-
אופק-אויי לא........... תאמר האחות ג'ו יותסביר ''דארקראי מסתובב כאן כבר זמן מה,הבעיה היא שהוא מחפש עזרה כי הוא חולה במחלה קטלנית הבעיה היא שדרך החלום הוא מדביק אחרים.... גם עם זה בלי כווונה הדרך היחידה להתראפטות מהמחלה היא לרפא את דארקראי יש לכם 7 שעות לכל הפחות לפני שאתה אופק תמות''
-
"מיי" "את תצטרכי ללכת לבד" אומר לה
-
אופק-פתחתה עמ' 50 תבחר את הפרס
מיי מסכימה ויוצאת מה שקורה למיי-
מיי יוצאת למסע והולכת לכיוון היער,היא קוראת בשמו של דארקרא שוב ושוב,הוא מופיע מולה ,הוא לא נראה טוב בכלל מיי אומרת ''תן לי לרפא אותך בבקשה'' דארקראי מהסס אבל מסכים מיי משמיע יללת סקיטי קטנה וכ29 פוקימוני עשב מופיעים מיי אומרת ''כוכם סינטזב!!'' כל הפוקימונים משתמשים בסינטז ודארקראי מתרפא,מודה לה נותן לה חפץ שחור ומוזר עם חור באמצע היא חוזרת ואתה מרגיש מעולה
-
-
אופק- תבחר פוקימון התפתחות שלישית
מיי אומרת שאין בעיה,אתה רואה את דארקראי מגיח מהקיר
-
אפשר צ'אריזרד?
"מה אתה עושה כאן?" אשאל את דראקרי
-
אופק- בטח...
דארקראי שולח לך ולמיי בטלפטיה ואומר למיי ''את הצלת אותי גיבורה אמיצה,מעכשיו אהיה שלך ואעשה מה שתרצי,ואתה סליחה שהדבקתי אותך אתה יכול לקחת אחד מחבריי'' הוא אומר ומאחד המסדרונות מגיח צ'אריזארד
-
"טוב אני יקח את צ'אריזרד"
-
אופק-אני יעדכן אותם יותר מאוחר....
אתה קם מהמיטה ומשתנה חזרה לבן אדם לוקח את טל ביידים והלך להסתובב קצת.............. מיי מפטפטת עם דארקראי כל הדך. אתה שם לב להמוווווווווווווןןןןןןןןןןןןן ביתנים מסביביך
-
-
אופק-אתה ומיי מסתובבים ורואים-
פסלים קטנים מקרני קורסולה
סרטונים על קורסולה
שרשראות עשויות מקרני קורסולה
בנקודה הזאת מיי עזבה אותך כדי להסתכל על השרשראות
ספרים מעוטרים בכל מיני דמויות מקרני קורסולה
פוקדורים מיוחדים ליום האהבה מקרני קורסולה מעוצבים בורת לבבות
קונסולה נינטנדו 3די אס עם משחקי הפוקימון לילדים-
נשמת כסף
פנינה
יהלום
חחח.. מקורי לא?
-
כן מקורי
אני אלך לראות את הניטנדו ואז אלך לחנות של הפוקדורים
-
אופק-אתה רואה משחקי נינטנדו בצבעי ורוד ולבן המוכר מסביר ל שהורודים עשויים מהחלק העליון של הקרניים של קורסולה והלבנים מהחלק התחתון. אתה הולך לחנות הפוקדורים ורואה הרבה פוקדורים ורודים בצורת לב
-
-
אופק-אתה משלם למוכר שמביא לך את הנינטנדו ושואל איזה משחק תרצה
נ.ב תגיב במ''ת שלך בבקשה