-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
ליאו נאנח ואומר, ''אין כלום בבית, קח את הכסף של סטיב ותלך למכולת או משהו, תקנה דברים, תאכלו ואז נצא, אוקיי?'' אומר ליאו ואז פונה לסטיב ואומר לו משהו, אתה מבקש מסטיב את המשכורת שהוא קיבל היום ומחכה לתשובתו.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רץ ושם את מספר הטלפון מתחת לכרית, אתה מדמיין את עצמך בסצנה מינית איתה וזה רק מוסיף לך פנטזיות לראש.
אתה רואה שקוראים לה רוברטה בכרטיס שהיא נתנה לך.
אתה יורד ואומר שאתה מוכן, אך רוני רוצה לאכול קודם ורוצה לקנות דברים לבית, בנתיים ליאו אומר לך, ''אם בא לך, אתה יכול ללכת ולבלות, לא נראה לי שהיום נצא, מחר נצא שכולם יהיו מוכנים.'' אומר ליאו, רוני ניגש אליך ומבקש ממך את הכסף.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 2 2010, 01:34 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
ליאו נאנח ואומר, ''אין כלום בבית, קח את הכסף של סטיב ותלך למכולת או משהו, תקנה דברים, תאכלו ואז נצא, אוקיי?'' אומר ליאו ואז פונה לסטיב ואומר לו משהו, אתה מבקש מסטיב את המשכורת שהוא קיבל היום ומחכה לתשובתו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני לוקח כסף מסטיב ואז הולך לחפש חנות כדי לקנות אוכל.
-
אתה לוקח מסטיב את המשכורת שהוא קיבל, אלף דולר, הוא נותן לך בשמחה ואתה יוצא מן האחוזה, אתה מתחיל לחפש וללכת בכל האזור, אתה מנסה למצוא מכולת או משהו, ומוצא את המכולת כמה מטרים מהבית.
אתה נכנס, ''שלום לך ידידיי, מה תרצה לקנות?'' אומר לך המוכר בחיוך, אתה רואה שיש המון דברים במכולת, ודווקא במחירים נמוכים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 2 2010, 03:48 PM
אתה לוקח מסטיב את המשכורת שהוא קיבל, אלף דולר, הוא נותן לך בשמחה ואתה יוצא מן האחוזה, אתה מתחיל לחפש וללכת בכל האזור, אתה מנסה למצוא מכולת או משהו, ומוצא את המכולת כמה מטרים מהבית.
אתה נכנס, ''שלום לך ידידיי, מה תרצה לקנות?'' אומר לך המוכר בחיוך, אתה רואה שיש המון דברים במכולת, ודווקא במחירים נמוכים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מתחיל להיסתובב ומתחיל לקנות מוצרים בסיסים.
לחם,חלב קפה, ירקות פירות ובשר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 09:29 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, רוני וברנדון-
ברנדון ומפייר אומר שהוא רוצה לעבוד אצל רוני, רוני אתה אומר לו שזה בסדר ואז הוא שואל מה הוא צריך לעשות שם.
בנתיים, ברנדון אומר שאולי כדאי שתעלו את רמת הכוח שלכם ליותר גבוהה, ליאו מהנהן אבל אומר, ''כדי לנטרל את השד במהירות, ואם הצלחנו לחסל את קול, למנוע מהמתגשמים לעשות אוטופיה לעולם..בטח שנצליח לחסל שד מדרגה גבוהה לא? למרות שאולי אתה צודק, בניין שלם מלא בשדים מרמה נמוכה וגבוהה, זה סיכון גדול.'' אומר ליאו, לפתע רוני אומר שאולי תקרא למנקים האלה שנראה מה הם יוכלו לעשות, אך ליאו אומר, ''הם כבר עשו, הכל בסדר אל תדאג רוני, סטיב פשוט צריך לחזור לאחוזה ושנסביר לו לא לחשוף את הכוח שלו יותר.'' אומר ליאו ומהנהן בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
תוסיף אותי באיזה המשך אחד כי לא ההיתי ...
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 1 2010, 06:56 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה רואה שאלה שני שדים מרמה גבוהה, ''תגיד, אתה שמעת על שוק השדים? קניתי משם כדור אש אתמול, זה ממש עובד טוב.'' אומר אחד מהם והשני אומר, ''כדור אש? אני קניתי משם אתמול כדור אנרגיה, כמה עולה אתה חושב הכדור אש של המקור?'' אומר השני ואז הראשון אומר לו, ''הכדור אש שלו לא למכירה, וגם התזוזה בלהבות שלו, זה פשוט דרגות גבוהות מדיי.'' אומר הראשון.
אתה שומע את כל השיחה, והם כנראה נשארים בחדר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחכה שאחד מהם יצא ואתנפל על השני,אתפוס אותו מהפה כדי שלא ידבר ואכוון כדור אנרגיה אל ראשו.
"נו אז,איפה נמצא שוק השדים?" אשאל אותו ואצחקק לי מעט.
אוריד את ידי מפיו אחרי שהשני ילך קצת כדי שלא ישמע.
-
אתה קונה אריזת לחם, שלוש קופסאות חלב, שתי קופסאות קפה, כמה ירקות ופירות, ובנוסף קונה בשר, המוכר מחייך ועוזר לך, הוא עוזר לך לשים את הדברים בשקיות ואז מתחיל לחשב את הסכום, זה לוקח לו כמה זמן אבל הוא מגיע לתוצאה, הוא פונה אליך, ''זה יוצא בדיוק, שישים דולר.'' הוא אומר בחיוך, אתה מתחיל להחזיק את כל השקיות והוא מושיט את ידו ומחכה לכסף.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון(סטיב תקרא את זה)-
לא הבנתי על מה אתה מדבר.
---
ברנדון אתה רואה שסטיב ניכנס לאחוזה, סטיב אתה נותן לרוני את האלף דולר שלך, המשכורת שאתה קיבלת, ורוני הולך למכולת כדי לקנות מצרכים לאחוזה, סטיב אתה בנתיים נח וגם ליאו נח, ''אני מקווה שהשד לא יתקוף אותנו עכשיו..'' אומר ליאו, ברנדון אתה גם חושב להירגע ולשבת בנתיים, אך לפתע שני שדים מופיעים בבית!
''אויי שיט!'' אומר ליאו וקופץ על אחד מהם, השני מיד מכין כדור אנרגיה ויורה אותו עליך סטיב, אתה עף אל השעון ומקבל מכת רצינית בגב שלך, השד שפגע בסטיב מכין עוד כדור אנרגיה ופונה אליך ברנדון, ''איפה ברנדון ומפייר.. אם אתה לא עונה אתה מת!'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE]
אתה מחכה בשקט שאחד מהם יילך, אך שניהם נשארים שם.
אתה מתעצבן ומהבהב ממקום המחבוא שלך, ''הרגשת את זה? הרגשתי שמישהו היבהב מכאן.'' אומר השד הראשון ולפתע אתה מופיע מאחוריו ומשמיד אותו עם כדור אנרגיה, ''בב..רנדו..ן ומפ..י..ר..?!'' אומר השד השני ומתחיל במנוסה, אך אתה תופס אותו וסותם לו את הפה, אתה מכין כדור אנרגיה ושואל אותו איפה נמצא שוק השדים, ''הוא נמ..צ.א ליד המגדלים של ההיי...ט.ק!'' אומר השד ואתה שומע צעדים מתקרבים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 2 2010, 08:59 PM
אתה קונה אריזת לחם, שלוש קופסאות חלב, שתי קופסאות קפה, כמה ירקות ופירות, ובנוסף קונה בשר, המוכר מחייך ועוזר לך, הוא עוזר לך לשים את הדברים בשקיות ואז מתחיל לחשב את הסכום, זה לוקח לו כמה זמן אבל הוא מגיע לתוצאה, הוא פונה אליך, ''זה יוצא בדיוק, שישים דולר.'' הוא אומר בחיוך, אתה מתחיל להחזיק את כל השקיות והוא מושיט את ידו ומחכה לכסף.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מושיט לו את הכסף ואז לוקח את השקיות וחוזר הביתה.
אח"כ אני מתחיל להכין ארוחת צהריים לכולם
-
[b]
אתה מתעצבן ומהבהב ממקום המחבוא שלך, ''הרגשת את זה? הרגשתי שמישהו היבהב מכאן.'' אומר השד הראשון ולפתע אתה מופיע מאחוריו ומשמיד אותו עם כדור אנרגיה, ''בב..רנדו..ן ומפ..י..ר..?!'' אומר השד השני ומתחיל במנוסה, אך אתה תופס אותו וסותם לו את הפה, אתה מכין כדור אנרגיה ושואל אותו איפה נמצא שוק השדים, ''הוא נמ..צ.א ליד המגדלים של ההיי...ט.ק!'' אומר השד ואתה שומע צעדים מתקרבים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ואיך אני חושף אותו?מהר!"אומר ואצמיד עוד טיפה את הכדור לראשו.
במידה ויבוא שד מרמה גבוה אהבהב במהירות לאחוזה.
~~~
צריך לעשות משהו כדי לראות את החנות שם היא לא תהיה שם סתם ככה נכון?בגלל זה התגובה שלי ככה,עם לא צריך אז אני רוצה להבהב ישר ליד המגדלים של הייטק.
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון(סטיב תקרא את זה)-
לא הבנתי על מה אתה מדבר.
---
ברנדון אתה רואה שסטיב ניכנס לאחוזה, סטיב אתה נותן לרוני את האלף דולר שלך, המשכורת שאתה קיבלת, ורוני הולך למכולת כדי לקנות מצרכים לאחוזה, סטיב אתה בנתיים נח וגם ליאו נח, ''אני מקווה שהשד לא יתקוף אותנו עכשיו..'' אומר ליאו, ברנדון אתה גם חושב להירגע ולשבת בנתיים, אך לפתע שני שדים מופיעים בבית!
''אויי שיט!'' אומר ליאו וקופץ על אחד מהם, השני מיד מכין כדור אנרגיה ויורה אותו עליך סטיב, אתה עף אל השעון ומקבל מכת רצינית בגב שלך, השד שפגע בסטיב מכין עוד כדור אנרגיה ופונה אליך ברנדון, ''איפה ברנדון ומפייר.. אם אתה לא עונה אתה מת!'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתעצבן ומהבהב ממקום המחבוא שלך, ''הרגשת את זה? הרגשתי שמישהו היבהב מכאן.'' אומר השד הראשון ולפתע אתה מופיע מאחוריו ומשמיד אותו עם כדור אנרגיה, ''בב..רנדו..ן ומפ..י..ר..?!'' אומר השד השני ומתחיל במנוסה, אך אתה תופס אותו וסותם לו את הפה, אתה מכין כדור אנרגיה ושואל אותו איפה נמצא שוק השדים, ''הוא נמ..צ.א ליד המגדלים של ההיי...ט.ק!'' אומר השד ואתה שומע צעדים מתקרבים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
מיד אתפרץ ואגיד "הוא במטבח תעזוב אותו"
(אני מקווה שהוא לא במטבח) ברגע שיפנה למטבח אצור כדור אש גדול וארה אותו על השד , אקפוץ עליו ואתן לו מכות רצח .
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון(סטיב תקרא את זה)-
לא הבנתי על מה אתה מדבר.
---
''אויי שיט!'' אומר ליאו וקופץ על אחד מהם, השני מיד מכין כדור אנרגיה ויורה אותו עליך סטיב, אתה עף אל השעון ומקבל מכת רצינית בגב שלך, השד שפגע בסטיב מכין עוד כדור אנרגיה ופונה אליך ברנדון, ''איפה ברנדון ומפייר.. אם אתה לא עונה אתה מת!'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
יש לי גם חיזיון ם:
~~~~~~~~~~
" רק ניראה לך ! " אני אומר ומעיף אותו
-
אתה נותן את השישים דולר למוכר, הוא מחייך ושם את הכסף בקופה.
אתה לוקח את השקיות ויוצא לך מהמכולת, כשהמוכר מנופף לעברך לשלום.
אתה מתחיל ללכת, אתה שמח ומאושר שסוף סוף יהיו דברים בבית, אתה מגיע אל דלת האחוזה ושומע רעשים מבתוך, אתה פותח את הדלת ורואה שסטיב וברנדון מכניעים שתי שדים.[/b][/color][/SIZE]
''את...ה ת..ד.ע שת..ג.יע לשם!!!!!!'' אומר השד בלחץ, השדים האחרים מגיעים ומרוב הלחץ אתה מקרב יותר מידיי את הכדור אל השד והוא מתפוצץ לך מול העיניים.
השדים האחרים מיד אומרים, ''ברנדון ומפייר! אתה מוקף!'' והם יוצרים כדורי אנרגיה, הם יורים אותם עליך אך אתה מצליח להבהב אל מגדלי ההייטק, אתה מגיע לגינה ליד המגדלים ורואה יער מסובך, אתה הולך אליו ומגיע לאזור מוזר, אתה רואה לפתע שתי בחורות מהבהבות אליך ואומרות, ''אתה רוצה להגיע לשוק השדים?'' הן אומרות, אתה רואה שהן ממש יפות.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון וסטיב-
ברנדון מיד מעיף את השד שתפס אותו וסטיב מכין כדור אש יחסית גדול ומעיף אותו עליו, השד מתחיל לצעוק והוא מתפוצץ בפיצוץ גדול.
אתם שמים לב שיש עוד שד, הוא מעיף את ליאו ממנו וליאו נשאר על הרצפה, הוא מכין כדור אנרגיה אך סטיב יוצר עוד כדור אש ומחסל אותו.
לפתע, אתם רואים שרוני נכנס הביתה עם מצרכים מהמכולת.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:22 PM
אתה נותן את השישים דולר למוכר, הוא מחייך ושם את הכסף בקופה.
אתה לוקח את השקיות ויוצא לך מהמכולת, כשהמוכר מנופף לעברך לשלום.
אתה מתחיל ללכת, אתה שמח ומאושר שסוף סוף יהיו דברים בבית, אתה מגיע אל דלת האחוזה ושומע רעשים מבתוך, אתה פותח את הדלת ורואה שסטיב וברנדון מכניעים שתי שדים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"נו באמת..." אומר "אין לשדים האלה ימי מנוחה?" אנזוף ואחכה עד שהם יסיימו להשמיד אותם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:22 PM
[b] [
''את...ה ת..ד.ע שת..ג.יע לשם!!!!!!'' אומר השד בלחץ, השדים האחרים מגיעים ומרוב הלחץ אתה מקרב יותר מידיי את הכדור אל השד והוא מתפוצץ לך מול העיניים.
השדים האחרים מיד אומרים, ''ברנדון ומפייר! אתה מוקף!'' והם יוצרים כדורי אנרגיה, הם יורים אותם עליך אך אתה מצליח להבהב אל מגדלי ההייטק, אתה מגיע לגינה ליד המגדלים ורואה יער מסובך, אתה הולך אליו ומגיע לאזור מוזר, אתה רואה לפתע שתי בחורות מהבהבות אליך ואומרות, ''אתה רוצה להגיע לשוק השדים?'' הן אומרות, אתה רואה שהן ממש יפות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אתכן אני אשמח ללכת לשם" אומר ואחבק את שתיהן.
"נו אז מה עושים?,אגב אמרו לכן שאתן יפות?" שאל אותן ואחייך מעט.
-
יפה על הכישוף חחח (:
---
אתה אומר את הכישוף, אך השדים כבר נעלמו על ידיי סטיב וברנדון.
ליאו קם ומתעשט, ''לעזאזאל, כל כך הרבה שדים, אני מקווה שהם ינוחו עכשיו.'' הוא אומר ועוזר לך עם השקיות, הוא שם אותן במטבח.[/b][/color][/SIZE]
הן מחייכות, ''גם אתה ממש ממש יפה...'' אומרת אחת מהם בקול חושני, אתה רואה שהראשונה עם חזה מפותח, תחת עגול וסקסי, שפתיים עסיסיות, וגם השניה בדיוק כמוהה.
אתה מחבק אותן ושואל מה עושים, ''לא יודעת, תחליט אתה..'' אומרת השניה ומלטפת את החזה שלך ואת פנייך.[/b][/color][/SIZE]