''קדימה מיאלה תנסי להשתמש בסופת עלים!!!'' ואז אומר שוב לאיש ''בוא נגיד ככה,כמה שוביים לקחתם?'' ובלי לתת לו לעונת אומר ''כמה מהם ברחו?'' ואז שוב בלי לחכות שיגיב אומר ''בדיוק,א-פ-ס-י-ם למרות שאני בספק שאתם יודעים מה זה!''
Printable View
''קדימה מיאלה תנסי להשתמש בסופת עלים!!!'' ואז אומר שוב לאיש ''בוא נגיד ככה,כמה שוביים לקחתם?'' ובלי לתת לו לעונת אומר ''כמה מהם ברחו?'' ואז שוב בלי לחכות שיגיב אומר ''בדיוק,א-פ-ס-י-ם למרות שאני בספק שאתם יודעים מה זה!''
[QUOTE=yairb1a;1240332]מגל-ברונזר קורע את מינאפו בקרן על חושית חזקה...."אוקייי צא מצ'אמפ!!!" המאמן צועק "רגע...איפה הוא??? איפה המצ'אמפ שלי???!!!" המאמן צועק בעצבנות...
[/QUOTE]
כנראה שצוות ktf לקחו את המצ'אמפ אומר לו ואז אמשיך, ראית איזה גיפ פה?
נ.ב תתחבר לסקייפ
טל-"למי קראת אפסים?!?!" האיש שואל באמצע שעלי תער חזקים ניתחים בספינארק אבל זה לא כל כך מזיז לו...והוא נושך את מיאלה בשיכת חרק שכימעט ומביסה אותה לבינתיים שני מצליחה להחליש את סוויפר...
מגל-"אבל הוא היה פה לפני רגע!!!" האיש אומר ואתם מסתכלים למעלה ורואים מערה...
אני יחזיר את מיאלה ויוציא את סטון ואומר ''סטון זריקת אבנים!'' ואז אומר ''סבבה,לקחתם פעם שבויים?''
[QUOTE=yairb1a;1240509]
מגל-"אבל הוא היה פה לפני רגע!!!" האיש אומר ואתם מסתכלים למעלה ורואים מערה...[/QUOTE]
בוא נלך למערה הזאת אומר לגראודון.
טל-"שבויים?אמממ...כן ברור! בטח! לקחנו! את.....מה איכפת לך?!?!" האיש אומר "מתקפת נשיכת רעל!" האיש אומר וספינארק בא לנשוך את סטון אבל הוא זורק לו אבן לפה והוא מתעלף..."אוקייי צא אקנס!" הוא אומר ומוציא את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/023.png[/IMG]...
מגל-אתם באים לפתח של המערה..."זאת מערת האופל!!!" שי אומר "אני לא אוהב את הקטע הזה אבל נתגבר! יש לי פרי של ניצוץ! רק אין לי למי לשים אותו..." הוא אומר ומסתכל עלייך...
[QUOTE=yairb1a;1240519]
מגל-אתם באים לפתח של המערה..."זאת מערת האופל!!!" שי אומר "אני לא אוהב את הקטע הזה אבל נתגבר! יש לי פרי של ניצוץ! רק אין לי למי לשים אותו..." הוא אומר ומסתכל עלייך...[/QUOTE]
אוקיי צאי טלי אומר ואוציא את טלי.
אומר לסטון שוב זריקת אבנים ואאומר שוס ''פשוט,קודם כל שימו את הבוס שלכם עם ספיקר יש לי הודעה בשבילו,ואתם לא וות אמיתי עם לא חטפתם אף אחדד!!''
מגל-טלי יוצאת ואוכלת את הפרי בתאבון בלי שאתה אומר לה כלום ומתחילה להוציא אור מהגוף שלה...
טל-"הילדה הזאת מעצבנת אותי!!!" האיש אומר באמצע שהאקנס שלו נושך את סטון אבל הוא מתאושש ומעיף אבן על אקנס שגם מתאושש...
''סטון שוב!'' אומר ואז שוב אומר ''קדימה תנו לי את הבוס שלכם!''
[QUOTE=yairb1a;1240525]מגל-טלי יוצאת ואוכלת את הפרי בתאבון בלי שאתה אומר לה כלום ומתחילה להוציא אור מהגוף שלה...
[/QUOTE]
אוקיי טלי תשתמשי בניצוץ כדי להאיר לנו את הדרך.
טל-"תירגעי!!!" אומרת שני.."נימאס לי נמאס לי!!!!" האיש אומר ונותן לך מכה ואת מתעלפת....את קמה ורואה את עצמך בשק שינה בסוף המערה...
מגל-טלי משתמשת בניצוץ אבל המערה בהתחלה לא כ"כ חשוכה...אתם הולכים ורואים: 2 [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/095.png[/IMG]
[QUOTE=yairb1a;1240530]
מגל-טלי משתמשת בניצוץ אבל המערה בהתחלה לא כ"כ חשוכה...אתם הולכים ורואים: 2 [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/095.png[/IMG][/QUOTE]
אלה אוניקס, הם יהיו אימון טוב לגרין, צא גרין ותנסה להשתמש בעלי להב.
מגל-יוצא לו עלי תער שכמעט ומעלפים את אוניקס...ברונ\זר משתמש בקרן על חושית שמחלישה את האוניקס השני...ושתי האוניקסים זורקים אבנים עליהם וברונזר מתאושש וגרין מתאושש במהירות...
איפה אני?? אשאל בבלבול