-
דודי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי, וטורטוויג נושך את רטיקייט, ורטיקייט הודף את טורטוויג "כעת שוב, השתמש בניב העל כדי לעצור את עלי התער!" אומר פול מורפי, רק הפעם עלה או שתיים פגעו ברטיקייט
מקס
"אתה חזק יותר!" אומר פול מורפי. ספירו ממשיך, אך הנפנופים שלו נהיים איטיים יותר וחלשים יותר, והרוח כבר לא כך חזקה "כעת, חבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט חובט בספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:32 PM
[b] דודי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי, וטורטוויג נושך את רטיקייט, ורטיקייט הודף את טורטוויג "כעת שוב, השתמש בניב העל כדי לעצור את עלי התער!" אומר פול מורפי, רק הפעם עלה או שתיים פגעו ברטיקייט
[/b][/quote]
"תרטוויג תישתחרר ואז תנסה להישתמש בכדור עשב! ועם זה לא מצליח אז עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:32 PM
[b] מקס
"אתה חזק יותר!" אומר פול מורפי. ספירו ממשיך, אך הנפנופים שלו נהיים איטיים יותר וחלשים יותר, והרוח כבר לא כך חזקה "כעת, חבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט חובט בספירו. [/b][/quote]
"ספירו! תעוף אל רטיקייט בניקור!"
-
*בידוף תקף אותי בנשיכה,ואני אמרתי לגיבל להשתמש בטופרי דרקון כשהואר יתקרב.הייתי שמח אם היית ממשיך משם.* ;)
-
דודי
להתשחרר ממה?
--
טורטוויג מנסה, ויוצא כדור עשב חלש מאוד, שפוגע ברטיקייט וכמעט לא עושה לו נזק
"רטיקייט, קדימה, נשיכה!" אומר פול מורפי.
מקס
"תספוג את הניקור, והשתמש בנשיכה על הזנב שלו כדי לעכב אותו!" אומר פול מורפי, ספירו מנקר את רטיקייט, ועוזב אותו, ורטיקייט נושך את הזנב של ספירו.
תמיר
אם אתה אומר
--
בידוף מתחמק מהשריטה עם אחת הידיים של גיבל, ונפגע מהשריטה עם היד השנייה, ולאחר מכן גיבל נושך את היד של בידוף.
"מצוין בידוף, כעת התרחק ממנו והשתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי, בידוף מתחיל להתרחק מגיבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:56 PM
[b] דודי
להתשחרר ממה?
--
טורטוויג מנסה, ויוצא כדור עשב חלש מאוד, שפוגע ברטיקייט וכמעט לא עושה לו נזק
"רטיקייט, קדימה, נשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"עלי טער לתוך הפה שלו טרטוויג"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 06:17 PM
[b] ירין
כנראה
--
סטארלי משתמש ברוח שעוצרת את החומצה, ומיסדרווס בצל לילה שמתנגש עם החשמליור, אבל בסוף החשמליור גובר ופוגע במיסדרווס. זמן הגעה למפל: דקה.
[/b][/quote]
אני מחזיר אותם לפוכדור ומתחיל להאיץ
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 09:56 PM
[b] תמיר
אם אתה אומר
--
בידוף מתחמק מהשריטה עם אחת הידיים של גיבל, ונפגע מהשריטה עם היד השנייה, ולאחר מכן גיבל נושך את היד של בידוף.
"מצוין בידוף, כעת התרחק ממנו והשתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי, בידוף מתחיל להתרחק מגיבל. [/b][/quote]
"יופי גיבל!אתה מעולה!חכה עד שהוא יתקרב מספיק ואז כשהוא די קרוב תשתמש בזעם דרקון!" אני מעודד את גיבל.
'אני חייב להראות כמה אני שווה!' אני חושב לעצמי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 02:37 PM
[b] ניתאי
"רטיקייט התחמק במהירות, והשתמש אחר כך בנישיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהלהביור ולאחר מכן הוא נושך את מגבי ונפגע מגלגל הלהבה [/b][/quote]
"מגבי,בפעם הבאה שתפגע בו עם גלגל להבה תשתמש בלהביור לפני שהוא יקום!"
-
דודי
"התחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות ובורח מכל עלי התער, ולבסוף נושך את טורטוויג
ירין
נראה לי שלא הבנת את המצב נכון: אם אין לך פוקימון מאחורה, אז הלוח חשוף, ואם הלוח נפגע אתה תמות. אני לא רוצה להרוג אותך, אבל אם תכריח אותי לא תהיה לי ברירה, ואני מיד אדגיש זאת שוב.
--
מיסדרווס יורה מספר כדורי צל, שאחדים פוגעים במים ומטלטלים אותך, והאחרון עף לכיוון הלוח ונראה שהוא יפגע, אך אז זוהר סגול מופיע והאיש עם הכתובת "אביזי" מעל הראש, עוצר את כדור הצל עם חרב אור סגולה
"ירין, שלא תעז לעשות טועת מטומטמת כזאת שוב, כי אם תעשה, אני אהרוג אותך באופן אישי! אם אתה דואג לפוקימונים במפל, תאמין לי שיהיה לך את כל הזמן שבעולם לדאוג על זה במהלך המפל עצמו. כעת, עשה משהו, או שאני אאלץ בדרך ברוטאלית ביותר להוציא אותך מהמשחק!" הוא אומר ונעלם.
תמיר
"בידוף, שים לב אליו, והשתדל להשתמש במהירות כדי להטעות את הכיוון שלו כשהוא טוען את הזעם!" אומר פול מורפי. גיבל מתחיל לייצר את זעם הדרקון, ובידוף קופץ מצד לצד וגורם לגיבל להחטיא, ולבסוף בידוף פוגע בגיבל עם חבטת הראש.
ניתאי
אני מניח שלא התכוונת לתנאי עצמו, אלא לביצוע ההוראה של התנאי
--
"רטיקייט, התחמק במהירות, ותתיש אותו מסביב לזירה!" אומר פול מורפי. מגבי רודף אחרי רטיקייט עם גלגל הלהבה, ורטיקייט בורח במהירות, ואז למגבי נמאס והוא משתמש בלהביור, ורטיקייט מתחמק גם ממנו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 09:59 PM
[b] ניתאי
אני מניח שלא התכוונת לתנאי עצמו, אלא לביצוע ההוראה של התנאי
--
"רטיקייט, התחמק במהירות, ותתיש אותו מסביב לזירה!" אומר פול מורפי. מגבי רודף אחרי רטיקייט עם גלגל הלהבה, ורטיקייט בורח במהירות, ואז למגבי נמאס והוא משתמש בלהביור, ורטיקייט מתחמק גם ממנו. [/b][/quote]
"מגבי,תשתמש בלהביור ותעקוב אחריו עד שתפגע!"
-
[b]
ירין
נראה לי שלא הבנת את המצב נכון: אם אין לך פוקימון מאחורה, אז הלוח חשוף, ואם הלוח נפגע אתה תמות. אני לא רוצה להרוג אותך, אבל אם תכריח אותי לא תהיה לי ברירה, ואני מיד אדגיש זאת שוב.
--
מיסדרווס יורה מספר כדורי צל, שאחדים פוגעים במים ומטלטלים אותך, והאחרון עף לכיוון הלוח ונראה שהוא יפגע, אך אז זוהר סגול מופיע והאיש עם הכתובת "אביזי" מעל הראש, עוצר את כדור הצל עם חרב אור סגולה
"ירין, שלא תעז לעשות טועת מטומטמת כזאת שוב, כי אם תעשה, אני אהרוג אותך באופן אישי! אם אתה דואג לפוקימונים במפל, תאמין לי שיהיה לך את כל הזמן שבעולם לדאוג על זה במהלך המפל עצמו. כעת, עשה משהו, או שאני אאלץ בדרך ברוטאלית ביותר להוציא אותך מהמשחק!" הוא אומר ונעלם.
[/b][/quote]
אני מודע לזה שאני בתוך משחק?ולמה הוא מתכוון בלעשות משהו?
----
"טנטקול צא! תמשיך להגן עלי ותירה עוקץ רעל בלי הפסקה! טאתה אלקטרבז חשמליור בכל ה כח!" אני אומר ומאיץ
-
[b] דודי
"התחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות ובורח מכל עלי התער, ולבסוף נושך את טורטוויג [/b][/quote]
וואי אין לי כבר כוח לקרב הזה
-----------------------------
"דחיפה ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 10:59 PM
[b]
תמיר
"בידוף, שים לב אליו, והשתדל להשתמש במהירות כדי להטעות את הכיוון שלו כשהוא טוען את הזעם!" אומר פול מורפי. גיבל מתחיל לייצר את זעם הדרקון, ובידוף קופץ מצד לצד וגורם לגיבל להחטיא, ולבסוף בידוף פוגע בגיבל עם חבטת הראש. [/b][/quote]
'שיט' אני חושב לעצמי בכעס,מבואס מהרעיון של עצמי
-------------------------
*זה הדבר הכי מעצבן במשחקי תפקידים של פוקימון.מצד אחד,אני לא יכול להגיד לו שיחכה עד שיתקרב,כי אז או שהוא יפגע בי או שאתה תתקע עם התגובה.מצד שני,כשאני אומר את המתקפה,אתה כבר יודע עליה ומתכנן איך לנצח אותה...*
------------------------
"תשתמש בטופר דרקון מהר!" אני פוקד על גיבל,מרגיש אנדרנלין מופרש לגופי,ומתחבר לקרב בכל נימי נשמתי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:56 PM
[b] מקס
"תספוג את הניקור, והשתמש בנשיכה על הזנב שלו כדי לעכב אותו!" אומר פול מורפי, ספירו מנקר את רטיקייט, ועוזב אותו, ורטיקייט נושך את הזנב של ספירו.
[/b][/quote]
"ספירו! תשתמש ברוח על הרצפה כדי לעוף ולהשתחרר מהנשיכה!"