[QUOTE=Sin Cara;1125390]אהלן יומיים לא הייתי פה[/QUOTE]
היי wb דודי נכון:)
Printable View
[QUOTE=Sin Cara;1125390]אהלן יומיים לא הייתי פה[/QUOTE]
היי wb דודי נכון:)
[QUOTE=Naruto;1125389]איך קוראים למהיר מעונה הראשונה, כשהוא היה עדיין ילד?
ותגיד, איך הוא מקבל חייזרים חדשים, עדיין מסריקת דנ"א?[/QUOTE]
למהיר קוראים XLR
[quote=Woodpecker;1125396]למהיר קוראים XLR[/quote]
צודק O:
איך שכחתי את זה.. הפסדתי בהתערבות עכשיו XD
אמרתי לחבר שלי שקוראים לו בשם אחר והוא אמר את זה והתערבנו על שקל XD
[QUOTE=white_angel;1125395]היי wb דודי נכון:)[/QUOTE]
אהלן
[QUOTE=Naruto;1125399]צודק O:
איך שכחתי את זה.. הפסדתי בהתערבות עכשיו XD
אמרתי לחבר שלי שקוראים לו בשם אחר והוא אמר את זה והתערבנו על שקל XD[/QUOTE]
יש עוד אחד עם שם עם עיקרון דומה- NRG. זאת אומרת אנרג'י, אנרגיה. מגניב נכון? וככה זה גם XLR8-אקסלורייט,האצה באנגלית.
וחייזרים- בוא נראה, את טרהספין,ווטר-הזרד,NRG,אמפיביאן וארמורדילו הוא קיבל מסריקות. את פאסט-טראק הוא גילה, את לורדסטאר ראת' ונאנומאצ' הוא גם גילה, וקלוקוורק הוא מהעתיד.
[quote=cladino;1125415]יש עוד אחד עם שם עם עיקרון דומה- NRG. זאת אומרת אנרג'י, אנרגיה. מגניב נכון? וככה זה גם XLR8-אקסלורייט,האצה באנגלית.
וחייזרים- בוא נראה, את טרהספין,ווטר-הזרד,NRG,אמפיביאן וארמורדילו הוא קיבל מסריקות. את פאסט-טראק הוא גילה, את לורדסטאר ראת' ונאנומאצ' הוא גם גילה, וקלוקוורק הוא מהעתיד.[/quote]
יש לו חייזרים שהיו לו כשילד או מאז שהשעון בהתחלה עשה טמטומים אין יותר?
[QUOTE=Naruto;1125423]יש לו חייזרים שהיו לו כשילד או מאז שהשעון בהתחלה עשה טמטומים אין יותר?[/QUOTE]
יש בעונה הנוכחית את כל החייזרים מכל העונות פלוס כמה חדשים. בן לא משתמש הרבה באלה מהעונות הקודמות אבל הוא יכול להשתנות אליהם.
[quote=cladino;1125426]יש בעונה הנוכחית את כל החייזרים מכל העונות פלוס כמה חדשים. בן לא משתמש הרבה באלה מהעונות הקודמות אבל הוא יכול להשתנות אליהם.[/quote]
הוא למד החלפה מהירה כבר מזמן, לא?
[QUOTE=Naruto;1125429]הוא למד החלפה מהירה כבר מזמן, לא?[/QUOTE]
נכון. עכשיו האולטימאטריקס הוא לא על זמן, אלא ברגע שבן סופג המון נזק, הוא משתנה בחזרה. והחלפה מהירה הוא למד באליאן פורס
[quote=cladino;1125431]נכון. עכשיו האולטימאטריקס הוא לא על זמן, אלא ברגע שבן סופג המון נזק, הוא משתנה בחזרה. והחלפה מהירה הוא למד באליאן פורס[/quote]
האולטימאטריקס זה הצורה החדשה של האומניטריקס מאלייאן פורס או שזה חדש לעונה הנוכחית?
ואם אני מפריע לך אם כל השאלות תגיד, סתם בא לי לדעת P:
[QUOTE=Naruto;1125434]האולטימאטריקס זה הצורה החדשה של האומניטריקס מאלייאן פורס או שזה חדש לעונה הנוכחית?
ואם אני מפריע לך אם כל השאלות תגיד, סתם בא לי לדעת P:[/QUOTE]
לא, ממש לא מפריע לי, זה דווקא כיף לדבר על זה :)
ואת האולטימאטריקס הוא קיבל בסוף העונה של אליאן פורס, כשהוא ניצח את ווילגקס והאומניטריקס נהרס.
מה קורה כולם?
[QUOTE=Yuval Ramot;1125436]מה קורה כולם?[/QUOTE]
היי יובל
וואי עוד ממש קצת ומסיימים בצפר!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!
[quote=cladino;1125435]לא, ממש לא מפריע לי, זה דווקא כיף לדבר על זה :)
ואת האולטימאטריקס הוא קיבל בסוף העונה של אליאן פורס, כשהוא ניצח את ווילגקס והאומניטריקס נהרס.[/quote]
אבל באליאן פורס הוא היה נגד האלה אבירי המשהו האלה, לא?
האולטימאטריקס זה עוד שכלול כזה שהאומניטריס עשה בעצמו או שהוא פשוט קיבל אותו חדש ממישהו?