-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון יורה ברק הלם בכל כוחו על איגליפאף, איגליפאף ההמום נהיה משותק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]איגליפאף מסתער אל עבר מינון בגלגול, מינון בוהה באיגליפאף המתגלגל בשקט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מינון אינו עושה כל מאמץ כדי לחמוק מהאיגליפאף המתגלגל, הגלגולים מבלבלים את מינון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]איגליפאף ממשיך להתקרב בגלגול אל מינון, בעוד מינון המבולבל ממשיך לבהות בו.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;839948][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון יורה ברק הלם בכל כוחו על איגליפאף, איגליפאף ההמום נהיה משותק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]איגליפאף מסתער אל עבר מינון בגלגול, מינון בוהה באיגליפאף המתגלגל בשקט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מינון אינו עושה כל מאמץ כדי לחמוק מהאיגליפאף המתגלגל, הגלגולים מבלבלים את מינון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]איגליפאף ממשיך להתקרב בגלגול אל מינון, בעוד מינון המבולבל ממשיך לבהות בו.[/COLOR][/quote]
אני אומר למינון"צא מזה ואז התקפה מהירה על איגליפאף"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מתנער ומתאושש מהבלבול, הוא מזנק למעלה בעוד פס לבן בוהק משתרך מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא צולל אל איגליפאף ואיגליפאף מתנגש במינון, פיצוץ נוצר וערפל שחור התפרץ לכל עבר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כשהערפל התפוגג מינון ואיגליפאף לא נראו בזירה, אתה מביט המום בלוסי והיא מביטה המומה בך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;839677]תרשמו לי פה עד יום שישי אם אתם ממשיכים במשחק, אם לא תרשמו לי פה אני אעיף אותכם מהמשחק.
אני קצת עמוס אז אני לא אגיב בקביעות, לכן אל תציקו לי עם ה"פ כדוגמאת זה: "מתי תגיב?", כי אני לא אענה לכם.
בר- אני מצטער שדילגתי עלייך.. לא ראיתי את התגובה שלך..
אז תאשרו לי, אני אמשיך לכל אחד מיד לאחר שיאשר[/QUOTE]
מאשרת ..
אבל בחייאת תפסיק לדלג עליי ,זה קרה 3 פעמים לפחות
-
[quote=DarkTiger;839810][COLOR=blue][B]אבי[/B]- "תוציא את כל הפוקימונים שלך" היא אומרת לך ומתקרבת אל המקום שממנו זנקה הרשת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"צא" היא זורקת פוקדור לאוויר ומופיע מתוכו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG] "סטארלי, סריקה".[/COLOR][/quote]
אני אומר בקול: "צא סטרליו, אנחנו הולכים לחפש את אודיש מהר" ואז רץ יחד עם אנה אל המקום של הרשת.
-
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אני אשתדל לא לדלג, גם אני בן אדם..[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"סללל!" את שומעת את קולו העמוק של סלבי אך את לא מגיעה לסילבורג.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]פרחים ושורשים זוחלים על האדמה לידך, מתקבצים לצורה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]על האדמה כתוב משהו בצורה לא מובנת, את מרימה את הפוקדע שלך שסורק את הכתב המשונה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"[COLOR=black]אין בכוחי לעשות זאת[/COLOR]" רשום על צג הפוקדע שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם סורקים את האזור, צווחה מוכרת נשמעת בשמי הג'ונגל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אודד.. אודדיי.." אתה שומע את אודיש שלך, אך העצים העצומים של הג'ונגל מסתירים אותה ממך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט אל העלים העבים של העצים, חושב על דרך לעקוף אותם.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;840280][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אני אשתדל לא לדלג, גם אני בן אדם..[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"סללל!" את שומעת את קולו העמוק של סלבי אך את לא מגיעה לסילבורג.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]פרחים ושורשים זוחלים על האדמה לידך, מתקבצים לצורה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]על האדמה כתוב משהו בצורה לא מובנת, את מרימה את הפוקדע שלך שסורק את הכתב המשונה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"[COLOR=black]אין בכוחי לעשות זאת[/COLOR]" רשום על צג הפוקדע שלך.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"סלבי ,תוכל לתרגם לי מה כתוב פה ?" אני שואלת אותו
בעוד אני מחכה לתשובה ,אני מנסה לברר בעצמי מה זה.
-
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "[COLOR=black]זהו התרגום[/COLOR]" אומר הפוקדע שלך בקול מכאני "[COLOR=black]הוא אינו יכול[/COLOR]".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;840018][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מתנער ומתאושש מהבלבול, הוא מזנק למעלה בעוד פס לבן בוהק משתרך מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא צולל אל איגליפאף ואיגליפאף מתנגש במינון, פיצוץ נוצר וערפל שחור התפרץ לכל עבר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כשהערפל התפוגג מינון ואיגליפאף לא נראו בזירה, אתה מביט המום בלוסי והיא מביטה המומה בך.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"אתה בסדר תענה לי?אתה בסדר תענה לי"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה לא מוצא את מינון ולוסי לא מוצאת את איגליפאף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"איפה הם?" היא שואלת אותך בתמימות.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;840312][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "[COLOR=black]זהו התרגום[/COLOR]" אומר הפוקדע שלך בקול מכאני "[COLOR=black]הוא אינו יכול[/COLOR]".[/COLOR][/QUOTE]
"אה" אני אומרת וצוחקת .
-זה די מחשיד- אני אומרת לעצמי
ומתחילה לחפש עוד דברים מוזרים.
-
[QUOTE=DarkTiger;840369][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה לא מוצא את מינון ולוסי לא מוצאת את איגליפאף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"איפה הם?" היא שואלת אותך בתמימות.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללוסי"בטח הם בתוך העשן הזה"
-
[quote=DarkTiger;840280][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם סורקים את האזור, צווחה מוכרת נשמעת בשמי הג'ונגל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אודד.. אודדיי.." אתה שומע את אודיש שלך, אך העצים העצומים של הג'ונגל מסתירים אותה ממך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט אל העלים העבים של העצים, חושב על דרך לעקוף אותם.[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "בוא ננקה את העלים כדי לחפש את אודיש שלי", ואני אני מננקה את העלים ויוצא מהם.
-
[QUOTE=DarkTiger;839677]תרשמו לי פה עד יום שישי אם אתם ממשיכים במשחק, אם לא תרשמו לי פה אני אעיף אותכם מהמשחק.
אני קצת עמוס אז אני לא אגיב בקביעות, לכן אל תציקו לי עם ה"פ כדוגמאת זה: "מתי תגיב?", כי אני לא אענה לכם.
בר- אני מצטער שדילגתי עלייך.. לא ראיתי את התגובה שלך..
אז תאשרו לי, אני אמשיך לכל אחד מיד לאחר שיאשר[/QUOTE]
ממשיך
-
[SIZE=5][COLOR=black][B]כולם להתעדכן בדף הראשי, עדכנתי:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=#000000]הודעות, דירוג הזהב ואת המפה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorchid][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- את מביטה סביב בעודך מחפת עוד דברים משונים, את רואה פתאום את השורשים והפרחים זזים.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הכתב משתנה והפוקדע מתרגם לך אותו "[/COLOR][COLOR=black]אבל אני יכול להביא אותך למאסיצ'[/COLOR][COLOR=darkorchid]".[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]צמח טורף ענקי פותח את פיו מתחתיך, את מחליקה פנימה ומגיעה למקום שלא ראית מעולם, לאי מאסיצ'.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]באי את תוכלי למצוא: טלפורטר לטלפיה, את מערת הכוח, את שדה שיימין ואת הר סנדסלאש.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- העשן מתפוגג, אף פוקימון לא נמצא בזירה, לא מינון ולא איגליפאף נמצאים בזירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"איפה הם?" לוסי שואלת אותך בעודה סורקת את הזירה.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- לא הבנת את ההמשך, העלים הם של עצים בג'ונגל, והעלים חוסמים אותך מלהביט לשמיים ולראות את אודיש, שקודם לכן צווחה בשמים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תגיב מחדש בבקשה.[/COLOR]
[COLOR=navy][B]דן[/B]- אתה מסתובב ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/IMG], הילד שואל אותך בשנית "תלחם מולי?".[/COLOR]
[COLOR=navy]אתה מהסס לרגע והילד מגחך "מפחד להפסיד?".[/COLOR]