הלכתי
Printable View
הלכתי
בי דניס
ביי ליאור
[QUOTE=DarkTiger;759653]ביי ליאור[/QUOTE]
להתראות דניס
ביי דניס.
[QUOTE=pokedex;759644]עשיתי חישוב מחדש,
ליגאל יש 14 כבשים ויוסי 10.
(אני יכול להראות לך חישוב אחרכך, זה פשוט קטע של 2 משוואות בשני נעלמים, לא ממש בעיה)
אתה טעית P:
דניאל, אני הייתי השנה בתכנית של בר אילן, אך אני לא אמשיך לשנה הבאה (לא עברתי את הבחינת סוף והחלטתי לא לקחת מועד ב', זה פשוט עיצבן אותי כל הקטע של התכנית הזו).
כיתה ז'? יפה לך... איך הסתדרת עם העומס העצום?
ולאיזה כיתה אתה עולה?[/QUOTE]
זה לדניאל ולניר, אם לא ראיתם.
מה קורה כולם?
[QUOTE=pokedex;759656]זה לדניאל ולניר, אם לא ראיתם.
מה קורה כולם?[/QUOTE]
אחלה
ביי, זזתי
[QUOTE=DarkTiger;759660]ביי, זזתי[/QUOTE]
ביי
[quote=pokedex;759656]זה לדניאל ולניר, אם לא ראיתם.
מה קורה כולם?[/quote]
לא, אני לא ראיתי (ותפסיק לקרוא לי דניאל, רצחתי אותו!)
אז זהו, שלא היה בדיוק עומס. כי כיתה ז' זה שנה די פשוטה, ובר אילן של כיתה ח' זה עוד לא העומס במלואו אז זה היה די קל, אחר כך היה את כיתה ח יחד עם בר אילן של כיתה ט', ובר אילן של כיתה ט' זה די עמוס, וכיתה ח' עדיין לא עמוסה כל כך, ולכן הסתדרתי גם עם זה. לעומת זאת שנה שעברה כמעט איבדתי את השפיות, כי זה גם היה כיתה ט' בבית ספר שאמורה להיות קצת עמוסה, כיתה י' של בר אילן, (וזה אומר פתירת 2098029840928420948 מבחנים משנים קודמות בשבוע) וגם התחלתי אז כבר ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, + ניסיתי לעשות חצי מהבגרות בפיזיקה בכיתה ט' (והצלחתי לא רע גם בזה), וזה די הביא אותי לשפל פסיכולוגי, אבל בחופש הגדול נחה עליי רוח מתמטית ובאמצעות הקורס באוניברסיטה שלקחתי בקיץ שנה שעברה הצלחתי סוף סוף להגיע לתנופה ענקית ששימשה אותי בשנה הזו. אמנם אבידתי את התנופה לאחר סמסטר חורף, ובסמסטר אביב שוב הייתי בפיגור קל, אבל באמצעות דרך הלימוד של ד"ר ודים גרינשטיין נחה עליי שוב רוח מתמטית שאפשרה לי לעבור את אינפי2 בשלום, וגם יכול להיות שזה איכשהו עזר לי בבגרות בהיסוריה. עכשיו בקיץ הזה הייתי די ביתרון, עד שטסתי לחו"ל לשבוע ואיבדתי את כל היתרון שהיה לי, ועכשיו אני שוב חייב להאבק כדי להספיק לעשות הכל בזמן.
[QUOTE=pokedex;759644]עשיתי חישוב מחדש,
ליגאל יש 14 כבשים ויוסי 10.
אתה טעית P:
דניאל, אני הייתי השנה בתכנית של בר אילן, אך אני לא אמשיך לשנה הבאה (לא עברתי את הבחינת סוף והחלטתי לא לקחת מועד ב', זה פשוט עיצבן אותי כל הקטע של התכנית הזו).
כיתה ז'? יפה לך... איך הסתדרת עם העומס העצום?
ולאיזה כיתה אתה עולה?[/QUOTE]
מודה באשמה,התבלבלתי
[QUOTE=LordAbizi;759670]לא, אני לא ראיתי (ותפסיק לקרוא לי דניאל, רצחתי אותו!)
אז זהו, שלא היה בדיוק עומס. כי כיתה ז' זה שנה די פשוטה, ובר אילן של כיתה ח' זה עוד לא העומס במלואו אז זה היה די קל, אחר כך היה את כיתה ח יחד עם בר אילן של כיתה ט', ובר אילן של כיתה ט' זה די עמוס, וכיתה ח' עדיין לא עמוסה כל כך, ולכן הסתדרתי גם עם זה. לעומת זאת שנה שעברה כמעט איבדתי את השפיות, כי זה גם היה כיתה ט' בבית ספר שאמורה להיות קצת עמוסה, כיתה י' של בר אילן, (וזה אומר פתירת 2098029840928420948 מבחנים משנים קודמות בשבוע) וגם התחלתי אז כבר ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, + ניסיתי לעשות חצי מהבגרות בפיזיקה בכיתה ט' (והצלחתי לא רע גם בזה), וזה די הביא אותי לשפל פסיכולוגי, אבל בחופש הגדול נחה עליי רוח מתמטית ובאמצעות הקורס באוניברסיטה שלקחתי בקיץ שנה שעברה הצלחתי סוף סוף להגיע לתנופה ענקית ששימשה אותי בשנה הזו. אמנם אבידתי את התנופה לאחר סמסטר חורף, ובסמסטר אביב שוב הייתי בפיגור קל, אבל באמצעות דרך הלימוד של ד"ר ודים גרינשטיין נחה עליי שוב רוח מתמטית שאפשרה לי לעבור את אינפי2 בשלום, וגם יכול להיות שזה איכשהו עזר לי בבגרות בהיסוריה. עכשיו בקיץ הזה הייתי די ביתרון, עד שטסתי לחו"ל לשבוע ואיבדתי את כל היתרון שהיה לי, ועכשיו אני שוב חייב להאבק כדי להספיק לעשות הכל בזמן.[/QUOTE]
מה עם הפורום הזה? הוא לא גם פוגע ב"רוח המתמטיקה" שלך?
ואני אמשיך לקרוא לך דניאל, כי זהו שמך. D:
[quote=pokedex;759677]מה עם הפורום הזה? הוא לא גם פוגע ב"רוח המתמטיקה" שלך?
ואני אמשיך לקרוא לך דניאל, כי זהו שמך. D:[/quote]
אני אכלתי את השם שלי, כל פעם שאתה קורא בשם שלי אתה קורא למיצי הקיבה שלי.
ומה זה השאלה המוזרה הזו? למה שהפורום יפגע ב"רוח המתמטיקה" שלי? אמנם לפעמים אנשים עושים כאן דברים כל כך מטומטמים שגורמים לי רצון עז לתקוע לעצמי סרגל בריאה הימנית, אבל זה לא קורה לעתים כל כך קרובות.
יבשים אתם.. ><"
אחלה בוקר..
הנו"ד מת אה?