-
[B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי מובילה אותכם לבנין מוזר ואומרת לכם" להכנס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם רצים ליציאה ולפתע אתם רואים את שותפכם לי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלאנס היה מהיר ייותר מהפוקימנים שלך ולכן הם נפגעו והובסו על ידי סאלמנאס בקרן על[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654280][B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי מובילה אותכם לבנין מוזר ואומרת לכם" להכנס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלאנס היה מהיר ייותר מהפוקימנים שלך ולכן הם נפגעו והובסו על ידי סאלמנאס בקרן על[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס ומוכן לקרב
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים ואתם ראים 3 חברי צוות ניוטק פתחת עמ' 50 ולכן אחד הפוקימונים שלך לומד התקפה חדשה תגיד לי בפרטי איזה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654280][B][COLOR="Red"]יגאל האחות ג'וי מובילה אותכם לבנין מוזר ואומרת לכם" להכנס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלאנס היה מהיר ייותר מהפוקימנים שלך ולכן הם נפגעו והובסו על ידי סאלמנאס בקרן על[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לי איך הגעת לכאן לפני" אני אומר ורץ אליו
-
[QUOTE=monster;654292][B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים ואתם ראים 3 חברי צוות ניוטק פתחת עמ' 50 ולכן אחד הפוקימונים שלך לומד התקפה חדשה תגיד לי בפרטי איזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל את אחד ואני שנים בסדר ומוציא את צ'ימצ'אר וטרטויג
-
"טוב... מה אתה רוצה???" אני שואל את האיש שרוכב על הסאלמנס
-
[COLOR="Blue"][B]לוקאס לי עונה לך" פשוט ברחתי מסירוס הוא חזק מדי גם בשבילי"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת "בסדר" וןמוציאה גליסון שמקפיאה את 3 החילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק האיש אומר לך"שמי אור ואני מצוות ניטק באנו לקחת את רג'אייס ואתם משיגי גבול"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654313][COLOR="Blue"][B]לוקאס לי עונה לך" פשוט ברחתי מסירוס הוא חזק מדי גם בשבילי"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת "בסדר" וןמוציאה גליסון שמקפיאה את 3 החילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק האיש אומר לך"שמי אור ואני מצוות ניטק באנו לקחת את רג'אייס ואתם משיגי גבול"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למ'ימצ'אר להביור וטרטויג עלי טער
-
[QUOTE=monster;654313][COLOR="Blue"][B]לוקאס לי עונה לך" פשוט ברחתי מסירוס הוא חזק מדי גם בשבילי"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק האיש אומר לך"שמי אור ואני מצוות ניטק באנו לקחת את רג'אייס ואתם משיגי גבול"[/COLOR][/B][/QUOTE]
" אתה עדיין בטוח שאתה לא רוצה להמשיך איתי במסע יותר?"
-
"נראה אותך עובר אותי!!!" אני אומר לאיש
" את רגיאייס אתם לא תקחו כל עוד אני בחיים" אני אומר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר וטרטויג מחסלים סופית את שלושת החילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך"אני ממשיך איתך עד יער גליגר שכחת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אור אומר לך"אין ביעה" וסאלמנס מתקיף בקרן על[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654327][B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר וטרטויג מחסלים סופית את שלושת החילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אור אומר לך"אין ביעה" וסאלמנס מתקיף בקרן על[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמרת לי שיער גליגר זה מעבר לאגם!!!!!" אני אומר בכעס "ואיפה אנחנו?"
-
[QUOTE=monster;654327][B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר וטרטויג מחסלים סופית את שלושת החילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אור אומר לך"אין ביעה" וסאלמנס מתקיף בקרן על[/COLOR][/B][/QUOTE]
קדימה בו נמשיך בדרך
-
" אוקיי ככה אתה רוצה טרטוויג עלי טער טריקו קליע זרעים צרמנדר גחלת הונדור להביור קדימה!!!! בכל הכח " אני אומר לכל הפוקימונים
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אנחנו עדין באגם ג'נג'ר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ממשיכים ואתם רואים עוד 4 חברי צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקמונים שלך מתקיפים אך הוא מתחמק מזה ללא פגע[/COLOR][/B]