באמת, בואו נעביר נושא...
Printable View
באמת, בואו נעביר נושא...
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 20 2010, 06:20 PM
[b] פיגי, תסתום את הפה שלך, כל בנאדם שמדבר איתך שתי שניות יכול להבין שאתה חנון שאפחד לא שם עליו ולא מזמין אותו לכלום, לך למקומות ציבוריים בימי שישי בלילה, אתה יכול למצוא ילדים מהכתה שלך שותים, זה קורה, פשוט אף אחד לא מזמין אותך [/b][/quote]
די לפרסם כל מה שאני אומר לך במסן
אה אין לי אותך במסן..O:
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@Mar 20 2010, 06:19 PM
[b] וגם מעשן ירוק?
או שאתה כבר לוקח חום?
טוב שמע אתה יכול לספר מה שאתה רוצה,מי אני שיגיד לך לא? :P [/b][/quote]
מעשן אני לא, אבל שותה כן, וחברים שלי מכינים בעצמם, הם מצאו איך באינטרנט
:XD: ניתאי ניתאי ניתאי....
אוקיי אני מעביר נושא, ולו רק כדי להגן על הבריאות שלי:
הטענה הבאה נראית לי די פשוטה וטבעית וברור שצריך להשתמש בקריטריון קושי להתכנסות סדרות, אבל קשה לי להוכיח את זה:
xn היא סדרה כך ש
x(n+1) - xn --->0
|x(n+2)-xn|<1/2^n
הוכח שxn מתכנסת.
זה נראה לי די קל אבל אני לא מצליח להוכיח שקריטריון קושי מתקיים פה.
אביחי..נכון?
בוא נחזור לנושא שלנו XD
דמדומים זה לא סרט בנות!
עדיף לריב על זה מאשר לריב על מה שהם רבים פה .-.
זה לא לגילך...
סתם רציתי לומר את זה...
אבל ברצינות, בואו נעביר כבר נושא!
ד"א, לא הסברתי כבר למה דמדומים זה סרט שהוא חצי לבנות?
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 20 2010, 05:20 PM
[b] פיגי, תסתום את הפה שלך, כל בנאדם שמדבר איתך שתי שניות יכול להבין שאתה חנון שאפחד לא שם עליו ולא מזמין אותו לכלום, לך למקומות ציבוריים בימי שישי בלילה, אתה יכול למצוא ילדים מהכתה שלך שותים, זה קורה, פשוט אף אחד לא מזמין אותך [/b][/quote]
כן..
יושבים שותים קריסטל ענבים...
אחד הדברים הממסטלים אני לא צוחק
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 20 2010, 06:20 PM
חח
מישהו אמר שהם לא שותים ?
מישהו אמר שאני לא איתם ?
אני איתם פשוט אני לא יכול לשתות שונא את זה אני לא צריך את זה בשביל להיות "מקובל"O:
מצידי אתה יכול לעשן לשתות להתאבד להמציא לעצמך חברות להתערב עם חברים (מטומטם חופשת פסח לא התחילה ב15 ) לך תפתח נושאים בליטל על זה שאתה לא מסוגל להתחיל אם בחורות אתה הריי טוב בזה :)
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 20 2010, 06:22 PM
[b] מעשן אני לא, אבל שותה כן, וחברים שלי מכינים בעצמם, הם מצאו איך באינטרנט [/b][/quote]
שנייה.
אתה שותה אלכוהול, אתה לא בתול, אתה לומד סקייטינג אבל גולש בפורום של פוקימון ומעריץ את קוויליבה בצורה אובססיבית ואז עוד קורא לנו חנונים? :S
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 20 2010, 06:22 PM
[b] :XD: ניתאי ניתאי ניתאי.... [/b][/quote]
אין לך מה להגיד אז זאת התגובה שלך?
אתה יודע, וכולם יודעים, שמה שאמרתי נכון
[quote][i]Originally posted by Aang[/i]@Mar 20 2010, 06:23 PM
[b] אביחי..נכון?
בוא נחזור לנושא שלנו XD
דמדומים זה לא סרט בנות!
עדיף לריב על זה מאשר לריב על מה שהם רבים פה .-. [/b][/quote]
תראה, אם אתה נהנה ממנו, שיהיה לך בכיף. זה אני אומר בשיא הרצינות. אני לא מנסה לרדת עליו או עליך או משהו כזה.. אני רק חושב שזה יותר סרט רומנטי מאשר סרט ערפדים רציני.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 20 2010, 05:23 PM
[b] אוקיי אני מעביר נושא, ולו רק כדי להגן על הבריאות שלי:
הטענה הבאה נראית לי די פשוטה וטבעית וברור שצריך להשתמש בקריטריון קושי להתכנסות סדרות, אבל קשה לי להוכיח את זה:
xn היא סדרה כך ש
x(n+1) - xn --->0
|x(n+2)-xn|<1/2^n
הוכח שxn מתכנסת.
זה נראה לי די קל אבל אני לא מצליח להוכיח שקריטריון קושי מתקיים פה. [/b][/quote]
זה הכל פונקציה של זמן...
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 20 2010, 06:24 PM
[b] שנייה.
אתה שותה אלכוהול, אתה לא בתול, אתה לומד סקייטינג אבל גולש בפורום של פוקימון ומעריץ את קוויליבה בצורה אובססיבית ואז עוד קורא לנו חנונים? :S [/b][/quote]
עזוב אותו המטומטם חושב שאם אתה עושה סקס יבש זה נקרא לאבד בתולין XD
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 20 2010, 06:24 PM
[b] שנייה.
אתה שותה אלכוהול, אתה לא בתול, אתה לומד סקייטינג אבל גולש בפורום של פוקימון ומעריץ את קוויליבה בצורה אובססיבית ואז עוד קורא לנו חנונים? :S [/b][/quote]
למה מה אתה עושה?
מדמיין את עצמך מ**** אנשים מהפורום?