-
[quote=Woodpecker;1133016][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתכנן על איך איוי ילמד קרן על חושית מג'יראצ'י הזה.איווי משתמש בסופת חול על אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.סופת החול חוסמת את אגרוף הרעם מלפגוע באיווי שלך.סופת החול מסיבה את אגרוף הרעם ונעה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משמש באגרוף אש על סופת החול.אגרוף האש מביס את סופת החול. ג'יראצ'י אומר " מהלך יפה.אגרוף אש ". האגרוף שלו עולה באש.ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"איווי תתקוף במכת חול על העיניים שלו!" אורה לו "תשתמש בכדור צל כשג'יראצ'י מנסה להוציא את החול מהעיניים!"
-
[quote=Woodpecker;1132989][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל נכנס לזירת הקרב.טוטודיל תוקף באקדח מים עוצמתי את מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק אך היא לא מצליחה ונפגעת מאקדח המים של טוטודיל.מאוויל משתמשת בנשיכה אך טוטודיל במהירות משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף מפחיד פוגע בו וגורם לה להיות איטית מאוד.טוטודיל רץ לעברה ומשתמש עליה בנשיכה.הנשיכה פוגעת בה קצת. לאחר מכן מאוויל משתמשת בקרן קרח.היא יורה קרן קרח אל טוטודיל.[/COLOR][/B][/quote]
"תגיב לקרן הקרח עם קרן משלך, קרן מים!" אני קורא בנחישות.
"אחר כך תשתמש שוב באקדח מים עליה" אני אומר לו.
-
[quote]ג'ון
נאזליף שולח עלי טער לחעבר זנב האקוה של מילוטיק. עלי הטער פוגעים בזנב האקוה של מילטיק.כשהמתקפות פוגעות בשני נוצר פיצוץ חזק. מהדף של הפיצוץ נפגעים נאזליף ומילוטיק.לאחר שמילוטיק עוד מתאווש מהפגיעה נאזליף יורה לעבר ראשו היפה של מילוטיק קליע זרעים.מלא זרעים יוצאים מהפה של נאזליף אל מילוטיק.מילוטיק לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע קשה.לאחר כמה שניות אתה רואה שמילוטיק צף על פני המים. השופט מכריז " המנצח הוא ג'ון"[/quote]
"כול הכבוד נאזליף!" אומר לנאזליף בעידוד ואז אחכה לזוראה שאני אמור לקבל בגלל שניצחתי בקרב הזה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף שמח מאד שהוא ניצח בקרב ובזכותו ניצחת בתחרות הזאת.השופט אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לגבור על כול התחרים שלך וניצחת.טוב זוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך.אם תרצה לראות אותו רק תוציא אותו מהקלף.אתה מקבל גם 200$ על הזזכיה בתחרות הזאת " .אתה יורד עם נאזליף ופרוסאס מהזירה .קרל אומר אומר לך " היתת גדול כול הכבוד על הניצחון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל משתמש ביכולת שלו.הוא משתמש בקרן המים כמתקפת נגד קרן הקרח של מאוויל.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טטוטדיל.היא מתנגשת בקרן הקרח של מאוויל.קרן המים מביסה את קרן הקרח של מאוויל.קרן המים פוגעת קשה מאוד במאוויל.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי על מאוויל.מאוויל זזה ומצליחה להתחמק מאקדח המים.מאוויל רצה לעבר טוטודיל בנשיכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש במכת חול על עינו של ג'ייראצ'י.הוא מעיף חול אל ג'יראצ'י.החול נכנס לעינו של ג'יראצ'י.זה גורם לו לעיורן והוא מפסס את איוי מלפגוע בו עם אגרוף אש.איווי מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע מימנו קצת.לאחר מכן ג'יראצ'י מצליח להוציא את החול מעינו ואומר לך " איווי יריב קרשה. קרן על חושית " .ג'יראצ'י שולח קרן על חושית על איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה זז במהירות והוא מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם שג'יראצ'י שולח לעברו.לאחר מכן זוראה תוקף בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.שני כדורי צל עפים הישר אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהם.הוא מצליח להתחמק מאחד ומהם ומהשני הוא נפגע די קשה.לאחר מכן וראה משתמש ביכולת שלו אשליה.זוראה משנה טת צורתו לג'יראצ'י.אתה רואה שני ג'יראצ'י נמצאים בזירה.ג'יראצ'י לא מבין מה קורה פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס גם בקרב הזה בתור הפוימון הראשון שלך.אתה מיד מורה לאוניקס להשתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא משתמש בפירוק.אוניקס מפרק את גופו לאבנים ואז מעיף אותם לעבר נידורינו.נירוינו מנסה להתחמק מן האבנים אך הוא לא מצליח ונהפגע קשה.אתה בודק את נידורינו בפוקידע " יכולת המיוחדת שלו שריון רעל השריון מגן עליו מפני התקפות לכמה דקות ". נידורינו משתמש בקרן רעל[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש במכת חול על עינו של ג'ייראצ'י.הוא מעיף חול אל ג'יראצ'י.החול נכנס לעינו של ג'יראצ'י.זה גורם לו לעיורן והוא מפסס את איוי מלפגוע בו עם אגרוף אש.איווי מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע מימנו קצת.לאחר מכן ג'יראצ'י מצליח להוציא את החול מעינו ואומר לך " איווי יריב קרשה. קרן על חושית " .ג'יראצ'י שולח קרן על חושית על איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בכדור צל במתקפת נגד!" אורה לאיווי "על חושי לא פועל על אופל!"
-
[quote]ג'ון
נאזליף שמח מאד שהוא ניצח בקרב ובזכותו ניצחת בתחרות הזאת.השופט אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לגבור על כול התחרים שלך וניצחת.טוב זוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך.אם תרצה לראות אותו רק תוציא אותו מהקלף.אתה מקבל גם 200$ על הזזכיה בתחרות הזאת " .אתה יורד עם נאזליף ופרוסאס מהזירה .קרל אומר אומר לך " היתת גדול כול הכבוד על הניצחון"[/quote]
"תודה קרל!" אומר לקרל, אחזיר את נאזליף לקלף ואז אוציא את זוראה החוצה כדי לראות איך הוא.
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל משתמש ביכולת שלו.הוא משתמש בקרן המים כמתקפת נגד קרן הקרח של מאוויל.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טטוטדיל.היא מתנגשת בקרן הקרח של מאוויל.קרן המים מביסה את קרן הקרח של מאוויל.קרן המים פוגעת קשה מאוד במאוויל.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי על מאוויל.מאוויל זזה ומצליחה להתחמק מאקדח המים.מאוויל רצה לעבר טוטודיל בנשיכה.[/COLOR][/B][/quote]
"תחזיר לה בנשיכה גם" אני אומר ומצביע עליה.
"עכשיו! קרן מים! גמור אותה!" אני קורא.
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס גם בקרב הזה בתור הפוימון הראשון שלך.אתה מיד מורה לאוניקס להשתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא משתמש בפירוק.אוניקס מפרק את גופו לאבנים ואז מעיף אותם לעבר נידורינו.נירוינו מנסה להתחמק מן האבנים אך הוא לא מצליח ונהפגע קשה.אתה בודק את נידורינו בפוקידע " יכולת המיוחדת שלו שריון רעל השריון מגן עליו מפני התקפות לכמה דקות ". נידורינו משתמש בקרן רעל[/quote]
"אוניקס-תתחמק ותשתמש בזנב ברזל!" אומר לאוניקס.
-
[QUOTE=Woodpecker;1132989][B][COLOR="Red"]דארן
טי אר
-------------------------
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן האש שטי אר יורה לעברו. לאחר מככן אאוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו למס' אבנים.את האבנים שהוא פירק מגופו הוא מעיף אותם לעבר טי אר.אבנים עפות במהירות רבה טי אר לא מצליח להתחמק מהם והם פוגעים בו קשה.האבנים גורמים לו לדימום מהאף.צ'ארמיליון תוקף בזעם דרקון את טי אר.טי אר מצליף בזעם הדרקון עם זנבו ומחסל את זזעם הדרקון[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'הוא באמת חזק...' אני חושב לעצמי בחשש, אך לא מתייאש, "צ'ארמיליון תן לו להביור חזק!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר טי אר, "אוניקס תן לו זנב ברזל בכל הכוח! קדימה חסלו אותו!" אני צועק בתקווה.
-
[quote=Woodpecker;1132989]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את זוראה שקיבלת מתוך קלף התפיסה שלך.מתוך קלף התפיסה שלך יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG] זוראה קטן וחמוד.זוראה רואה אותך ואת אלריק והוא מיד מתחיל להיפחד מכם.הוא רץ במהירות אל רגליך ומסתתר מאחרויהם.אתה לא מבין ממה זוראה מפחד .אלריק אומר לך " כנראה הזוראה הזה לא מזמן בקע מביצה אז הוא לא רגיל לראות אנשים.טוב אז אנחנו משיכים במסע שלנ? אין פה עוד מה לעשות בכפר המשעמם הזה[/COLOR][/B]
/quote]
"בוא זורואה" אומר ואחזיק אותו.
אחרי זה אמשיך ללכת איתו ועם אלריק לכפר הבא.
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה זז במהירות והוא מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם שג'יראצ'י שולח לעברו.לאחר מכן זוראה תוקף בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.שני כדורי צל עפים הישר אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהם.הוא מצליח להתחמק מאחד ומהם ומהשני הוא נפגע די קשה.לאחר מכן וראה משתמש ביכולת שלו אשליה.זוראה משנה טת צורתו לג'יראצ'י.אתה רואה שני ג'יראצ'י נמצאים בזירה.ג'יראצ'י לא מבין מה קורה פה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא שלי: "כל הכבוד זורא, עכשיו אם אתה לוקח גם את המתקפות שלו, תשתמש באגרוף אש הכי חזק שלך ואז בקרן על הכי חזק שלך" ואז אני מחכה למהלך הזה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את ג'יראצ'י. ג'יראצ'י גם הוא מחליט לתתקוף את זוראה באגרוף האש. שני אגרופי האש מתנגשים אחד בשני וכול פוקימון נפגע קצת מהתנגשות בין אגרופי האש.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י משתמש בקרן על ג'יראצ'י. הוא יורה קרן על הרסנית לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י איננו מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשה מאוד. ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית את זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה ניגש אל זוראה ומחזיק אותו בידך כדי שלא יפחד. אלריק אתה ללמפרט וזוראה מתחילים ללכת לכיעון היציאה מן הכפר. כעבור מס' דקות אתם יוצאים מן הכפר הזה ומשיכים הלאה.לאחר מס' דקות של הליכה מערה מופיעה אליכם. אתם נכנסים למערה ללא חשש.לפתע אתה שם לב שאלריק למפרט וזוראה נעלמו במערה. מולך מופיעה אמא שלך. אמא שלך אומרת לך " קודאק מזמן לא התראינו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
למרות שאתה רואה עד כמה חזק טי אר אתה לא מתיאש וממשיך להילחם.צ'ארמיליון תוקף בלהביור את טי אר.טי אר לא מתחמק וסופג בגופו את הלהביור.נראה שהלהביור בקושי מזיז לו. לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את טי אר.טי אר מתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. טי אר אומר לך " טוב ילד תשמע כדי לך להתחזק אם תרצה להביס אותי בעתיד.ככה לעולם לא תביס אותי.אנחנו עוד נתראה " .טי אר נעלם ואתה לא רואה אותו כבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס מתפתל בזירה ומצליח להתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס עובר לתקוף בזנב ברזל.הזנב שלו הופך כולו ללבן .הוא משתמש בזנב ברזזל על נידורינו.נידורינו מנסה להתחמק אך הוא לא מספיקק מהיר.הוא סופג מכה קשה מן זנב הברזל של אוניקס. קליי אומר " נידורינו תשמש בציפורן צל על אוניקס". נידורינו רץ במתקפת ציפורן צל לעבר אוניקס כדי לפגוע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל רץ לעבר מאוויל וגם הוא משתמש בנשיכה.שני הנשיכות משתלבות זה בזו ושני הפוקימונים נפגעים מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא שוב משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה מאוד יוצאת מן הפה של טוטודיל הישר למאוויל.מאאויל לא מצליחה להתחמק מן קרן המים ונפגעת מימנה קשה.קרן המים מצליחה להוציא את מאוויל מן הזירה וכך אתה מנצח בקרב. קול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס בדלת האדומה " .מול נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחזיר את נאזליף לקלף התפיסה שלך ואז מתוך קלף התפיסה שלך אתה מוציא את זוראה שקיבלת מן התחרות. מתוך קלף התפיסה שלך יוצא לו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG] זוראה קטן וחמוד.לאחר שזוראה רואה אותך ואת קרל הוא נתקף בהתקף חרדה והוא מתחיל לפחד מכם. קרל אומר לך " כנראה שזוראה רק נולד מביצה אז קצת מפחד מבני אדם ". פרולסאס ניגשת אל זוראה ומסבירה לו כול מיני דברים שאתם לא מבינים.לאחר זאת זוראה כבר לא מפחד ממך ומקרל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל כמתקפת נגד קרן העל חושית.מכיון שמתקפת חושך לא פועלת על על חושי.איווי מקשיב לך והוא מיד משתמש בכדור צל.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הצל לעבר קרן העל חושית.כדור הצל חוסם את קרן העל חושית מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות כדור הצל וקרן העל חושית נעלמים מהזירה.לאחר מכן ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1133722][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל רץ לעבר מאוויל וגם הוא משתמש בנשיכה.שני הנשיכות משתלבות זה בזו ושני הפוקימונים נפגעים מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא שוב משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה מאוד יוצאת מן הפה של טוטודיל הישר למאוויל.מאאויל לא מצליחה להתחמק מן קרן המים ונפגעת מימנה קשה.קרן המים מצליחה להוציא את מאוויל מן הזירה וכך אתה מנצח בקרב. קול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס בדלת האדומה " .מול נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B][/quote]
"יופי טוטודייל, בוא נמשיך" אני אומר והולך לחדר הבא.
'האגדי עכשיו, מעניין אם הוא קשה' אני חושב.
-
[QUOTE=Woodpecker;1133722][[B][COLOR="Red"]דארן
למרות שאתה רואה עד כמה חזק טי אר אתה לא מתיאש וממשיך להילחם.צ'ארמיליון תוקף בלהביור את טי אר.טי אר לא מתחמק וסופג בגופו את הלהביור.נראה שהלהביור בקושי מזיז לו. לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את טי אר.טי אר מתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. טי אר אומר לך " טוב ילד תשמע כדי לך להתחזק אם תרצה להביס אותי בעתיד.ככה לעולם לא תביס אותי.אנחנו עוד נתראה " .טי אר נעלם ואתה לא רואה אותו כבר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"פחדן..." אני ממלמל בכעס ואז אני משתמש בפוקידע כדי לרפא את אוניקס ואת צ'ארמיליון.
לאחר מכן, אני מחזיר את אוניקס אל קלף התפיסה, ואז אני מתחיל לחזור על עקבותיי, בניסיון לצאת מהמקום הזה ולחזור את העיר.
-
[quote]ג'ון
אתה מחזיר את נאזליף לקלף התפיסה שלך ואז מתוך קלף התפיסה שלך אתה מוציא את זוראה שקיבלת מן התחרות. מתוך קלף התפיסה שלך יוצא לו זוראה קטן וחמוד.לאחר שזוראה רואה אותך ואת קרל הוא נתקף בהתקף חרדה והוא מתחיל לפחד מכם. קרל אומר לך " כנראה שזוראה רק נולד מביצה אז קצת מפחד מבני אדם ". פרולסאס ניגשת אל זוראה ומסבירה לו כול מיני דברים שאתם לא מבינים.לאחר זאת זוראה כבר לא מפחד ממך ומקרל.[/quote]
"תודה פרוסלאס..." אומר לפרוסלאס ואז אגש לזוראה, "אני המאמן שלך, אני מקווה שנעשה חיים!" אומר לו ואז אמשיך במסע אחר חיפוש אבן עלה עם זוראה ועם פרוסלאס.