[QUOTE=monster;1151824]הי אבי
עומר אני ועם שגיאו ת כתיב המטומטמו שליxd[/QUOTE]
חחחח XD
[QUOTE=white_angel;1151825]עוד פעם לבד :([/QUOTE]
לא נורא..
יש חדש? (חוץ מזה..)
Printable View
[QUOTE=monster;1151824]הי אבי
עומר אני ועם שגיאו ת כתיב המטומטמו שליxd[/QUOTE]
חחחח XD
[QUOTE=white_angel;1151825]עוד פעם לבד :([/QUOTE]
לא נורא..
יש חדש? (חוץ מזה..)
[QUOTE=LordAbizi;1151809]אני בטוח בזה יותר מזה שאני בטוח בזה ש- 0 = 0 !!!![/QUOTE]
למען האמת אם טובי היה משתלב עם מאדארה זה היה יוצא הכי טוב.
אני במסן ביי.
[QUOTE=Druddigon man;1151831]חחחח XD
לא נורא..
יש חדש? (חוץ מזה..)[/QUOTE]
ועוד פעם כיף במסן:)
[QUOTE=SportMan;1151830]אני יצרתי אותו חחח,
זה נחמד כך.[/QUOTE]
המסיכה של טובי נראית כאילו מישהו לקח שבלונה של חימר,לחץ לתוכה את האגודל שלו וזה מה שיצא
אבי אין הפועל באר שבע....
[QUOTE=LordAbizi;1151827]בינתיים 2-1 לטובת כ' (שאלתי גם מישהו מחוץ לפורום).
כל מי שכאן ועדיין לא נרשם לטורניר חת"ם - כדאי לו להרשם!
על ידי אי הרשמות אתם מעכ/קבים את כל אלו שכבר כן נרשמו!!![/QUOTE]
לא!!!
אני במיעוט! :(
[quote=Sasuke Kun;1151832]למען האמת אם טובי היה משתלב עם מאדארה זה היה יוצא הכי טוב.
אני במסן ביי.[/quote]
מאדארה היה סתם מחליש אותו. מאדארה לא יודע לעשות כלום כמו שצריך. אם מאדארה היה שולח את טובי לתפוס את קילרבי במקום סאסקה, הוא היה גם נתפס.
[QUOTE=Sasuke Kun;1151832]למען האמת אם טובי היה משתלב עם מאדארה זה היה יוצא הכי טוב.
אני במסן ביי.[/QUOTE]
טובי מדארה הם אותו אחד
[QUOTE=Krauser;1151834]המסיכה של טובי נראית כאילו מישהו לקח שבלונה של חימר,לחץ לתוכה את האגודל שלו וזה מה שיצא
אבי אין הפועל באר שבע....[/QUOTE]
אשכרה חחח
איך קוראים לך?
אביזי עיקוב-זה מלשון עוקב,כמו מספר עוקב ז'תומרת 1 הוא מספר עוקב ל2, 2 הוא מספר עוקב ל3. וכו' וכו'
עיכוב-זה בעיה מסוימת שמשאירה אותך מאחור בהשוואה למה שתכננת
אז כן אתה מתכוון לכ'.
דרודיגון-אינלי כח לומר.. מי שכבר יודע יודע אתה יכול לקרוא לי גודיונסן(על שם השחקן שאצלי בפיפא הוא אגדה)
[quote=Krauser;1151834]המסיכה של טובי נראית כאילו מישהו לקח שבלונה של חימר,לחץ לתוכה את האגודל שלו וזה מה שיצא
אבי אין הפועל באר שבע....[/quote]
בפיפא 2008?,
אם אין לך טלאי אז יש סיכוי.
רוצה נדבר במסן?.
[QUOTE=Sasuke Kun;1151832]למען האמת אם טובי היה משתלב עם מאדארה זה היה יוצא הכי טוב.
אני במסן ביי.[/QUOTE]
הם אותו אחד.. :what:
[quote=Krauser;1151839]אביזי עיקוב-זה מלשון עוקב,כמו מספר עוקב ז'תומרת 1 הוא מספר עוקב ל2, 2 הוא מספר עוקב ל3. וכו' וכו'
אז כן אתה מתכוון לכ'.[/quote]
הייתה לי את הסיבה שלי להתבלבל עם לעקוב עם ק', וזה כי אני יודע את הפועל בלשון טוב מדי. בכל מקרה, אני אסמוך על כל אלו שאמרו כ', ואאמין להם. מקסימום, אני אכתוב מילים שלא קיימות. כמה גרוע זה כבר יכול להיות? כאילו שמשהו בעולם הזה קיים....
[QUOTE=Druddigon man;1151831]חחחח XD
לא נורא..
יש חדש? (חוץ מזה..)[/QUOTE]
משתעמם משחק ב-ps3 מה איתך?
[QUOTE=Krauser;1151839]אביזי עיקוב-זה מלשון עוקב,כמו מספר עוקב ז'תומרת 1 הוא מספר עוקב ל2, 2 הוא מספר עוקב ל3. וכו' וכו'
אז כן אתה מתכוון לכ'.[/QUOTE]
בעסה...
אביזי אני מפסיד!!
[quote=Druddigon man;1151846]בעסה...
אביזי אני מפסיד!![/quote]
אלו החוקים של תחרות חופשית ידידי, כל אימת שיש שני צדדים, אחד מהם בהכרח ינצח והשני בהכרח יפסיד. זה טבעו של העולם.