-
[b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה הולך לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה שמפילה אותך על הריצפ התא ה רואה שכל האנשים נופלים על הריצפה והדברים שהיו על המדפים גם נפלו, אתה מנסה לקום אבל רעידת האדמה גורמת לך לאבד שיווי משקל.[/i]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי עומדת לתקוף שוב בתיסכול לפתע אתם מרגישים רעדית אדמה חזקה באנירי נופלת על הריצפה, לפתע עץ אחד עומד לפול על באנירי, בלבאזור תוקף מהר בגפן מצליפה ותופס את באנירי ומושך אותה לכיוונו שניה לפני שהעץ נופל עליה.
לפתע את שומעת אנשים שצורחים זה מגיעה מן העיר.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה שוב ופוגע חזק בבייליף ומצליח לחסל אותה אתה מנצח בקרב, לפתע אתם מרגישים רעידת אדמה חזקה העצים שנימצאים במחון מתחילים לפול, אתה רואה שהמאמנת לוקחת את בייליף ובורת אבל אחד העצים נופל וחוסם לך את הדרך כדי ללכת אחריה, לפתע אתה רואה שסקווירטל רץ לאחד הכיוונים ביער.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה חזקה וטוטודייל מאבד את הריכוז, הוא נופל על הריצפה, לפתע חבורת ההנדורים מתחילה לברוח חוץ מאחד שנופל עליו עץ והוא נפצע קשה, אתה רואה שהעצים ביער מתחילים לפול.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]שיהיה לי זמן אני אפסם עוד פרק, כניראה היום בערב, פרק 8 הוא חושב וארוך מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה אתה רואה שכמה מהאנשים שהןלכים בעיר נופלים, לפתע אתה רואה אנשים שרצים בבהלה וכמה שמצבעים על הר גבוה ורחוק שנימצא באי, אתה רואה משהוא גדול יוצא מן ההר, אבל בגלל העשן אתה לא רואה מה זה, אתה רואה שכל האנשים בעיר מתחילם לברוח.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]לפתע מתחילה מן רעידת אדמה חזקה הביצה נופלת לך אבל קוקי תופסת את הביצה, אתה נופל על הריצפה ומאבד שווי משקל, לפתע אתה רואה מן הדלת השקופה של מרכז הפוקימונים מלא אנשים שרצים בבהלה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 06:33 AM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה שוב ופוגע חזק בבייליף ומצליח לחסל אותה אתה מנצח בקרב, לפתע אתם מרגישים רעידת אדמה חזקה העצים שנימצאים במחון מתחילים לפול, אתה רואה שהמאמנת לוקחת את בייליף ובורת אבל אחד העצים נופל וחוסם לך את הדרך כדי ללכת אחריה, לפתע אתה רואה שסקווירטל רץ לאחד הכיוונים ביער.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל חכה!"אני צועק ומתחיל לרוץ אחריו
-
[b] [b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]שיהיה לי זמן אני אפסם עוד פרק, כניראה היום בערב, פרק 8 הוא חושב וארוך מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה אתה רואה שכמה מהאנשים שהןלכים בעיר נופלים, לפתע אתה רואה אנשים שרצים בבהלה וכמה שמצבעים על הר גבוה ורחוק שנימצא באי, אתה רואה משהוא גדול יוצא מן ההר, אבל בגלל העשן אתה לא רואה מה זה, אתה רואה שכל האנשים בעיר מתחילם לברוח.[/i]
[/b][/quote]
אני יהיה בחופש היום ומחר..
--
אני מתחיל לרוץ להר הגעש
-
[b] [b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i]אתה הולך לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה שמפילה אותך על הריצפ התא ה רואה שכל האנשים נופלים על הריצפה והדברים שהיו על המדפים גם נפלו, אתה מנסה לקום אבל רעידת האדמה גורמת לך לאבד שיווי משקל.[/i]
[/b][/quote]
לא פיר T^T
--
"לעזאזל" אני ממלמל לעצמי ומנסה לזחול אל עבר אחד השולחנות, מתחבא מתחתיו עד שרעידת האדמה תסתיים.
-
[b]
[i]באנירי עומדת לתקוף שוב בתיסכול לפתע אתם מרגישים רעדית אדמה חזקה באנירי נופלת על הריצפה, לפתע עץ אחד עומד לפול על באנירי, בלבאזור תוקף מהר בגפן מצליפה ותופס את באנירי ומושך אותה לכיוונו שניה לפני שהעץ נופל עליה.
לפתע את שומעת אנשים שצורחים זה מגיעה מן העיר.[/i] [/b][/quote]
"תודה באלבאזור הצלת אותה!" אני אומרת לו בחיוך. "הייתי ממשיכה, אבל אני חייבת לבדוק מה קרה" אני אומרת ומתחילה ללכת,נעצרת ואז מיסתובבת "תרצה להיצטרף אליי?" אני שואלת.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
לפתע מתחילה מן רעידת אדמה חזקה הביצה נופלת לך אבל קוקי תופסת את הביצה, אתה נופל על הריצפה ומאבד שווי משקל, לפתע אתה רואה מן הדלת השקופה של מרכז הפוקימונים מלא אנשים שרצים בבהלה.
[/b][/quote]
אני קם ולוקח את הביצה מקוקי ומנסה ליראות אם מישהו צריך עזרה.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה חזקה וטוטודייל מאבד את הריכוז, הוא נופל על הריצפה, לפתע חבורת ההנדורים מתחילה לברוח חוץ מאחד שנופל עליו עץ והוא נפצע קשה, אתה רואה שהעצים ביער מתחילים לפול.[/i] [/b][/quote]
'אני לא יכול להשאיר אותו ככה' אגיד ואכניס את טוטודייל לפוכדור שלו,אנסה לשחרר את הונדור ולברוח איתו הרחק מהמקום
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אחרי סקווירטל בעזרו אתה מצליח לצאת מהיער, אתה רואה שיש דלת יציאה אחורית מהמכון סקווירטל מנסה לפתוח אותה אבל הוא לא מצליח.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]1 ההר רחוק ממך מאוד יקח לך הרבה זמן להגיעה עליו 2 זה לא הר געש, העשן שיוצא ממנו הוא העשן שהפוקימון גרם כשהו היה בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שמלא אנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה, משדרים משהו מאוד חשוב.[/i]
[i]רעידת האדמה לא מפסיקה אתה רואה אנשים מבחוץ שרצים בבהלה, רעידת האדמה מתחזקת.[/i]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להצטרף עליך, את זורקת עליו פוקדור ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, את יוצאת במהירות מפארק פוקימוני העשב לפתע את רואה משהו ענקי שורד מאזור ההרים, אתה לא רואה מה זה כי החול העשן והעצים שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רואה שכולם בסדר רעידת האדמה ממשיכה לפתע הדלת הכניסה מן הזכוכית מתנפצת לחתיכות קטות כולם ניראים מבוהלים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מתקשה לשחרר את האנדור, לפתע רעידת האדמה מתחזקת היא מרגישה כמו צעדים ענקיים של פוקימון, לפתע אתה רואה משהו ענקי שמתקרב הוא בגדול בלתי יאומן ענקי יותר מכל מגדל שראיתה או שמעתה עליו בחיים שלך, עם לא תברח מהר הוא ימחץ אותך, אתה רואה שהאנדור המיואד מתחיל לבכות.
[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 05:17 PM
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אחרי סקווירטל בעזרו אתה מצליח לצאת מהיער, אתה רואה שיש דלת יציאה אחורית מהמכון סקווירטל מנסה לפתוח אותה אבל הוא לא מצליח.[/i]
[/b][/quote]
"תחזור"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,אני מנסה לפתוח את הדלת בעצמי.
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מתקשה לשחרר את האנדור, לפתע רעידת האדמה מתחזקת היא מרגישה כמו צעדים ענקיים של פוקימון, לפתע אתה רואה משהו ענקי שמתקרב הוא בגדול בלתי יאומן ענקי יותר מכל מגדל שראיתה או שמעתה עליו בחיים שלך, עם לא תברח מהר הוא ימחץ אותך, אתה רואה שהאנדור המיואד מתחיל לבכות.
[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל צא! תעזור לי לשבור את הגזע!" אגיד במהירות ואנסה למשוך את הונדור בכל כוחי
-
[b]
[i]רעידת האדמה לא מפסיקה אתה רואה אנשים מבחוץ שרצים בבהלה, רעידת האדמה מתחזקת.[/i]
[/b][/quote]
אני מנסה לזחול אל היציאה מהמרכז, וכשאני יוצא אני מנסה לקום ולרוץ לאן שרוב האנשים רצים.
-
[b] i]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להצטרף עליך, את זורקת עליו פוקדור ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, את יוצאת במהירות מפארק פוקימוני העשב לפתע את רואה משהו ענקי שורד מאזור ההרים, אתה לא רואה מה זה כי החול העשן והעצים שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i] [/b][/quote]
'מה לכל הרוחות?!' אני חושבת לעצמי ומנסה להתקרב לראות מה זה.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה רואה שכולם בסדר רעידת האדמה ממשיכה לפתע הדלת הכניסה מן הזכוכית מתנפצת לחתיכות קטות כולם ניראים מבוהלים.
[/b][/quote]
אני מנסה להגן על קוקי ופיצ'י מהזכוכיות ואז מחזיר אותם לפוכדור ומנסה ליראות עם מי שהוא ניפגע .
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה מנסה לפתוח את הדלת ומצליח, אתה יוצא מבניין המכון אל העיר, אתה רואה שכל האנשים רצים בבהלה, לפתע אתה רואה משהו מרחוק רחוק הוא מההרים שנימצאים בעוד הרבה קילומטרים אתה רואה משהו ענקי יוצא מההרים הוא בגודל לא הגיוני, אבל אתה לא רואה בדיוק איך הפוקימון ניראה כי כי העשן והחול שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל לא יודע איך לשבור את הזעם לא אמרתה לא לתקוף באף מתקפה, הוא מנסה לתקוף בזעם כדי לגלגל את בול העץ מעל הנדור, אתה מושך את הנדור וטוטודייל דוחף את הבולך עץ ובסוף אתה מצליח להוציא את ההנדור.[/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שכל האנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה.[/i]
[i]ההרים רחוקים מאוד העיר שלך יש עוד מלא קילומטרים וערים עד ההרים, לפתע את מבכינה שגרי מדבר עם משהו הוא ניראה לחוץ במיוחד[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אף אחד לא היה ליד הדלת ואף אחד לא נפגע, לפתע אתה רואה שהפוקדור של פיצ'י ניפתח, פיצ'י מזיז את עוזניו בצורה מוזרה ואז הוא רץ ויוצא מהמכון אל תוך העיר.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 12:14 PM
[b]
[i]ההרים רחוקים מאוד העיר שלך יש עוד מלא קילומטרים וערים עד ההרים, לפתע את מבכינה שגרי מדבר עם משהו הוא ניראה לחוץ במיוחד[/i] [/b][/quote]
אני מתקרבת אליו "גרי מה קרה פה?" אני שואלת בבהלה.