[QUOTE=master lion;1303806]לברמן.
זזתי, חוזר מאוחר בערב. יואב ככל הנראה יחליף אותי.[/QUOTE]
אחיך?
Printable View
[QUOTE=master lion;1303806]לברמן.
זזתי, חוזר מאוחר בערב. יואב ככל הנראה יחליף אותי.[/QUOTE]
אחיך?
טוב אני אגיב לפי מה שהבנתי..
[QUOTE=~Donphan~;1303718]לדבר פה על הפורומים המתחרים זה לא זכות ולא חובה, זה אסור.[/QUOTE]
לכתוב "וואו אני מנהל בפורום אחר" זה לא אסור, זה ספאם כן, אבל זה לא אסור..
תלמד את החוקים לפני שאתה מנסה ללמד אותם..
גיליתי משהו נפלא; אם מקליקים פעמיים על הסמל מכתב של נושא, זה נועל/פותח אותו.
לפי מיטב הבנתי מותר לדבר כמה שרוצים על פורומים מתחרים בתנאי שלא כותבים את השם שלהם או הכתובת שלהם. ואם זה לא פורום מתחרה, אז מותר גם לפרסם את זה (ולכן אני אגיד שאני גולש בפורומים של לוגיקה מתמטית, פונקציות מרוכבות, תורת המידה, ותורת הגרפים של האוניברסיטה הפתוחה, כי הם אינם פורומים מתחרים)
המשחק שלי יהיה נהדר והכי טוב של משתמש שהוא לא מתקדם ואו ותיק או מקצוען והוא יהיה קרוב למ"תים שלהם. אני קראתי מדריכי שה"ם אני צופה בשה"מים כל הזמן, אני במבחני תגובות, אני מכיר מריחה, וריטסוקה קון ילטש ואביזי יבדוק!
מותר
זה לא אומר שזה לא זלזול כלשהו בפורום שבו רושמים על הפורום האחר
[quote=מאסטר ליאון;1303818]המשחק שלי יהיה נהדר והכי טוב של משתמש שהוא לא מתקדם ואו ותיק או מקצוען והוא יהיה קרוב למ"תים שלהם. אני קראתי מדריכי שה"ם אני צופה בשה"מים כל הזמן, אני במבחני תגובות, אני מכיר מריחה, וריטסוקה קון ילטש ואביזי יבדוק![/quote]
על מה הוא יהיה? ^^
(בבקשה אל תגיד לי שעל פוקימון)
[QUOTE=May Chan;1303822]על מה הוא יהיה? ^^
(בבקשה אל תגיד לי שעל פוקימון)[/QUOTE]
ברור שלא על פוקימון, על הסיפור החדש שלי שהיה בלי שם ועכשו יש לו אבל אשנה אחר כך. יש לו רק 3 מקומות אבל אולי אוסיף מקום עם ישלחו בפרטי, יש לו המון דברים טובים וייחודיים
[quote=מאסטר ליאון;1303823]ברור שלא על פוקימון, על הסיפור החדש שלי שהיה בלי שם ועכשו יש לו אבל אשנה אחר כך. יש לו רק 3 מקומות אבל אולי אוסיף מקום עם ישלחו בפרטי, יש לו המון דברים טובים וייחודיים[/quote]
איזה סיפור? 3:
אפשר קישור בבקשה?~
בעוד 40 ימים אני אפתח את המשחק שלי...
איל לפעמים ההמשכים קובעים אם משחק טוב או רע
[QUOTE=May Chan;1303825]איזה סיפור? 3:
אפשר קישור בבקשה?~[/QUOTE]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48924[/url] והשם הוא "יומנו של מאלף".
איתי אני יודע ואביזי מזל טוב
הלכתי
[QUOTE=LordAbizi;1303826]בעוד 40 ימים אני אפתח את המשחק שלי...[/QUOTE]
וואו יפה 3: אף פעם לא ראיתי משחק שלך.
על מה הוא יהיה? D:
אביזי אני ארשם