-
[quote=dj pon-3;1462839][b]עמית[/b]
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה פותח את הפוכדור הראשון, הוא לא נעול. הפוקימון ישר יוצא ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הקטן שבמרכז הפוכדור, מוזר מאוד. הפוקימון שיוצא מתוך הפוכדור הוא פוקימון ענקי וגבוה מאוד יחסית אליך. יש לו רגליים ארוכות ופרוותיות בצבעים צהוב ואדום-כתום. הפרווה האדומה ומעט מהצהובה ממשיכים לשאר חלקי גופו, מלבד ידיו הנראות כרגלי ציפור ענקיות, לא מכוסות בפרווה. פרווה ארוכה יותר ולבנה מכסה את ראשו ומעט מחזהו וגבו, נותנת רושם של שיער [img]http://sprites.pokecheck.org/i/257f.gif[/img]
בלייזק. פוקימון גדול, חזק ונדיר במיוחד. אי אפשר כמעט למצוא אותו בטבע, ומי שמצא לא חזק בחיים. נחשב לאחד הפוקימונים המסוכנים ביותר והבלתי ניתנים לאימון. הדרך היחידה שפוקימון זה מצליח להגיע לצבא היא על ידיי אימון של שני הפוקימונים התרום התפתחות שלו: טורצ'יק וקומבאסקן. רק חיילים מוצלחים ביותר מצליחים לאמן את שני הפוקימונים האלו לבלייזק חזק, ממושמע ושימושי. ואז, רק הם מצליחים לשלוט בבלייזק אותו אימנו. פוקימון כזה בצבא נחשב לנדיר ביותר ושייך אך ורק לחיילים ברמות גבוהות. ביחידה כמו שלך לא תוכל למצוא פוקימון כמו בלייזק. תוכל למצוא פוקימון כזה רק בין החיילים האמיצים היוצאים למלחמה במחוזות אחרים.
הבלייזק הענקי מסתכל עליך מלמעלה, הוא לא נראה מפלצתי או מפחיד כפי שחשבת שיהיה. לפי עיניו אתה לא יכול לראות רשע או כעס, הוא נראה רגוע למדי. לאחר שהוא גומר לבהות בך למספר שניות הוא מעביר את מבטו לסביבה, בוחן אותה עד שעיניו נפגשות בספיר המוחזקת בכוח על ידיי הקפטנים שלך. "גררר?" הוא מתחיל לנהום, למרות שלך זאת נשמעת יותר כמו שאלה.
"צ'אקה, זה בסדר. אל תתקיפי!" ספיר מורה כנראה לפוקימון שלה.
"בלייזק... באמת קשה להאמין שלמישהי לא מהואן יהיה אחד..." ממלמלת ליילה למראה הפוקימון הענקי:"מאיפה גנבת אותו?" היא אבל עדיין מתקשה להאמין שהוא של ספיר.
"לא גנבתי אותה! אימנתי אותה מהרגע שהיא הייתה טורצ'יק קטנה! אבא שלי הביא לי אותה" מגוננת על עצמה ספיר.
"תחזיר את הבלייזק ותפתח את הפוכדור הבא" מודיעה ליילה כתגובה, פונה אליך ומתעלמת מספיר. אתה עושה כדבריה, מחזיר את הבלייזק הענקי ופותח את הפוכדור הבא- אין בו כלום. אתה פותח את הבא אחריו- אין בו כלום. גם הפוכדור האחרון ריק.
"רק בלייזק... בסדר. אני מניחה שזה משנה הרבה, זה לא מוכיח לגמרי את חפותך אבל זה אכן מוכיח שמגיע לך משפט או לפחות בירור. לא היו לך עוד פוכדורים?" ליילה חוזרת לפנות את ספיר.
"ל-לא..." ספיר עונה לה, מגמגמת את התשובה בניגוד לפעמים האחרות שדיברה אל ליילה.
"בסדר... קח אותה לכלא לבנתיים. נוציא אותה אחרי שהחבר שלך יחזור עם הבירורים שלו בקשר למשפחה שלה. את הפוכדורים שלה תביא לי" היא מורה לך.[/spoiler][/quote]
אני מוסר למפקדת את הפוכדורים בעודי וממהר להגיד "המפקדת, אם יורשה לי להגיד משהו?" אני אומר, אם היא מרשה לי אני אומר לה שלמיטב זכרוני היא אמרה שהיא צריכה לחפש את שאר הפוקימונים שלה ושזה לא הפוקימון היחיד שלה. אם היא לא מרשה לי אני פשוט לוקח אותה לכלא.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מקבל אישור לדבר, ואתה מספר לה את המידע על הפוקימונים שספיר אמרה שהיא מחפשת.
"זה למה הפוכדורים ריקים..." ספיר עונה לך לפני שליילה מספיקה.
"היא אמרה לך כמה פוקימונים חסרים לך?" ליילה פונה אליך, מתעלמת מספיר. היא לא אמרה לך, אתה אומר לה זאת.
"אני מבינה, בסדר. קח אותך לכלא אני אחזור אליכם ברגע שאסיים את הבדיקות" היא אומרת וחוזרת אל תוך המבנה, אתה לוקח את ספיר ומתחיל להתקדם אל כיוון האזור בו אמור להיות בית הכלא.
"אתם לא הולכים לפגוע בצ'אקה, כן?" ספיר שואלת אותך לאחר כדקת הליכה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462839][b]עמית[/b]
[spoiler]אני מבינה שאיתי כבר לא יחזור?
ובקשר לתגובה, אתה מבין שצעקה לא אמורה ממש להפחיד? זאת התקפה לפוקימונים מתחילים שמורידה מההתקפה... היא יכולה לעבוד גם כצורת הפחדה אם הפוקימון שמשתמש בה הוא פוקימון שגם נראה מאיים וגם נשמע מאיים. עכשיו תגיד לי, ספיל נראה ונשמע מאיים?
~~~
מעט קשה לראות באזור המעורפל, אם תרצה לחפש כמו שצריך אחר ענף תצטרך לצאת הרחק מהאזור או לחכות שהערפל יחלש. אתה מורה לספיל להשתמש בצעקה, אבל הצעקה שלו לא מדהימה כל כך. [url="http://veekun.com/dex/media/pokemon/cries/363.ogg"]קליק[/url].
לאחר מכן הוא יורה אקדח מים, הוא יורה זאת לכיוון בו בפעם האחרונה ראית את פוקימון התעופה, נשמע שהוא פוגע לפי צעקתו של הפוקימון. מתוך האזור אליו נשלח אקדח המים עף במהירות פוקימון התעופה, הוא מופיע מול פרצופו של ספיל וצועק עליו בצעקתו העורבית:"קרה!" לאחר מכן פוגע בראשו עם ראשו ועף בחזרה עמוק יותר אל תוך הערפל.[/spoiler]
[/quote]
ברור שהוא מאיים! הוא פאקינג כדור מדבר!!! אני הייתי מת מפחד...
-----------------
אתפוס את ספיל בידיי "קדימה" אצעק לרובי "צריך לרוץ שלא יברח לנו!" אגיד לו תוך כדי ריצה לכיוון שראיתי את הציפור עפה אליו 'אם אני אשתמש באבקת שלג על הערפל האם זה יעזור לי?' אחשוב לעצמי
-
[quote=dj pon-3;1462842][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מקבל אישור לדבר, ואתה מספר לה את המידע על הפוקימונים שספיר אמרה שהיא מחפשת.
"זה למה הפוכדורים ריקים..." ספיר עונה לך לפני שליילה מספיקה.
"היא אמרה לך כמה פוקימונים חסרים לך?" ליילה פונה אליך, מתעלמת מספיר. היא לא אמרה לך, אתה אומר לה זאת.
"אני מבינה, בסדר. קח אותך לכלא אני אחזור אליכם ברגע שאסיים את הבדיקות" היא אומרת וחוזרת אל תוך המבנה, אתה לוקח את ספיר ומתחיל להתקדם אל כיוון האזור בו אמור להיות בית הכלא.
"אתם לא הולכים לפגוע בצ'אקה, כן?" ספיר שואלת אותך לאחר כדקת הליכה.[/spoiler][/quote]
"זה תלוי במפקדת, אבל אני לא חושב. אם כבר, ישתמשו בו."אני אומר בקלילות דעת.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"מה זאת אומרת 'ישתמשו בו'?" היא שואלת, אתם כבר מגיעים לבית הכלא. הוא קטן, בעל ארבעה תאים בלבד וכולם ריקים. מלבד בשומר בעצם אין אף אחד במקום הקטן הזה. לא שציפית ליותר מדי מבית כלא שעיירה קטנטנה ושלווה שכזאת.
השומר, שרואה אותך נכנס, מבקש את תעודת החייל שלך. אתה מראה לו אותה והוא לוקח ממך את הספיר ומכניס אותה לאחד התאים הקרובים יותר לשולחן עליו הוא ישב לפני שהוא קם אליך.
"כמה זמן אני צריכה להיות כאן?" ספיר פונה אליך לאחר שהסוגרים ננעלים.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]לא... הוא כלב ים תינוק... פינגווינים רואים אותו כממתק...
עזוב, נגמור עם החרא הזהxd לא יודעת איך הצלחת למשוך את זה כל כך.
~~~
אתה מרים את ספיל וקורא לרובי לרדוף יחד איתך אחר פוקימון הציפור. אתה בעצמך מתחיל לרוץ כשרובי תופס בכתפך ועוצר אותך. הוא מוציא את אחד הפוכדורים המוזרים שלו מכיסו ופותח אותו, חושף את הפוקימון אונובה שלו. שנייה לאחר שהפוקימון מוצא הוא נעלם, מספר שניות לאחר מכן לאחר שהערפל כבר מתחיל להעלם הוא מופיע שוב לידכם, אוחד בפוקימון הציפור מחוסר הכרה.
"זה בסדר? עכשיו אני ארצה לצאת מהיער הזה וללכת למקום עם קליטה" מודיע רובי.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462848][b]
[b]עמית[/b]
[spoiler]לא... הוא כלב ים תינוק... פינגווינים רואים אותו כממתק...
עזוב, נגמור עם החרא הזהxd לא יודעת איך הצלחת למשוך את זה כל כך.
~~~
אתה מרים את ספיל וקורא לרובי לרדוף יחד איתך אחר פוקימון הציפור. אתה בעצמך מתחיל לרוץ כשרובי תופס בכתפך ועוצר אותך. הוא מוציא את אחד הפוכדורים המוזרים שלו מכיסו ופותח אותו, חושף את הפוקימון אונובה שלו. שנייה לאחר שהפוקימון מוצא הוא נעלם, מספר שניות לאחר מכן לאחר שהערפל כבר מתחיל להעלם הוא מופיע שוב לידכם, אוחד בפוקימון הציפור מחוסר הכרה.
"זה בסדר? עכשיו אני ארצה לצאת מהיער הזה וללכת למקום עם קליטה" מודיע רובי.[/spoiler][/quote]
אני משכתי את זה? זו את! המפ!
------------------------------
"רק עוד שניה" אגיד ואחזיק חזק את הפגיון בידי, אתקרב לציפור ואקח אותו מהפוקימון המשונה של רובי (הקרציה). "לילה טוב מטרד" אלחש לציפור ובכמה מכות חזקות אערוף את ראשו, אחזיק את הראש ביד אחת ואנגב את הפגיון מהדם. "זהו" אגיד ואחזיר את הפגיון לנדן שלו, "אפשר לחזור למפקדה" אגיד לרובי. אקח את הגופה והראש איתי ואלך לאט כדי שספיל יעמוד בקצב שלי "תגיד רובי" אגיד לו "מה זה הכדורים האלה שלך?" אשאל אותו "מה אתה בדיוק?" אשאל בזמן שאלך ואזכר בפוקימון הכלב שהשארתי אצל השומר.
-
[b]עמית[/b]
[spoiler]אתה נתת לספיל פקודות טיפשיותxd
~~~
אתה מוציא את הפגיון שלך ולוקח את הפוקימון מחוסר ההכרה. אתה מניף את הפגיון באוויר, מכין את עצמך לשחיטה בעזרת אלה כשאתה משתמש בסכין.
"מה אתה עושה?!" רובי תופס בידך, מונע ממך בלהמשיך ברציחה הלא מגוחחת הזאת:"הוא לא יכול להילחם, ניצחת. מה אתה מנסה לעשות?!"[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462890][b]עמית[/b]
[spoiler]אתה נתת לספיל פקודות טיפשיותxd
~~~
אתה מוציא את הפגיון שלך ולוקח את הפוקימון מחוסר ההכרה. אתה מניף את הפגיון באוויר, מכין את עצמך לשחיטה בעזרת אלה כשאתה משתמש בסכין.
"מה אתה עושה?!" רובי תופס בידך, מונע ממך בלהמשיך ברציחה הלא מגוחחת הזאת:"הוא לא יכול להילחם, ניצחת. מה אתה מנסה לעשות?!"[/spoiler][/quote]
"אני רק ממלא הוראות" אגיד לו "זו מלחמה לא שדה פרחים" אסביר "עכשיו אל תפריע לי או שבאמת אסגיר אותך לרשויות בתור מרגל" אגיד לו בכעס ואמשיך במלכתי
-
[b]עמית[/b]
[spoiler]"אני מצטער, אבל אני לא יכול לאפשר לך לעשות זאת. אין לך סיבה להרוג פוקימון חסר הגנה" הוא לא עוזב את ידך.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462894][b]עמית[/b]
[spoiler]"אני מצטער, אבל אני לא יכול לאפשר לך לעשות זאת. אין לך סיבה להרוג פוקימון חסר הגנה" הוא לא עוזב את ידך.[/spoiler][/quote]
אחזיק את הפגיון מול פרצופו "תשמע אדון" אגיד כעוס ואסקור אותו במבטי "נקי" אגיד בזילזול "יש לי פקודה עכשיו זה או שאני עורף לציפור את הראש או לך ברור?!" אגיד בכעס "לך! עוף מפה!" אצעק "גם ככה אתה לא מהואן, לעזאזל אתה אפילו לא נראה מהמאה ה11!" אגיד כעוס עדיין מחזיק את הפגיון מול פרצופו "עכשיו זוז!" אגיד לו
-
[quote=dj pon-3;1462848][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"מה זאת אומרת 'ישתמשו בו'?" היא שואלת, אתם כבר מגיעים לבית הכלא. הוא קטן, בעל ארבעה תאים בלבד וכולם ריקים. מלבד בשומר בעצם אין אף אחד במקום הקטן הזה. לא שציפית ליותר מדי מבית כלא שעיירה קטנטנה ושלווה שכזאת.
השומר, שרואה אותך נכנס, מבקש את תעודת החייל שלך. אתה מראה לו אותה והוא לוקח ממך את הספיר ומכניס אותה לאחד התאים הקרובים יותר לשולחן עליו הוא ישב לפני שהוא קם אליך.
"כמה זמן אני צריכה להיות כאן?" ספיר פונה אליך לאחר שהסוגרים ננעלים.[/spoiler]
[/quote]
"עד שיופגו החשדות כלפייך או עד שהן יבוססו, במידה וישלחו אותך לכלא אחר, יותר גדול מפה." אני עונה.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"יאיי לי..." היא ממלמלת, ניגשת אל הספסל שבתא שלה ומתיישבת.
"אני נשאר כאן, אתה יכול לחזור לעבודה" האוסר מודיע לך. אתה בעצם יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, לא קיבלת עוד פקודות מליילה.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]קצת קשה לך להחזיק את הפגיון מול פרצופו, הוא דיי תפס לך את היד שמחזיקה את הפגיוןxd
"תרגע, אני פשוט לא מבין את הצורך שלך לרצוח את הפוקימון. הבסת אותו, הוא לא יכול להתקיף יותר. אין לך מה להתעסק איתו יותר"[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463038][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"יאיי לי..." היא ממלמלת, ניגשת אל הספסל שבתא שלה ומתיישבת.
"אני נשאר כאן, אתה יכול לחזור לעבודה" האוסר מודיע לך. אתה בעצם יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, לא קיבלת עוד פקודות מליילה.[/spoiler]
[/spoiler][/quote]
אני מודה לאוסר ולאחר מחשבה קצרה אני מחליט לחזור אל מחוץ לעיר ולחפש פוקימוני חשמל ובכך להשלים את המשימה המקורית שניתנה לי.
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה יוצא מבית הכלא הקטן ומתקדם יחד עם גיבל שטיפה שכחתי ממנה עד עכשיו אל דרך 120.
חם שם, כרגיל. אתה מתרחק מהעיר אל כיוון אזור בו יהיו יותר פוקימונים, מחפש טוב טוב אחר פוקימוני חשמל כדי לסיים את המשימה שלך.
אתה הולך זמן מה לפני שאתה מזהה עדר של פוקימוני חשמל מגנטיים לא רחוק ממך [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/IMG] אלו מאגנמייטים, כבר יצא לך להתעסק איתם. יש ארבעה סה"כ ולא נראה שהם שמו לב אליך. הם מסתובבים אחד סביב השני קרוב לסלע גדול.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1463041][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה יוצא מבית הכלא הקטן ומתקדם יחד עם גיבל שטיפה שכחתי ממנה עד עכשיו אל דרך 120.
חם שם, כרגיל. אתה מתרחק מהעיר אל כיוון אזור בו יהיו יותר פוקימונים, מחפש טוב טוב אחר פוקימוני חשמל כדי לסיים את המשימה שלך.
אתה הולך זמן מה לפני שאתה מזהה עדר של פוקימוני חשמל מגנטיים לא רחוק ממך [img]http://sprites.pokecheck.org/i/081.gif[/img] אלו מאגנמייטים, כבר יצא לך להתעסק איתם. יש ארבעה סה"כ ולא נראה שהם שמו לב אליך. הם מסתובבים אחד סביב השני קרוב לסלע גדול.[/spoiler][/quote]
אני מחליט שבגלל שאני עדיין לא מכיר את גיבל מספיק טוב, עדיף שלא אלחם נגד ארבעה פוקימונים במקביל וממשיך לחפש פוקימונים אחרים שמסתובבים לבד.
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה ממשיך להתקדם ולחפש אחר עוד פוקימוני חשמל. מתרחק מאוסף המאגנמייטים כדי לא לגרום להם לרצות להתקיף אותך.
המקום דיי שומם, אין בו הרבה יצורים חיים. לוקח לך זמן מה עד שאתה מוצא את אוסף הפוקימונים הבא, נראים הרבה פחות מאיימים מהמאגנמייטים. אלו שלושה פוקימונים קטנטנים, הרבה יותר קטנים מגיבל שלך, הם נראים כמו עכברונים קטנים וצהבהבים, שניים מהם בעליי אוזניים וזנב כתומים [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/311.gif[/IMG] והשלישי בעל אוזניים וזנב כחולים [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/312.gif[/IMG]
הם מחזיקים בגרגירים קטנים בידייהם ומתקדמים במהירות על רגליהם האחוריות הקטנות לכיוון ההפוך מן העיירה, אותו הכיוון אליו אתה בעצם הולך. הם במרחק גדול יחסית ממך, אבל עדיין מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותם בצורה ברורה.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1463047][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה ממשיך להתקדם ולחפש אחר עוד פוקימוני חשמל. מתרחק מאוסף המאגנמייטים כדי לא לגרום להם לרצות להתקיף אותך.
המקום דיי שומם, אין בו הרבה יצורים חיים. לוקח לך זמן מה עד שאתה מוצא את אוסף הפוקימונים הבא, נראים הרבה פחות מאיימים מהמאגנמייטים. אלו שלושה פוקימונים קטנטנים, הרבה יותר קטנים מגיבל שלך, הם נראים כמו עכברונים קטנים וצהבהבים, שניים מהם בעליי אוזניים וזנב כתומים [img]http://sprites.pokecheck.org/i/311.gif[/img] והשלישי בעל אוזניים וזנב כחולים [img]http://sprites.pokecheck.org/i/312.gif[/img]
הם מחזיקים בגרגירים קטנים בידייהם ומתקדמים במהירות על רגליהם האחוריות הקטנות לכיוון ההפוך מן העיירה, אותו הכיוון אליו אתה בעצם הולך. הם במרחק גדול יחסית ממך, אבל עדיין מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותם בצורה ברורה.[/spoiler][/quote]
אני נאנח קלות.
'הם לא יהיו מספיק טובים לצבא... במיוחד לא כשאני יכול ללכוד רק אחד מהם.' אני חושב לעצמי והולך משם, ממשיך בחיפושים.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מתעלם מהם, ממשיך ללכת בכיוון מרוחק מהם. כדי שעדיין לא ישימו לב אליך.
בדרכך אתה פוגש בעוד מספר פוקימוני אש והרבה מאגנמייטים שונים בקבוצות. אך אף פוקימון חשמל שתוכל באמת ללכוד.
אתה כבר מתרחק מאוד, מתקרב לדרך 121. לא קל למצוא פוקימוני חשמל באזורים יבשים כאלו... בדרך כלל פוקימונים כאלו מעדיפים מקומות עם יותר אוכל, צמחיה ומים. בגלל זה מספר רב של פוקימוני חשמל נחשבים כנדירים בהואן.
"גי! גי!" גיבל מתחילה לקפץ במקומו ולהשמיע קולות. פעם ראשונה שהיא עשתה דבר כזה מאז שיצאת לחיפוש אחר פוקימון החשמל האחרון, עד עכשיו היא נשארה בשקט והקשיבה לפקודותיך. 'מעניין מה קרה לה...' אתה תוהה לעצמך, מעט מסתקרן על השינוי הפתאומי בהתנהגות שלה. אתה מסתכל עליה, ידה מופנת לכיוון אוסף אבנים השוכבות אחת על השנייה. "גי! גי! גי!" היא מתחילה להתלהב כאשר אתה מסתכל לאותו הכיוון. היא מתקרבת אל אוסף האבנים ומתחילה לחפור מתחתם.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463261][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מתעלם מהם, ממשיך ללכת בכיוון מרוחק מהם. כדי שעדיין לא ישימו לב אליך.
בדרכך אתה פוגש בעוד מספר פוקימוני אש והרבה מאגנמייטים שונים בקבוצות. אך אף פוקימון חשמל שתוכל באמת ללכוד.
אתה כבר מתרחק מאוד, מתקרב לדרך 121. לא קל למצוא פוקימוני חשמל באזורים יבשים כאלו... בדרך כלל פוקימונים כאלו מעדיפים מקומות עם יותר אוכל, צמחיה ומים. בגלל זה מספר רב של פוקימוני חשמל נחשבים כנדירים בהואן.
"גי! גי!" גיבל מתחילה לקפץ במקומו ולהשמיע קולות. פעם ראשונה שהיא עשתה דבר כזה מאז שיצאת לחיפוש אחר פוקימון החשמל האחרון, עד עכשיו היא נשארה בשקט והקשיבה לפקודותיך. 'מעניין מה קרה לה...' אתה תוהה לעצמך, מעט מסתקרן על השינוי הפתאומי בהתנהגות שלה. אתה מסתכל עליה, ידה מופנת לכיוון אוסף אבנים השוכבות אחת על השנייה. "גי! גי! גי!" היא מתחילה להתלהב כאשר אתה מסתכל לאותו הכיוון. היא מתקרבת אל אוסף האבנים ומתחילה לחפור מתחתם.[/spoiler][/quote]
"מה יש, גיבל?" אני ניגש אליה. אם היא ממשיכה להגיב באותה צורה אני מושך בכתפיי בחוסר הבנה ועוזר לה מתוך הנחה שכפוקימון החושים שלה טובים משלי, תוהה מה גרם לה להגיב ככה.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"גי! גי!" היא אומרת לך לאחר שאתה שואל אותה מה קרה, לא מפסיקה בחפירותיה. את מושך בכתיפך ועוזר לה, מרים מספר אבנים שמפריעות בדרך.
לאחר שאתה מזיז אבן גדולה במיוחד, אתה רואה מה שנראה כמו נחש גדול, עווה וארוך מבצבץ ממתחת לשאר הסלעים. "גי!" גיבל נשמעת מפעלת, היא עוצרת בעבודתה ומתחילה לרחרח את הנחש המוזר. למרות שהוא נראה כמו נחש, אין לו עיניים, פה או כל חלק אחר של פרצוף. הוא גם לא זז.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463266][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"גי! גי!" היא אומרת לך לאחר שאתה שואל אותה מה קרה, לא מפסיקה בחפירותיה. את מושך בכתיפך ועוזר לה, מרים מספר אבנים שמפריעות בדרך.
לאחר שאתה מזיז אבן גדולה במיוחד, אתה רואה מה שנראה כמו נחש גדול, עווה וארוך מבצבץ ממתחת לשאר הסלעים. "גי!" גיבל נשמעת מפעלת, היא עוצרת בעבודתה ומתחילה לרחרח את הנחש המוזר. למרות שהוא נראה כמו נחש, אין לו עיניים, פה או כל חלק אחר של פרצוף. הוא גם לא זז.[/spoiler][/quote]
אני מקרב את ידי אל הדבר הזה, נוגע בו בזהירות כדי לראות אם הוא חיי או לא. אם הוא לא מגיב אני מרים אותו.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה נוגע בדבר בזהירות, הוא חם. למרות שזה לא מגיב אתה יכול להרגיש שהדבר הזה חיי רק מלגעת בו למספר שניות.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463272][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה נוגע בדבר בזהירות, הוא חם. למרות שזה לא מגיב אתה יכול להרגיש שהדבר הזה חיי רק מלגעת בו למספר שניות.[/spoiler][/quote]
'מה לעזאזל...' אני מביט בזה עוד מספר שניות ולאחר מכן מושך בכתפיי, אין טעם להתעסק עם זה.
"בואי גיבל, הולכים." אני אומר ומתחיל לחזור על עקבותיי, ממשיך לחפש אחר פוקימוני חשמל.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מחליט לוותר על הדבר המוזר ולחזור על עקבותיך. אבל מצד שני, לגיבל יש תוכניות אחרות. היא תופסת בפיה את הדבר הסגול ונושכת אותו בכל כוחה.
בשניות הראשונות דבר לא קורה, אתה קורה לה לעזוב את הדבר ולבוא איתך. פיה נפתח, היא עוזבת את הדבר וקופצת לאחור. קצת יותר מדי לאחור... היא עפה מספר מטרים לפני שהיא מתנגשת בסלע גדול ושוברת אותה לחתיכות עם גופה. הדבר הסגול מתנער לאחר ששפתיה מתנתקות ממנו.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463276][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מחליט לוותר על הדבר המוזר ולחזור על עקבותיך. אבל מצד שני, לגיבל יש תוכניות אחרות. היא תופסת בפיה את הדבר הסגול ונושכת אותו בכל כוחה.
בשניות הראשונות דבר לא קורה, אתה קורה לה לעזוב את הדבר ולבוא איתך. פיה נפתח, היא עוזבת את הדבר וקופצת לאחור. קצת יותר מדי לאחור... היא עפה מספר מטרים לפני שהיא מתנגשת בסלע גדול ושוברת אותה לחתיכות עם גופה. הדבר הסגול מתנער לאחר ששפתיה מתנתקות ממנו.[/spoiler][/quote]
"מה לעזא-" אני מביט בדבר הזה לשבריר השנייה ואז רץ אל גיבל לראות את מצבה. "ג-גיבל, את בסדר?"
-
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]שבריר השנייה שאתה מביט בדבר מאפשר לך לראות את הנחש או הזנב המוזר נכנס אל מתחת לאוסף הסלעים שעדיין לא פינית. אתה רץ אל גיבל לראות אם היא בסדר מבלי לחשוב יותר מדי- היא מחוסרת הכרה אבל עדיין בחיים. פיצוץ מכיוון אוסף הסלעים בהם היה הנחש\זנב נשמע. אתה רק מספיק לבדוק האם גיבל עדיין נושמת וכבר זה קורה, כתגובה לקול הפיצוץ אתה מסובב את ראשך לאזור הסלעים. לא נשאר מהם הרבה- החתיכות שלהם מפוזרים סביב אותו האזור בהם היו. כרגע הדבר היחידי שנמצא שם זה יצור בגודל אדם בוגר. צבע גופו לבן-סגול, הוא נראה רזה מאוד ולמרות שצורת גופו הכללית מעט מזכירה אדם, הוא נראה יותר כמו יצור מהחלל החיצון מאשר אדם אמיתי. אתה יכול לראות את הזנב הסגול ממקודם, זה באמת היה הזנב של היצור הזה [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/150.gif[/IMG] עיניו זוהרות בלבן, לא נראה שיש לו אישונים ומספר אבנים קטנות מתעופפות סביבו. אתה נשאר לבהות ביצור המוזר למשך כדקה, פיך פעור. לאחר שהזוהר המגיע מעיניו נעלם, מה שחושף את עיניו האמיתיות- בעלות אישונים סגולים-אפורים, האבנים המתעופפות סביבו נופלות על האדמה יחד עם היצור עצמו. עיניו נעצמות והוא מפסיק לזוז, אתה חוזר לעצמך.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1463280][b]סנפאי[/b]
[spoiler]שבריר השנייה שאתה מביט בדבר מאפשר לך לראות את הנחש או הזנב המוזר נכנס אל מתחת לאוסף הסלעים שעדיין לא פינית. אתה רץ אל גיבל לראות אם היא בסדר מבלי לחשוב יותר מדי- היא מחוסרת הכרה אבל עדיין בחיים. פיצוץ מכיוון אוסף הסלעים בהם היה הנחש\זנב נשמע. אתה רק מספיק לבדוק האם גיבל עדיין נושמת וכבר זה קורה, כתגובה לקול הפיצוץ אתה מסובב את ראשך לאזור הסלעים. לא נשאר מהם הרבה- החתיכות שלהם מפוזרים סביב אותו האזור בהם היו. כרגע הדבר היחידי שנמצא שם זה יצור בגודל אדם בוגר. צבע גופו לבן-סגול, הוא נראה רזה מאוד ולמרות שצורת גופו הכללית מעט מזכירה אדם, הוא נראה יותר כמו יצור מהחלל החיצון מאשר אדם אמיתי. אתה יכול לראות את הזנב הסגול ממקודם, זה באמת היה הזנב של היצור הזה [img]http://sprites.pokecheck.org/i/150.gif[/img] עיניו זוהרות בלבן, לא נראה שיש לו אישונים ומספר אבנים קטנות מתעופפות סביבו. אתה נשאר לבהות ביצור המוזר למשך כדקה, פיך פעור. לאחר שהזוהר המגיע מעיניו נעלם, מה שחושף את עיניו האמיתיות- בעלות אישונים סגולים-אפורים, האבנים המתעופפות סביבו נופלות על האדמה יחד עם היצור עצמו. עיניו נעצמות והוא מפסיק לזוז, אתה חוזר לעצמך.[/spoiler][/quote]
אני מחזיר את גיבל לפוכדור, אחרי הכל, אין טעם לסחוב אותה ביד. לאחר מכן אני חוזר לבהות ביצור הזה.
'זה... אמור להיות סוג של פוקימון...?' אני חושב לעצמי, הוא בהחלט לא בן אדם, אחרי הכל. 'אבל... בחיים לא שמעתי עליו... בכל מקרה, הוא נראה פצוע, אולי כדאי שאלכוד אותו ואראה למפקדת... כך הוא גם יקבל טיפול...' אני מחליט להשתמש בפוכדור שנותר לי עליו.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה פותח את הפוכדור שנותר לך, זורק אותו על הפוקימון. האור הלבן שתמיד יוצא מתוך הפוכדור כאשר פוקימון נכנס או יוצא מתוכו יוצא כרגיל, אך כאשר הוא פוגע בפוקימון הוא נשבר, גורם לפוכדור ליפול על האדמה פתוח מבלי להכניס את הפוקימון לתוכו. לפי מה שלמדת באימונים שלך לקראת הצבא יש רק דבר אחד שיכול לגרום לפוכדור להגיב בצורה כזו- כאשר הפוקימון שאתה מנסה ללכוד כבר לכוד בפוכדור אחר.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463288][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה פותח את הפוכדור שנותר לך, זורק אותו על הפוקימון. האור הלבן שתמיד יוצא מתוך הפוכדור כאשר פוקימון נכנס או יוצא מתוכו יוצא כרגיל, אך כאשר הוא פוגע בפוקימון הוא נשבר, גורם לפוכדור ליפול על האדמה פתוח מבלי להכניס את הפוקימון לתוכו. לפי מה שלמדת באימונים שלך לקראת הצבא יש רק דבר אחד שיכול לגרום לפוכדור להגיב בצורה כזו- כאשר הפוקימון שאתה מנסה ללכוד כבר לכוד בפוכדור אחר.[/spoiler][/quote]
"טוב, אני מניח שכדאי שאראה אותו למפקדת..." אני אומר חלושות.
אני מרים את גיבל ומחזיק אותה ביד אחת בצורה שאני מקרב אותה לחזה שלי ושומר שהיא לא טיפול עם היד וביד השנייה אני תופס בפוקימון המשונה, אחרי שאני נוגע בו בזהירות כדי שלא אפגע כמו גיבל ומנסה להרים אותו אם הוא קל או לגרור אותו איתי בחזרה לעיר.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מרים את גיבל, היא קלילה וקטנה. הבעיה כאן היא גרירת הפוקימון המשונה, הוא לא קל. למזלך הוא לא מגיב כפי שהגיב כשגיבל נשכה אותו. כנראה כי אתה לא באמת נושך אותו.
עד שאתה חוזר ליחידה עם היצור המוזר כבר מאוחר בלילה, מזג האוויר החם נהפך לקפוא. למזלך בגלל השעה המאוחרת אין אף אחד ברחובות, מה שמאפשר לך להתקדם עם הפוקימון המוזר בלי לגרום לפאניקה או הפרעות מצד האזרחים.
"ואוו, מה יש לך שם?" השומר של היחידה מתפעל מהדבר שאתה גורר איתך.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463324][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מרים את גיבל, היא קלילה וקטנה. הבעיה כאן היא גרירת הפוקימון המשונה, הוא לא קל. למזלך הוא לא מגיב כפי שהגיב כשגיבל נשכה אותו. כנראה כי אתה לא באמת נושך אותו.
עד שאתה חוזר ליחידה עם היצור המוזר כבר מאוחר בלילה, מזג האוויר החם נהפך לקפוא. למזלך בגלל השעה המאוחרת אין אף אחד ברחובות, מה שמאפשר לך להתקדם עם הפוקימון המוזר בלי לגרום לפאניקה או הפרעות מצד האזרחים.
"ואוו, מה יש לך שם?" השומר של היחידה מתפעל מהדבר שאתה גורר איתך.[/spoiler][/quote]
"סוג של פוקימון... הלוואי והייתי יודע לענות לך איזה." אני עונה לו וממשיך אל חדר המפקדת ברגע שהוא נותן לי להיכנס.
-
[spoiler][b]סנפאי[/b]
"הוא מת?" הוא שואל אותך. אתה עונה לו שכנראה לא. "אז תיזהר איתו... אנחנו לא רוצים שיתפרע ביחידה" הוא מזהיר אותך ופותח את הדלתות.
בפנים אין אף אחד, אתה מתקדם עם גיבל בידך והפוקימון אחריך אל כיוון חדרה של ליילה, דופק בדלת.
"כן?" נשמע קולה של ליילה דרך הדלת. אתה אומר את שמך ומקבל ממנה אישור להיכנס.
בתוך החדר היא לא לבדה, מיקאדו איתה ויחד איתו איש הנראה בשנות הארבעים לחיו בעל זקן ארוך ואפור. הוא לבוש בבגדי הצבא של הואן ונראה רציני למדי:"מה יש לך שם, ילד?" הוא שואל, לא נשמע מופתע כל כך מהיצור המוזר.
"יאמאנאשי, זה קצין צ'יריו. הוא היה חלק מיחידת ההתקפה הרבה שנים, עכשיו הוא מתעסק בענייני שומרי העם" מסבירה לך ליילה על האיש המוזר שלא היה לי כוח למצוא לו תמונה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1463327][spoiler][b]סנפאי[/b]
"הוא מת?" הוא שואל אותך. אתה עונה לו שכנראה לא. "אז תיזהר איתו... אנחנו לא רוצים שיתפרע ביחידה" הוא מזהיר אותך ופותח את הדלתות.
בפנים אין אף אחד, אתה מתקדם עם גיבל בידך והפוקימון אחריך אל כיוון חדרה של ליילה, דופק בדלת.
"כן?" נשמע קולה של ליילה דרך הדלת. אתה אומר את שמך ומקבל ממנה אישור להיכנס.
בתוך החדר היא לא לבדה, מיקאדו איתה ויחד איתו איש הנראה בשנות הארבעים לחיו בעל זקן ארוך ואפור. הוא לבוש בבגדי הצבא של הואן ונראה רציני למדי:"מה יש לך שם, ילד?" הוא שואל, לא נשמע מופתע כל כך מהיצור המוזר.
"יאמאנאשי, זה קצין צ'יריו. הוא היה חלק מיחידת ההתקפה הרבה שנים, עכשיו הוא מתעסק בענייני שומרי העם" מסבירה לך ליילה על האיש המוזר שלא היה לי כוח למצוא לו תמונה.[/spoiler][/quote]
אני קד קלות כסימן לשלום ולכבוד.
"המפקדת, חזרתי לחשלים את המשימה המקורית שנתת לי ובמהלכה מצאתי את הפוקימון הזה." אני מניח אותו כעת על הרצפה. "אני לא מזהה אותו וכשגיבל שלי נשכה אותו קרה משהו והוא העיף אותה איכשהו באוויר וריסק אותה על אבן בעוצמה שגרמה לה להתעלף ולאחר מכן התעלף בעצמו." אני מסיים לדווח.