[quote=אדון פלריון;750764]
[COLOR=black][FONT=Arial]DarkTiger[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני עונה לו
Printable View
[quote=אדון פלריון;750764]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני עונה לו
[quote=אדון פלריון;750764][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי זו זכותך" אגיד לו בחיוך
'אוף כמה חבל אני דווקא מאוד רציתי את הפיג'י הזה' אחשוב לעצמי
"אוקיי בוא נתחיל בקרב קדימה סינדקוויל צא החוצה!" ואזרוק את הפוקדור של סינדקוויל לאויר
אני יסתכל על סינדקוויל ויגיד לו:"קדימה ידיד בוא נראה לו מה אנחנו שווים,ואם אנחנו רוצים לנצח את גרי ונסינטיה אנחנו צריכים להתאמן הרבה,אז מה אתה אומר אתה איתי ידידי?" ואחייך לסינדקוויל
[QUOTE=אדון פלריון;750764][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר:"דרקאי תישאר באדמה עד שאגיד לך להשתמש בסיוט".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=green][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בקול מיסתורי:"איך אתה יודע מהו המקרה המיסטי, אם אתה יודע מהו, אגב למה באת לפה אם אתה יודע מהו המקרה המיסטי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*אוקיי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/315.png[/IMG] מסתובב ושולח אגרוף חזק שפוגע בבטנה של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/393.png[/IMG] שעפה אל עבר העצים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אין צורך עד שתגיע לפה הגשם יגמר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]פתאום כאילו כלום הגשם נפסק,אין שום רמז לזה שהיה גשם לא עצים רטובים לא שלוליות ולא פוקימוני מים שאוהבים גשם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מוזר..." אני אומר בלחש בעודי סורק את הסביבה.
"כדאי שאצא לדרכי" אני אומר לו וממשיך ללכת
[QUOTE=אדון פלריון;750764][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש"כן סולח אני אוכל לקחת אבן 1 בקשה"
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר לך:"קח את אבן הירח הזו ותן אותה לקלפרי של מערת הירח הקלפרי יגמול לך באופן מיוחד",אתה רואה שהאיש נותן לך אבן כסופה מוזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]קיבלת אבן ירח![/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פתאום אתה רואה דמות בעלת הילה סגולה שגורמת ל לצאת מין האדמה,אתה רואה אותו חלש מאוד,הולמן אומר:"שיט זו קרסליה,דרקאי חזור לצורת פוכדור",אתה רואה בידו של הולמן שוב את הפוכדור השחור הזה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו כעבור דקה, היא אומרת לך:"ג'ון ומארלי קראו לרד או לאקווה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך שוב:"אני לא נותן לשום דבר לפגוע בפיג'י שלי אז אני גם לא נלחם,עד שהוא יתפתח",גרי פתאום מופיע ואומר לילד:"אם הפיג'י לא נלחם איך אתה רוצה שהוא יתפתח?" הילד הולך אל עבר העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה ותום מגיעים למרכז וילדה בערך בגובה ובגיל של תום אומרת לתום:"היי תום מה נשמע?",תום עונה לילדה בקור רוח:"עזבי אותי זואי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה ממשיך אל עבר דרך מספר אחד ואתה רואה שני ילדים משחקים בכדורגל,אתה רואה שממשיך הגשם אבל אתה לא מרגיש אותו,אתה רואה אותו פוגע באחד הילדים והוא לא מגיב לזה.[/FONT][/COLOR]
[/COLOR]
[quote=אדון פלריון;751160][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר לך:"קח את אבן הירח הזו ותן אותה לקלפרי של מערת הירח הקלפרי יגמול לך באופן מיוחד",אתה רואה שהאיש נותן לך אבן כסופה מוזרה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פתאום אתה רואה דמות בעלת הילה סגולה שגורמת ל לצאת מין האדמה,אתה רואה אותו חלש מאוד,הולמן אומר:"שיט זו קרסליה,דרקאי חזור לצורת פוכדור",אתה רואה בידו של הולמן שוב את הפוכדור השחור הזה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו כעבור דקה, היא אומרת לך:"ג'ון ומארלי קראו לרד או לאקווה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך שוב:"אני לא נותן לשום דבר לפגוע בפיג'י שלי אז אני גם לא נלחם,עד שהוא יתפתח",גרי פתאום מופיע ואומר לילד:"אם הפיג'י לא נלחם איך אתה רוצה שהוא יתפתח?" הילד הולך אל עבר העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה ותום מגיעים למרכז וילדה בערך בגובה ובגיל של תום אומרת לתום:"היי תום מה נשמע?",תום עונה לילדה בקור רוח:"עזבי אותי זואי".[/FONT][/COLOR][/quote]
"מי זאת?" אני שואל את תום בשקט
[QUOTE]Adidas
אתה ממשיך אל עבר דרך מספר אחד ואתה רואה שני ילדים משחקים בכדורגל,אתה רואה שממשיך הגשם אבל אתה לא מרגיש אותו,אתה רואה אותו פוגע באחד הילדים והוא לא מגיב לזה.[/QUOTE]
"לא כדאי שתמצאו מקום מחסה?" אני שואל את הילדים וחושב לעצמי למה אני לא מרגיש את הגשם
[QUOTE=אדון פלריון;751160][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה ותום מגיעים למרכז וילדה בערך בגובה ובגיל של תום אומרת לתום:"היי תום מה נשמע?",תום עונה לילדה בקור רוח:"עזבי אותי זואי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה ממשיך אל עבר דרך מספר אחד ואתה רואה שני ילדים משחקים בכדורגל,אתה רואה שממשיך הגשם אבל אתה לא מרגיש אותו,אתה רואה אותו פוגע באחד הילדים והוא לא מגיב לזה.[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הולמן למה הוא מחזיר את דרקאי כי קרסליה יכולה לנצח אותו וככה הקללה תאוסר
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"קרסליה היא הפוקימון שהטיל את קללת הסיוט על דרקאי אז למה לה לרפא את הקללה היא לא רק תשמיד את הקללה היא תשמיד גם את הדרקאי הזה שלקח לי חמש שנים באיים פולמון וניומון בניסיון למצוא אותו,אז עכשיו לתת לה להשמיד אותו בחיים לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הילדה הזו שמה היא זואי,היא הייתה איתי באותה כיתה בבית הספר למאמנים בואו נגיד שהיו לנו חילוקי דעות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]הילדים מסתכלים בך כאילו נפלה מין הירח הגדול ביניהם אומר לך:"תגיד לי איזה גשם בראש שלך",אתה מסתכל ואתה רואה שהגשם ממשיך.[/FONT][/COLOR]
[quote=אדון פלריון;751221][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"קרסליה היא הפוקימון שהטיל את קללת הסיוט על דרקאי אז למה לה לרפא את הקללה היא לא רק תשמיד את הקללה היא תשמיד גם את הדרקאי הזה שלקח לי חמש שנים באיים פולמון וניומון בניסיון למצוא אותו,אז עכשיו לתת לה להשמיד אותו בחיים לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הילדה הזו שמה היא זואי,היא הייתה איתי באותה כיתה בבית הספר למאמנים בואו נגיד שהיו לנו חילוקי דעות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]הילדים מסתכלים בך כאילו נפלה מין הירח הגדול ביניהם אומר לך:"תגיד לי איזה גשם בראש שלך",אתה מסתכל ואתה רואה שהגשם ממשיך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי" אני עונה לו "מה עכשיו?"
[QUOTE=אדון פלריון;751221][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"קרסליה היא הפוקימון שהטיל את קללת הסיוט על דרקאי אז למה לה לרפא את הקללה היא לא רק תשמיד את הקללה היא תשמיד גם את הדרקאי הזה שלקח לי חמש שנים באיים פולמון וניומון בניסיון למצוא אותו,אז עכשיו לתת לה להשמיד אותו בחיים לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]הילדים מסתכלים בך כאילו נפלה מין הירח הגדול ביניהם אומר לך:"תגיד לי איזה גשם בראש שלך",אתה מסתכל ואתה רואה שהגשם ממשיך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שאני הולך לתפוס את קרסליה בשביל לבטל את הקללה
[quote=אדון פלריון;751160]
[COLOR=#000000][/COLOR][/quote]
"טוב לא נורא,סינדקוויל תחזור!" ואני מחזיר את סינקוויל לפוקדור שלו
ואני ממשיך לעיר ורידיאן לעבר קרב המכון הראשון שלי וגם בחיפוש אחר פוקימון חדש לצוות
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"קרסליה לא תהיה מוכנה לשחרר את הדרקאי מין הקללה כי ברגע שקרסליה ודרקאי מתקרבים נוצר משהו מסוכן ומפחיד באותו האזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]ליד איש מבוגר שנותן להם אוכל,המאמן אומר לך:"שלום לך נערי הצעיר מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"בוא אתה צריך לרפות את הטריקו שלך מין הקרב נגד הילד ההוא,וגם צריך להתרחק מין המפלצת הקטנה".[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;751240][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"קרסליה לא תהיה מוכנה לשחרר את הדרקאי מין הקללה כי ברגע שקרסליה ודרקאי מתקרבים נוצר משהו מסוכן ומפחיד באותו האזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]ליד איש מבוגר שנותן להם אוכל,המאמן אומר לך:"שלום לך נערי הצעיר מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"בוא אתה צריך לרפות את הטריקו שלך מין הקרב נגד הילד ההוא,וגם צריך להתרחק מין המפלצת הקטנה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שהיא תהיה חייבת ואחרי שאני גומר לדבר אני רץ לכיוון שלה
[quote=אדון פלריון;751240]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"בוא אתה צריך לרפות את הטריקו שלך מין הקרב נגד הילד ההוא,וגם צריך להתרחק מין המפלצת הקטנה".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולך בעקבותיו ומרפא את טריקו