פשוט חולף מעליו ונותן לנידירן מספיק זמן בשביל להתמקד ואז שניות לפני שיאנמה פוגע בו שוב עם דחיפה, הוא קופץ למעלה והקרן אור המוקרת המשתנה לצורת מקור נוצרת לפני פיו והוא דוקר את יאנמה בגבו מספר פעמים. יאנמה נראה חלש יותר וההרעלה שוב תופסת אותו והוא נחלש אף יותר, אבל עדיין עומד והוא זוהר בירוק ואז לגמרי בעזרת המהירות האדירה שלו הוא מופיע מאחורי נידורן וכנפיו זוהרות באור לבן והוא שולח פיצוץ סוניק, אבל ידורן מגיב על דעת עצמו בהנגה ויוצר סביבו כיפת הגנה ירוקה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אה נכון... יש לי הגנה... שחכתי מיזה p:
-----------
'וואוו.. הוא ניצל, במזל גדול' אחשוב לעצמי כשאקח נשימה העמוקה ואפיג מליבי את הלחץ. "גדול נידורן! קדימה חייבים לסיים זאת! אגרוף יניקה אחד פשוט!"
-
[quote]בוקר טוב, שבוע טוב!
התעוררתי הבוקר עם פה נפוח וגרון נפוח ואין לי מושג איך זה קרה. אני בקושי מסוגל לדבר ואני בכאבי תופת!!! אני הולך לרופא במידי. אני מצטער מאוד אך לא אוכל להגיע היום.[/quote]
אילו היה לי את ספירו שלי... <<
מאנקי עומד זקוף וציפורני ידיו זוהרות באור לבן ובהיר ומתארכות פי כמה והוא מתחיל לשסף את הגפנים של טנגלה, המנסה למצוא דרכים יצירתיות לפגוע בו, אבל הוא קופץ ומדגל בין הגפנים בחינניות אדירה והוא מצליח להפתיע אותה עם המהירות שלו ולהגיע מאחוריה. טנגלה מנסה להצליף בו מאחור, אבל הוא מצליח לשרוט אותה בגפה במהירות אדירה. טנגלה מנסה ללכוד אותו, אבל בבעיטה מהירה הוא מפיל אותה על האדמה. טנגלה צווחת ואז עשרות גפנים נשלחים מכל גופה והיא נעמדת בחזרה על כמה צרורות גפנים (כמו דוקטור אוקטופס מספיידרמן) והיא שולחת כמה גפנים חדים לעברו של מאנקי ומצליפה בו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
צ'ימיצ'אר קוראת בקול ומאגרפת את האוויר ואז קופצת מול קאטרפי הנרתע מעט וקופץ אחורנית. קטארפי שולח מפיו חוט צר ולבן והוא יוצר מהחוט לב גדול ורך והוא מביא את זה בשמחה לצ'ימיצ'אר אשר מחזיקה את זה בין שתי ידיה ואז מסתכלת עליך מעט מבולבלת.[/COLOR][/SIZE]
נידורן מהנהן ואז רץ לעברו של יאנמה שמעופף באזור מעליו וכף רגלו הקטנה מתחילה להשחיר באור כהה והוא מנסה לפגוע בה, אבל יאנמה מהיר מידי והוא מתחמק בקלות מהמתקפה ומנסה להשתמש במתקפה מהירה, אבל נידורן בקושי רב מצליח להתחמק מספר פעמים, אבל אחת מכנפיו של יאנמה מתחילה לשרוט אותו בקטנה בצד גופו.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]כריס~
ולו ואם....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'ארמנדר מתכופף ומתחיל להעיף חול בכמויות על השיחים, אבל השטח של הדליקה גדל מאוד והוא מתחיל להתפשט לעבר כמה עצים. אתה מבחין בכמה פוקימונים בורחים מהם במהירות ונעלמים במעמקי היער.
"כריס מה נעשה?" מיללת ג'סי המנסה בכל כוחה לכבות שיח תותים קטן העולה באש.
בדיוק כשהמצב נראה מייאש למדי אתה שומע קול "סופת שלגים!" אתה מסתובב ומבחין באחד מהנערים שניסה להתחיל מקודם עם ג'סי. הוא עומד שם עם פוקימון קטן וחום עם חזירי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f5/Spr_5b_220.png[/IMG] אשר מתוך אפו יוצאת רוח פרצים קפואה והרסנית שמכבה במהירות את כל הלהבות ועד הדרך מקפיאות לך את האף. הנער עובר אותך וניגש לג'סי "את בסדר?" הוא שואל אותה בחיוך מתנשא. ג'סי מעט מסמיקה "אממ כן.. תודה רובי" היא אומרת בחיוך ומנערת את ראשה ואז רצה אליך "אתה בסדר?" היא שואלת ועוזרת לך לקום מהרצפה כשעפת מהרוח.
"איך הולך בחור?" שואל אותך הנער בשם רובי.[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1434427][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
מאנקי עומד זקוף וציפורני ידיו זוהרות באור לבן ובהיר ומתארכות פי כמה והוא מתחיל לשסף את הגפנים של טנגלה, המנסה למצוא דרכים יצירתיות לפגוע בו, אבל הוא קופץ ומדגל בין הגפנים בחינניות אדירה והוא מצליח להפתיע אותה עם המהירות שלו ולהגיע מאחוריה. טנגלה מנסה להצליף בו מאחור, אבל הוא מצליח לשרוט אותה בגפה במהירות אדירה. טנגלה מנסה ללכוד אותו, אבל בבעיטה מהירה הוא מפיל אותה על האדמה. טנגלה צווחת ואז עשרות גפנים נשלחים מכל גופה והיא נעמדת בחזרה על כמה צרורות גפנים (כמו דוקטור אוקטופס מספיידרמן) והיא שולחת כמה גפנים חדים לעברו של מאנקי ומצליפה בו בחוזקה.[/color][/size]
[/size][/color][/quote]
"מאנקי זה היה מצוין!" אקרא בהתפעלות ממהלכי ההתחמקות של מאנקי, "פעלת נהדר,עכשיו הגיע הזמן לסיים את הקרב!" אומר למאנקי ואתחיל לחשוב על תוכנית, "מאנקי עכשיו אני רוצה שתחכה לגפנים של טנגלה ואז כשהם יהיו קרובים אליך פשוט תיקח צעד הצידה ותתפוס בכולם! אחר כך תניף את טנגלה על עץ קרוב ואז תטפס מהר לעץ הקרוב שוב ותסתתר בין הענפים,תביט סביב טנגלה ותוודא שלא תראה אותך,ברגע המתאים תזנק על פניה עם שריטה!" אדריך את מאנקי בנחישות.
-
[quote]מייק~
צ'ימיצ'אר קוראת בקול ומאגרפת את האוויר ואז קופצת מול קאטרפי הנרתע מעט וקופץ אחורנית. קטארפי שולח מפיו חוט צר ולבן והוא יוצר מהחוט לב גדול ורך והוא מביא את זה בשמחה לצ'ימיצ'אר אשר מחזיקה את זה בין שתי ידיה ואז מסתכלת עליך מעט מבולבלת.
[/quote]
"מה קורה פה" אני שואל בתמימות. "מדוע הוא מביא את זה בשמחה" אני שואל בקול מלא בחששות.
אני אומר לצימצ'אר "צ'מיצ'אר, חזרי הנה נראה מה קטאטרפי יעשה עכשיו"
-
[quote]צ'ארמנדר מתכופף ומתחיל להעיף חול בכמויות על השיחים, אבל השטח של הדליקה גדל מאוד והוא מתחיל להתפשט לעבר כמה עצים. אתה מבחין בכמה פוקימונים בורחים מהם במהירות ונעלמים במעמקי היער.
"כריס מה נעשה?" מיללת ג'סי המנסה בכל כוחה לכבות שיח תותים קטן העולה באש.
בדיוק כשהמצב נראה מייאש למדי אתה שומע קול "סופת שלגים!" אתה מסתובב ומבחין באחד מהנערים שניסה להתחיל מקודם עם ג'סי. הוא עומד שם עם פוקימון קטן וחום עם חזירי אשר מתוך אפו יוצאת רוח פרצים קפואה והרסנית שמכבה במהירות את כל הלהבות ועד הדרך מקפיאות לך את האף. הנער עובר אותך וניגש לג'סי "את בסדר?" הוא שואל אותה בחיוך מתנשא. ג'סי מעט מסמיקה "אממ כן.. תודה רובי" היא אומרת בחיוך ומנערת את ראשה ואז רצה אליך "אתה בסדר?" היא שואלת ועוזרת לך לקום מהרצפה כשעפת מהרוח.[/quote]
״אני בסדר גמור ג׳ס, תודה רבה.״ אני עונה ומסמיק מעט. ״הולך מעולה.״ אענה בפרצוף חמוץ. רציתי לאתגר אותו אך מיד ראיתי כי הוא מאמן מנוסה ממני בהרבה. במקום, אני מחליט לנסות לדלות ממנו קצת מידע. בינתיים אמשיך לחפש אחר הפוקדור שלי, משוכנע כי זה לא יכול היה להתרחק כל כך הרבה ״אז אתה מחפש אחר רד?״
-
הקרב רק התחיל.. :ם
תנסה קצת יותר להתייחס באמת למה שקורה בקרב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טנגלה נעמדת במקום ומתחילה לזהור באור ירוק בהיר ואתה מבחין שכמה מהגפנים שלה מתחפרים בתוך האדמה ונעצרים שם. לפתע טנגלה מתחילה להתנער במהירות ואבקה ירוקה בהיר מתחילה להתפזר באוויר. מאנקי נושם את האבקה הזאת ונראה מעט ישנוני ולפתע הוא נירדם על האדמה.[/COLOR][/SIZE]
צ'ימיצ'אר הולכת בגישום אליך ומסתכלת בסקרנות על קאטרפי הצוהל מאושר ומכשכש בזנבו הקטן ומתחיל להזדחל אחריה במהירות. הוא מסתכל עליך וממשיך לקשקש בזנב.
לפתע אתה שומע ציחקוק מאחוריך. אתה מסתובב ורואה כמה בחורים גבוהים ממך, מצחחקים לראות את המראה של קאטרפי איך הוא מקרקר סביבך "נראה לי שיש לך מעריץ!" אומר אחד מהם, כנראה המנהיג שלהם. הנער לבוש בחליפה אדומה וכוכבע קאובוי המסתיר את שיערו הבלונדיני [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/193.png[/IMG]. "אתה לא אמור למצוא רמזים על רד במקום להתחבר לפוקימונים חלשים?" שואל בשחצנות ושני חבריו מצחקקים מאחוריו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
"ברור!" אומר רובי בהתלהבות "הוא ואני היינו שכנים לפני כמה שנים" מגלה לך רובי "האמת אבא שלי הוא היה הדוור שהביא לו את המכתב הנוראי הזה! רק אם הוא היה מפספס את רד אולי כל זה לא היה קורא!" אומר בפנים חמוצות. בינתייים אתה מזדחל על ארבע בין השיחים בעקבות הפוקדור שלך, באותו זמן אתה מאזין לשיחה של רובי ושל ג'סי "אז חשבת על מה שהצעתי?" שואל אותה בשקט. אתה לא שומע את התשובה של ג'סי כי בדיוק אתה מתנגש בגזע עץ.
אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את הפוקדור, וכשאתה בא לבדוק אם יש שם משהו, אתה מגלה שכפתור שיחרור נשרף מהאש ואינך יכול לבדוק אם הוא לכד משהו בתוכו.
"אתה צריך עזרה?" אתה שומע את ג'סי בקול מודאג.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]מייק~
צ'ימיצ'אר הולכת בגישום אליך ומסתכלת בסקרנות על קאטרפי הצוהל מאושר ומכשכש בזנבו הקטן ומתחיל להזדחל אחריה במהירות. הוא מסתכל עליך וממשיך לקשקש בזנב.
לפתע אתה שומע ציחקוק מאחוריך. אתה מסתובב ורואה כמה בחורים גבוהים ממך, מצחחקים לראות את המראה של קאטרפי איך הוא מקרקר סביבך "נראה לי שיש לך מעריץ!" אומר אחד מהם, כנראה המנהיג שלהם. הנער לבוש בחליפה אדומה וכוכבע קאובוי המסתיר את שיערו הבלונדיני . "אתה לא אמור למצוא רמזים על רד במקום להתחבר לפוקימונים חלשים?" שואל בשחצנות ושני חבריו מצחקקים מאחוריו.[/quote]
"שום פוקימון הוא אינו חלש" אני אומר בעצבנות! אני מסתכל לעבר קאטרפי בוא זמנית אני מרחם עליו. לאחר מכן אני מחזיר מבט עצבני וזועם לעבר הנער ואומר "עזבו את קאטרפי בשקט" אני אומר בזעם. לאחר מכן אני ממשיך לי בדרכי עם צי'מיצ'אר.
-
[quote=ritsuka kun;1434433][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
הקרב רק התחיל.. :ם
תנסה קצת יותר להתייחס באמת למה שקורה בקרב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טנגלה נעמדת במקום ומתחילה לזהור באור ירוק בהיר ואתה מבחין שכמה מהגפנים שלה מתחפרים בתוך האדמה ונעצרים שם. לפתע טנגלה מתחילה להתנער במהירות ואבקה ירוקה בהיר מתחילה להתפזר באוויר. מאנקי נושם את האבקה הזאת ונראה מעט ישנוני ולפתע הוא נירדם על האדמה.[/color][/size]
[.[/color][/size][/quote]
רק התחיל? ולמה אתה מתכוןן? ואם אתה יודע המתקפה הזאת מונעת מטנגלה לזוז,במשחקים כשמשתמשים במתקפה הזאת אי אפשר לצאת מהזירה
״אוי לא!״ אקרא במעט עצבים, ״מאנקי אל תוותר! תחכה למצקפה הבאה שלה וכשהיא תתכונן להתקיף אותך תשתמש בפזילה! אחר כך מיד תשתמש בבעיטה נמוכה בכדי להטיח את טנגלה בקרקע!״ אדריך את מאנקי בנחישות
-
[quote=ritsuka kun;1434427][size=1][color=royalblue][/color][/size]
נידורן מהנהן ואז רץ לעברו של יאנמה שמעופף באזור מעליו וכף רגלו הקטנה מתחילה להשחיר באור כהה והוא מנסה לפגוע בה, אבל יאנמה מהיר מידי והוא מתחמק בקלות מהמתקפה ומנסה להשתמש במתקפה מהירה, אבל נידורן בקושי רב מצליח להתחמק מספר פעמים, אבל אחת מכנפיו של יאנמה מתחילה לשרוט אותו בקטנה בצד גופו.[/color][/size]
[/quote]
אני אשמיד אותו...
-------
"נידורן הגנה עכשיו, הוא באטרף של התקפות תן לו להתנגש בבועת המגן ואז במהירות הגב בניקור!" הורה לנידורן בתקווה רבה שהקרב סוף כל סוף יסתיים
-
[quote]"ברור!" אומר רובי בהתלהבות "הוא ואני היינו שכנים לפני כמה שנים" מגלה לך רובי "האמת אבא שלי הוא היה הדוור שהביא לו את המכתב הנוראי הזה! רק אם הוא היה מפספס את רד אולי כל זה לא היה קורא!" אומר בפנים חמוצות. בינתייים אתה מזדחל על ארבע בין השיחים בעקבות הפוקדור שלך, באותו זמן אתה מאזין לשיחה של רובי ושל ג'סי "אז חשבת על מה שהצעתי?" שואל אותה בשקט. אתה לא שומע את התשובה של ג'סי כי בדיוק אתה מתנגש בגזע עץ.
אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את הפוקדור, וכשאתה בא לבדוק אם יש שם משהו, אתה מגלה שכפתור שיחרור נשרף מהאש ואינך יכול לבדוק אם הוא לכד משהו בתוכו.[/quote]
״מצאתי את זה.״ אומר בשמחה ואחזיר אותו לכיס. כשאגיע למרכז הפוקימונים אבקש עזרה בעניין. לאחר מכן אצא ואביט ברובי. ״מה ההצעה שהצעת לג׳ס?״ אשאל בקור, מקבל כבר תחושב שאני יודע על מה מדובר.
-
[size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
"אין צורך לכעוס ילד!" קורא הנער והולך אחריך בצעד נחוש "בוא נתחיל מחדש, שמי תומאס. תומאס בלאק! ואני הולך להיות המאמן שימצא את רד!" הוא אומר בנחישות ובו בזמן אתה מבחין כיצד הוא עובר מעל הקאטרפי הקטן וכמעט רומס אותו ברגליו. "מה דעתך על איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך מלא בשיניים לבנות.[/color][/size]
אתה מתעלם לגמרי? >< מאנקי ישן! איך הוא יתקוף?
מאנקי ישן לו בנעימים בזמן שטנגלה שולחת את גפניה קדימה בצורת אגרוף וחובטת במאנקי ישירות בראשו ומעיפה אותו גבוה על אחד מהעצים ושם הוא נשאר ישן עמוק, אינו שומע כלל את הוראותיך.
טנגלה, לפי מה שאתה רואה מצחקקת קלות לעצמה ואז שולחת גפן ארוכה לעברו של מאנקי הישן ומעיפה אותו מהעץ.[/color][/size]
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
לך על זה :p
נידורן צווח וכיפת אור ירוק נוצרת סביבו ויאנמה תוקף את הכיפה שלוש פעמים בערך עם מתקפות מהירות חזקות ומהירות במיוחד המצליחות להזיז מעט את נידורן אחורנית. שניות לפני שההגנה יורדת ממנו אור לבן ובוהק בוהק לפני פיו והוא כבר מכין ניקור בפיו. הכיפה נעלמת ונידורן יוצא לפעולה. בדיוק כשיאנמה מתקרב לתקוף אותו נידורן מנקר אותו בדיוק בפנים בחוזקה אדירה.
יאנמה מועף לאחור ומתעלף שם.[/color][/size]
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
"לא חשוב" מבטל אותך רובי "לא משהו שצריך לעניין אותך. תשמור על עצמך בחורצ'יק" אומר לך בטון מתנשא מעט ואז קורץ לג'סי "את יודעת איך ליצור איתי קשר" אומר לה בשקט באוזן ואז מתחיל ללכת משם, משאיר אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.[/color][/size]
-
[quote]מייק~
"אין צורך לכעוס ילד!" קורא הנער והולך אחריך בצעד נחוש "בוא נתחיל מחדש, שמי תומאס. תומאס בלאק! ואני הולך להיות המאמן שימצא את רד!" הוא אומר בנחישות ובו בזמן אתה מבחין כיצד הוא עובר מעל הקאטרפי הקטן וכמעט רומס אותו ברגליו. "מה דעתך על איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך מלא בשיניים לבנות.
[/quote]
אחשוב ואחשוב ואני מתחיל להילחץ, אך צ'ימיצ'אר מסתכל לעברי במבט קטן ובעל מלא ביטחון ומחייך. אשיב לבחור, "אשמח לקרב ידידות, אך זהו הקרב הראשון שלי עם צ'ימיצ'אר" אני אומר בהיסוס, בוא זמנית מסתכל על צ'ימיצ'אר הקטן כשהוא נועץ בעברי חיוך מלא בביטחון. מיד לאחר מכן אני מסתכל אל עבר הבחור ומחכה לתשובתו.
-
[quote=ritsuka kun;1434440][size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
"אין צורך לכעוס ילד!" ]
אתה מתעלם לגמרי? >< מאנקי ישן! איך הוא יתקוף?
מאנקי ישן לו בנעימים בזמן שטנגלה שולחת את גפניה קדימה בצורת אגרוף וחובטת במאנקי ישירות בראשו ומעיפה אותו גבוה על אחד מהעצים ושם הוא נשאר ישן עמוק, אינו שומע כלל את הוראותיך.
טנגלה, לפי מה שאתה רואה מצחקקת קלות לעצמה ואז שולחת גפן ארוכה לעברו של מאנקי הישן ומעיפה אותו מהעץ.[/color][/size]
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
שם.[/color][/size]
אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.[/color][/size][/quote]
פאק איך שכחתי? חחחחחחחחח
״מאנקי קדימה תתעורר!״ אקרא בלחץ לגבי המראה של מאנקי המעולף, ״תנסה לקום! קדימה קום!״ אקרא בקול ואקווה שיתעורר, ״אם אתה מתעורר תנסה לברוח לענפי עץ ולנוח!״ אוסיף
-
ו...? שוב יותר ממשהו אחד.. אני צריך לעשות לך המשך כפרה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תומאס מחייך במעט ניבזיות ומרים פוקדור "בוא נראה אותך מתמודד עם זה!" הוא קורא ומשחרר פוקימון צהוב וקטן עם פסים שחורים על בטנו "קיד!" קורא הפוקימון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/41/Spr_5b_239.png[/IMG] שנראה קשוח וחסין מאוד.
"הכר את אלקיד שלי! אלקיד הוא פוקימון חשמלי, אבל הוא מסוגל לכל כך הרבה מזה!" מהלל את עצמו תומאס "עכשיו אלקיד התחל עם משהו קליל פזילה ואז מתקפה מהירה!"[/COLOR][/SIZE]
כי אתה לא מתעמק במה שאני רושם! :doubt:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפציר בפני מאנקי שיתעורר, אבל הוא פשוט מתקרב עם גוש עלים על האדמה וחוזר לישון. בינתיים, טנגלה מצליפה לו פעם אחת ואז נראית משועממת למדי מהקרב היבש, והיא פשוט מנתקת את עצמה מהאדמה ופשוט מתחילה ללכת משם במהירות, משאיה אותך ואת מאנקי הישן מאחור. [/COLOR][/SIZE]
-
[quote]
כריס~
"לא חשוב" מבטל אותך רובי "לא משהו שצריך לעניין אותך. תשמור על עצמך בחורצ'יק" אומר לך בטון מתנשא מעט ואז קורץ לג'סי "את יודעת איך ליצור איתי קשר" אומר לה בשקט באוזן ואז מתחיל ללכת משם, משאיר אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.
_[/quote]
אני מביט ברובי בזעם ופשוט לא מאמין. הוא נמצא פה מולי, ופשוט דורך עליי. עיניי נדלקו בזעם וסימנתי לעצמי כי עליי להביס אותו. מוקדם לאתגר אותו לקרב עכשיו, אך אני הולך ללא ספק להילחם מולו ולהביס אותו.
אני רואה אותו מתרחק ממני ואז אני דופק לג'סי מבט שמעולם לא נתתי לה, "אני מחכה. אני לא מתקדם מפה עד שלא תגידי לי מה הולך פה..."
-
[quote=ritsuka kun;1434440][size=1][color=yellowgreen][/color][/size]
לך על זה :p
נידורן צווח וכיפת אור ירוק נוצרת סביבו ויאנמה תוקף את הכיפה שלוש פעמים בערך עם מתקפות מהירות חזקות ומהירות במיוחד המצליחות להזיז מעט את נידורן אחורנית. שניות לפני שההגנה יורדת ממנו אור לבן ובוהק בוהק לפני פיו והוא כבר מכין ניקור בפיו. הכיפה נעלמת ונידורן יוצא לפעולה. בדיוק כשיאנמה מתקרב לתקוף אותו נידורן מנקר אותו בדיוק בפנים בחוזקה אדירה.
יאנמה מועף לאחור ומתעלף שם.[/color][/size]
[/quote]
"הו כן!!!! זהו ניצחתי את הנודניק הזה!!!" אקרא מאושר ומתוך שמחה ארוץ ואחבק את נידורן הקטן. אנחה גדולה ורגועה אשחרר לאוויר אחרי הקרב המייגע הזה, אחייך אל נידורן הקטן ואומר "אתה ממש חזק, כלכך הרבה קרבות שרדת בהצלחה היום, אני חושב שזהו מעכשיו אתה נח!" אומר ואחזיר אותו לפוקדור שלו.
אביט ביאמנה השוכב שם מעולף ואחשוב לעצמי 'מממ... במחשבה שנייה הוא באמת היה יריב עמיד וקשוח, וגם מהיר מאוד, אולי' אמשיך לשכנע את עצמי כמה דקות עד שאחליט "אתפוס אותו!"
ואוציא בהתרגשות פוקדור ריק ללכוד את השפרירית הקטנה
-
[quote]מייק~
"אין צורך לכעוס ילד!" קורא הנער והולך אחריך בצעד נחוש "בוא נתחיל מחדש, שמי תומאס. תומאס בלאק! ואני הולך להיות המאמן שימצא את רד!" הוא אומר בנחישות ובו בזמן אתה מבחין כיצד הוא עובר מעל הקאטרפי הקטן וכמעט רומס אותו ברגליו. "מה דעתך על איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך מלא בשיניים לבנות.
[/quote]
אני מהנהן בראשי ואומר "כן". אומנם אני מלא בחששות לגבי הקרב הראשון שלי אך אני בטוח כי צימיצ'אר תוכל לעשות את זה! אני פונה אל צ'ימיצ'אר "צ'ימיצ'אר? את מוכנה לקרב הזה?" אני שואל.
-
[quote=ritsuka kun;1434446][size="1"][color="yellowgreen"]
כי אתה לא מתעמק במה שאני רושם! :doubt:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפציר בפני מאנקי שיתעורר, אבל הוא פשוט מתקרב עם גוש עלים על האדמה וחוזר לישון. בינתיים, טנגלה מצליפה לו פעם אחת ואז נראית משועממת למדי מהקרב היבש, והיא פשוט מנתקת את עצמה מהאדמה ופשוט מתחילה ללכת משם במהירות, משאיה אותך ואת מאנקי הישן מאחור. [/color][/size][/quote]
חחחחחח רק הפעם זה קרה
״סנובית נפוחה..״ אמלמל בעצבים למראה טנגלה ההולכת, ״תחזור מאנקי היית נהדר״ אומר ואחזיר את מאנקי לפוכדור ואמשיך ללכת בזהירות ובדריכות ביער
-
[SIZE="2"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
"אוי אולי תפסיק עם הפוזה" מנפנפת אותך ג'סי לראשונה בחייה מה שמשאיר את שניכם בהלם מוחלט. "לא קרה כלום. כמה מאמנים קיבלו משימה מבלו ללכת לבדוק בשבעת האיים שמועה שרד נצפה שם" מתחילה לספר לך ג'סי "רובי, הציע לי להצטרף אליהם. זה הכל!" מסיימת ג'סי ומסתכלת על האפני "אמרתי לו שאני לא מעוניינת כי אני יחד איתך! אנחנו נגלה ביחד מה קרה לרד ולא משנה מה. אז אתה מוכן לרדת מזה ולבוא?" אומרת לך ג'סי מהשאריות שנשארו מאומץ שלה. [/COLOR][/SIZE]
נידורן, המאושר למראה מהניצחון האדיר שלו על יאנמה החזק גורר אותו, ממש לטפס עליך מאושר ועל הדרך בטעות לשרוט אותך מעט עם עורו המחוספס. אתה מתעלם מזה, משבח אותו ואז מחזיר אותו למנוחה בפוקדור שלו. אתה מתבונן ארוכות ביאנמה וזוכר את הקרב הקשה שהיה לך עימו. 'אין ספק שהוא קשוח' אתה חושב לעצמך ואז בצעד מוזר בעינייך עד מאוד אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על יאנמה.
הפוקדור נפתח וקרן של אור בהיר כולא את יאנמה בתוכו ואז נופל על האדמה מתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
יאנמה נלכד.[/COLOR][/SIZE]
אמרתי לך הגבת לא נכון.. תערוך :X
[/COLOR][/SIZE]
ואחרונה! :punch::punch::punch:
אתה מחזיר את מאנקי הישן מתלהם על טאנגלה שככה בקלות עוזבת את הקרב, ואז הולך משם בזהירות יתרה. אחרי רבע שעה אתה מבחין בנער צעיר הלובש גופייה לבנה וכובע קש גדול ובידו מחזיק רשת פרפרים.
"היי אתה מאמן?" שואל אותך בחיוך מתלהב.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434483][size="2"][color="darkorange"]
ואחרונה! :punch::punch::punch:
אתה מחזיר את מאנקי הישן מתלהם על טאנגלה שככה בקלות עוזבת את הקרב, ואז הולך משם בזהירות יתרה. אחרי רבע שעה אתה מבחין בנער צעיר הלובש גופייה לבנה וכובע קש גדול ובידו מחזיק רשת פרפרים.
"היי אתה מאמן?" שואל אותך בחיוך מתלהב.[/color][/size][/quote]
״כן״ אשיב לנער ואבחן אותו בסקרנות, ״ואתה?״ אשאל אותו, ״מה אתה עושה כאן לבד?״ אוסיף בהתעניינות
-
"אני כאן בשביל לאמן את הפוקימונים שלי" אומר ומסתכל עליך במבט עקום "אני הולך להיות אלוף הליגה הבא! גם אם זה אומר שאני אצטרך להביס את רד בכבודו!" אומר הנער בקול בטוח ואז מסתכל על ההלם שלך.
"למה קרה משהו?" שואל בסקרנות[/color][/size]
-
[quote]כריס~
"אוי אולי תפסיק עם הפוזה" מנפנפת אותך ג'סי לראשונה בחייה מה שמשאיר את שניכם בהלם מוחלט. "לא קרה כלום. כמה מאמנים קיבלו משימה מבלו ללכת לבדוק בשבעת האיים שמועה שרד נצפה שם" מתחילה לספר לך ג'סי "רובי, הציע לי להצטרף אליהם. זה הכל!" מסיימת ג'סי ומסתכלת על האפני "אמרתי לו שאני לא מעוניינת כי אני יחד איתך! אנחנו נגלה ביחד מה קרה לרד ולא משנה מה. אז אתה מוכן לרדת מזה ולבוא?" אומרת לך ג'סי מהשאריות שנשארו מאומץ שלה. [/quote]
״אם את אומרת.״ אומר, מופתע לטובה מהתנהגותה של ג׳ס. ״בואי נמשיך לכיוון העיר.״ אומר בעודי מביט במפה בהתעניינות...
-
[quote=ritsuka kun;1434525][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
"אני כאן בשביל לאמן את הפוקימונים שלי" אומר ומסתכל עליך במבט עקום "אני הולך להיות אלוף הליגה הבא! גם אם זה אומר שאני אצטרך להביס את רד בכבודו!" אומר הנער בקול בטוח ואז מסתכל על ההלם שלך.
"למה קרה משהו?" שואל בסקרנות[/color][/size][/quote]
הנער יראה לי מעט חשוד,׳הוא לא יודע מה קרה לרד שהוא מתכנן לנצח אותו?׳ אחשוב בעניין ואביט בנער במבט רגיל ולא חשדני, ״רד נעלם..אתה לא יודע מזה?״ אשאל את הנער
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
ג'סי מחייכת למרות מבטה המעט זועף "רק עוד משהו אחד" היא אומרת בקול רציני ואז מסתובבת לעבר הופיפ ומגישה לו פוקדור והופיפ צוהל מאושר ולוכד את עצמו.
ג'סי לכדה הופיפ.
היא נעמדת מסדרת את שיערה הארוך והשופע ואז הולכת לעברך ושניכם מתחילים ללכת יחד לעבר העיר.
אחרי שעה קלה והליכה נעימה בלי יותר מידי תקלות, אתם מגיעים לעיר גדולה ומפותחת שכל שביליה מרוצפים באבן לבנה יפה שנשחקה עם השנים.
אתה מבחין בכמה מאמנים המאמנים את הפוקימונים שלהם בכיף ליד בניין גדול שרשום עליו בגדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' בכתב יפה ומסולסל. ממש לידו אתה רואה גם מרכז וחנות וממש באופק, אתה מבחין במכון. בהמשך אחרי המכון אתה רואה יער ענקי המתפרש לכל עבר ואילו בצד המערבי אתה מבין בהרים גדולים שביניהם יש גיא גדול.[/COLOR][/SIZE]
הנער מסתכל עליך בשוק "אתה משקר!" הוא אומר בקול חסר אופי. "אין שום סיכוי שרד נעלם! אתה שקרן עלוב ואני אוכיח את זה! אני אנצח אותך בקרב ואתה תספר לי את האמת!" אומר הנער כמעט בבכי ואז שולף פוקדור גדול ומשחרר לאוויר פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו צרעה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a5/Spr_5b_015.png[/IMG] "בידריל שלי תראה לך מה זה! צאי בידריל! תיקפי אותו עם עוקץ כפול!" צווח המאמן בזעם.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434483]
נידורן, המאושר למראה מהניצחון האדיר שלו על יאנמה החזק גורר אותו, ממש לטפס עליך מאושר ועל הדרך בטעות לשרוט אותך מעט עם עורו המחוספס. אתה מתעלם מזה, משבח אותו ואז מחזיר אותו למנוחה בפוקדור שלו. אתה מתבונן ארוכות ביאנמה וזוכר את הקרב הקשה שהיה לך עימו. 'אין ספק שהוא קשוח' אתה חושב לעצמך ואז בצעד מוזר בעינייך עד מאוד אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על יאנמה.
הפוקדור נפתח וקרן של אור בהיר כולא את יאנמה בתוכו ואז נופל על האדמה מתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
יאנמה נלכד.[/color][/size]
[/quote]
קורן הלך? הוא פשוט לא רצה לתפוס את יאנמה... הוא לא נשאר לראות אותי נלחם?
-----------
"טוב אז חבר ראשון לצוות, מזל טוב לי" אומר בלי התרגשות מיותרת, מחוייך ארים את הפוקדור. באנחה קלה אחליט "הה... אוקיי זהו לעכשיו, נידורן חזור!" אומר ואחזיר אותו 'הוא התאמן די ויותר לעד עכשיו. אתן לו לנוח בפוקדור בנתיים'
-
כן... הוא הבין שאין לו למי לחפור
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את נידורן למנוחה קלה בפוקדור שלך ומסתכל סביבך כשלפתע אתה רואה דמות צועדת לבדה בין העצים. אתה עומד דרוך, מוכן להכל כשאתה מבחין שהדמות יוצאת מהצללים זאת בחורה בלונדינית בערך בת גילך, רק מעט יותר גבוה [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3300/tessat.png[/IMG]. הבחורה מסתכלת עליך מעט מופתעת ונראית כאילו הוקל לה מאוד "אוי מזל שאני רואה מישהו!" אומרת באושר "הלכתי פה לאיבוד כבר כמעט שעתיים! איזה שלושה אודישים חצופים סיבכו אותי והוליכו אותי לאיבוד עד שהבנתי מה קורה!" אומרת ואז מתרסקת על האדמה בלי הקדמה ואז נשכבת לאחור "יש לך מים אולי? שלי נגמרו לפני שעה בערך! איזה חום!!" קוראת הנערה ומתנשמת עמוק.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434528][size="1"][color="darkorange"]כריס~
הנער מסתכל עליך בשוק "אתה משקר!" הוא אומר בקול חסר אופי. "אין שום סיכוי שרד נעלם! אתה שקרן עלוב ואני אוכיח את זה! אני אנצח אותך בקרב ואתה תספר לי את האמת!" אומר הנער כמעט בבכי ואז שולף פוקדור גדול ומשחרר לאוויר פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו צרעה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a5/spr_5b_015.png[/img] "בידריל שלי תראה לך מה זה! צאי בידריל! תיקפי אותו עם עוקץ כפול!" צווח המאמן בזעם.[/color][/size][/quote]
״פיצ׳ו קדימה!״ אקרא ואשחרר את פיצ׳ו מהפוכדור, ״פיצ׳ו עצור את העוקץ הכפול עם גל הלם!״ אקרא מיד ואביט בנער, ״אתה לא שמעת שהוא נעלם? כל המחוז יודע מזה! אתה בייר יותר מדי זמן!״ אומר למאמן בקול רציני ואחכה לתשובתו
-
[quote]תומאס מחייך במעט ניבזיות ומרים פוקדור "בוא נראה אותך מתמודד עם זה!" הוא קורא ומשחרר פוקימון צהוב וקטן עם פסים שחורים על בטנו "קיד!" קורא הפוקימון שנראה קשוח וחסין מאוד.
"הכר את אלקיד שלי! אלקיד הוא פוקימון חשמלי, אבל הוא מסוגל לכל כך הרבה מזה!" מהלל את עצמו תומאס "עכשיו אלקיד התחל עם משהו קליל פזילה ואז מתקפה מהירה!"
[/quote]
אקרא לצ'ימיצ'אר בקול "קפוץ לצד והתחמק מן המתקפות! לאחר מכן, תגיע במהירות לעבר אלקיד והשתמש באגרוף ממוקד!" אני אומר לצ'ימיצ'אר. אני חושב ואומר "זה לא הסוף, צ'ימיצ'אר, מיד לאחר האגרוף הממוקד השתמש בגחלת במלוא הכוח על אלקיד!"
-
[quote][size=1][color=darkorange]כריס~
ג'סי מחייכת למרות מבטה המעט זועף "רק עוד משהו אחד" היא אומרת בקול רציני ואז מסתובבת לעבר הופיפ ומגישה לו פוקדור והופיפ צוהל מאושר ולוכד את עצמו.
ג'סי לכדה הופיפ.
היא נעמדת מסדרת את שיערה הארוך והשופע ואז הולכת לעברך ושניכם מתחילים ללכת יחד לעבר העיר.
אחרי שעה קלה והליכה נעימה בלי יותר מידי תקלות, אתם מגיעים לעיר גדולה ומפותחת שכל שביליה מרוצפים באבן לבנה יפה שנשחקה עם השנים.
אתה מבחין בכמה מאמנים המאמנים את הפוקימונים שלהם בכיף ליד בניין גדול שרשום עליו בגדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' בכתב יפה ומסולסל. ממש לידו אתה רואה גם מרכז וחנות וממש באופק, אתה מבחין במכון. בהמשך אחרי המכון אתה רואה יער ענקי המתפרש לכל עבר ואילו בצד המערבי אתה מבין בהרים גדולים שביניהם יש גיא גדול.[/color][/size][/quote]
"אוקיי." אומר לג'סי ואחייך אליה. "אם הייתי רד. איפה לדעתך הייתי מתחבא? אני מניח שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא ללכת למרכז הפוקימונים. מאמנים נוודים נמצאים שם כל הזמן ואנחנו נוכל לגלות קצת יותר לגבי מסע החיפוש ולהשלים פערים. אני יודע שאני לא מגניב כמו רובי, אבל אני מבטיח לך שהבחירה שלך נכונה, אני אשמור עליך ותמיד אהיה מאחוריך. גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה. אגב, זה גם הזמן הטוב ביותר לרפא את הפוקימונים שלנו ולתת להפיני מנוחה טובה! מה דעתך על הרעיון שלי?"