יש משהו חדש ליאור?.
Printable View
יש משהו חדש ליאור?.
אני עוד מעט עוקף את אדם! :d
[QUOTE=Ronaldo7;1118815]יש משהו חדש ליאור?.[/QUOTE]
עוד 1 מקום 1 בנוד זה ועוקף את יובל
[quote=Druddigon man;1118817]אני עוד מעט עוקף את אדם! :d[/quote]
לי יש משתמש ישן שנקרא שגיא, עוד 600.
יופי ליאור,
מזל טוב :).
[quote=cladino;1118813]האל הזהז הוא שד אסטרלי זוטר, שאפילו אני עולה עליו בכוחותיי.
והמציאות כפי ש[B]בני האדם[/B] מכירים אותה היא שקר. המכשפים ניחנו לראות את היקומים בצרות האמיתית והמוחלטת.
ועובדה שיש ארבעה מימדים. בכל היקומים יש רק כניסות לארבעה: המימד שלנו, המימד האחר, המימד האסטרלי, ומימד השאול.
אם אנחנו מדברים על יקומים, אז יש לפחות כמה מאות אלפים, בכל אחד ארבעה מימדים[/quote]
כל מציאות היא שקרית! הדבר היחידי שנכון הוא זה שנכון בלי שום קשר למציאות! אתה לא יכול לשפוט את העולם מנקודת מבט אחת! אתה חייב לראות אותו מכל נקודות מבט!
ועובדה שקיימים חמישה מימדים:
על פי אקסיומת הסודר האינסופי, קיים סודר אינסופי ראשון שקוראים לו אומגה. מוגדרת פעולה בסודרים שלוקחת סודר ומגדילה אותו ב-1. קל ברקורסיה להגדיר חיבור של שני סודרים באומגה באמצעות פעולה זו. לאחר מכן אפשר להגדיר באופן טבעי כפל באומגה. כעת נסתכל על יחס השיקול מעל אומגה X אומגה המוגדר על ידי
(a,b)~(c,d) אם ורק אם a+d = b+c.
קל לראות שזה יחס שקילות. כעת נגדיר פעולה בין שני איברים באומגה, שהתוצאה שלי היא בקבוצת המנה של אומגה X אומגה על יחס השקילות הזה: ההפרש A פחות B היא מחלקת השקילות של (a,b). קל לבדוק שאם נרחיב לשם את פעולות הכפל והחיבור ממקודם נקבל תחום שלמות. ואז לפי משפט ידוע, כל תחום שלמות ניתן לשיכון בשדה שברים. אז לשדה השברים של התחום הזה נקרא Q. קל לראות שקיימת הקבוצה QXQXQXQXQ, ואפשר להגדיר מעליה פעולות כך שהיא תהיה מרחב לינארי מעל Q ממימד 5.
זהו, מצאתי מרחב חמש-מימדי.
אביזי אתה משעשע אותי כל פעם מחדש .
[QUOTE=Ronaldo7;1118820]לי יש משתמש ישן שנקרא שגיא, עוד 600.
יופי ליאור,
מזל טוב :).[/QUOTE]
לי יש עוד 16!!
אתה יכול לעזור לי לעקוף אותו? זה עוד קצת!!
~~~
אני מקום 103,אם אני עוקף את אדם אני מקום 102,אז יש לי לעקוף משתמש וותיק ואז,אני עוקף את פו זון והופך להיות [B][SIZE="7"]בטופ 100![/SIZE][/B]
[QUOTE=Druddigon man;1118824]לי יש עוד 16!!
אתה יכול לעזור לי לעקוף אותו? זה עוד קצת!!
~~~
אני מקום 103,אם אני עוקף את אדם אני מקום 102,אז יש לי לעקוף משתמש וותיק ואז,אני עוקף את פו זון והופך להיות [B][SIZE="7"]בטופ 100![/SIZE][/B][/QUOTE]
אני שולך לך את הפרקים
[QUOTE=Woodpecker;1118827]אני שולך לך את הפרקים[/QUOTE]
אחלה :)
[quote=AquaDesign;1118811]אני ראיתי..
ואלון למה גילית את השם שלך רק בהקדשת 5K[/quote]
כי רק אז חשבתי שצריך.
[quote=Woodpecker;1118814]אוקי אחכה שתגיב[/quote]
הגבתי.
עומר שלחתי לך ועכשיו אשלח ליונתן
[QUOTE=Woodpecker;1118833]עומר שלחתי לך ועכשיו אשלח ליונתן[/QUOTE]
כן ראיתי...
תודה :D