-
[quote=Mr.Pizza;1323834]אלו בדיוק האנשים שהוא הזכיר, חוץ מבלו פייר שאני לא בטוח מי הוא אבל אני בטוח שאם אני אראה את החתימה אני אזכר P:
וניר שנא אותך? וואלה?[/quote]
בחתימה יש ניינטיילס בצבעי הקשת. יכול להיות גם שקוראים לו רז. מאיפה אני יודע. אני כאן רק 3 שנים...
-
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1323834]אלו בדיוק האנשים שהוא הזכיר, חוץ מבלו פייר שאני לא בטוח מי הוא אבל אני בטוח שאם אני אראה את החתימה אני אזכר P:
וניר שנא אותך? וואלה?[/QUOTE]
חיפשתי אותו ואין לי מושג מי זה XD
כן, לא יודע למה הוא שנא אותי. זה הדבר היחידי שאני זוכר עליו שהוא ממש לא אהב אותי
-
[quote=LordAbizi;1323836]בחתימה יש ניינטיילס בצבעי הקשת. יכול להיות גם שקוראים לו רז. מאיפה אני יודע. אני כאן רק 3 שנים...[/quote]
אה כן, רז. עכשיו נזכרתי. הוא באמת מהוותיקים. אם אני לא טועה הוא היה מעדכן ועוד כמה דברים, הכרתי אותו עוד מפוקישמוק.
עומר-
אני ממש לא יודע למה הוא שנא אותך, מריו הזה תמיד אהב לעשות שטויות ולסיים משפטים ב 3>
-
אז הוא נראה לי לא היה פעיל כשאני הגעתי.. בכל מקרה את הרוב מהוותיקים אני מכיר.. אבל הם כבר אינם >:
-
[QUOTE=LordAbizi;1323761]I am ALWAYS here.[/QUOTE]
אביזי,פליז תענה לי
-
[quote=Ritsuka Kun;1323841]אז הוא נראה לי לא היה פעיל כשאני הגעתי.. בכל מקרה את הרוב מהוותיקים אני מכיר.. אבל הם כבר אינם >:[/quote]
חח זה הבעיה העיקרית.
אני זוכר כמעט את כל האנשים שאי פעם היו כאן בפורום. מי יותר ומי פחות. הבעיה היא שהם לא פה יותר, וגם אני בקושי P:
-
מה אני אגיד על להיות פה חח..
אבל אתמול קיבלתי ממש טייטל "ריטסקה קון האגדי!" אז זה ממש טוב לחזור לפה מידי פעם להעלות את האגו חח
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1323843]מה אני אגיד על להיות פה חח..
אבל אתמול קיבלתי ממש טייטל "ריטסקה קון האגדי!" אז זה ממש טוב לחזור לפה מידי פעם להעלות את האגו חח[/QUOTE]
לחזור לחזור?
-
-
[quote=Ritsuka Kun;1323843]מה אני אגיד על להיות פה חח..
אבל אתמול קיבלתי ממש טייטל "ריטסקה קון האגדי!" אז זה ממש טוב לחזור לפה מידי פעם להעלות את האגו חח[/quote]
חח לי אף אחד לא אומר "גיל נאמל האגדי", אז אני חוזר לפה רק בגלל שעמום טהור.
בכל אופן אני חייב ללכת, ביי
:)
-
[quote=Ritsuka Kun;1323845]לחזור לביקור~[/quote]
אני מבין שלא ראית את טייטל "אהבת חיי <3" שמישהו אחמאניאחמ רשם כשבאת ..
-
[quote=פיל נאנס;1323848]היי, זה רק אני או שאתה ממש חתיך?[/quote]
נדב ^^ מה קורה יא חתיך ((: ?
-
[quote=פיל נאנס;1323850]רומה יא אח יקר
הכל טוב מה איתך?[/quote]
הכל מעולה, לפני 20 דקות חזרתי משופינג + אביזי סוג של עומד לאשר תמ"ת נארוטו שלי בכל רגע נתון. ((:
-
אוי.. פרזנטציה על הזין שלי.