[quote]תומר-א אחד לא עונה לך[/quote]
אני אקח את הביצה
Printable View
[quote]תומר-א אחד לא עונה לך[/quote]
אני אקח את הביצה
סטיב-נתפס!! אתה ממשיך בדרכך יחד עם וורמפל,אתה עובד בשדה ובוא אודישים,וולפיקסים וכמה איווים.[/quote]
אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו להשתמש בשריטה על איווי.
[QUOTE=ttrrtte;1220653]אופק- סנילי משתמשת באס אווירי ופוגעת!! מאגמאר יוצא אלייך בלהביור
אוהד- האחות ג'וי לוקחת את דאנספרס וגומרת לרפא אותו מעט עצבנית (הגזמתי ,[b]מאוד [/b]עצבנית)
תומר-א אחד לא עונה לך
סטיב-נתפס!! אתה ממשיך בדרכך יחד עם וורמפל,אתה עובד בשדה ובוא אודישים,וולפיקסים וכמה איווים.[/QUOTE]
[COLOR="Red"]תברחי ואז אס אוירי שוב[/COLOR]
אוהד- האחות ג'וי אומרת ''או,שום דבר רק שהדנספראס שלך רוצה שאשתחווה לו!!''
תומר-אתה לוקח את הביצה שמתחילה לזהור!!!
סטיב- טורצ'יק שורט איווי קטן שבתגובה משתמש בזנב ברזל!
אופק-סנילי בורחת ומשתמשת שוב באס אווירי ומאגמאר מתעלף! רוי צוחק ואומר שמאגמאר שלו נועד רק כדי להתיש את הפוקימונים לפני הפוקימום החזק באמת. אתה מסתכל וסנילי נראת מותשת. רוי מוציא........... האנדום!
וכדאי לך, הוא נסיך אם את לא יודעת.
לאחר שהיא מרפאת אותו אני מחזיק אותו ושואל "איך אתה מרגיש?"
[QUOTE=ttrrtte;1220669]אוהד- האחות ג'וי אומרת ''או,שום דבר רק שהדנספראס שלך רוצה שאשתחווה לו!!''
תומר-אתה לוקח את הביצה שמתחילה לזהור!!!
אופק-סנילי בורחת ומשתמשת שוב באס אווירי ומאגמאר מתעלף! רוי צוחק ואומר שמאגמאר שלו נועד רק כדי להתיש את הפוקימונים לפני הפוקימום החזק באמת. אתה מסתכל וסנילי נראת מותשת. רוי מוציא........... האנדום![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני בודק אותו בפוקידע ומוציא בייליף ואומר לה להשתמש בקרן על[/COLOR]
אוהד- לפני שדאנספרס מספיק להגיב כל הצבא שלו מתאס סביביו מודאג והוא אוןמר בכל חלוש ''הביאו אליי את הוריי ושאר משפחתי בבקשה!'' כל הפוקימונים התפזרו ובינהם עברו דרגונייט,דאנספרס,גלאסיון,סקווירטל וראיצ'ו כולם נראו מודאגים ביותר.
אופק- הפוקדע אומר ''האנדום פוקימון כלב הצל,רבים חוששים ממנו והא מסוג אופל ואש''
דאנספרס, הכל בסדר?
אם אתה צריך לומר לכולם משהו, בבקשה.
אני אומר לטורצ'יק להשתמש שוב בשריטה ואז בגחלת עד שאיווי יתעלף ובאותו זמן מכין פוקדור.:wink:
[QUOTE=ttrrtte;1220675]אוהד- לפני שדאנספרס מספיק להגיב כל הצבא שלו מתאס סביביו מודאג והוא אוןמר בכל חלוש ''הביאו אליי את הוריי ושאר משפחתי בבקשה!'' כל הפוקימונים התפזרו ובינהם עברו דרגונייט,דאנספרס,גלאסיון,סקווירטל וראיצ'ו כולם נראו מודאגים ביותר.
אופק- הפוקדע אומר ''האנדום פוקימון כלב הצל,רבים חוששים ממנו והא מסוג אופל ואש''[/QUOTE]
[COLOR="Red"]בייליף קרן על
[/COLOR]
[quote]
תומר-אתה לוקח את הביצה שמתחילה לזהור!!![/quote]
אני אתרגש ואחכה שהיא תבקע
אוהד- דאנספרס אמר ''אני לא מאמין שהובסתי,חובתי בתור מלך הוגן להיות שלך. '' ואז אמר ''לופ בוא אלי!!!'' ופלייגון קטן בא אליו בזריזות ''לופ אני בוחר אותך בתור יורשי אבוא לביקור לפעמים'' התראות אמא אבא סבא וספתא.
סטיב- טורצ'ק שורט את איווי ואז משתמש בגחלת בתגובה יווי משתמש בכדור צל
אופק-ביילי משתמשת בקרן על ופוגעת האנדוור משתמש בלהביור
תומר-הביצה זזה וזזה יותר ויותר מהר ואז היא בוקעת!! אתה רואה מולך פוקימון קטן ומצונף שמסתכל סביב בסקרנות פוקימון בצבעי אפור שחור.. זה פוצ'אינה!
[QUOTE=ttrrtte;1220681]אוהד- דאנספרס אמר ''אני לא מאמין שהובסתי,חובתי בתור מלך הוגן להיות שלך. '' ואז אמר ''לופ בוא אלי!!!'' ופלייגון קטן בא אליו בזריזות ''לופ אני בוחר אותך בתור יורשי אבוא לביקור לפעמים'' התראות אמא אבא סבא וספתא.
אופק-ביילי משתמשת בקרן על ופוגעת האנדוור משתמש בלהביור[/QUOTE]
[COLOR="Red"]שוב קרן על[/COLOR]
אתה באמת רוצה להצטרף אלי? וואו!
אני מכניס אותו לפוקדור בשמחה.
יש, תפסתי את הדאנספרס הטוב בעולם!! אני קורא בשמחה.
אני מסתכל על כל הצבא שלו, ואומר להם:
"הקשיבו כולם!"
אני מתחיל להתהלך ביניהם עם ידיים מאחורי הגב, ואומר:
"אני מחפש פוקימוני דרקון חזקים ואמיצים, שיעזרו לי במסע. תוכלו להתלוות לדאנספרס, ולעזור לי במה שאצטרך. אני צריך את הפלייגון הנועז ביותר, ואת הסלאמנס החזק ביותר. מישהו מסכים להצטרף אלי?" אני אומר בנימה של מפקד בצבא.
אני אומר לטורצ'יק להתחמק ולהשתמש בגחלת ולנסות לגבש אותה ללהביור.
נ.ב:אני לא אמור לכתוב בצבע מסוים?