-
[QUOTE=CrashRide;1161367]קודם נראה אם אני אצליח להתקין מחדש את הספור הרגיל...:)[/QUOTE]
אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (DARKSPORE זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)
-
סוף סוף גמרתי את השילוב הזה! ועכשיו אני מפרסם אותו
-
[quote=אין על פוקימון;1161369]אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (darkspore זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)[/quote]
אני אתקין את הבטא אם ממש אני אוהב את זה נשאר לי מלא כסף מהר מצווה אז אני אקנה.
עריכה- אני מוריד את זה ברגעים אלה :)
-
[quote=אין על פוקימון;1161369]אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (darkspore זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)[/quote]
בקשר לזה אני אוריד את זה מחר בערך
-
[QUOTE=CrashRide;1161374]אני אתקין את הבטא אם ממש אני אוהב את זה נשאר לי מלא כסף מהר מצווה אז אני אקנה.[/QUOTE]
אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?
-
אל תורידו, לא שווה את הזמן O:
-
[quote=אין על פוקימון;1161376]אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?[/quote]
אני אשחק איתך :)
נכסח אותם!
-
[quote=אין על פוקימון;1161376]אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?[/quote]
כתבתי שאני מוריד את המשחק מחר
-
[QUOTE=CrashRide;1161378]אני אשחק איתך :)
נכסח אותם![/QUOTE]
מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :D
-
[QUOTE=אין על פוקימון;1161383]מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :D[/QUOTE]
צודק! ומי שם דומה לnrg?
-
[QUOTE=CrashRide;1161386]צודק! ומי שם דומה לnrg?[/QUOTE]
גוליאט ככה קוראים לו
-
[quote=אין על פוקימון;1161383]מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :d[/quote]
זה לא משחק ששווה את הזמן שלי O:
יש הרבה משחקים שלא שווים את הזמן שלי.. O:
גם ההארי פוטר שאני מוריד עכשיו לא שווה את הזמן שלי אבל אני הולך עוד מעט אז לא אכפת לי להשאיר את זה פתוח, ככה זה לא מבזבז לי זמן O:
-
[quote=אין על פוקימון;1161387]גוליאט ככה קוראים לו[/quote]
נייס... אם הוא טוב אני אהיה הוא :)
עריכה- יש בעיה בהתקנה... אני לא מוצא את הקובץ!
עריכה- מצאתי אותו...
-
[QUOTE=CrashRide;1161390]נייס... אם הוא טוב אני אהיה הוא :)[/QUOTE]
יש 100 שאתה יכול להיות הם במשחק המלא ובבטא 10 שמהם אתה מרכיב קבוצות של 3 שאתה יכול לסדר בתוכם חייזרים, אם תשחק תבין הכל...
בקשר לבעיה שלך אתה נכנס ל[url]http://darkspore.com/[/url] לוחץ הורדה (זה באנגלית) ואז אתה מוריד זה קל :)
-
[quote=אין על פוקימון;1161392]יש 100 שאתה יכול להיות הם במשחק המלא ובבטא 10 שמהם אתה מרכיב קבוצות של 3 שאתה יכול לסדר בתוכם חייזרים, אם תשחק תבין הכל...[/quote]
אחלה...רוצה לשחק עכשיו? סיימתי להתקין.