-
[U]Sharpedo[/U]
"ובכן, כל מה שאני יכול לספר לך הם רק שמועות ולא יותר מזה. על פי מה שאני שמעתי, ישנה קבוצה קטנה של מאמני-עילית שפועלים יחד למטרה שאינה ברורה לי. אני מניח, אם אתה שואל זקן צנוע שכמנוי, שהם מנסים להשיג עוד כוח. ככה זה אנשים, לעולם לא יסתפקו במה שיש להם." הוא נאנח בכיסאו, ולקח חפיסת גפרורים שהייתה מונחת על דלפק עץ קטנטן. הוא הוציא מקטורת מכיס חולצתו המרופטת והדהויה, והדליק אותה. עשן סמיך התערבל בחדר וטשטש את חושיך. "כדי להשתוות לרמתם של המאמנים האלה אתה צריך לעבוד קשה בחורי. עוד דרך ארכה ורבה לפניך לפני שתצליח לדגדג את קרסולם של האנשים האלו." הוא אומר לך בכנות. "לפני כמה ימים יצאתי לסיבוב לילי באזור. אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי, כך שהעיוורון שלי לא מהווה בעיה כאן. במהלך השוטטות הרגיל שני שמעתי שיחה מאוד מטרידה בין שני אנשים. לא זיהיתי אותם כמובן, ולא לגמרי שמעתי מה הם אומרים, אבל נדמה לי ששמעתי אותם מדברים על פוקימון בעל כוחות מופלאים שהם מאמנים שנמצא באזור המדבר הצחיח. הם הביעו התעניינות גדולה בהשגתו, כמדומני." הזקן התמתח, וקליקים קטנים נשמעו מגבו. "אבל אל תיתן לזה להטריד אותך. אתה עוד צעיר."
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון הירקרק, והפוקיד מתחיל להסביר.
"ואמפהיר - פוקימון קרפדת הביצות. גופו של ואמפהיר מכוסה כולו בריר חלקלק וצורב למגע. ואמפהיר מסוגל להשתמש בארבעת רגליו על מנת לנטר ממקום למקום, ולשונו הארוכה מגיעה למרחק של שלושה מטרים. פוקימון זה הוא דו חיים, ולכן מסוגל להתקיים גם מתחת למים וגם מעל האדמה. ואמפהיר הוא פוקימון מים ורעל."
אתה סוגר את הפוקידע, ופוקד על הפוקימון שלך.
פלוטובר פותח את פיו, וערפל לבנבן וסמיך מתחיל לצאת ממנו. הערפל מקיף את האיזור כולו, עד שכמעט ולא ניתן לראות מסביב דבר.
"ואמפהיר, תשתמש במתקפת מים מלוכלכים!" קורא טוביאס.
אתה אמנם לא מצליח לראות את מה שמתרחש, אך ללא ספק הלצחת לשמוע - זרם מים אדיר בא מכיוונו של פוקימון הקרפדה. כמות המים הייתה אדירה, וסחפה את פלוטובר לפני שהוא הצליח לתקוף בעצמו. הוא נסחף מטרים סרבים לאחור, ויכולת לראות את גופו הרטוב והמלוכלך מבעד לערפל הסמיך. פלוטובר התיישר מהר ככל האפשר, וניסה להתייצב על שני רגליו.
"האמפהיר הזה מאמן מאוד בשימוש במתקפות מים." אומר לך גילברט בידענות. "יש לי תחושה שהוא חזק לא פחות מהדאסקלין הזה שראינו קודם, אם לא יותר."
-
[quote=Balenciaga;1415045][U]Sharpedo[/U]
"ובכן, כל מה שאני יכול לספר לך הם רק שמועות ולא יותר מזה. על פי מה שאני שמעתי, ישנה קבוצה קטנה של מאמני-עילית שפועלים יחד למטרה שאינה ברורה לי. אני מניח, אם אתה שואל זקן צנוע שכמנוי, שהם מנסים להשיג עוד כוח. ככה זה אנשים, לעולם לא יסתפקו במה שיש להם." הוא נאנח בכיסאו, ולקח חפיסת גפרורים שהייתה מונחת על דלפק עץ קטנטן. הוא הוציא מקטורת מכיס חולצתו המרופטת והדהויה, והדליק אותה. עשן סמיך התערבל בחדר וטשטש את חושיך. "כדי להשתוות לרמתם של המאמנים האלה אתה צריך לעבוד קשה בחורי. עוד דרך ארכה ורבה לפניך לפני שתצליח לדגדג את קרסולם של האנשים האלו." הוא אומר לך בכנות. "לפני כמה ימים יצאתי לסיבוב לילי באזור. אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי, כך שהעיוורון שלי לא מהווה בעיה כאן. במהלך השוטטות הרגיל שני שמעתי שיחה מאוד מטרידה בין שני אנשים. לא זיהיתי אותם כמובן, ולא לגמרי שמעתי מה הם אומרים, אבל נדמה לי ששמעתי אותם מדברים על פוקימון בעל כוחות מופלאים שהם מאמנים שנמצא באזור המדבר הצחיח. הם הביעו התעניינות גדולה בהשגתו, כמדומני." הזקן התמתח, וקליקים קטנים נשמעו מגבו. "אבל אל תיתן לזה להטריד אותך. אתה עוד צעיר."[/quote]
"כן,אני מניח..האמת שחלק מהם רודפים אחריי" הודד בפני הזקן.
"כשרק התחלתי את המסע,ונדמה לי שפטר בעצמו עזר לי,בביקתה קטנה שליד הכפר שבו אני גר היה זקן שאיד מאנשי צוות האלים הקדושים לכד ורצה לשמוע מידע על פוקימון רב עוצמה,נלחמתי בו והצלחתי להבריח אותו,מאז הבחור אמר שעוד ניפגש ובעיר המכון הראשון נלחמתי באיש זקן עם קטוקיין,לא הצלחתי לנצח והוא ויתר ואמר, "אנחנו עוד ניפגש", "הוא גם ידע את השם שלי.." אומר לו.
"יש לי נאודיל,טריפוק כפי שראית על הכתף שלי,יוזלאק ומגנפליי שאני לא יודע אם להשאירו או לא,תוכל לתת לי טיפים כלשהם שאתה יודע באימון שלהם?" אשאל את הבחור הזקן.
-
[quote=Balenciaga;1415045]
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון הירקרק, והפוקיד מתחיל להסביר.
"ואמפהיר - פוקימון קרפדת הביצות. גופו של ואמפהיר מכוסה כולו בריר חלקלק וצורב למגע. ואמפהיר מסוגל להשתמש בארבעת רגליו על מנת לנטר ממקום למקום, ולשונו הארוכה מגיעה למרחק של שלושה מטרים. פוקימון זה הוא דו חיים, ולכן מסוגל להתקיים גם מתחת למים וגם מעל האדמה. ואמפהיר הוא פוקימון מים ורעל."
אתה סוגר את הפוקידע, ופוקד על הפוקימון שלך.
פלוטובר פותח את פיו, וערפל לבנבן וסמיך מתחיל לצאת ממנו. הערפל מקיף את האיזור כולו, עד שכמעט ולא ניתן לראות מסביב דבר.
"ואמפהיר, תשתמש במתקפת מים מלוכלכים!" קורא טוביאס.
אתה אמנם לא מצליח לראות את מה שמתרחש, אך ללא ספק הלצחת לשמוע - זרם מים אדיר בא מכיוונו של פוקימון הקרפדה. כמות המים הייתה אדירה, וסחפה את פלוטובר לפני שהוא הצליח לתקוף בעצמו. הוא נסחף מטרים סרבים לאחור, ויכולת לראות את גופו הרטוב והמלוכלך מבעד לערפל הסמיך. פלוטובר התיישר מהר ככל האפשר, וניסה להתייצב על שני רגליו.
"האמפהיר הזה מאמן מאוד בשימוש במתקפות מים." אומר לך גילברט בידענות. "יש לי תחושה שהוא חזק לא פחות מהדאסקלין הזה שראינו קודם, אם לא יותר."[/quote]
"תודה גילברט, אני אסתדר!" אודה לגילבר על ההסבר. אחשוב מעט על מהלך ואומר "פלוטובר הרם חופני חול גדולים וזרוק אותם לאוויר... ואז שלח מבעדם אקדח מים היישר לפניו של אמפהיר, שאקדח המים יסחוף איתו את החול היישר לעיניו של אמפהיר!" ואקווה שהמהלך יצליח.
אם כן אוסיף "עכשיו רוץ והכה אותו באגרוף מים!"
-
[U]Sharpedo[/U]
"פוקימונים מעניינם, אני חייב לציין. ובכן, אני בהחלט מבין דבר או שנים בפוקימונים, ואני מוכן לעזוןר לך. לגבי יוזלאק - אמנם הוא נראה כמו פוקימון חסר תועלת כרגע, אך אני מתאר לעצמי שאתה יודע היטב שהוא מתפתח לפוקימון חזק במיוחד. תשמור אותו ותאמן אותו כמו שצריך, וזה יחזור אליך שבעתיים. את שאר הפוקימונים שלך תמיד טוב ללמד כמה שיותר מתקפות. אל תשכח שאתה יכול לכוון את הפוקידע שלך לכל אחד מהפוקימונים שלך, ולבדוק אילו מתקפות אתה יכול ללמד אותו. ולגבי מגנפליי - אם אתה לא בטוח שאתה מעוניין להשאיר אותו אצלך, אני מציע לך לא להשתמש בו יותר בינתיים. לא מומלץ להשתמש בפוקימון שלא מעניין אותך, שכן עדיף לשמור את האימונים לפוקימונים שאתה כן מעדיף. אתה תמיד יכול לשלוח אותו לפרופסור שישמור לך עליו, או שאתה אפילו יכול להחליף אותו. אתה אתה מעוניין אפילו האחד הדוניפרים שלי, אני מוכן לתת לך את אחד מהם בתמורה למגנפליי." הוא מציע לך.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר עושה כדבריך ומרים חופן של חול מהרצפה. הוא זורק אותו לאוויר, תוך שכדור מים כדול יוצא מפיו בתנופה אדירה.
"ואמפהיר, קפוץ מעל זה!" קרא טוביאס.
כדור המים מלא החול טס לכיוונו של והמפהיר, אך הוא קפץ בגלילות מעליו, וכדור המים התנפס על האדמה המרוחקת.
פוקימון הקרפדה נחת על האדמה, תוך שפלוטובר מתחיל לרוץ לכיוונו כשידו בוהקת באור כחול יפהפה. וידו של פלוטובר התנפצה הישר על פנים של ואמפהיר שלא הספיק להגיב, וכמות אדירה של מים עפו לכל כיוון. ואמפהיר נהדף בעוצמה אדירה ונחת בנוקשות על האדמה.
"לעזאזל, ואמפיהר קום מהר ותשמש במתקפת חומצה!" קרא טוביאס.
-
[quote=Balenciaga;1415056][U]Sharpedo[/U]
"פוקימונים מעניינם, אני חייב לציין. ובכן, אני בהחלט מבין דבר או שנים בפוקימונים, ואני מוכן לעזוןר לך. לגבי יוזלאק - אמנם הוא נראה כמו פוקימון חסר תועלת כרגע, אך אני מתאר לעצמי שאתה יודע היטב שהוא מתפתח לפוקימון חזק במיוחד. תשמור אותו ותאמן אותו כמו שצריך, וזה יחזור אליך שבעתיים. את שאר הפוקימונים שלך תמיד טוב ללמד כמה שיותר מתקפות. אל תשכח שאתה יכול לכוון את הפוקידע שלך לכל אחד מהפוקימונים שלך, ולבדוק אילו מתקפות אתה יכול ללמד אותו. ולגבי מגנפליי - אם אתה לא בטוח שאתה מעוניין להשאיר אותו אצלך, אני מציע לך לא להשתמש בו יותר בינתיים. לא מומלץ להשתמש בפוקימון שלא מעניין אותך, שכן עדיף לשמור את האימונים לפוקימונים שאתה כן מעדיף. אתה תמיד יכול לשלוח אותו לפרופסור שישמור לך עליו, או שאתה אפילו יכול להחליף אותו. אתה אתה מעוניין אפילו האחד הדוניפרים שלי, אני מוכן לתת לך את אחד מהם בתמורה למגנפליי." הוא מציע לך.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר עושה כדבריך ומרים חופן של חול מהרצפה. הוא זורק אותו לאוויר, תוך שכדור מים כדול יוצא מפיו בתנופה אדירה.
"ואמפהיר, קפוץ מעל זה!" קרא טוביאס.
כדור המים מלא החול טס לכיוונו של והמפהיר, אך הוא קפץ בגלילות מעליו, וכדור המים התנפס על האדמה המרוחקת.
פוקימון הקרפדה נחת על האדמה, תוך שפלוטובר מתחיל לרוץ לכיוונו כשידו בוהקת באור כחול יפהפה. וידו של פלוטובר התנפצה הישר על פנים של ואמפהיר שלא הספיק להגיב, וכמות אדירה של מים עפו לכל כיוון. ואמפהיר נהדף בעוצמה אדירה ונחת בנוקשות על האדמה.
"לעזאזל, ואמפיהר קום מהר ותשמש במתקפת חומצה!" קרא טוביאס.[/quote]
הורה לפלוטובר מהר "תגיב במתקפת במטח מהיר של קרן בועות על החומצה תוך כדי שאתה מנתר לאחור כדי לחמוק ממנה!"
לאחר מכן אוסיף "תשתמש בעל-קולי ואז שוב קרן בועות!"
-
[quote=Balenciaga;1415056][U]Sharpedo[/U]
[/quote]
"דוניפר?" אומר בתמיהה ואביט בשלל הדוניפרים שנמצאים ליד האיש הזקן.
"אני לא יודע..אני אחליט אחרי שינה טובה" אומר לו בחיוך, "ובכן,אתה רעב? אנחנו יכולים להכין אוכל אם אין פה" אומר לאיש הזקן בחיוך.
"תוכל לספר לי כמה פרטים על דוניפרים?" אשאל את האיש הזקן בחיוך,אולי מה שיגיד יעזור לי בהחלטה,לאחר מכן אנסה להתייעץ עם פטר בעניין.
-
[U]NivX10[/U]
ואמפהיר פתח את פיו, ורסיסים חומצתיים ירוקים יצאו מכיוונו והתפזרו באוויר כעננת גשם ירוק.
פלוטובר התחיל מיד לירות בועות מפיו בזרם אדיר. הבועות יצאו בזו אחר זו ובכמויות אדירות במטרה לחסום את רסיסי החומצה, אולם פיזורה של החומצה היה רחב מידי, וכמות גדולה נחתה על עורו של פלוטובר. פלוטובר נאנק מכאב, תוך שהוא מתכווץ על האדמה.
"מצויין ואמפהיר, עכשיו תתקוף אותו במתקפת הטחת גוף!" קרא טוביאס.
פוקימון הקרפדה התקדם במהירות לכיוונו של פלוטובר, והטיח את גופו בעוצמה אדירה בפוקימון המים שלך. פלוטובר התגלגל לאחור, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
טוביאס החזיר את ואמפהיר אל תוך הפוקדור, ונעץ בך מבט מוזר וחד. "יש לך רק תג אחד, נכון?" הוא שאל אותך. "זה לא ייתכן... לא, לא ייתכן..." הוא נראה מהורהר.
[U]Sharpedo[/U]
"אין צורך להכין אוכל יקירי, יש פה הרבה אוכל. תפתח את הארון בפינה שם, תמצא כל מה שאתה צריך. אל תתבייש לקחת." הוא אומר לך. "בקשר לדוניפרים... ובכן, אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה. הוא מאוד יעיל בקרבות אם תשאל אותי. אמנם יש לו התפתחות אחת, אבל בהחלט מענינת וחזקה. אם תצליח לאמן את הדוניפר שלך מספיק טוב, הוא גם יוכל להיכנס מתחת לאדמה במהירות, ולתקוף את היריב שלך בהפתעה באמצעות הרגלים החזקים שלו." הוא מסביר לך. "וזו כמובן רק דרך אחת להשתמש בפוקימון הזה."
אתה ופטר אוכלים מעט, ולאחר מכן פורשים את שקי השינה שלכם ליד מיטתו של האיש הזקן. אתה מהרהר ארוכות בדוניפרים של האיש, ותהה לעצמך מה לעשות. תוד זמן שנראה כשעה, אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר, ומרגיש רענן מתמיד. האיש הזקן ישב כבר בכיסא העץ שלו, והתנדנד עליו כשהמקטרת בידו. פטר גם הוא כבר היה ער, והחימם מזון כלשהו על גזייה במטבחון הקטן והמלוכלך.
"אז מה דעתך, ילד?" שאל אותך הזקן. "כמובן שאף אחד לא מחייב אותך להחליף. לך תדע, אולי גם בהמשך תצליח למצוא הצעה טובה יותר מאשר דוניפר."
-
[quote=Balenciaga;1415059][U]NivX10[/U]
ואמפהיר פתח את פיו, ורסיסים חומצתיים ירוקים יצאו מכיוונו והתפזרו באוויר כעננת גשם ירוק.
פלוטובר התחיל מיד לירות בועות מפיו בזרם אדיר. הבועות יצאו בזו אחר זו ובכמויות אדירות במטרה לחסום את רסיסי החומצה, אולם פיזורה של החומצה היה רחב מידי, וכמות גדולה נחתה על עורו של פלוטובר. פלוטובר נאנק מכאב, תוך שהוא מתכווץ על האדמה.
"מצויין ואמפהיר, עכשיו תתקוף אותו במתקפת הטחת גוף!" קרא טוביאס.
פוקימון הקרפדה התקדם במהירות לכיוונו של פלוטובר, והטיח את גופו בעוצמה אדירה בפוקימון המים שלך. פלוטובר התגלגל לאחור, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
טוביאס החזיר את ואמפהיר אל תוך הפוקדור, ונעץ בך מבט מוזר וחד. "יש לך רק תג אחד, נכון?" הוא שאל אותך. "זה לא ייתכן... לא, לא ייתכן..." הוא נראה מהורהר.
[/quote]
"אוווו..." אאנח בצער אלך אל פלוטובר ואעזור לו לקום "היית מצויין חבר, אתה לא אשם, בעתיד נשתפר ועוד ננצח בחורים כמוהו" אעודד את הדוב הטשוש ואחזיר אותו לפוקדור.
"מה לא ייתכן? אני לא מבין" אומר לבחור בתמיהה.
-
[quote=Balenciaga;1415059]
[U]Sharpedo[/U]
"אין צורך להכין אוכל יקירי, יש פה הרבה אוכל. תפתח את הארון בפינה שם, תמצא כל מה שאתה צריך. אל תתבייש לקחת." הוא אומר לך. "בקשר לדוניפרים... ובכן, אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה. הוא מאוד יעיל בקרבות אם תשאל אותי. אמנם יש לו התפתחות אחת, אבל בהחלט מענינת וחזקה. אם תצליח לאמן את הדוניפר שלך מספיק טוב, הוא גם יוכל להיכנס מתחת לאדמה במהירות, ולתקוף את היריב שלך בהפתעה באמצעות הרגלים החזקים שלו." הוא מסביר לך. "וזו כמובן רק דרך אחת להשתמש בפוקימון הזה."
אתה ופטר אוכלים מעט, ולאחר מכן פורשים את שקי השינה שלכם ליד מיטתו של האיש הזקן. אתה מהרהר ארוכות בדוניפרים של האיש, ותהה לעצמך מה לעשות. תוד זמן שנראה כשעה, אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר, ומרגיש רענן מתמיד. האיש הזקן ישב כבר בכיסא העץ שלו, והתנדנד עליו כשהמקטרת בידו. פטר גם הוא כבר היה ער, והחימם מזון כלשהו על גזייה במטבחון הקטן והמלוכלך.
"אז מה דעתך, ילד?" שאל אותך הזקן. "כמובן שאף אחד לא מחייב אותך להחליף. לך תדע, אולי גם בהמשך תצליח למצוא הצעה טובה יותר מאשר דוניפר."[/quote]
"ובכן.." אתחיל לדבר בהיסוס, "קודם כל תודה רבה על האירוח,אתה איש נדיב ואני מקווה שניפגש שוב" אומר לו בחיוך רחב, "אני לא חושב שאני אקח דוניפר,כמו שאמרת יכול להיות שאמצע הצעה טובה יותר,לא שאני אומר שדוניפר הוא פוקימון גרוע,להפך אבל ישנם כל כך הרבה פוקימונים שאני אפגוש שיכול להיות שהם ימשכו אותי יותר" אסביר לאיש הזקן, "ומי יודע,אולי בעתיד לא ארצה להחליף אותו" אוסיף.
"להתראות לך אדוני!" אומר לו בחיוך, "או שעליי לקרוא לך בשימך..איך קוראים לך?" אשאל את האיש הנדיב, אפרד ממנו ומהדוניפרים שלו ואקווה שניפגש שוב ואני ופטר נמשיך בדרכינו, "אתה חושב שעשיתי את המעשה הנכון? שלא החלפתי את מגנפליי בדוניפר?" אשאל את פטר.
-
[U]NivX10[/U]
טוביס השיך להביט בך בתמיהה. "מה שלא ייתכן זה הכוח שלך. יש לי שבעה תגים, ולך יש אחד. ולמרות זאת, הצלחת ליצור קרב צמוד במיוחד. היו רגעים שבהם הייתי בטוח שאני אפסיד. זה מאוד יוצא דופן, את רוב המאמנים ברמתך הייתי מרסק." הוא אומר לך בפשטות. "כמובן שאני לא כול לקחת לך כסף על קרב כזה..." הוא אומר ומגרד בראשו.
[U]Sharpedo[/U]
"שמי לא חשוב." אומר לך האיש הזקן. "אני לא חושב שנתראה שוב, אם תהית לגבי זה. המקום שלי הוא כאן, בין האבנים והחול המדברי. אני לא הולך לשום מקום, עד הסוף. יום אחד, כשתיהיה מאמן חזק יותר, אשמח אם תחזור לכאן ותראה לי עד כמה התקדמת." הוא אומר לך.
אתה ופטר מודים לזקן, ויוצאים מביתו אל המדבר החם.
"אני חושב שזו שאלה שאתה יכול לשאול רק את עצמך. "אם אתה לא מתחבר למגנפליי, זו התחושה שלך ואתה צריך ללכת איתה עד הסוף. אבל בהחלט מצד שני לא כדאי לעשות טעות ולהחליף אותו בפוקימון אחר אותו אתה לא רוצה. אני חושב שאם את לא בטוח במאה אחוז בהחלפה, עדיף לחכות להצעה טובה יותר שתבוא בסופו של דבר. רק צריך לחכות." הוא מעודד אותך.
אתם ממשיכים בדרכים החוליות, ועוברים בין הררי סלעים וחולות. תוך מספר שעות הליכה, אתם לפתע רואים מרחוק שלוש דמויות. אתה לא מצליח לראות מהם הדמויות המרוחקות, אך לא היה לך ספק שהן זזו זו אחר זו.
-
[quote=Balenciaga;1415065]
[U]Sharpedo[/U]
"שמי לא חשוב." אומר לך האיש הזקן. "אני לא חושב שנתראה שוב, אם תהית לגבי זה. המקום שלי הוא כאן, בין האבנים והחול המדברי. אני לא הולך לשום מקום, עד הסוף. יום אחד, כשתיהיה מאמן חזק יותר, אשמח אם תחזור לכאן ותראה לי עד כמה התקדמת." הוא אומר לך.
אתה ופטר מודים לזקן, ויוצאים מביתו אל המדבר החם.
"אני חושב שזו שאלה שאתה יכול לשאול רק את עצמך. "אם אתה לא מתחבר למגנפליי, זו התחושה שלך ואתה צריך ללכת איתה עד הסוף. אבל בהחלט מצד שני לא כדאי לעשות טעות ולהחליף אותו בפוקימון אחר אותו אתה לא רוצה. אני חושב שאם את לא בטוח במאה אחוז בהחלפה, עדיף לחכות להצעה טובה יותר שתבוא בסופו של דבר. רק צריך לחכות." הוא מעודד אותך.
אתם ממשיכים בדרכים החוליות, ועוברים בין הררי סלעים וחולות. תוך מספר שעות הליכה, אתם לפתע רואים מרחוק שלוש דמויות. אתה לא מצליח לראות מהם הדמויות המרוחקות, אך לא היה לך ספק שהן זזו זו אחר זו.[/quote]
"פטר תראה! אנשים באופק!" אומר לו ואביט באותם דמויות.
"בוא נתקדם לכיוונן,אבל בזהירות" אומר לו ואתחיל להתקדם לכיוון הדמויות המרוחקות,אשתה מים כדי שלא אתייבש ואתקדם בזהירות ובצורה שלא יראו אותי.
-
[quote=Balenciaga;1415065][U]NivX10[/U]
טוביס השיך להביט בך בתמיהה. "מה שלא ייתכן זה הכוח שלך. יש לי שבעה תגים, ולך יש אחד. ולמרות זאת, הצלחת ליצור קרב צמוד במיוחד. היו רגעים שבהם הייתי בטוח שאני אפסיד. זה מאוד יוצא דופן, את רוב המאמנים ברמתך הייתי מרסק." הוא אומר לך בפשטות. "כמובן שאני לא כול לקחת לך כסף על קרב כזה..." הוא אומר ומגרד בראשו.
[/quote]
"אני מודה לך על קרב נהדר, למדתי המון!" אומר לו בחיוך ואלחץ את ידו "אשמח לשמור איתך על קשר, שמי הוא ג'וני דרך אגב ואני וחברי שכאן גילברט ממשיכים לעיר רימאיה... אני מקווה שאני אזכה לראות אותך שוב במהלך המסע. תיהיה בטוח שהתוצאה תיהיה שונה בפעם הבאה!" ואקרוץ לו.
לאחר מכן אאסוף את הדברים ואמשיך בדרכי.
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה ופטר מתחילים להתקדם לכיוון הדמויות המטושטשות באופק. ככל שאתם מתקרבים, דמויותיהם נהיות לך ברורות יותר ויותר, וצורתם מקבלת קווי מתאר ברורים. כשאתם מגיעים למרחק של בערך עשרה מטרים מהדמויות, אתה מבין שכלל לא מדובר בבני אדם, אלא בפוקימונים מוזרים הזזים באיטיות על החול. הפוקימונים הילכו בכסדות, והיו עשויים מסלע אפרפר. על ראשם של הפוקימונים הייתה קרן גדולה ומשוננת, ונראה כאילו הם לא שמו לב כלל לקיומכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5E405D105DC05D505E70.png[/IMG]
[U]NivX10[/U]
אתה מודה לטוביאס, והוא לוחץ את ידך.
"זה היה נהדר להילחם מולך..." הוא מודה. "שמע, אם אתה מתכוון לעלות עכשיו לכיוון העיר רימאיה, דע לך שזו הולכת להיות משימה לא קלה בכלל. באתי משם עכשיו, וזה היה אחד הקטעים הקשים ביותר שעברתי במסע, ועוד אני עשיתי את הדרך הזו בירידה... אני רק יכול להמצליץ לך ללכת לבקר במקדש הנמצא על אחת מפסגות ההרים. יש שם נזירים שישמחו לארח כל מאמן פוקימונים, והם גם מיומנים בכמה שיטות לחימה מעניינות במיוחד שאני בטוח שיעזרו לך מאוד." הוא ממליץ לך.
"מקדש רימאיה, ככה קוראים למקדש הזה." אומר גילברט. "שמעתי עליו. אומרים שהנזירים שם הם בלתי מנוצחים."
אתה וגילברט מנופפים לטוביאס לשלום, ומתחילים לעלות לכיוון פסגות ההרים. השביל הצר התפתל דרך סלעים ונקיקים צרים וחצובים בסלע. תוך מספר שעות ארוכות של טיפוס מעייף וקשה, כבר לא יכולתם לראות יותר את האזור המדברי אותו חציתם עד לפני כמה דקות. העניים יצרו ערפל דרכו היה קשה לראות, ובוששתם בדרככם כמעט בעיוורון.
"מוזר..." אומר גילברט. "אני לא חושבתי שניכנס אל תוך העננים בשל כל כך מוקדם של הטיפוס. הם אמורים להיות הרבה יותר גבוהים מהמקום שבו אנחנו נמצאים." הוא מסביר לך. "היי תסתכל לשם!" קורא גילברט ומצביע על קבוצת פוקימונים קוטנים ולבנים אותם לא ראית מעולם. הפוקימונים הציפוריים נחו על האדמה, מקובצים בקבוצה של ארבעה.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D305D505D505D005E005D20.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1415213][U]Sharpedo[/U]
אתה ופטר מתחילים להתקדם לכיוון הדמויות המטושטשות באופק. ככל שאתם מתקרבים, דמויותיהם נהיות לך ברורות יותר ויותר, וצורתם מקבלת קווי מתאר ברורים. כשאתם מגיעים למרחק של בערך עשרה מטרים מהדמויות, אתה מבין שכלל לא מדובר בבני אדם, אלא בפוקימונים מוזרים הזזים באיטיות על החול. הפוקימונים הילכו בכסדות, והיו עשויים מסלע אפרפר. על ראשם של הפוקימונים הייתה קרן גדולה ומשוננת, ונראה כאילו הם לא שמו לב כלל לקיומכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5E405D105DC05D505E70.png[/IMG]
[/quote]
זה שאני נלחם עם מגנפליי לא אומר שאני בטוח רוצה להשאיר אותו,פשוט לא רוצה להשאיר אותו לא בכושר חחח
"הפוקימון הזה הוא פבלוק!" אומר כשאיזכר בקרב שבו בוקוט שלי התפתח לג'ונובי.
" הגיע הזמן לקרב כפול" אומר בחיוך ואשחרר את נאודיל ומגנפליי מהפוכדורים שלהם, "מגנפליי ונאודיל תתקיפו כל אחד מכם פבלוק אחד בשאיבה ושאיבת מגה!" אדריך את שניהם,איזכר שמגנפליי יכול ללמוד שאיבה.
-
[U]Sharpedo[/U]
חח תקשיב אם אתה מעוניין להחליף את מגנפליי אולי כדאי שתפסיק להשתמש בו (כאילו, רק אם אתה באמת באמת לא רוצה אותו יותר). כל הקרבות נספרים ומחושבים, ומשפיעים על ההתפתחות והלמידת מתקפות של הפוקימונים שלך, ככה שאם תשקיע בו ובסופו של דבר תחליף אותו (ואתה תחליף אותו אם תרצה בזה, מבטיח לסדר את זה), זה סתם יהיה בזבוז זמן כל ההשקעה הזו.
-----
את זורק את שני הפוקדורים של שני הפוקימונים שלך לאוויר, והם נפתחים.
מגנפליי מעופף סביבך בקלילות פרפרית, ונאודיל נעמד לידך ועיניו נעוצות במטרה.
אתה פוקד על שניהם להשתמש כל אחד בהתקפתו, ומיד הם מצייתים לפקודותיך. כל אחד מהפוקימונים שלך מתבייט על פאבלוק אחר, וכדורי אור קטנטנים מתחילים לצאת מכיוונם של פוקימונים האבן. עוד ועוד כדורים ממשיכים לצאת מהם, עד ששני הפבלוקים מתעלפים קליל מהמתקפה.
"לפבלוקים קשה מאוד לספוג מתקפת עשב," הסביר לך פטר. "זה למה הם התעלפו כ כך בקלות."
הפאבלוק השלישי נראה מפוחד ביותר, אך נזעם. הוא התחיל לרוץ לכיוונו של נאודיל, ודחף אותו בעוצמה עם הקרן שעל ראשו. נאודיל התגלגל מספר מטרים לאחור, אך התייצב במהירות.