-
[quote=הראשון מהסוף;597162][SIZE=3][COLOR=red][B]סטיב ואריאל-[/B][/COLOR][/SIZE]
[spoiler]סטיב בודק את הגב שלו ורואה שני חתכים מאונכים ודקים מהם יוצא חומר לבן שמרגיש כמו נוצות.[/spoiler]
[SPOILER]
"לא חשבתי אחרת..." אומר ואצחק.
"סטיב, הכל מתחבר בדיוק בנקודה הזאת, אולי זה היה מחקר של יום וחצי אבל זה היה שווה את זה" אומר לו.
"עכשיו אני בטוח סופית, אנחנו אינפרנאלים, מלאכים נופלים, אני משער שקוראים לנו ככה כי מלאכים חיים בשמיים אך אנחנחו כאן בארץ מכאן השם מלאכים נופלים, אלו אנשים בעלי כנפיים, ואני חושב שיש להם עוד כוחות מיוחדים במינם, אתה גם כזה הכנפיים שלך רק מתחילות לצמוח, זה תהליך קשה וכואב אך שווה כל רגע" אומר לו.
"עכשיו רק צריך לתפוס את מי שמנסה להעביר לנו את המסר ולדרוש ממנו תשובות..."
אמלמל ואמשיך לנסוע.
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597237][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]"באמת? זה.... נחמד..." היא אומרת במהירות...[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כן. זה די מעניין אבל.. אין לזה ממש ביקוש. אנחנו רק 10 בקורס." אמשיך לדבר.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597180][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס מעסיק אותו היטב [/B][/COLOR][B][COLOR=dimgray]ואתה מנצל את ההזדמנות כדי לירות בו בראש. העובדה שרוב האקדח נמצא בתוך הגוף שלך ויש לו משתיק קול מונעת ממנו להבחין, והוא חוטף אותו ברקה. דם רב ניתז כשהוא נופל לרצפה.[/COLOR][/B][/spoiler]
יש לי משתיק קול XD?
ולא אמרת לי אם מצאתי מחסניות אצל סטן O:
------------
"אז מה נעשה איתו ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Blue]אריאל- אני אחכה שרועי יגיב קודם
[COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER]האוכל שלכם הגיע, ושרה מתרכזת בו. יכול להיות שהיא מאוכזבת שהיא הסכימה לבוא איתך, אתה לא מצליח לקבוע בבירור לפי ההבעה שלה.[/SPOILER][B][COLOR=Blue]
[COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER]יש לך. אם היית מקשיב, היית שומע (\קורא) שלאקדח של סטן היה משתיק קול.
----------------------------
אייס נראה מהורהר. "כל הדם הזה זה הוא גרם לך? ומאיפה האקדח?" הוא ממטיר עליך שאלות[/SPOILER][B][COLOR=Blue][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/COLOR][/B]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597580]
[B][COLOR=blue][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[/COLOR][spoiler]יש לך. אם היית מקשיב, היית שומע (\קורא) שלאקדח של סטן היה משתיק קול.
----------------------------
אייס נראה מהורהר. "כל הדם הזה זה הוא גרם לך? ומאיפה האקדח?" הוא ממטיר עליך שאלות[/spoiler][COLOR=blue]
[/COLOR][/quote]
"אהמ לא בדיוק ,שנהיה במקום בודד אני אספר לך מה קרה "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אייס מסתכל על הגופה של ג'ייקוב דקה ארוכה. "מייקל, אני חייב לומר דבר אחד. תודה."[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597586][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס מסתכל על הגופה של ג'ייקוב דקה ארוכה. "מייקל, אני חייב לומר דבר אחד. תודה."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"טוב עכשיו נסתלק מפה במהירות ואז אני אספר לך מה קרה "אומר לו בזמן שאני שואב את גייקוב .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B] אתה מתקרב אל ג'ייקוב כדי לשאוב אותו, אבל מבחין שהמקום בראש שלא שהיה אמור להיות פתוח מהיירייה רק מלא בדם, אבל סגור כאילו הדם נשפך עליו. עד שאתה מבין מה קורה אתה נהדף לאחור. ג'ייקוב קם, כשהכנפיים שלו נפרשות. "שוב שניים על אחד, אייס." הוא אומר. "אבל הפעם אתה לקחת. אתה פשוט תצטרך לחכות למהלך שלי." ובמילים סתומות אלה, הוא מתעופף משם. אייס מנסה לשרוף אותו, אבל ג'ייקוב זורק עליו סכין שכמעט ופוגעת בו, ומוציאה את אייס מריכוז. לאחר שהוא מתרחק אתה מצליח לקום, כשכאבים ברגל מתחילים להשפיע בצורה חזקה. [/B][/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597601][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B] אתה מתקרב אל ג'ייקוב כדי לשאוב אותו, אבל מבחין שהמקום בראש שלא שהיה אמור להיות פתוח מהיירייה רק מלא בדם, אבל סגור כאילו הדם נשפך עליו. עד שאתה מבין מה קורה אתה נהדף לאחור. ג'ייקוב קם, כשהכנפיים שלו נפרשות. "שוב שניים על אחד, אייס." הוא אומר. "אבל הפעם אתה לקחת. אתה פשוט תצטרך לחכות למהלך שלי." ובמילים סתומות אלה, הוא מתעופף משם. אייס מנסה לשרוף אותו, אבל ג'ייקוב זורק עליו סכין שכמעט ופוגעת בו, ומוציאה את אייס מריכוז. לאחר שהוא מתרחק אתה מצליח לקום, כשכאבים ברגל מתחילים להשפיע בצורה חזקה. [/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"סעמק "אומר והחזיק את רגלי .
אחר כך הוציא את הכדור מהרגל שלי החוצה.(על אותו עיקרון שאני מכניס משהו ומוציא אותו עם הכוח
ם:)
ולבסוף החתוך חלק הוציא את החולצה של סטן והחתוך ממנה קצת על מנת לכבוש את החלק הפצוע .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=mor15;597274][quote=הראשון מהסוף;597162][SIZE=3][COLOR=red][B]סטיב ואריאל-[/B][/COLOR][/SIZE]
[spoiler]סטיב בודק את הגב שלו ורואה שני חתכים מאונכים ודקים מהם יוצא חומר לבן שמרגיש כמו נוצות.[/spoiler]
[SPOILER]
"לא חשבתי אחרת..." אומר ואצחק.
"סטיב, הכל מתחבר בדיוק בנקודה הזאת, אולי זה היה מחקר של יום וחצי אבל זה היה שווה את זה" אומר לו.
"עכשיו אני בטוח סופית, אנחנו אינפרנאלים, מלאכים נופלים, אני משער שקוראים לנו ככה כי מלאכים חיים בשמיים אך אנחנחו כאן בארץ מכאן השם מלאכים נופלים, אלו אנשים בעלי כנפיים, ואני חושב שיש להם עוד כוחות מיוחדים במינם, אתה גם כזה הכנפיים שלך רק מתחילות לצמוח, זה תהליך קשה וכואב אך שווה כל רגע" אומר לו.
"עכשיו רק צריך לתפוס את מי שמנסה להעביר לנו את המסר ולדרוש ממנו תשובות..."
אמלמל ואמשיך לנסוע.
[/SPOILER][/QUOTE]
"ווואאאאהההההההההההההההה .. מההה זה ?!"
אצעק ואגע בדברים שצמחו לי שם
"מה אני עושה עם זה ? ומה זה אומר אם אני אינפרנל ?"
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתה מנסה להוציא רק את החולצה של סטן, אך לדאבונך כל פלג הגוף העליון שלו יוצא דרך הבטן שלך. עם הידיים שלו הוא תופס בצוואר שלך. אתה מחזיר אותו מהר פנימה. "פאק..." אומר אייס. "זה... זה היה סטן?"[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DarkRed]סטיב ואריאל-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DarkRed] האיוונט די תקוע אז כנראה שאנחנו נסיים אותו בקרוב, בכל מקרה תמשיכו לדבר מהתגובה האחרונה של סטיב:
[/COLOR][/B][quote]"ווואאאאהההההההההההההההה .. מההה זה ?!"
אצעק ואגע בדברים שצמחו לי שם
"מה אני עושה עם זה ? ומה זה אומר אם אני אינפרנל ?" [/quote][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597626][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אתה מנסה להוציא רק את החולצה של סטן, אך לדאבונך כל פלג הגוף העליון שלו יוצא דרך הבטן שלך. עם הידיים שלו הוא תופס בצוואר שלך. אתה מחזיר אותו מהר פנימה. "פאק..." אומר אייס. "זה... זה היה סטן?"[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
"אהמ כן אמרתי לך אני הסביר לך אחר כך ,עכשיו בוא נלך מכאן "אומר אפרוש כנפיים והצא מהבניין .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER]אתה לא בבניין אבל נוותר לך כי אתה ספרטן
--------------
אתם עפים משם. אתה מתחיל משום מה להרגיש את הכובד של סטן. לא מבחינת משקל, אלא מבחינה נפשית, כאילו עוד מישהו נמצא במוח שלך מלבדך. זה מתחיל לשגע אותך.[/SPOILER][B][COLOR=DimGray][/COLOR][/B]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597633][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler]אתה לא בבניין אבל נוותר לך כי אתה ספרטן
--------------
אתם עפים משם. אתה מתחיל משום מה להרגיש את הכובד של סטן. לא מבחינת משקל, אלא מבחינה נפשית, כאילו עוד מישהו נמצא במוח שלך מלבדך. זה מתחיל לשגע אותך.[/spoiler][/quote]
"טוב כאן זה מספיק"אורמ והצביע על אחד מגגות הבניינים הקרובים.
שהגיע למטה הוציא את סטן ובמהירות אירה לו עוד שני כדורים אחד בכל יד .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אתם מגיעים ואתה מוציא את סטן. הוא נראה רע מאוד. כולו חיוור והידיים שלו מלאות בדם ולכלוך. כך גם הרגליים שלו. אתה מכוון עוד ירייה אליו אבל מרגיש בחום באקדח שגורם לך לאבד ריכוז ולהוציא לגמרי מהגוף שלך, כך שהוא נופל על הרצפה. "עזוב אותו." אומר אייס. "אתם שני חיות!" הוא צועק עליכם. "הגיע לי... יותר!"[/B][/COLOR][/spoiler]