[quote=Tsubasa;1004789]אולי תחליפו נושא שהוא לא שפעת?[/quote]
אני מנסה לדבר על קבוצות סדורות חלקית והלמה של צורן... אך אני נכשל בזאת קשות.
Printable View
אני מנסה לדבר על קבוצות סדורות חלקית והלמה של צורן... אך אני נכשל בזאת קשות.
אוקי,בא לך לדבר על ההיתרון לש ניר שגם שהוא מספיק להספאים אז עדיין נמצא לו בדם,אני מקנא בו.
מזל שאין לי שפעת!
איזה כיף!
[quote=Food fighter;1004794]מזל שאין לי שפעת!
איזה כיף![/quote]
להמ עם היית לך שפעת הית נשאר בבית ולא יהו לך שיעורים עד שהיית מבריא,היית יכול לשבת כל היום מול המחשב מה שמתאים לך.
[QUOTE=הרוח המתמטקאית;1004796]להמ עם היית לך שפעת הית נשאר בבית ולא יהו לך שיעורים עד שהיית מבריא,היית יכול לשבת כל היום מול המחשב מה שמתאים לך.[/QUOTE]
אה נכון!
אוף אין לי שפעת!
איזה באסה:(:cry::(:cry::(:cry::(:cry::(:cry:!
[QUOTE=LordAbizi;1004791]אני מנסה לדבר על קבוצות סדורות חלקית והלמה של צורן... אך אני נכשל בזאת קשות.[/QUOTE]
מה זה?
[quote=Tsubasa;1004799]מה זה?[/quote]
קבוצה סדורה חלקית זו קבוצה עם יחס, בה היחס הוא אי רפלקסיבי וטרנזיטיבי.
הלמה של צורן טוענת שבקבוצה סדורה חלקית, אם בכל שרשרת יש חסם מלעיל, אז יש איבר מקסימלי בקבוצה הנתונה.
[quote=Tsubasa;1004799]מה זה?[/quote]
זה משהו מבמטמיתה,אם נוסחות,היית שמח לדעת על זה עוד.
תומר אל תגזיןם אבל תנסה לראוןות בכל דבר את האר,בכל דבר יש חיוסי ושלילי.
[quote=הרוח המתמטקאית;1004803]זה משהו מבמטמיתה,אם נוסחות,היית שמח לדעת על זה עוד.
תומר אל תגזיןם אבל תנסה לראוןות בכל דבר את האר,בכל דבר יש חיוסי ושלילי.[/quote]
בדבר הזה אין ולא נוסחא אחת.
[quote=LordAbizi;1004801]קבוצה סדורה חלקית זו קבוצה עם יחס, בה היחס הוא אי רפלקסיבי וטרנזיטיבי.
הלמה של צורן טוענת שבקבוצה סדורה חלקית, אם בכל שרשרת יש חסם מלעיל, אז יש איבר מקסימלי בשרשרת.[/quote]
כן זה נשמע הגיוני אגלב צריך להכויח את זה,ומשם זה כבר מה שזה מדגים ובא להוכיח.
[QUOTE=LordAbizi;1004801]קבוצה סדורה חלקית זו קבוצה עם יחס, בה היחס הוא אי רפלקסיבי וטרנזיטיבי.
הלמה של צורן טוענת שבקבוצה סדורה חלקית, אם בכל שרשרת יש חסם מלעיל, אז יש איבר מקסימלי בשרשרת.[/QUOTE]
כתבת מילים שאף פעם לא שמעתי עליהם
[quote=הרוח המתמטקאית;1004808]כן זה נשמע הגיוני אגלב צריך להכויח את זה,ומשם זה כבר מה שזה מדגים ובא להוכיח.[/quote]
אופס, כתבתי שטויות. התכוונתי לכתוב לא שיש בשרשרת איבר מקסימלי, אלא שבכל הקבוצה הסדורה חלקית יש איבר מקסימלי.
[quote=LordAbizi;1004812]אופס, כתבתי שטויות. התכוונתי לכתוב לא שיש בשרשרת איבר מקסימלי, אלא שבכל הקבוצה הסדורה חלקית יש איבר מקסימלי.[/quote]
כן הבנתי את זה
אם בקבוצה שמסתדרת לא יכול הליות שאיבר נסוף ירד או יוסף
אבל אני לא יכול להוכיח את זה לפי דעתי ההדבר שאמרת בא להוכיח את אותו הדבר.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1004817&posted=1#post1004817[/url]
סיפור חדש מבית היוצר שלי
[quote=הרוח המתמטקאית;1004816]כן הבנתי את זה
אם בקבוצה שמסתדרת לא יכול הליות שאיבר נסוף ירד או יוסף
אבל אני לא יכול להוכיח את זה לפי דעתי ההדבר שאמרת בא להוכיח את אותו הדבר.[/quote]
אתה אמנם לא יכול להוכיח את זה, אך צורן הוכיח את זה (או לפחות, העתיק את ההוכחה ממישהו אחר), ועל כן זה קרוי הלמה של צורן. (יש לקרוא את למה כ-LEMA ולא LAMA. למה זה ביוונית טענת עזר)