-
[QUOTE=Kodak;1486952]אלון -
"טוקסיק! [רעל]!" היא קוראת וסנטרט יורה רעל בדיוק כשבלבאזור דוחף את סנטרט! בלבאזור נראה שזה השפיע עליו, מעל אפו היה סימן סגול אך סנטרט התעלף!
"ניצחת!" אמרה האם. "אבל זה לא הגיוני..."[/QUOTE]
"בעוד איך הגיוני." אטען, ואתקדם אל עבר בלבאזור.
"היית מעולה.. אני לא רוצה שהרעל ישפיע, ולכן מוטב שתחזור" אומר, ואחזיר אותו לפוכדור.
"טוני, תביא איתך טלפון, ותתקשר כל ערב אל אמא. תוודאי איתו שהכל בסדר, ויאללה נצא למסע" אומר בחיפזון
-
[QUOTE=Kodak;1486938]
טובי -
בעיניים עצומות טורצ׳יק שועט לעבר דראוזי ויורה גחלת ללא הכר. דראוזי נפגע מזה בצורה הרבה יותר רצינית והוא משתמש בחבטה כדי להעיף את טורצ׳יק לאחור שמועף בצורה משמעותית ומסוכנת. אתה שומע את הקהל מתפקע מצחוק, אף אחד לא באמת מאמין שתנצחו.[/QUOTE]
אביט בקהל סביב וזה יעלה לי את העצבים. אנסה לנשום עמוק ולא להתרגש מכל מה שקורה שם. בין כל ההמולה אפנה ישירות לטורצ׳יק ואחזור שוב ״היי אל תקשב להם. כאילו זה רק אני ואתה כאן. צוות! תתמקד בי ואני בך ויחד ננצח תקרב הזה!״ ואקרוץ לו.
לאחר מכן אסביר ״אתה קטן וזריז טורצ׳יק, זה יתרון ובוא נשתמש בו!״ טורצ׳יק השתמש בזריזות רוץ לעבר דרוזי בזיגזאג והשתחל אל בין רגליו בהפתעה. עבור אותו ומיד תסתובב ושלח מטר נוסף גחלת!״
׳מהירות זה המפתח, ננסה להיות בכמה שיותר מקומות באותו הזמן... מהירות+זמן=כוח׳ אחשוב לעצמי. אזכר בשיעורים המשעממים מבית ספר
-
אלון -
"אני מבינה כעת." אומרת אימו של טוני ומביאה לו את הפוקדורים. "אתה בבחלט יכול להצטרף אל אלון למסע. אתה הוכחת לי שאתה בוגר מספיק כדי לצאת למסע הזה ואני מאוד גאה בך. אני בהחלט אוודה, ולגביך אלון, אני רוצה לשלם לך על קרב שפקח את עיניי. הרי לך 100 דולרים."
"אמא אני שמח שסוף סוף הבנת שאנט בוגר מספיק לצאת למסע, אבל אני בכלל לא אמרתי שאני רוצה לצאת עם אלון." מכריז לפתע טוני. "אל תבין אותי לא נכון," אומר לעברך "אבל אני רוצה להתנסות בכוחות עצמי ולטייל ולהכיר את העולם! אני רוצה שתתני לי לצאת למסע הזה לבד!"
"אני מבינה" אמרה אמו ולאחר כמה דקות אתם כבר הייתם מחוץ לאחוזה.
"זה בסדר מצדך שאני רוצה להמשיך לבד נכון?" שאל טוני בדאגה, היה חשוב לו לא לפגוע בך.
-
[QUOTE=Kodak;1486958]אלון -
"אני מבינה כעת." אומרת אימו של טוני ומביאה לו את הפוקדורים. "אתה בבחלט יכול להצטרף אל אלון למסע. אתה הוכחת לי שאתה בוגר מספיק כדי לצאת למסע הזה ואני מאוד גאה בך. אני בהחלט אוודה, ולגביך אלון, אני רוצה לשלם לך על קרב שפקח את עיניי. הרי לך 100 דולרים."
"אמא אני שמח שסוף סוף הבנת שאנט בוגר מספיק לצאת למסע, אבל אני בכלל לא אמרתי שאני רוצה לצאת עם אלון." מכריז לפתע טוני. "אל תבין אותי לא נכון," אומר לעברך "אבל אני רוצה להתנסות בכוחות עצמי ולטייל ולהכיר את העולם! אני רוצה שתתני לי לצאת למסע הזה לבד!"
"אני מבינה" אמרה אמו ולאחר כמה דקות אתם כבר הייתם מחוץ לאחוזה.
"זה בסדר מצדך שאני רוצה להמשיך לבד נכון?" שאל טוני בדאגה, היה חשוב לו לא לפגוע בך.[/QUOTE]
"אה... כמובן, כמובן" אומר.
"אבל אני אשמח להיתקל בך בעתיד, לראות אם הבלבאזור שלי עדיין קורע את הפוקימונים שלך" אומר בקריצה.
"יאללה ביי!" אומר, וארוץ במהרה אל העיר הקרובה, אל מרכז הפוקימונים. בלבאזור צריך להתרפא
-
אלון -
"אלון!" נשמע קול מוכר, היתה זו אמו של טוני, "אני רוצה שתיקח את זה!" היא מביאה לך פוקדור. "אני מבינה שאתם לא ממשיכים יחד אז רציתי לגמול לך בדרכי שלי, הוא היה שלי פעם, אבל אני יודעת כמה הוא צמא לחיים אחרים. הוא יעזור לך המון! אנא קח אותו איתך!" היא מחייכת, לפתע היא נראית הרבה פחות קשוחה ויהירה..
-
[QUOTE=Kodak;1486923]ניק -
הנערה עונה לך ששמה הוא טיפ ואז היא שואלת אותל אם אתה צריך עזרה. אתה בנתיים סורק את האיזור ומוצא את ההפוקדור שלך וסאמר מצטרפת אליך, משפשפת את ישבנה. "מי זו?" שואלת סאמר בפרצוף כעוס למדי.
אלון -
טוני ~^~
-
בלבאזור מכה בגפנים ברצפה וגופו עולה לאויר כדרקן הבום על קולי פוגעת בגפניו. בלבאזור קורס פנימה אך יוצא ללא פגע מלבד גפניו שנפגעו מהמכה.
בלבאזור מקשיב לך ומצליף לכל עבר, אך סנטרט מרוכז מתמיד חומק מכל הצלפה בקלות.
"סנטרט, השתמש במתקפת מהירות! [יותר מתאים איוושה אבל בסדר זה סוויפט] כוכבים קטנים מתעופפים לעבר בלבאזור ופוגעים בו. בלבאזור מתחיל להתנשף...
טובי -
ניקור
זריזות
שריטה
גחלת נראה לי...
-
"אז אתה חושב שאתה יכול מולי עם הבדיחה הזאת? ברכותיי יש לך את הפוקימון העלוב ביותר שראיתי מימי!" צחק הבריון בקולי קולות "קוראים לי סטיב, ואני ממליץ לך לזכור את השם הזה כי אם תפסיד בקרב אתה תהיה חייב לי עשר דולר!"
טורצ׳יק נפגע ונראה שעיניו מלאות בדמעות, הוא יוצא למתקפה נגד דראוזי, הוא רץ במהירות לאורך הזירה ואז חג סביב דראוזי שיושב שם באדישות, לבסוף הוא מנקר אותו ודראוזי מפנה את מבטו לעבר טורצ׳יק.
"היפנוזה!" קרא סטיב ודראןזי החל לנענע את ידיו באיטיות רבה...
טיפ -
"קוראים לי ניק ואני בסדר גמור תודה רבה." עונה לך ניק ומבין השיחים לפתע יוצאת נערה אחרת משפשפת את ישבנה. היא נראתה כועסת, היא הביטה בך במבט לא מבורך כלל ונראה שהיא ממש לא אוהבת אותך. "בוא נלך, אני לא מחכה פה, אם היא רוצה להצטרף אלינו היא יכולה לבוא בכוחות עצמה." היא אמרה ונכנסה למערה. לפתע את שומעת צרחות שמגיעות מהמערה שלא ראית קודם "ניק בוא מהר! ניק!"
לוקאס -
אתה שחקן מעולה!
-
טוטודייל יוצר מעין מגן עשוי קרח שמגן עליו מהמתקפות ואז היא יוצר ענן גשם גדול שמחליש את סאנדשרו מאוד, באקדח מים עוצמתי במיוחד סאנדשרו עף לאחור ונראה שהוא נפגע מאוד מזה. הוא לא מוותר ויורה לעברו את עוקצי הרעל שלו![/QUOTE]
:embarrassed:
~~~
"טוטודייל, שוב מגן קרח" אומר לו "עכשיו קפוץ לאוויר ותשתמש עליו באקדח מים מלמעלה!"
-
[QUOTE=Kodak;1486965]אלון -
"אלון!" נשמע קול מוכר, היתה זו אמו של טוני, "אני רוצה שתיקח את זה!" היא מביאה לך פוקדור. "אני מבינה שאתם לא ממשיכים יחד אז רציתי לגמול לך בדרכי שלי, הוא היה שלי פעם, אבל אני יודעת כמה הוא צמא לחיים אחרים. הוא יעזור לך המון! אנא קח אותו איתך!" היא מחייכת, לפתע היא נראית הרבה פחות קשוחה ויהירה..[/QUOTE]
"תודה רבה!" אומר, "מענין איזה פוקימון מיסתורי זה.." אמלמל לעצמי, ואתקדם אל עבר העיר הבאה במהרה
-
[QUOTE=Kodak;1486544][COLOR=#006400][B]
[COLOR=#ff0000][B]דקסטר -
מיקום דרך 001
כסף 25$
-
צ'ארמנדר ממש נהנה מהמחמאה שלך ומתיישב לידך. הוא נח ומביט לשמיים. ואז הוא מצביע על דרך 001 ואתם הולכים לכיוון. לפתע אתם שומעים רחש מהעשבים ולפניכם נגלה [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/hoppip.gif[/IMG]הופיפ! הוא החל לרחף בחיוך ושר לעצמו בנחת...[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"היי פוקימון!" אני אומר לעצמי ולצ'ארנמדר שעומד ליידי. מסתכל על צ'ארמנדר ואומר לו "צ'ארמנדר, מוכן? אנחנו הולכים להביס אותו!"
-
[טיפ -
"קוראים לי ניק ואני בסדר גמור תודה רבה." עונה לך ניק ומבין השיחים לפתע יוצאת נערה אחרת משפשפת את ישבנה. היא נראתה כועסת, היא הביטה בך במבט לא מבורך כלל ונראה שהיא ממש לא אוהבת אותך. "בוא נלך, אני לא מחכה פה, אם היא רוצה להצטרף אלינו היא יכולה לבוא בכוחות עצמה." היא אמרה ונכנסה למערה. לפתע את שומעת צרחות שמגיעות מהמערה שלא ראית קודם "ניק בוא מהר! ניק!"
"מהר!" אצעק לנער ששמו ניק וארוץ למערה תוך כדי שאוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדור.
אחפש את הנערה בלחץ ואנסה לראות איפה היא ומה קרה לה
-
טובי -
טורצ׳יק תופס מהירות יותר ויותר ונראה שהוא הקשיב למחשבתך, לפתע נראה כאילו אש פורצת ממנו והוא נהיה אף מהיר יותר! במקום לשלוח גחלת הוא הסתער על דרואזי והעיף אותו לאחור ואש פרצה מגופו של דראוזי! ברכותיי טורצ׳יק למד התפרצות [flame burst].
דרואזי ניצל את ההזדמנות שטורצ׳יק היה כה נרגש ושלח קרן בלבול שבילבלה את טורצ׳יק!
-
[QUOTE=Kodak;1487068]טובי -
טורצ׳יק תופס מהירות יותר ויותר ונראה שהוא הקשיב למחשבתך, לפתע נראה כאילו אש פורצת ממנו והוא נהיה אף מהיר יותר! במקום לשלוח גחלת הוא הסתער על דרואזי והעיף אותו לאחור ואש פרצה מגופו של דראוזי! ברכותיי טורצ׳יק למד התפרצות [flame burst].
דרואזי ניצל את ההזדמנות שטורצ׳יק היה כה נרגש ושלח קרן בלבול שבילבלה את טורצ׳יק![/QUOTE]
"שיט, לעזזל..." אמלמל בלחש, אשתדל שאף אחד לא ישמע זאת.
'טוב בוא ננסה להשתמש בזה גם לטובתינו...' אחשוב, אזרום עם טורצ'יק המבולבל. אעודד ואמריץ אותו אפילו יותר "כל הכבוד חבר קטן! אתה אלוף!!!" אצהל בקול. "קדימה השתגע השתמש בזריזות ותזז סביב! נסה לשרוט אותו בכל פעם מכיוון שונה"
ואקווה כי זה יצליח.
-
[QUOTE=Kodak;1486544][COLOR=#006400][B]\[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]עמית - אתה בפנים. [/COLOR][B][COLOR=#2f4f4f]אתה קם בבוקר ומשום מה אתה נזכר בכל הקורה אותך בשנים האחרונות, עד כמה מסוכן אתה מסוגל להיות עד כמה אלים, חששות מתגנבות ללבך לפתע. אתה לוקח נשימה עמוקה ומחליט שזה לא איך שאתה מתחיל בוקר שכזה ומזדרז לך להתארגן. אתה נזכר במסיבה שנערכה לכבודך אמש ויודע שזה כל מה שאתה היית צריך שם. נזכר בכל מה שהוריך עשו למענך כל השנים הללו. זה פגע במקום הנכון ואתה מוכן נפשית לעזוב את הבית. אתה לובש את הבגדים החדשים שהוריך קנו לך וזורק על כתפיך את התיק החדש!
השמיים לא יכלו להיות יותר כחולים והשמש ליטפה את מצחך בעוד שהרוח בידרה את שערותיך. יום פשוט מושלם. אתה צועד לעבר המעבדה ולאחר זמן מה אתה נכנס. היו שם מאמנים נוספים ואליך התפנה פרופ די גבוה שהזדהה כפרופ בירץ'. הוא היה חביב למדי וביקש ממך למלא טופס כדי לקבל את הפוקימון שלך. [SIZE=4]הפוקימון שלך.[/SIZE] לאחר מה שהרגיש כמו נצח אתה מקבל את הפוקדור הנכסף. אתה ממהר לצאת מהמעבדה, לא לפני שקיבלת את כל הדברים הנחוצים. אתה מביט בפוקדור וקולט. אתה צועד את הצעד הראשון של המסע האישי שלך. המסע האולטמטיבי.
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
תגובה בונה -_-
-----
'אני מתחיל' אחשוב 'סוף סוף' אשמח אפילו. 'אבל בתור מי? כל כך הרבה שאלות' הפחד מחלחל לאיטו בתוככי....
"דיי מספיק" אגיד לפתע בקול "מספיק עם מחשבות כאלו, לא מוכן לעוד התקף חרדה, צא פוקימון!" אגיד נרגש לחץ במרכז הכדור הנוצץ והחדש ואגלה את סודותיו
-
לוקאס -
סאנדשרו יורה עוקצי רעל שנחסמים על ידי המגן מים הקפוא שטוטודייל יצר, לאחר מכן סאנדשרו תופס תנופה ובסחרור ענקי מיד אחרי שטוטודייל גם קפץ. טוטודייל ירה אקדח מים שריסק את סאנדשרו על הרצפה והתעלף מיד. טוטודייל היה מרוד גאה בעצמו והחל לרקד!
אלון -
מיקום דרך 002
כסף 125$
-
אתה נכנס לשביל צר יותר בעל צמחיה עבה יותר ובתחילתו היה שלט שעליו כתוב דרך 002.
"היי אתה!" קרא לעברך מאמן בן גילך. "אני מוכן לקרב רציני ואתה נראה לי מתאים, אתה בעניין?"
דקסטר -
פשוט תשלח מתקפה כשאתה מתחיל קרב, אחרת הפוקימון מקבל התקפה ראשונה...
-
הופיפ מרחף חיבר צ׳ארמנדר עם אבקת שינה שמרחפת לאיטה לעברו באור מנצנץ!
טיפ -
את ממהרת לעבר ניק ונכנסת למערה ואתם מבחינים באוניקס אימתני ומפחיד. נראה שסאמר בסדר דוקא...
בזמן שהם מתנהלים עם האוניקס שלהם מולך מתייצב אוניקס נוסף והוא נראה כעוס!
טובי -
"אני לא חושב שככה אתה הולך לנצח!" צחקק סטיב "אני מציע שפדוט תמסור לי את הכסף!" טורצ׳יק משורר בקולי קולות ומתחיל לנקר את עצמו והקהל מתפוצץ מצחוק! לאחר מכן טורצ׳יק מתעורר ומשתמש בזריזות ואז שורט את דראוזי! דראוזי יורה עוד קרן בלבול אך מפספס כי טורצ׳יק כבר היה מהיר מאוד!
עמית -
אתה מגלה את הפוקימון שנמצא בפוקדור היה זה טורטויג והוא היה נראה נחוש מאוד ושמח לקראתך.
-
[QUOTE=The Charmander;1487089]
טובי -
"אני לא חושב שככה אתה הולך לנצח!" צחקק סטיב "אני מציע שפדוט תמסור לי את הכסף!" טורצ׳יק משורר בקולי קולות ומתחיל לנקר את עצמו והקהל מתפוצץ מצחוק! לאחר מכן טורצ׳יק מתעורר ומשתמש בזריזות ואז שורט את דראוזי! דראוזי יורה עוד קרן בלבול אך מפספס כי טורצ׳יק כבר היה מהיר מאוד!
[/QUOTE]
עכשיו הבטחון יעלה, למראה התפנית המשתנה בקרב. ואגיב סוף-סוף לסטיב "היי גאון, חושב שחזית הכל?? שים לב למה שקורה עכשיו!"
ואז אפקוד על טורצ'יק "היי קדימה חבר זאת ההזדמנות לסיים את זה, השתמש עוד פעם אחת אחרונה בזריזות והפוך למהיר להפליא. אז חוג סביב דראוזי במהירות שיא במעגלים ובכל פעם זנק מכיוון אחר עם שריטה והמשך להסתובב. כשתראה שדרואזי מתחיל לאבד אותך זנק גבוהה אל מעליו וגמור את זה עם התפרצות!"
-
טובי -
במהירות מסחררת טורצ׳יק כבר מתחיל לשרוט מכל כיוון, לבסוף הוא מתפרץ בעוצמה אדירה ומעיף את דראוזי לאחור שסופסוף נעמד על רגליו. הוא סופסוף מתחיל ממש להתעצבן. הוא הרים את ידיו ושלח קרן על חושית ופגע בטורצ׳יק שצרח בכאב!
-
[QUOTE=The Charmander;1487089]לוקאס -
סאנדשרו יורה עוקצי רעל שנחסמים על ידי המגן מים הקפוא שטוטודייל יצר, לאחר מכן סאנדשרו תופס תנופה ובסחרור ענקי מיד אחרי שטוטודייל גם קפץ. טוטודייל ירה אקדח מים שריסק את סאנדשרו על הרצפה והתעלף מיד. טוטודייל היה מרוד גאה בעצמו והחל לרקד!
אלון -
מיקום דרך 002
כסף 125$
-
"היי אתה!" קרא לעברך מאמן בן גילך. "אני מוכן לקרב רציני ואתה נראה לי מתאים, אתה בעניין?"
דקסטר -
-
טיפ -
את ממהרת לעבר ניק ונכנסת למערה ואתם מבחינים באוניקס אימתני ומפחיד. נראה שסאמר בסדר דוקא...
טובי -
עמית -
אתה מגלה את הפוקימון שנמצא בפוקדור היה זה טורטויג והוא היה נראה נחוש מאוד ושמח לקראתך.[/QUOTE]
אביט ביצור המוזר "תשמע" אגיד לו לאחר בחינה ארוכה "אין סיבה שתשאר פוקדור ו..... אין לי מוסג מה עושים עכשיו" אגיד לו "אז מה בא לך לעשות?" אשאל
-
[QUOTE=The Charmander;1487089]
אלון -
מיקום דרך 002
כסף 125$
-
[/QUOTE]
מזה אתה לא תביא לי פוקימונים היום?
--
״כמובן״ אומר ואחכ לפוקימון שלו, ואז אותיא את הפוקימון המסתורי שלי
-
[QUOTE=The Charmander;1487091]טובי -
במהירות מסחררת טורצ׳יק כבר מתחיל לשרוט מכל כיוון, לבסוף הוא מתפרץ בעוצמה אדירה ומעיף את דראוזי לאחור שסופסוף נעמד על רגליו. הוא סופסוף מתחיל ממש להתעצבן. הוא הרים את ידיו ושלח קרן על חושית ופגע בטורצ׳יק שצרח בכאב![/QUOTE]
"טורצ'יק לא!" אקרא בבהלה. אחשוב על משהו מהר ואומר "קדימה חבר אתה מסוגל, רק עוד טיפה חמוד!" אעודד אותו. ואז אפקוד "טוס בזריזות אל עבר דראוזי... הטה את עצמך קדימה תוך כדי והכן ניקור. תקור את רגלו עם המהירות בעצמה והפר את שיווי המשקל שלו ואז מיד הסתובב ותן מטח גחלת!" אסיים ואעמוד שם במטח. אייחל שזה יצליח
-
עמית -
טורטוייג מביט בך במבט עקום והוא לא ממש מבין מה אתה מצפה ממנו להגיד לך. הוא פולט "טוויגגגגג" ארוך.
אלון -
המאמן מוציא לקרב לדיבה, פוקימון חיפושית שמנמן וזועם ואתה זורק את הפוקדור שהרגע קיבלת ואתה מגלה פוקימון סוס בלהבות, מדהים ביופיו, זה היה פוניטה. הוא היה נראה מטופח מאוד ואצילי.
טובי -
טורצ׳יק נראה מפוחד וכאוב אך הוא מקשיב לך. הוא מגייס אומץ וממהר במהירות מדהימה לעבר דרוזיי ומנקר את רגלו, המקור שלו פתאום בוהק ומתארך, למעזה המתקפה שודרגה ודראוזי נפל לאחור, טורצ׳יק ירה גחלת לעברו ופגע פגיעה ישירה, אך דראוזי לא נראה שמוותר, הוא יורה קרן על חושית נוספת והיא עפה ישירות לעבר טורצ׳יק!
-
[QUOTE=The Charmander;1487123]
[B]טובי -[/B]
טורצ׳יק נראה מפוחד וכאוב אך הוא מקשיב לך. הוא מגייס אומץ וממהר במהירות מדהימה לעבר דרוזיי ומנקר את רגלו, המקור שלו פתאום בוהק ומתארך, למעזה המתקפה שודרגה ודראוזי נפל לאחור, טורצ׳יק ירה גחלת לעברו ופגע פגיעה ישירה, אך דראוזי לא נראה שמוותר, הוא יורה קרן על חושית נוספת והיא עפה ישירות לעבר טורצ׳יק![/QUOTE]
"טורצ'יק, תירה עלזה גחלת קצר ומיד קפוץ הצידה עכשיו!" אומר בכדי שיעקב את התקדמות הקרן ויספיק להתחמק. מן הפיצוץ והאבק שבטח יגיעו אומר "פרוץ מן העשן קפוץ מעלה והפתעה אותו מקרוב עם התפרצות בוערת!"
-
טובי -
מההתקפה הנגדית של טורצ׳יק נוצר פיצוץ וטורצ׳יק המהיר קפץ הצידה בהבזק הפיצוץ העיף את דרוזי לאחור וטורצ׳יק הגיח מהאובך בהתפרצות שהגבירה את המהירות שלו אף יותר, הוא פגע בדרוזיי שהועף על כריס ושניהם עפו לאחור על ישבנם, כל הקהל צחק והריע כשדראוזי המעולף הוחזר לפוקדור. "ניצחת אותי, אני מעריך את זה מאוד, הנה ה100 דולר שלך ואני מאוד מקווה לפגוש בך עוד." אמר כריס ביראת כבוד.
כל הקהל הרים אותך על הכתפיים וכולם מחאו כפיים, נררה שכולם מעריצים אותך על שניצחת אותו!
-
[QUOTE=The Charmander;1487125]טובי -
מההתקפה הנגדית של טורצ׳יק נוצר פיצוץ וטורצ׳יק המהיר קפץ הצידה בהבזק הפיצוץ העיף את דרוזי לאחור וטורצ׳יק הגיח מהאובך בהתפרצות שהגבירה את המהירות שלו אף יותר, הוא פגע בדרוזיי שהועף על כריס ושניהם עפו לאחור על ישבנם, כל הקהל צחק והריע כשדראוזי המעולף הוחזר לפוקדור. "ניצחת אותי, אני מעריך את זה מאוד, הנה ה100 דולר שלך ואני מאוד מקווה לפגוש בך עוד." אמר כריס ביראת כבוד.
כל הקהל הרים אותך על הכתפיים וכולם מחאו כפיים, נררה שכולם מעריצים אותך על שניצחת אותו![/QUOTE]
"אשמח עד מאוד אפנה את צומת ליבם אל טורצ'יק שיביאו לי אותו אליי להצטרף לחגיגה, אחזור בוא בין ידיי מלא בחיבה כלפיו ואומר "אתה ענק חבר קטן! היית אלוף! תראה כמו אוהבים אותנו, כמה אוהבים אותך! גאים בך! אלוף!" לא אפסיק להעריף עליו שווחים.
לאחר מכן שכל הבלאגן התפוגג אגש אל כריס ואומר "היי, היה קרב טוב. פעם הבאה תוריד טיפה מהבטחון העצמי כלפיי חוץ ותתרכז כל-כולך בקרב. אתה מאמן מעולה סה"כ... אל תפגע בזה אם ביטחון מופרז והשפלת האחר" אסביר לו כשידי מושטת ואני קורץ לו.
אחזיר את טורצ'יק למקומו על הכובע שלי ואמשיך להתקדם. אסתובב עוד באיזור הזה, הוא נראה מעניין
-
[QUOTE]לוקאס -
סאנדשרו יורה עוקצי רעל שנחסמים על ידי המגן מים הקפוא שטוטודייל יצר, לאחר מכן סאנדשרו תופס תנופה ובסחרור ענקי מיד אחרי שטוטודייל גם קפץ. טוטודייל ירה אקדח מים שריסק את סאנדשרו על הרצפה והתעלף מיד. טוטודייל היה מרוד גאה בעצמו והחל לרקד![/QUOTE]
"טוטודייל מה לעזאזל הסנדשרו הזה רצה ממך?" אשאל אותו ואז אלך לסנדשרו לבדוק אם הוא בסדר
-
טובי -
טורצ׳יק נראה מאושר, הוא ממש ממש נהנה מתשומת הלב, לבסוף שהכל נגמר, טורצ׳יק נראה תשוש ועייף. הוא היה זקוק למנוחה טובה!
"סלח לי," אמר בחור עם כובע לפתע ועיניו היו נראות מעריצות "הייתי רוצה להביא לך מתנה על זכייתך, זה פוקימון שאני בטוח שתאהב!"
לוקאס -
טוטודייל תשוש אך מרוצה, הוא לא יודע מה יש לסאנדשרו וסאנדשרו נראה מעולף על הקרקע, הוא לא נראה חולה או משהו פשוט מעולף מהקרב.
-
[QUOTE=The Charmander;1487129]טובי -
טורצ׳יק נראה מאושר, הוא ממש ממש נהנה מתשומת הלב, לבסוף שהכל נגמר, טורצ׳יק נראה תשוש ועייף. הוא היה זקוק למנוחה טובה!
"סלח לי," אמר בחור עם כובע לפתע ועיניו היו נראות מעריצות "הייתי רוצה להביא לך מתנה על זכייתך, זה פוקימון שאני בטוח שתאהב!"
[/QUOTE]
אסתובב למשמע הבחור. אביט בו בחיוך ואומר סמוק "תודה רבה, אתה ממש לא חייב אבל..." ובתוכי אחכה בציפייה לראות מיהו הפוקימון
-
[QUOTE=The Charmander;1487129]טובי -
לוקאס -
טוטודייל תשוש אך מרוצה, הוא לא יודע מה יש לסאנדשרו וסאנדשרו נראה מעולף על הקרקע, הוא לא נראה חולה או משהו פשוט מעולף מהקרב.[/QUOTE]
"טוב הוא יתעורר, בוא נמשיך הלאה" אומר ואמשיך בדרך עם טוטודייל
-
[QUOTE=The Charmander;1487089טיפ -
"אקנס, תשתמש בעוקץ רעל!" אצעק לאקנס. 'בבקשה שזה ירעיל אותו' אתפלל בראשי
-
[QUOTE=The Charmander;1486938]
ניק -
אתה ממהר אל המערה ומגלה שמולך ניצב אוניקס אדיר! ממש מעורר אימה. "אני רוצה ללכוד אותו ניק, יש לך התנגדות?"
[/QUOTE]
מוכר לי האוניקס... :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~;
"אין לי שום התנגדות, אני לא מעוניין במי שניסה לאכול אותי מוקדם יותר. בהצלחה!" אומר לה. אנסה להתגבר על הכעס שהרגע ויתרתי על פוקימון חזק, אך אז איזכר בפחד שחילחל אט-אט לתוכי שאוניקס יצא קודם מהשיחים, ואתאפס על עצמי. אנשום נשימה עמוקה ואתיישב על רצפת המערה כדי לצפות בסאמר, עם סיד בהיכון במקרה שניסיון התפיסה שלה יסתבך.
-
[QUOTE=The Charmander;1487089]לוקאס -
דקסטר -
-
[/QUOTE]
"צ'ארמנדר תהיה חזק" אני אומר בקול רועם. "התחמק ואז קפוץ לגובה של הופיפ והשתמש בגחלת"
-
טובי -
אתה מבין שהוא מתעקש והוא ממלמל משהו על מתנה לחג הסוכות, הוא נעלם מיד בעיקר כי השהם שלך יכול [איך אני בתור שובר קיר שלישי?]
אתה ממש מסתקרן לראות איזה פוקימון מחכה לך ואתה מגלה וויסמור ורוד וחמוד, הוא קורא בקול ׳וויסמור!!!" ומדלג בשמחה.
לוקאס -
אתה מוותר וממשיך בדרכך בדרך 002. לאחר שאתה מרגיש שהשביל מתרחב העיר נגלית לפניך, אבל שניה לפני שאתה נכנס אתה מגלה שאין כניסה לעיר. שוטר ניגש אליך ואומר לך שכרגע יש סגר על העיר כי התרחש שוד ואין כניסה עד להודעה חדשה.
טיפ -
עוקצי הרעל פגעו באוניקס בפניו והוא שואג בכעס, הוא משליך לעבר אקנס אבן ענקית.
ניק -
אתה מבחין בטיפ שנלצמת באוניקס בעצמה וסאמר כבר החלה את הקרב עם הסקווירטל שלה, הוא ירה בועות לעבר אוניקס שניער את ראשו בסבל רב!
בזמן שהן רבות אתה מבחין במשהו מוזר מאוד, זה היה נראה כאילו למערה יש המשך שהיה חסום באבנים, נראה כאילו יש לך את היכולת להזיז את הסלעים!
דקסטר -
צ׳ארמנדר מנסה להיות חזק, אבל הוא פשוט נרדם. הופיפ בנתיים ממשיך לפזר אבקת שינה על צ׳ארמנדר אך לא מסב לו נזק בנתיים.
-
[QUOTE=The Charmander;1487173]טובי -
אתה מבין שהוא מתעקש והוא ממלמל משהו על מתנה לחג הסוכות, הוא נעלם מיד בעיקר כי השהם שלך יכול [איך אני בתור שובר קיר שלישי?]
אתה ממש מסתקרן לראות איזה פוקימון מחכה לך ואתה מגלה וויסמור ורוד וחמוד, הוא קורא בקול ׳וויסמור!!!" ומדלג בשמחה.
לוקאס -
אתה מוותר וממשיך בדרכך בדרך 002. לאחר שאתה מרגיש שהשביל מתרחב העיר נגלית לפניך, אבל שניה לפני שאתה נכנס אתה מגלה שאין כניסה לעיר. שוטר ניגש אליך ואומר לך שכרגע יש סגר על העיר כי התרחש שוד ואין כניסה עד להודעה חדשה.
טיפ -
עוקצי הרעל פגעו באוניקס בפניו והוא שואג בכעס, הוא משליך לעבר אקנס אבן ענקית.
ניק -
אתה מבחין בטיפ שנלצמת באוניקס בעצמה וסאמר כבר החלה את הקרב עם הסקווירטל שלה, הוא ירה בועות לעבר אוניקס שניער את ראשו בסבל רב!
בזמן שהן רבות אתה מבחין במשהו מוזר מאוד, זה היה נראה כאילו למערה יש המשך שהיה חסום באבנים, נראה כאילו יש לך את היכולת להזיז את הסלעים!
דקסטר -
צ׳ארמנדר מנסה להיות חזק, אבל הוא פשוט נרדם. הופיפ בנתיים ממשיך לפזר אבקת שינה על צ׳ארמנדר אך לא מסב לו נזק בנתיים.[/QUOTE]
"לעזאזל" אומר בשקט "טוב טוטודייל בוא נחפש לנו פוקימון ראשון ללכוד" אומר ואתחיל לחקור את דרך 2 מחפש קבוצות של פוקימונים
-
[QUOTE=The Charmander;1487173]
ניק -
[/QUOTE]
'הממ' אחשוב. 'אני יכול להזיז את הסלעים הללו, כנראה, אבל בשביל להגיע לשם יהיה עליי לעבור בין האוניקסים. איך אני אעשה זאת?' אחשוב מה לעשות, ואחליט. אומר לסיד:" סיד, אני יודע שזה לא יהיה לך קל, אבל תנסה לחפור באמצעות הידיים שלך באדמה". אם הוא מצליח להזיז לקרקע, אומר לו:" כל הכבוד! עכשיו תמשיך לחפור עד שתחפור מנהרה שתעקוף את הקרב. תדאג שאני אוכל לעבור בה". אם הוא לא מצליח לחפור, אומר לו:" סיד, תשתמש במסך עשן". לאחר שהוא יירה עשן, אחפה את פניי מהעשן וארוץ בכל הכוח דרך המרווח שבין האוניקסים הנלחמים.
-
[QUOTE=The Charmander;1487173]טובי -
[/QUOTE]
אגרד בראשי בתמיהה לאן הבחור נעלם כלכך מהר. אך אשוב מיד להביט בו מחוייך ואומר "או שלום לך חמוד!" ואז שמה אתהה "חמוד או חמודה?" ואנסה לזהות.
ואז אציג את עצמי ואוסיף "והינה זה הוא טורצ'יק, אני מקווה שאת/ה והוא תיהיו חברים טובים" אומר ואתכופף מעט כדי שטורצ'יק יוכל לזנק בקלות מן הכובע ולהכיר את וויסמר
-
[QUOTE=The Charmander;1487123]
אלון -
המאמן מוציא לקרב לדיבה, פוקימון חיפושית שמנמן וזועם ואתה זורק את הפוקדור שהרגע קיבלת ואתה מגלה פוקימון סוס בלהבות, מדהים ביופיו, זה היה פוניטה. הוא היה נראה מטופח מאוד ואצילי.
[/QUOTE]
כל הכבוד אדם נצל את זה שאני ישן כדי לעשות מרתונים
אגב, למה רק אני נמצא בתוך ספוילר? נעלבתי
ואגב:
[IMG]http://i.imgur.com/SvyQ6W3.png[/IMG]
--
"פוניטה, הא?" אשאל, "אתה נראה מצויין, שמור על זה בעזרת שימוש בגחלת עוצמתית!" אורה לו.
-
[QUOTE=The Charmander;1487123]עמית -
טורטוייג מביט בך במבט עקום והוא לא ממש מבין מה אתה מצפה ממנו להגיד לך. הוא פולט "טוויגגגגג" ארוך.
אלון -
טובי -
טורצ׳יק נראה מפוחד וכאוב אך הוא מקשיב לך. הוא מגייס אומץ וממהר במהירות מדהימה לעבר דרוזיי ומנקר את רגלו, המקור שלו פתאום בוהק ומתארך, למעזה המתקפה שודרגה ודראוזי נפל לאחור, טורצ׳יק ירה גחלת לעברו ופגע פגיעה ישירה, אך דראוזי לא נראה שמוותר, הוא יורה קרן על חושית נוספת והיא עפה ישירות לעבר טורצ׳יק![/QUOTE]
"כן אחלה שם יש לך" אגיד לו "רוצה שנסתובב בעיירה ונשביץ בך קצת?" אשאל ואתחיל ללכת ברחוב ות איתו ולהשביץ
-
[QUOTE=The Charmander;1487173]
דקסטר -
צ׳ארמנדר מנסה להיות חזק, אבל הוא פשוט נרדם. הופיפ בנתיים ממשיך לפזר אבקת שינה על צ׳ארמנדר אך לא מסב לו נזק בנתיים.[/QUOTE]
"צ'ארמנדר קום!" אני צועק לו בתקווה שהתעורר, "צ'ארמנדר אתה מסוגל לזה, קום והשתמש בשריטה על הופיפ"
-
לוקאס -
אתה מחליט לנצל את התקרית כד לתפוס לך פוקימון. אתה חוזר חזרה לדרך ומחפש בעקרון קבוצת פוקימונים. לפחות שעה שאתה משוטט ומחפש אחר משהו... אז אתה שומע קרב המתחולל מעבר לשיחים שמצידך. אתה ממהר לשם בהתגנבות ואתה מבחין בשני פוקימונים שנלחמים אחד ברעהו-
למעשה זה נראה יותר כאילו אחד מהם זה אתא חיסל את יריבו!
אתה שולף אתה פוקדע ומבחין ב-2 פוקימונים: היפופוטאס [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/hippopotas.gif[/IMG]וסקורפי [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/skorupi.gif[/IMG]
ניק -
אתה מצליח לעבור בין שני האוניקסים האדירים בזכות מסך העשן של סיד. אתם מצליחים להשתחל ולפלט דרככם לעבר צידה השני של המערה. אתם לפתע רואים אדם לבוש ברדס שחור שיושב על כסא מעץ. כשהוא מבחין בכם הוא מחייך חיוך קטן.
טובי -
טורציק מתרגש ומשחק עם וויסמור תופסת. וויסמור מביט בך בסקרנות לאחר מכן בזמן שאתה סורק אותו עם הפוקדע ומגלה שהוא אכן זכר: הוא גם מכיר את ההתקפות: נגיחת זן, צווחה, דמעות מזויפות וחבטה.
אלון -
לדיבה נפגע מעוצמת הגחלת של פוניטה. הוא קרס והתעלף. המאמן משלם לך כסף ומסתלק לו (אני אעדכן לך את מצב הכסף שלך...)
פוניטה נראה חזק ביותר והוא מסמל לך לטפס על גבו!
עמית -
אתם מסתובבים ברחובות העיר ולפתע אתה מבחין בחבר ילדות שלך נח. הוא רואה את הפוקימון שלך ומתפעל "וואו, קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך כבר?! אני לא מאמין!" הוא אומר "אילו מתקפות הוא יודע? מה דעתך שנילחם?!"
דקסטר -
צ'ארמנדר לבסוף קם. הוא מקשיב לך ושורט את הופיפ מה שגורם לו לאבד גובה מהריחוף שלו. הוא מביט בצ'ארמנדר ושולח אבקת שינה נוספת, אך צ'ארנדר חומק. הופיפ מחליט לדחוף את צ'ארמנדר שמתגלגל מעט לאחור, אך עדיין מוכן לתקוף.
-
[QUOTE=The Charmander;1488031]ניק -
אתה מצליח לעבור בין שני האוניקסים האדירים בזכות מסך העשן של סיד. אתם מצליחים להשתחל ולפלט דרככם לעבר צידה השני של המערה. אתם לפתע רואים אדם לבוש ברדס שחור שיושב על כסא מעץ. כשהוא מבחין בכם הוא מחייך חיוך קטן.
אני ממשיך המשכים מיד.[/QUOTE]
"מי... אתה?" אשאל אותו בחשש קל. אבדוק שכלום סביבי בריאים ושלמים.
-
[QUOTE=The Charmander;1488031]
טובי -
טורציק מתרגש ומשחק עם וויסמור תופסת. וויסמור מביט בך בסקרנות לאחר מכן בזמן שאתה סורק אותו עם הפוקדע ומגלה שהוא אכן זכר: הוא גם מכיר את ההתקפות: נגיחת זן, צווחה, דמעות מזויפות וחבטה.
אני ממשיך המשכים מיד.[/QUOTE]
אביט בפוקדע וארים גבותי מעלה מעלה כמעט עד השיערות, אהייה בהלם ואקרא אל וויסמר "וואוו.. איזה שותף חזק וקשוח אתה! אה ווסימר?" לאחר שאניח להם לשחק עוד כמה דקות אחדול אותם בחיבוק שניהם ואומר "אוקיי חבר'ה זה הזמן לנוח. ממשיכים" ואכניס את וויסמר לפוקדור.
ואמשיך קדימה אסתובב לי מבלי למהר יותר מידי, אך עם כיוון ברור אל העיר סטון-וויל.
-
ניק -
אתה בודק לשלום כולם שנלחמים באוניקיסים ללא מפריע והגבר מולך נעמד. "אני לא מישהו חשוב בכלל. אבל אתה ידידי, חשוב מאוד. אתה מבין, ישנה נבואה שאומרת שהיום שלושה מאמנים יכנסו למערת הזרף ורק המאמן הזכר יכנס יחד עם הסינדקויל שלו וימצא את מה שהעולם כולו זקוק לו! אני קיבלתי את הנבואה הזו ממונה! הנבואה השתקפה מולי וחרוטה בראשי כבר עשר שנים!
טובי -
אתה ממשיך לעבר העיר ולאחר כמה שעות הליכה אתה מוצא את עצמך בפתח העיר. ממש לפני שאתה נכנס לעיר אתה מוצא אבן משונה. אתה מרים אותה ורואה שכתוב עליה משהו בשפה משונה, אך אתה לא ממש מצליח לקרוא את זה...