[quote=Yuma Tsukumo;1130165]אני מקווה שלא יתנו לי עונש "אין מחשב" בחופש הזה אחרת הלכו לי 60 ימי כיף[/quote]
חח בהצלחה,
התעודה שלך עד כדי כך גרועה?.
Printable View
[quote=Yuma Tsukumo;1130165]אני מקווה שלא יתנו לי עונש "אין מחשב" בחופש הזה אחרת הלכו לי 60 ימי כיף[/quote]
חח בהצלחה,
התעודה שלך עד כדי כך גרועה?.
נכשל אחד בטוח אולי עוד אחד השאר יהיה בסדר,אני מקווה להישאר הקבצה א' באנגלית ואולי לעלות בחשבון לא'
[quote=Yuma Tsukumo;1130168]נכשל אחד בטוח אולי עוד אחד השאר יהיה בסדר,אני מקווה להישאר הקבצה א' באנגלית ואולי לעלות בחשבון לא'[/quote]
אצלי כל הציונים 80 ומעלה,
בהצלחה,
אני בשום הקבצה, אני במחוננים.
חזרתי...
אבי אמרת לדניס שאתה פורש..? להוריד אותך סופית מהחתימה?
היי עומר
אבי,כיף לך
[quote=Druddigon man;1130171]חזרתי...
אבי אמרת לדניס שאתה פורש..? להוריד אותך סופית מהחתימה?[/quote]
אמרתי לו,
הוא לא ענה לי עדיין,
ולא הוריד אותי.
וואי איזה גיהנום משעמם יהיה לי בקורס קיץ הזה
[quote=Yuma Tsukumo;1130173]היי עומר
אבי,כיף לך[/quote]
כן חח,
שברתי שיא בפרוט נינג'ה במחשב המקורי, 546.
[QUOTE=Ronaldo7;1130174]אמרתי לו,
הוא לא ענה לי עדיין,
ולא הוריד אותי.[/QUOTE]
כנראה מסנן אותך.. XD
איך פרוט נינג'ה?
~~~
עומר יש לך קורס קיץ..?
יש לכול השכבה קורס קיץ,הקורס עולה 250 ש''ח וזה חובה,יש לי חבר בח',אמר שבשנה שעברה זה עלה רק 100 ש''ח וזה היה בחירה.
הבית ספר חייב את הכסף בגלל שהייתה לנו הצפה בשבוע שעבר והלך החשמל,בצפר מני**
[quote=Druddigon man;1130179]כנראה מסנן אותך.. XD
איך פרוט נינג'ה?
~~~
עומר יש לך קורס קיץ..?[/quote]
כיפי,
ממליץ מאוד.
עומר - חח, איזה בית ספר גרוע.
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130182]יש לכול השכבה קורס קיץ,הקורס עולה 250 ש''ח וזה חובה,יש לי חבר בח',אמר שבשנה שעברה זה עלה רק 100 ש''ח וזה היה בחירה.
הבית ספר חייב את הכסף בגלל שהייתה לנו הצפה בשבוע שעבר והלך החשמל,בצפר מני**[/QUOTE]
וואי מבאס,שהמנהלת תתן קצת כסף! היא צריכה להשקיע בזה!! בטח יש לה הרים של כסף בבנק שהיא שומרת לעצמה..
[quote=Druddigon man;1130185]וואי מבאס,שהמנהלת תתן קצת כסף! היא צריכה להשקיע בזה!! בטח יש לה הרים של כסף בבנק שהיא שומרת לעצמה..[/quote]
א]יש לנו מנהל
ב]יש סיכוי
ג]בית ספר מני**
[quote=Yuma Tsukumo;1130186]א]יש לנו מנהל
ב]יש סיכוי
ג]בית ספר מני**[/quote]
בטח הוא בדוק את חשבון הבנק שלו ואז צוחק: "התלמדים וההורים הפראיירים, יביעאו לי עוד 250 ש"ח חח".
היי..