-
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]נוספו חוקים למשחק,תקראו אותם-אם יש בעיות/טענות/מענות בקשר אליהם תדברו איתי בפרטי ואני אשמח להקשיב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][U][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG]החוקים הם:[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]במשחק הזה אני מעל הכל וכל מה שאני אומר קדוש-חובה להקשיב לי. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]החוקים גלובאלים וחוקי פורום חת"מ תקפים גם פה. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני בוחר את השחקנים בקפידה,אני לא רוצה להוציא אנשים מהמשחק אז תשתדלו להשקיע בתגובות שלכם. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אם נלחמים מול X פוקימונים אסור להשתמש ביותר מX פוקימונים,לדוגמא-אם נלחמים מול 2 פוקימונים,אסור להשתמש [B]ביותר מ2 פוקימונים,[/B]ניתן להפר את החוק הזה אם אחד הפוקימונים בסכנת מוות ולא יכול להילחם,במצב כזה מותר להשתמש בפוקימון אחד מעל המותר,לדוגמא:אם הוצאתי בייליף וארקניין,וארקניין נמצא בסכנת חיים מותר לי להוציא עוד פוקימון [B]אחד בלבד[/B]. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אסור להתאמן מול דברים דוממים (עצים,שיחים,עמודי חשמל,מקלות של מטאטא...),אם רוצים לאמן את הפוקימונים אפשר לעשות זאת דרך קרב מול פוקימון או מול מאמן. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]לסיום-נחזור על החוק החשוב ביותר... במשחק הזה אני מעל הכל וכל מה שאני אומר קדוש-חובה להקשיב לי. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]תנסו להנות D: .[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;809665]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]תומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]פוליוורל תופס את גיבל בשתי ידיו ומוריד אותו מראשו,הוא יורה לעברו קרן בועות מטווח קצר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ושומט אותו מידיו,קרן הבועות מעיפה את גיבל מטרים ספורים לאוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בזמן שגיבל נוחת פוליוורל מניף לעברו אגרוף,כף היד של פוליוורל זוהרת וברגע שגיבל נוחת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הוא מנחית עליו מתקפת שבירת לבנים עוצמתית הישר לפנים!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]גיבל מקבל את המהלומה ונופל על הרצפה,בכוחות אחרונים הוא מנסה לקום,אך ללא הצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]גיבל לא יכול להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סוף סוף "אומר ומיד לאחר מכן אזרוק פוכדור לעברו של גיבל על מנת לתפוס אותו.
בזמן שאני מחכה בציפייה אני חושב לעצמי'אוקי הארדן אמר שאני צריך פוקימון אדמה על מנת שיהיה לי יותר קל למצוא מאובנים, השגתי את גיבל ויש לי גם את פוליוורל שיוכל לעזור לי, אני הולך להיות עשיר' אחשוב לעצמי ואעלה חיוך ענק על פניי.
-------------------------
אתה קדוש O::::::::::::
-
[COLOR=red][B][SIZE=2]מדהים ומחזק זה שאני מגיב והולך לכמה דקות-אחרי שאני חוזר אני רואה את המשחק מוצף בתגובות,[/SIZE][/B][B][SIZE=2]כל הכבוד.[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]שלומי~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה מסרב בנימוס להצעות המוכרת ולא לוקח כלום,אתה וסלבדור ממשיכים בדרככם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה מגיע לצומת דרכים ודרך 5 מתפצלת,אתה מבחין בשביל חדש-בעודך אתה מסתכל על[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]השביל אתה יכול לראות באופק נוף מדברי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אז.. פה אנחנו נפרדים!" סלבדורה אומר לך בחיוך,הוא לוקח את הפלאפון מכיסך בגסות ומוסיף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ומתקשר ממנו לפלאפון שלו,"המספר ייקלט אצלי עכשיו,עוד נדבר..." הוא אומר ועוזב את דרכו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע הוא מסתובב ואומר:"אה,כמעט שכחתי.. יש לי משהו בשבילך!"הוא [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מושיט לך ביצה,הביצה תכולה,אתה יכול להרגיש את החום שהיא פולטת ויכול לראות בתוכה את הים. [IMG]http://www.poketown.net/public/poketown/pokemonegg/pokemon/0kz6ni.png[/IMG].(סליחה שהתמונה לא מתאימה לתאור...)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]אביב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]סייטר פצוע מכדי לבצע את הפקודה,אבל איוויזור תופס את רגלים של פרוגלי,תחילה הוא לא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מצליח להפיל אותה בגלל הכובד שלה,אך לאחר מאמצים מיוחדים הוא מצליח להפיל אותה על[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הרצפה והיא שומטת את סייטר מידיה,סייטר נראה כחול וחיוור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לרוויטר משתמש בחפירה ויוצא מאחורי פרוגלי שנמצאת על הרצפה וחשופה להתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]המוכר מושיט לך 2 פוקדורים,"תודה על הקנייה!" הוא אומר,אך לפתע אתה שומע סוג של שריקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]שנשמעת לפני פגיעה של טיל,אתה מסתכל מעליך ורואה מטר מטאורים סגולים נופלים עליך,אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]יכול לזהות אותם בתור מתקפת Draco Meteor.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=teal]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]בדיוק![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]----[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה זורק פוקדור על גיבל המעולף,הפוקדור נע במהירות לכיוונו ומכניס אותו לתוכו בצורת אור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אדום בוהק,לאחר 3 נדונים אתה שומע את הצליל שמאשר לך על הלכידה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]*יש לך גיבל*.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה חוגג וממשיך בדרכך,לפתע אתה רואה סוג של מכתש ענק בתוך האדמה,בתוך המכתש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה מבחין בכמה אנשים חופרים בעט חפירה פשוט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;809734
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]המוכר מושיט לך 2 פוקדורים,"תודה על הקנייה!" הוא אומר,אך לפתע אתה שומע סוג של שריקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]שנשמעת לפני פגיעה של טיל,אתה מסתכל מעליך ורואה מטר מטאורים סגולים נופלים עליך,אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]יכול לזהות אותם בתור מתקפת Draco Meteor.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"פאק מה זה יוצר את זה?" אקרא בקול וארים את תיקי על הראש ואתחיל לרוץ במרץ לכיוון מקור המטאורים.
-
[quote][size=2][color=#000080][b]אביב~
[/b]סייטר פצוע מכדי לבצע את הפקודה,אבל איוויזור תופס את רגלים של פרוגלי,תחילה הוא לא[/color][/size]
[size=2][color=#000080]מצליח להפיל אותה בגלל הכובד שלה,אך לאחר מאמצים מיוחדים הוא מצליח להפיל אותה על[/color][/size]
[size=2][color=#000080]הרצפה והיא שומטת את סייטר מידיה,סייטר נראה כחול וחיוור.[/color][/size]
[size=2][color=#000080]לרוויטר משתמש בחפירה ויוצא מאחורי פרוגלי שנמצאת על הרצפה וחשופה להתקפה.[/color][/size]
[size=2][color=#000080]מה תעשה?[/color][/size]
[/quote]"חזור סייטר עברת מספיק,אני לא רוצה עוד פוקימון מת"אומר כשעצב עולה על פני.
אייביזור בלי רחמים!עלי טער בכל הכוח!אך נסה להשאיר אותה חייה,לא באלי כינוי של רוצח...
ולרויטר אתה תשתמש בנשיכה ואז ציפורן אופל!"אומר לשניהם בנחישות.
-
[QUOTE=SexStyle;809734][COLOR=red][B][SIZE=2]מדהים ומחזק זה שאני מגיב והולך לכמה דקות-אחרי שאני חוזר אני רואה את המשחק מוצף בתגובות,[/SIZE][/B][B][SIZE=2]כל הכבוד.[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]שלומי~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה מסרב בנימוס להצעות המוכרת ולא לוקח כלום,אתה וסלבדור ממשיכים בדרככם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה מגיע לצומת דרכים ודרך 5 מתפצלת,אתה מבחין בשביל חדש-בעודך אתה מסתכל על[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]השביל אתה יכול לראות באופק נוף מדברי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"אז.. פה אנחנו נפרדים!" סלבדורה אומר לך בחיוך,הוא לוקח את הפלאפון מכיסך בגסות ומוסיף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ומתקשר ממנו לפלאפון שלו,"המספר ייקלט אצלי עכשיו,עוד נדבר..." הוא אומר ועוזב את דרכו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע הוא מסתובב ואומר:"אה,כמעט שכחתי.. יש לי משהו בשבילך!"הוא [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מושיט לך ביצה,הביצה תכולה,אתה יכול להרגיש את החום שהיא פולטת ויכול לראות בתוכה את הים. [IMG]http://www.poketown.net/public/poketown/pokemonegg/pokemon/0kz6ni.png[/IMG].(סליחה שהתמונה לא מתאימה לתאור...)[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני יכול לראות בתוכה את הים? פוקימון מים? והפיצול הוא לדרך 6 כי זה נוף מדברי נכון?
"וואו סלבדורה,אני לא יודע מה להגיד.. תודה!" אומר לו ואנופף לו לשלום,אמשיך בפיצול "פרינפלאפ! צא!" אקרא בקול ואוציא אותו מהפוכדור "אם ניתקל במשהו,תהיה מוכן" אומר לו וממשיך ללכת
-
[QUOTE=SexStyle;809734][
[B][SIZE=2][COLOR=teal]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]בדיוק![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]----[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה זורק פוקדור על גיבל המעולף,הפוקדור נע במהירות לכיוונו ומכניס אותו לתוכו בצורת אור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אדום בוהק,לאחר 3 נדונים אתה שומע את הצליל שמאשר לך על הלכידה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]*יש לך גיבל*.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה חוגג וממשיך בדרכך,לפתע אתה רואה סוג של מכתש ענק בתוך האדמה,בתוך המכתש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה מבחין בכמה אנשים חופרים בעט חפירה פשוט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תעדכן את קראינדוס ואת גיבל :X
--------------------
"אוקי פוליוורט גיבל צאו !"אומר בקול ואזרוק את הפוכדורים של שניהם לאוויר.
"היום אנחנו הולכים לנסות למצוא מאובנים בפעם הראשונה,תחפרו בתוך המכתש ותנסו למצוא אבנים שנראות לכם מיוחדות, תביאו אותם אליי."אומר לשניהם.
'כדאי שגם אני אעזור להם 'אחשוב לעצמי, אוציא את העט חפירה ואתחיל לחפור במרץ.
-
[quote]דסו~
יאנמה מפעיל צוות כפול ויוצר 10 כפילים של עצמו,"תפצל את מכת הברק ל10 ותפגע בכולם!" ג'וני אומר בהחלטיות ומנטריק משחרר 10 זרמי חשמל לא חזקים במיוחד לכיוון יאנמה והכפילים שלו,זרמי החשמל מהירים ופוגעים במטרות,יאנמה נחשף ונפגע,אך הוא מצליח לספוג את מכת הברק.
יאנמה משתמש בסופר-סוניק מלמעלה,הוא צורח וגלי הקול שלו נעים לכיוון מנטריק,אך מנטריק
מתחמק מהם באלגנטיות,יאנמה לא נח וצולל לכיוונו של מנטריק,הכנף שלו זוהרת באור בוהק
ופוגעת במנטריק ישירות,אך הוא סופג את המכה ותופס את יאנמה בשיניו!.
מה תעשה? [/quote]
"יאנמה תפציץ בסופר סוניק לתוך האוזן שלו! מטווח כזה קרוב לא רק שזה יבלבל לו אלה יפגע לו לגמרי בחוש השמיעה!" אני צועק.
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מסתכל למעלה ואתה רואה [IMG]http://www.smogon.com/download/sprites/dp/149.png[/IMG],"דראגונייט!" הוא שואג בקול,הקול כל כך חזק שהוא [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מהדהד בראשך ואתה יכול לשמוע צפצופים באוזן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]דרגונייט נמצא בגובה רב מעליך,אך אתה יכול להבחין במטושטש שמישהו רוכב עליו,לפתע אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]רואה את פיו של דרגונייט מתמלא שוב בכדורים סגולים ומוטה לכיוון שלך ושל המוכר בדוכן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"מה עושים?מה עושים?!" המוכר בדוכן שואל בלחץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]אביב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה מנסה להחזיר את סייטר,אך מסיבה מסוימת אתה לא מצליח...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע אתה שומע צפצוף מהתיק שלך,אתה פותח אותו ומבחין בפוקדע:"פוקימון חסר רוח חיים אינו יכול לשהות [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בתוך הפוקדור!" הקול שבוקע מן הפוקדע אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]איוויזור יורה 6 עלים חדים כתער לכיוונה של פרוגלי,3 עלים מצליחים לפגוע בה,אבל בעוד שהשלושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]האחרים עושים את כיוונם למטרה לרויטר מתפרץ לקרב במטרה לתקוף את פרוגלי בעודו לא שם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לב לעלי התער,עלי התער פוגעים בו ומטיחים אותו ברצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]שלומי~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אני חושב שהרמז עבה מאוד ואני לא צריך להוסיף,וכן התכוונתי לדרך 6.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה עוזב את סלבדורה ופונה לדרך 6,הטמפרטורה עולה במהירות והאזור משתנה,אתה מגיע לאזור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מדברי וצחיח,בלי עצים,בלי צמחים,הדבר היחיד שאתה יכול לראות זה חול מדברי חם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]לפתע אתה רואה בחור שחובש כובע וסוג של ג'קט ארוך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG],'כמה מוזר' אתה חושב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה נותן לו לעבור לידך וממשיכים לדרכים מנוגדות עד שאתה כבר לא רואה אותו,לפתע אתה מרגיש שהרגליים שלך שוקעות,אתה מסתכל למטה ורואה שנתקלת בחול טובעני!,אתה שוקע לאט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]ונמצא בסכנת חיים!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]תומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כשיהיה לי כוח :ם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אתה מוציא את פוליוורל וגיבל,אתם יורדים למכתש ומתחילים לחפור...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]החפירה קשה ומייגעת אפילו בעזרת פוקימונים,לאחר שעות של עבודה מייגעת בחום הנורא של דרך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]6 אתם שומעים קול:"מוחווחחוחוחוח,מצאתי מאובן!!",הקול מגיע מאחד האנשים שחפרו באזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000],הוא מחזיק בידו סוג של אבן,אתה יכול להבחין שנמצא בתוכה פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/142.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כולם מסתכלים על המאובן בפליאה והשתאות ומתאספים סביב המאובן והבחור שמצא אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]יאנמה שומע את הפקודה ובשבריר שניה משחרר גל קול עצום מפיו הישר לאוזן של מנטריק,מנטריק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מתבלבל מהקול ומרפה את אחיזת שיניו בכנף של יאנמה,לפתע אור לבן בוהק בוקע מיאנמה,אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]כבר מזהה את האור החזק שראית כמה פעמים לפני כן,לאט לאט אתה מבחין ביאנמה משנה את צורתו ולאחר כמה שניות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]אתה יכול לראות בבירור שיש לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/469.png[/IMG],אתה מסתכל על יאנמגה בהתפאלות ומתרשם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מהמהירות בה הכנפיים שלו זזות,באותו זמן מנטריק שוכב על הרצפה מבולבל ומתנגש הלוך ושוב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]באחד העצים שנמצאים באזור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]תזכורות לעצמי:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-להוסיף לתומר את גיבל וקארדילי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-להוסיף לעומר 2 פוקדורים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-לעדכן את היאנמגה של דסו.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][B]אביב~
[/B]אתה מנסה להחזיר את סייטר,אך מסיבה מסוימת אתה לא מצליח...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לפתע אתה שומע צפצוף מהתיק שלך,אתה פותח אותו ומבחין בפוקדע:"פוקימון חסר רוח חיים אינו יכול לשהות [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בתוך הפוקדור!" הקול שבוקע מן הפוקדע אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]איוויזור יורה 6 עלים חדים כתער לכיוונה של פרוגלי,3 עלים מצליחים לפגוע בה,אבל בעוד שהשלושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]האחרים עושים את כיוונם למטרה לרויטר מתפרץ לקרב במטרה לתקוף את פרוגלי בעודו לא שם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לב לעלי התער,עלי התער פוגעים בו ומטיחים אותו ברצפה.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
שכחת בתזכורות למחוק לי את סייטר...:(
--------
"חזור לרויטר"אומר מהר ואחזיר אותו לפני שגם הוא ימות לי.
"אייביזור עכשיו נקום את נקתו של סייטר!תו לו עכשיו את מה שמגיע לו!תפוס אותו בגפניך חזק ותקוף אותו בעלי טער!"אומר בשנאה אל אייביזור.
-
[QUOTE=SexStyle;810060]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כשיהיה לי כוח :ם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אתה מוציא את פוליוורל וגיבל,אתם יורדים למכתש ומתחילים לחפור...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]החפירה קשה ומייגעת אפילו בעזרת פוקימונים,לאחר שעות של עבודה מייגעת בחום הנורא של דרך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]6 אתם שומעים קול:"מוחווחחוחוחוח,מצאתי מאובן!!",הקול מגיע מאחד האנשים שחפרו באזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000],הוא מחזיק בידו סוג של אבן,אתה יכול להבחין שנמצא בתוכה פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/142.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כולם מסתכלים על המאובן בפליאה והשתאות ומתאספים סביב המאובן והבחור שמצא אותו.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"בן ****"אומר לעצמי ואז אומר לפוקימונים שלי בזמן שאני חופר"אל תתעסקו בזה יותר מידי גם אנחנו נמצא מאובנים כאלה זה רק עניין של זמן, אם אנחנו לא מוצאים בזמן הקרוב נמשיך בדרכנו"
-
[QUOTE=SexStyle;810060][B][SIZE=2][COLOR=navy]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]שלומי~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אני חושב שהרמז עבה מאוד ואני לא צריך להוסיף,וכן התכוונתי לדרך 6.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה עוזב את סלבדורה ופונה לדרך 6,הטמפרטורה עולה במהירות והאזור משתנה,אתה מגיע לאזור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מדברי וצחיח,בלי עצים,בלי צמחים,הדבר היחיד שאתה יכול לראות זה חול מדברי חם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]לפתע אתה רואה בחור שחובש כובע וסוג של ג'קט ארוך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG],'כמה מוזר' אתה חושב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה נותן לו לעבור לידך וממשיכים לדרכים מנוגדות עד שאתה כבר לא רואה אותו,לפתע אתה מרגיש שהרגליים שלך שוקעות,אתה מסתכל למטה ורואה שנתקלת בחול טובעני!,אתה שוקע לאט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]ונמצא בסכנת חיים!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
וואו זה הקומנדור של צוות קונסלוסין לא? וואו לא בא לי להסתכך על ההתחלה..
"פרינפלאפ! תנסה להשתמש בקרן קרח בשביל להקפיא את הקרח ואחר כך בקרן בועות! שאוכל לצאת ואחר כך תמשוך אותי אליך! בבקשה פרינפלאפ! מהר!" אומר לו בפחדואסתכל סביב לראות אם יש מישהו שיוכל לעזור
-
[quote]דסו~
יאנמה שומע את הפקודה ובשבריר שניה משחרר גל קול עצום מפיו הישר לאוזן של מנטריק,מנטריק
מתבלבל מהקול ומרפה את אחיזת שיניו בכנף של יאנמה,לפתע אור לבן בוהק בוקע מיאנמה,אתה
כבר מזהה את האור החזק שראית כמה פעמים לפני כן,לאט לאט אתה מבחין ביאנמה משנה את צורתו ולאחר כמה שניות
אתה יכול לראות בבירור שיש לך ,אתה מסתכל על יאנמגה בהתפאלות ומתרשם
מהמהירות בה הכנפיים שלו זזות,באותו זמן מנטריק שוכב על הרצפה מבולבל ומתנגש הלוך ושוב
באחד העצים שנמצאים באזור.
מה תעשה?[/quote]
אף פעם לא ידעתי שיש לו התפתחות Xd, אבל הספרייט נראה מגניב
וזה גם חזק שפוקימונים יכולים להתפתח באמצע קרב D:
-----
"וואו, יאמנגה" אני אומר בשמחה, אני מחטט ומחפש אחר הפוקידע שלי.
אני מרים אותו אל מול יאמנגה כדאי לקבל מידע על תכונותיו ועל המתקפותיו החדשות.
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]אביב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]רציתי לתת לך לעקל... חחחחחח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מחזיר את לארויטר,איוויזור ממשיך להתעלל בפרוגלי,הוא תוקף אותו בעלי תער,פוגע בו פגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ישירה ומעלף אותו!,"איוויזור!" הוא שואג בנימה של עצב בגלל מותו של סייטר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לפתע אתה שומע קול ומרגיש רוח,אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/22.png[/IMG] נכנס לשדה הקרב,"עוד ניפגש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שוב,עד אז תזכור אותי-מאליפיורה דנילסון,בתור האיש שהרג את הסייטר האפס שלך!" הוא צועק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ומחזיק ברגליו של פירו,לפני שאתה מספיק להגיד משהו הוא עף ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה רואה לפניך את סייטר המת,איוויזור שתשוש מהקרב ופרוגלי המעולפת שננטשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתם ממשיכים לחפור שעות על גבי שעות,לפתע בעוד השמש שוקעת אתם מוצאים מאובן!,אתה מרים ומחזיק אותו בידיך ועשרות אנשים מתקבצים סביבך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כדי לראות מה נמצא בתוך המאובן שלך,בעוד שגם אתה מסתכל עליו מקרוב ורואה בתוכו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem180.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]שלומי~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]כן.. האמת שסתם רציתי ליצור מתח...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]-----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לא הבנתי מה רצית לעשות... :S,אתה יכול לכתוב את התגובה שוב ולהסביר?...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]אתה בודק את יאנמגה בפוקדע ובוקע ממנה קול,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#708090]"יאנמגה,פוקימון השפירית הענקית,פוקימון מסוג חרק ומעופף והמפותח של יאנמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]יאנמגה ניכן ביכולת המיוחדת שמעלה את המהירות שלו כל תור שהוא נלחם בו בזכות האדרנלין[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]שהוא מקבל מהקרב." הקול אומר ומדפיס לך דף מידע על יאנמגה[URL]http://www.serebii.net/pokedex-dp/469.shtml[/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#000080][B]אביב~
[/B]רציתי לתת לך לעקל... חחחחחח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מחזיר את לארויטר,איוויזור ממשיך להתעלל בפרוגלי,הוא תוקף אותו בעלי תער,פוגע בו פגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ישירה ומעלף אותו!,"איוויזור!" הוא שואג בנימה של עצב בגלל מותו של סייטר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לפתע אתה שומע קול ומרגיש רוח,אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/22.png[/IMG] נכנס לשדה הקרב,"עוד ניפגש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]שוב,עד אז תזכור אותי-מאליפיורה דנילסון,בתור האיש שהרג את הסייטר האפס שלך!" הוא צועק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ומחזיק ברגליו של פירו,לפני שאתה מספיק להגיד משהו הוא עף ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה רואה לפניך את סייטר המת,איוויזור שתשוש מהקרב ופרוגלי המעולפת שננטשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
זה מתחיל לדכא אותי...חחח
רק אתמול שאלתי אותך איך מפתחים אותו..XD
------------------
"בן ****"אומר לעצמי
אחפור בור עמוק ואשים בתוכו את סייטר ואשים שלט מעליו שאומר 'כאן נרצח חברי סייטר בידיי חבר צוות קולקשין'.
אעמוד דקה מול הקבר לזכרו של סייטר,הוריד את ראשי ארצה כשבכי עולה על פני.
"קדימה!בוא אייביזור,זה כבר עבר,נתרכז בהווה!בוא נלך ונתפוס טוטודייל,כדיי להוכיח שאני לא רוצח!"אומר לו כשהדמעות עוד זולגות,אך עם מעט תקווה בלב.