[COLOR=Red][B]אמרתי לא לפרסם ואני לא חוזר על זה...לא לפרסם תוכן מסוג זה![/B][/COLOR]
Printable View
[COLOR=Red][B]אמרתי לא לפרסם ואני לא חוזר על זה...לא לפרסם תוכן מסוג זה![/B][/COLOR]
פורנו עאלק! אבל אין לי כוח לריב איתך..
ליאון, זה פשוט לא טוב! לא תפתח עוד סיפור בפעם המיליון רק בשביל השם הזה.. ואז אתה מתפלא שאומרים שאתה כותב כמו ילדה בת 5..
מזה האצ'י?
זה האנימות עם בגדים קטנים Xd ?
אלו הם אנימות שכוללות תוכן מיני.
[quote=הנואש לווינר;1313694]ליאון, זה פשוט לא טוב! לא תפתח עוד סיפור בפעם המיליון רק בשביל השם הזה.. ואז אתה מתפלא שאומרים שאתה כותב כמו ילדה בת 5..[/quote]
אני אמחק את האשכול כשאקבל ווינר מבטא
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313696]אלו הם אנימות שכוללות תוכן מיני.[/QUOTE]
ממש לא!!
יש אנימות אצ'י גבוה, אני מודה, אבל אצ'י זה לא תוכן מיני..
זה רמיזות לתוכן מיני!
תוכן מיני ופורנו זה כבר לא נקרא אצ'י.. זה הנטאי.
[SIZE=4][COLOR=Red][B]אני לא רוצה לראות אפילו את הרמיזות האלה...
יש כאן ילדים קטנים....אז לא לפרסם![/B][/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313681][SIZE=4][COLOR=Red][B]אם לא תירגעו מייד!!
תקבלו כל אחד ואחד ממכם באן מיידי!
אנא תדברו יפה!
מי שישים זיין על החוקים ימצא את עצמו מהר מאוד בחוץ![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
רשמת זין?! לפי החוקים שלך, אזהרה של 50%!
לכמה זמן שקד בבאן?
[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=7227"][COLOR=#6B8E23]master lion[/COLOR][/URL] אני מצפה ממך להיות קצת יותר בוגר...
ליום.
[B]כמה דברים אליכם:[/B]
לא להתחיל לריב ולומר שוואקלויד או דברים אחרים זה כמו זונה על חוט, וביטויים מגעילים אחרים. (תוכלו להתווכח, לא לקלל)
לא לפרסם תמונות הכוללות תוכן מיני. ובמיוחד בשביל ליאור- תוכן שכולל תכנים מיניים, בין אם הוא אצ'י או פורנו. לא אכפת לנו אם יש בנות ים ערומות, או מישהו שנתקע לבנות ים בחזה.
אני מקווה שאני ואלכס ברורים, אם לא אני מזמין אליכם ללכת למורה הקרובה ולנסות לתרגל את הא'ב מחדש.
[quote=monster;1313690]הוא פרסם אצ'י.[/quote]
וואו ליאור כאילו לא היית פה בכל העמודים האחרונים ם:
אתה יודע שזה עוד הרבה דברים כלולים. (לפחות מאיך שאני מכיר את אלכס, זה לא רק בגלל אצ'י)
[B]אגב, חזרתי מאסיפת הורים משעממת במיוחד ם:[/B]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313709][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=7227"][COLOR=#6B8E23]master lion[/COLOR][/URL] אני מצפה ממך להיות קצת יותר בוגר...
ליום.[/QUOTE]
ליום שלם?~
טוב זה בטוח ילמד אותו לקח LOL
לא סתם, אבל זה די מצחיק חח
[QUOTE=~Donphan~;1313710][B]כמה דברים אליכם:[/B]
לא להתחיל לריב ולומר שוואקלויד או דברים אחרים זה כמו זונה על חוט, וביטויים מגעילים אחרים. (תוכלו להתווכח, לא לקלל)
לא לפרסם תמונות הכוללות תוכן מיני. ובמיוחד בשביל ליאור- תוכן שכולל תכנים מיניים, בין אם הוא אצ'י או פורנו. לא אכפת לנו אם יש בנות ים ערומות, או מישהו שנתקע לבנות ים בחזה.
אני מקווה שאני ואלכס ברורים, אם לא אני מזמין אליכם ללכת למורה הקרובה ולנסות לתרגל את הא'ב מחדש.
וואו ליאור כאילו לא היית פה בכל העמודים האחרונים ם:
אתה יודע שזה עוד הרבה דברים כלולים. (לפחות מאיך שאני מכיר את אלכס, זה לא רק בגלל אצ'י)
[B]אגב, חזרתי מאסיפת הורים משעממת במיוחד ם:[/B][/QUOTE]
זה נחמד שאתה מתמצא בחומר (:
חומר כמו מה?
[QUOTE=~Donphan~;1313715]חומר כמו מה?[/QUOTE]
תענה למה ששלחתי לך
כמו הדברים שנאמרו פה..
כאילו היית בנושא כל הזמן הזה בתור גוסט Lol
איך היה באסיפה..? תן לי לנחש, משעמם?