-
[quote=מאסטר אספיון;860049][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"שמע,אני אומנם משתמש בכוחות האופל בשביל להפוך אותם למשרתי רשע שבבוא היום יפילו את העולם לחיים או למוות,אבל אני גם מאמן הגון אין סיכוי שאתה לא תוכל לנצח שני שאדו-לוגיה,להתראות",שאדו נעלם ואתה לבד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הקרב נגד שאדו נפסק![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אתה חייב לי ברי לחץ אחד לפחות!" אצעק לו בכעס והסתכל על בטרי ואשאל אותו:"תנסה שוב להיתפתח כמו מיקודם אולי עכשיו אחרי כל המלחמות והקרבות תוכל קדימה בואי נעודד אותו שוב באבל,בטרי,בטרי!" אחייך אליו והסתכל עליו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה פתחת את ע''מ 50 תגיד לי בה''פ מה אתה רוצה מגנמייט או גייר[הפוקימון מתכת {גלגל השיניים}של דור חמש].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את באבל מחייכת אל בטרי ואתה רואה דמעה מלאה חשמל סטטי נופלת על הרצפה אתה רואה אותה מנסה לנחם אותו,אתה רואה זוהר של התפתחות ואתה רואה שבתום האור עדיין בטרי נשאר אלקיד קטן ולא אלקטבז גדול.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;860161][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה פתחת את ע''מ 50 תגיד לי בה''פ מה אתה רוצה מגנמייט או גייר[הפוקימון מתכת {גלגל השיניים}של דור חמש].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את באבל מחייכת אל בטרי ואתה רואה דמעה מלאה חשמל סטטי נופלת על הרצפה אתה רואה אותה מנסה לנחם אותו,אתה רואה זוהר של התפתחות ואתה רואה שבתום האור עדיין בטרי נשאר אלקיד קטן ולא אלקטבז גדול.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אל תדאג בבוא הזמן אתה תוכל לעשות את זה" אומר לו בחיוך והרים אותו כדי שיהיה שמח המשיך בדרכי ואחפש פוקימוני חרק ופוקימונים נוספים אשר הוכל להילחם בהם
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;858851][
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"אני מעדיפה להיות עוזרת לפוקימונים אך להיות באותו זמן מאסטרית קרבות פוקימון,ההתמחות שלי היא קרב זוגות של כוחות מנוגדים למשל אופל ועל-חושי או מים ואש,הבנת?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מגניבה שכמותך" אני אומרת ומצחקקת.
"איפה סקווירטל?" אני אומרת בדאגה,כי הוא לא מסביבי.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;860049]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס צוחק והוא אומר לך:"ניצחת אותו יש לך מזל שאתה לא מת הפיצוץ החשמלי של פיקאצ'ו הרס חצי מין העיר,אומנם קורא שלך למרות האיומים שלך הגנן עליך במסך אור עוצמתי למדי במשך שלוש שעות,רק בזכותו אתה חי",אתה רואה את קורא מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קורא למד מסך אור![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקורא"תודה שהצלת אותי.טוב לא נורא שאתה לא יודע לעוף.אך אתה הצלת אותי וזה מוכיח שאתה חזק.יפה כול הכבוד"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ברי לחץ זה לא הפתרון לכלום זה כמו ריר קנדי,אני אתן לך גייר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה צל של פוקימון קטן שעוקב אחריך,אתה קולט שאתה נכנסת כרגע ליער החרקים,אתה שומע קול מרוחק שאומר לך:"לוקאס,גש לקרחת היער אם אתה רוצה לקבל ברי לחץ ולפתח את אלקיד לאלקטבז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא שלך נרדם לך על הבטן ואתה מנסה לקום ואתה מרגיש שמישהו מושך אותך כלפי מעלה אתה רואה שצ'רלס עזור לך לקום,צ'רלס אומר לך:"תגיד אתה רוצה להתמודד בקרב המכון שלנו תענה כן או לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]את קולטת את סקווירטל מטפסת לך על הגב במטרה להגיע לך אל הכתף,קלירו אומרת לך:"שמעי סרינה יום אחד אני אפגוש אותך ושזה יקרה אני רוצה שנילחם בלי שמשהו יהרוס אותו,קרב אחד זה יום מדי,להתראות ילדה",את רואה את קלירו ממשיכה בדרכה אך את רואה פוכדור לידך שלידו יש פתק שבו כתוב:"לסרינה במתנה מקלירו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;860204][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ברי לחץ זה לא הפתרון לכלום זה כמו ריר קנדי,אני אתן לך גייר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה צל של פוקימון קטן שעוקב אחריך,אתה קולט שאתה נכנסת כרגע ליער החרקים,אתה שומע קול מרוחק שאומר לך:"לוקאס,גש לקרחת היער אם אתה רוצה לקבל ברי לחץ ולפתח את אלקיד לאלקטבז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
" אז חברים אתם אומרים שכדאי לתמוך בקול המוזר הזה?,אני אומר שכן בואו נצא לקרחת היער בבא אלקיד בואי באבל" אומר אליהם ואחייך ואחפש את הצל שעקב אחריינו מיקודם
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*הוספתי לך את גייר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה,באבל,בטרי וגייר שהצטרף אליך מתקרבים אל קרחת היער ואתה רואה משהו מוזר בדמוי אדם שאומר לך:"נפלת בפח!",אתה רואה שלושה ארבוקים מתקרבים אליך בצורה מפחידה מאוד. [/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;860223][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*הוספתי לך את גייר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה,באבל,בטרי וגייר שהצטרף אליך מתקרבים אל קרחת היער ואתה רואה משהו מוזר בדמוי אדם שאומר לך:"נפלת בפח!",אתה רואה שלושה ארבוקים מתקרבים אליך בצורה מפחידה מאוד. [/FONT][/COLOR][/quote]
"לא נפלתי בשום פח עשו לי את זה כבר יותר מידי פעמים פשוט רציתי קרב" אומר בחיוך ואומר לשלשת הפוקימון שלי:"אז מי רוצה להילחם ריאשון? אולי אתה גייר כי אתה הכי חדש? תחליטו בינייכם"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי שלך מסתכל על באבל שמפחדת מין שלושת הארבוקים ההולכים ובאים,אתה רואה אותו קופץ לשמיים ומשתמש במכת ברק שפוגעת בשלושת הארבוקים ומביס אותם,אתה רואה אותו מחייך אל עבר הגייר והבאבל שלך,אתה רואה אותו זוהר ואחרי זה הוא מתפתח,אתה רואה לפניך אלקטבז חזק במיוחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]אלקיד שלך המכונה "בטרי" לאלקטבז שלמד רעם וסופה חשמלית![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;860261][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי שלך מסתכל על באבל שמפחדת מין שלושת הארבוקים ההולכים ובאים,אתה רואה אותו קופץ לשמיים ומשתמש במכת ברק שפוגעת בשלושת הארבוקים ומביס אותם,אתה רואה אותו מחייך אל עבר הגייר והבאבל שלך,אתה רואה אותו זוהר ואחרי זה הוא מתפתח,אתה רואה לפניך אלקטבז חזק במיוחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]אלקיד שלך המכונה "בטרי" לאלקטבז שלמד רעם וסופה חשמלית![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
*מה זה סופה חשמלית והמתקפה השנייה של גיר?
---------------------------------------------------------
"בטרי אמרתי לך שאתה תוכל לנצח אתה החבר הכי טוב שלי" אומר לו אזיל דמעת שמחה ואחבק אותו ואז אומר לגיר ולבאבל:"לא היינו מצליחים בלעדייכם ישר כח!" אחייך אליהם ואחזור לכיוון העיר בעודי מלא ביטחון לנצח את צרלס המתנשא ולקחת את תג המכון
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*סופה חשמלית היא כמו מכת ברק רק שמשפיעה לטווח ארוך יותר וזה אמור להיות "כבל מתכת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לקול ששלח לך את הארבוקים:"תודה אחי אני חייב לך עכשיו שללוקאס יש אלקטבז הוא יוכל לנצח אותי מגיע לו,יש לו פוקימונים חזקים זו הסיבה שגם הזרקתי במתקפה הסופית של מונפרנו ברי לחץ שפיתח את הבאבל שלו,אני זה שנתן לו את גייר שלו וגם אני זרקתי ברי לחץ לכיוונו של אלקיד שנייה לפני שהוא התפתח,מגיע לו להיות אלוף".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;860288][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*סופה חשמלית היא כמו מכת ברק רק שמשפיעה לטווח ארוך יותר וזה אמור להיות "כבל מתכת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לקול ששלח לך את הארבוקים:"תודה אחי אני חייב לך עכשיו שללוקאס יש אלקטבז הוא יוכל לנצח אותי מגיע לו,יש לו פוקימונים חזקים זו הסיבה שגם הזרקתי במתקפה הסופית של מונפרנו ברי לחץ שפיתח את הבאבל שלו,אני זה שנתן לו את גייר שלו וגם אני זרקתי ברי לחץ לכיוונו של אלקיד שנייה לפני שהוא התפתח,מגיע לו להיות אלוף".[/FONT][/COLOR][/quote]
"צרלס לא אכפת לי מה תגיד אני עדיין חושב שאתה חוצפן,אבל בא ניישב מה שלא סיימנו בפעם שעברה בסד'ר?" אומר לו בביטחון מלא ואומר לאלקטבז אתה רוצה להילחם? זו בחירה שלך בגלל שאתה התפתחת אחרון אז מי יילחם עכשיו?" אחייך אליו ואחכה לתשובה מהחבר הגדול שלי
-
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס מסתכל עליך במבט של כאילו נפלת מהירח והוא אומר לך:"שיט אתה שמעת הכול,טוב לא נורא עדיין אני עזרתי לך,אני אמרתי שאתה מאמן בעל יכולת רבה מאוד לא משנה מה תגיד בסדר,אתה פשוט צריך להתאמן זה הכול אתה צריך לעשות מה שאני עשיתי עם המונפרנו שלי,תיאום מושלם".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;860317][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס מסתכל עליך במבט של כאילו נפלת מהירח והוא אומר לך:"שיט אתה שמעת הכול,טוב לא נורא עדיין אני עזרתי לך,אני אמרתי שאתה מאמן בעל יכולת רבה מאוד לא משנה מה תגיד בסדר,אתה פשוט צריך להתאמן זה הכול אתה צריך לעשות מה שאני עשיתי עם המונפרנו שלי,תיאום מושלם".[/FONT][/COLOR][/quote]
התעלם ממה שהוא אומר והגיד לו:"הנתחיל בקרב כבר?" אכעס קצת ושוב אשאל את בטרי מי יילחם ריאשון