אסור לפרסם פה [b]שום אתר [/b]לא הבנת את זה?
Printable View
אסור לפרסם פה [b]שום אתר [/b]לא הבנת את זה?
זה-ממש-לא-פייר רק אומרת שמה החוכמה בלפתוח פורום שאמורים לעזור בוא עם יש הגבלות לעזרה
~!
[QUOTE=ttrrtte;1269973]המדריך בפורום אדום אש\ירוק' עלה לא גמור ומישהו ביקש המשך, אז תיקתקתי חיפוש בגוגל נכנסתי למדריך, בדקתי שהוא שלם ונתתי קישור, נתנו לי אזהרה על פירסום אתר מתחרה! מה הייתי אמורה לעשות?! להעתיק אותו, אבל גם אז הייתי מקבלת אזהרה על העתקה, או שכדי לעזור הייתי צריכה לכתוב שלב שלב עד סוף המשחק מחדש מה לעשות! כל אצר עם מדריך הוא מתחרה! אני לא בודקת נושא נושא עם זה מתחרה או לא! זה ממש לא פייר!:cry:[/QUOTE]
לא היית יכולה לעשות כלום, רק אם היית מקבלת אישור להעתיק חומר מהאתר המתחרה, או שהיית מפתחת אחד משלך או עם דברים משלך.
[QUOTE=ttrrtte;1269980]אבל רק רציתי לעזור, ראיתי שמישהו צריך עזרה אז עזרתי! לא ידעתי שכל אתר שקשור לפוקימון הוא מתחרה![/QUOTE]
תכלס, את צודקת, אבל גם הוא צודק..
אולי תרשמי לו בה"פ אני יודע ~
דיית'מן וונדרלנד זו חתיכת אנימה!
אסור לפרסם שום אתר?
בטח שכן! אתה יודע כמה פעמים יש פה הפניות לוואלה ולynet ועוד מלא..
באתרים התכוונתי לאתרים כמו.. [יש מצב יתנו לי באן רק מלציין את השם של הפורום] לא לאתרי חדשות כמו וואלה או ווינט,הבנת?
[B][COLOR=darkgreen]די לדבר על אתרים מתחרים. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]אם יש לכם טענות או שאלות אתם מוזמנים לשאול במשוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]לטל- זה מהתפקיד. זה כמו שתקחי שוטר ותגידי לו לא לעצור רכב שנסע באדום. מה השוטר כבר אמור לעשות? לעצור את הרכב, כי אלו החוקים.. הוא לא יכול שלא לעצור את הרכב בגלל שזה לא פייר, ובגלל כל מיני דברים אחרים, אלה החוקים או שהוא לא מתאים להיות שוטר.[/COLOR][/B]
סופסוף השלמתי את הצ'אלנג' של הלהעלאות את הצוות לרמה 110 בהירואפ!
[quote=מאסטר ליאון;1269937]אז קדימה תיכנס לי[/quote]
אממ מאסטר ליאון?
כדאי שתחשוב על מה שאתה כותב לפני שאתה שולח תגובה.. כי לא תמיד זה נשמע טוב חח
הופה אלון,פתאום אתה כן מתפקד כפקח,מה קרה בכול הפעמים האלה שאמרת שאתה לא בטוח מה לעשות?
[quote=Aichi Sendou;1269998]הופה אלון,פתאום אתה כן מתפקד כפקח,מה קרה בכול הפעמים האלה שאמרת שאתה לא בטוח מה לעשות?[/quote]
כי אני לא בטוח.
כמו שלא הייתי בטוח אם לתת באן לטל (עוד פעם מצטער טל) אז אני שלחתי ה"פ לארווין שיחליט לעשות אם זה מה שירצה.
סה"כ אני עוד לומד. אני גם לא בטוח שאשרוד הרבה זמן בדרגה.. בגלל זה אני ממהר עם הפרויקט שלי.
אם ארווין יטפל בזה,ימיה של טל ספורים פה או לפחות עד סביבות שמונה,תשע בערב,זה הזמן שארווין מתחבר...
[quote=Aichi Sendou;1270001]אם ארווין יטפל בזה,ימיה של טל ספורים פה או לפחות עד סביבות שמונה,תשע בערב,זה הזמן שארווין מתחבר...[/quote]
אל תלחיץ אותה, זה גם לא נכון.
[B]בינתיים אני מתמודד נגד מכשפה מרושעת שנקראת משוואה. =\[/B]
חזרתי ל-10 דקות בדיוק
[quote=~Donphan~;1269993][B][COLOR=darkgreen]די לדבר על אתרים מתחרים. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]אם יש לכם טענות או שאלות אתם מוזמנים לשאול במשוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]לטל- זה מהתפקיד. זה כמו שתקחי שוטר ותגידי לו לא לעצור רכב שעצר באדום. מה השוטר כבר אמור לעשות? לעצור את הרכב, כי אלו החוקים.. הוא לא יכול שלא לעצור את הרכב בגלל שזה לא פייר, ובגלל כל מיני דברים אחרים, אלה החוקים או שהוא לא מתאים להיות שוטר.[/COLOR][/B]
[/quote]
אם רכב עצר באדום.. חחחחח התבלבלת XD
עומר אמרת שבזמן האחרון כולם עם פוטון