[QUOTE=Ilan;1346557]אביב הם יורדים אליך כי אתה נגרר ככה זה טרולים.. Dont Feed The Trolls[/QUOTE]
אבל אני רעב ))):
Printable View
[QUOTE=Ilan;1346557]אביב הם יורדים אליך כי אתה נגרר ככה זה טרולים.. Dont Feed The Trolls[/QUOTE]
אבל אני רעב ))):
[quote=Ilan;1346557]אביב הם יורדים אליך כי אתה נגרר ככה זה טרולים.. Dont Feed The Trolls[/quote]
מצד אחד אומרים שלא לתת לטרולים לנצח, מצד שני המקום הזה פשוט שורץ מלחמות ברמה שהוא לא ידע דבר מלבדם... יש כאן באמת אחלה אנשים, ושמוכשרים בכל מיני נושאים, אבל הצד רע תמיד מתבלט אין מה לעשות... איך זה שעמת רשם לי שהוא מכיר דיג'י הרבה יותר טוב ממני ולא הגבתי? כי צודק! אני באמת לא מבין בדיג'י כמוהו, ובדיביזי כמו אופיר, ובPO כמוך, אבל הטרולים מתעקשים עם התדמית שיצרו לי שזה כבר בלתי אפשרי!
אני והיטמן שני האנשים שהכי תרמו לכאן בהיסטוריה, אין ספק ב\זה, רוב הדברים שעשינו הם אפילו משנתיים לפני ש90% מהמגיבים היום נרשמו! ובכל זאת הרוע הצליח להרחיק את שנינו... עצוב שזה המצב.
[QUOTE=X-Drake;1346564]מצד אחד אומרים שלא לתת לטרולים לנצח, מצד שני המקום הזה פשוט שורץ מלחמות ברמה שהוא לא ידע דבר מלבדם... יש כאן באמת אחלה אנשים, ושמוכשרים בכל מיני נושאים, אבל הצד רע תמיד מתבלט אין מה לעשות... איך זה שעמת רשם לי שהוא מכיר דיג'י הרבה יותר טוב ממני ולא הגבתי? כי צודק! אני באמת לא מבין בדיג'י כמוהו, ובדיביזי כמו אופיר, ובPO כמוך, אבל הטרולים מתעקשים עם התדמית שיצרו לי שזה כבר בלתי אפשרי!
אני והיטמן שני האנשים שהכי תרמו לכאן בהיסטוריה, אין ספק ב\זה, רוב הדברים שעשינו הם אפילו משנתיים לפני ש90% מהמגיבים היום נרשמו! ובכל זאת הרוע הצליח להרחיק את שנינו... עצוב שזה המצב.[/QUOTE]
סבבה, אבל למה הורדת את החתימה ואז שוב שמת אותה??
[QUOTE=X-Drake;1346564]מצד אחד אומרים שלא לתת לטרולים לנצח, מצד שני המקום הזה פשוט שורץ מלחמות ברמה שהוא לא ידע דבר מלבדם... יש כאן באמת אחלה אנשים, ושמוכשרים בכל מיני נושאים, אבל הצד רע תמיד מתבלט אין מה לעשות... איך זה שעמת רשם לי שהוא מכיר דיג'י הרבה יותר טוב ממני ולא הגבתי? כי צודק! אני באמת לא מבין בדיג'י כמוהו, ובדיביזי כמו אופיר, ובPO כמוך, אבל הטרולים מתעקשים עם התדמית שיצרו לי שזה כבר בלתי אפשרי!
אני והיטמן שני האנשים שהכי תרמו לכאן בהיסטוריה, אין ספק ב\זה, רוב הדברים שעשינו הם אפילו משנתיים לפני ש90% מהמגיבים היום נרשמו! ובכל זאת הרוע הצליח להרחיק את שנינו... עצוב שזה המצב.[/QUOTE]
ואז אתה שואל למה אומרים שאתה שחצן...
תרגיש חוםשי להגיב לא אכפת לי אם אתה צודק או לא בפוקימון יש מלא אסטרטגיות אבל כל עוד יודעים מה כל דבר עושה
ואל תידאג אני לא זה טוב בpo יש יותר טובים ממני
[QUOTE=Ilan;1346568]תרגיש חוםשי להגיב לא אכפת לי אם אתה צודק או לא בפוקימון יש מלא אסטרטגיות אבל כל עוד יודעים מה כל דבר עושה
ואל תידאג אני לא זה טוב בpo יש יותר טובים ממני[/QUOTE]
כמוני למשל.:wink:
סתם, בא לך קרב?
ודרך אגב, מה זה השובר שוויון שהצעת בטורניר?
[quote=Flupy;1346567]ואז אתה שואל למה אומרים שאתה שחצן...[/quote]
בדיוק הנקודה שלי תומר!
יודעים מה אני צריך לעשות כדי שלא תקראו לי שחצן??????
להסכים לכל מילה שתגידו ולעולם לא להביע עוד דעה בשום דבר!
עכשיו תקישב טוב, מה לעשות שזו האמת? תתחמק, תקרא לזה שחצנות, אתה נרשמת לפה כמעט שנתיים אחריי, אין לך מושג אפילו מה עשיתי בכל ה5 שנים! שאל את יוסי עומר סקססטייל וכל מי שותיק שיש לו מושג קטן! מה לעשות שזו האמת? אני מתבייש בה? להפך, נתתי תחיים לפורום ואפילו תמעט כבוד שמגיע לי אני לא מקבל
[QUOTE=X-Drake;1346572]בדיוק הנקודה שלי תומר!
עכשיו תקישב טוב, מה לעשות שזו האמת? תתחמק, תקרא לזה שחצנות, אתה נרשמת לפה כמעט שנתיים אחריי, אין לך מושג אפילו מה עשיתי בכל ה5 שנים! שאל את יוסי עומר סקססטייל וכל מי שותיק שיש לו מושג קטן! מה לעשות שזו האמת? אני מתבייש בה? להפך, נתתי תחיים לפורום ואפילו תמעט כבוד שמגיע לי אני לא מקבל[/QUOTE]
בין לדעת את האמת ללהתרברב בה ולדחוף אותה לכל חור יש הבדל עצום.
זאת האמת? יופי, זה לא אומר שלהגיד כל הזמן "אני השקעתי הכי הרבה בפורום" או "הפורום חי בזכותי" ולא'דע מה זאת לא שחצנות.
מתי דחפתי לכל חור?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!
[QUOTE=X-Drake;1346572]בדיוק הנקודה שלי תומר!
עכשיו תקישב טוב, מה לעשות שזו האמת? תתחמק, תקרא לזה שחצנות, אתה נרשמת לפה כמעט שנתיים אחריי, אין לך מושג אפילו מה עשיתי בכל ה5 שנים! שאל את יוסי עומר סקססטייל וכל מי שותיק שיש לו מושג קטן! מה לעשות שזו האמת? אני מתבייש בה? להפך, נתתי תחיים לפורום ואפילו תמעט כבוד שמגיע לי אני לא מקבל[/QUOTE]
אני רק רוצה לפתוח לך את העיניים הפורום מת...
אפילו חת"מ לא פעיל.
[QUOTE=FIupy;1346574]בין לדעת את האמת ללהתרברב בה ולדחוף אותה לכל חור יש הבדל עצום.
זאת האמת? יופי, זה לא אומר שלהגיד כל הזמן "אני השקעתי הכי הרבה בפורום" או "הפורום חי בזכותי" ולא'דע מה זאת לא שחצנות.[/QUOTE]
זה לא שחצנות, הוא פשוט השקיע בפורום.
עובדה שהוא בהיכל התהילה.
זאת כבר איזה פעם עשירית בערך שאני רואה אותך אומר שאתה הכי משקיע בפורום |:
[QUOTE=Chity;1346571]כמוני למשל.:wink:
סתם, בא לך קרב?
ודרך אגב, מה זה השובר שוויון שהצעת בטורניר?[/QUOTE]
אבל אתה לא מבין מה כל דבר עושה.. אתה סתם שם 6 פוקימונים בלי אסטרטגייה
צריך להיות תיאום לכל פוקימון תפקיד זה יכול להיות טאנק, ספינר, ליד אתה פשוט שם 6 סוויפרים..
לא שזאת לא אסטרטגייה אבל אתם לא יודעים שיש הבדל בין IN GAME שהמחשב אידיוט לבין אונליין
[QUOTE=Chity;1346577]זה לא שחצנות, הוא פשוט השקיע בפורום.
עובדה שהוא בהיכל התהילה.[/QUOTE]
זה שזאת האמת לא אומר שזאת לא שחצנות, וזה בדיוק מה שאמרתי בהודעה ההיא.
[quote=ACMilaneZi;1346576]אני רק רוצה לפתוח לך את העיניים הפורום מת...
אפילו חת"מ לא פעיל.[/quote]
אני יכול לספר לך על ימים שהייתי מתלהב ש5 אנשים שונים נצפו באינדקס ם: ודיברתי עם עצמי בנוד רק כדי שיהיה טרי ושמי שיבוא חדש לא יראה הודעה אחרונה מלפני שבוע בנוד