[quote=chimcharboy;626027]איך משנים את ההגדרות?[/quote]
לחץ אסקייפ ואז options ואז על video settings נראה לי ושם שנה את ההגדרות..
Printable View
[quote=chimcharboy;626027]איך משנים את ההגדרות?[/quote]
לחץ אסקייפ ואז options ואז על video settings נראה לי ושם שנה את ההגדרות..
אוקיי תודה אני ינסה את זה עוד מאט
ארכי
קראתם לי?
[quote=Kratos;626031]לחץ אסקייפ ואז options ואז על video settings נראה לי ושם שנה את ההגדרות..[/quote]
זה זה?:
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22574[/URL]
כן זה המשחק הזה אני ממליץ לך להוריד אותו הוא אחלה משחק
[QUOTE=LordAbizi;626037]קראתם לי?[/QUOTE]
אביזי!!!
אני מקוה שאתה זוכר אותי >>
אח, ימים טובים...
הייתי המגיב הכי טוב במשחק שלך עד שקיבלתי באן
וקראו ת'סיפור שלי, תיקנתי שגיאות ועכשיו הוא קריא OOO:::::
אני זוכר בהחלט מי אתה, ולא, עקפו אותך לפני שחטפת באן. פשוט פרשת מהפורום ואז Tiger עקף אותך. כשחזרת לפורום הצעתי לך לחזור אבל לא רצית, ואז איבדת את השפיות.
בכל אופן יש לי מקום במשחק, ואני מוכן לעשות לאתחל אותך אחרי המכון הראשון אם תרצה להרשם עכשיו.
[quote=LordAbizi;626037]קראתם לי?[/quote]
מה, אתה פה ולא אומר שלום, מה נשמע, איך האישה, איך בני גורן... זה לא התנהגות זה...
[QUOTE=LordAbizi;626041]אני זוכר בהחלט מי אתה, ולא, עקפו אותך לפני שחטפת באן. פשוט פרשת מהפורום ואז Tiger עקף אותך. כשחזרת לפורום הצעתי לך לחזור אבל לא רצית, ואז איבדת את השפיות.
בכל אופן יש לי מקום במשחק, ואני מוכן לעשות לאתחל אותך אחרי המכון הראשון אם תרצה להרשם עכשיו.[/QUOTE]
לא...
וגמרתי שני מכונים, פשוט המשחק שלך קצת, אה איך להגיד את זה...., אה, נמשך, נמשך ונמשך ונמשך וכל קרב לוקח חמישים עמודים O:
[quote=הראשון מהסוף;626042]מה, אתה פה ולא אומר שלום, מה נשמע, איך האישה, איך בני גורן... זה לא התנהגות זה...[/quote]
אין חדש בזה שאני פה,
I am ALWAYS here.
בני גורן חי וקיים ושום דבר לא ישנה את זה, לעומת זאת יש לי בעיה עם טורים מתכנסים. רוצים שאני אשתף?
NMan
אני מבין על מה אתה מדבר. איך שתרצה.
וואי בא לי להתאבד |:
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=626032#post626032[/URL]
שמישו יעזור לי!
[quote=Flupy;626046]וואי בא לי להתאבד |:[/quote]
אתה ספרטני, לא סמוראי. אם אתה רוצה למות, לך לפרס ולפחות תיקח איתך כמה פרסים כמו ספרטני אמיתי
חזרתי..
[quote]
בני גורן חי וקיים
[/quote]
כן..
באסה...