אה ואדם תודה שהחזרת לי את המשתמש
Printable View
אה ואדם תודה שהחזרת לי את המשתמש
תמיד תוכל לזכות בווינר על ידי השקעה...
היה גולש בפורום שעשה הכל כדי להיות בווינר והצליח.
אדם - מנהל כללי יכול לאשר פעילויות בחת"ם?
[QUOTE=CharMan;1397720]תמיד תוכל לזכות בווינר על ידי השקעה...
היה גולש בפורום שעשה הכל כדי להיות בווינר והצליח.[/QUOTE]
חח אדם בזמן האחרון אין דרכים להשיג ווינר.
כשהיו הרבה, עומר השטן הסקסי זכה בהכול והיה לו ווינר לאיזה חודשיים חח
הוא אפילו שינה כינוי לנואש לווינר XD
[quote=אני בובי בוטן כן;1397698]מאיפה אתה שאין לך גשם?[/quote]
מהמרכז.
[QUOTE=CharMan;1397720]תמיד תוכל לזכות בווינר על ידי השקעה...
היה גולש בפורום שעשה הכל כדי להיות בווינר והצליח.[/QUOTE]
אם כבר אתה שאלת איך היה לי ווינר ל4 שנים, זה פשוט כי אני לא זוכר איך, או מה עשיתי שקיבלתי ווינר
אז אחרי שקיבלתי אותו, קיבלתי צמיתות למשך 4 השנים הבאות ככה שהווינר נשאר בתוקף ואפילו לא ירד בכלל
ולי בכלל לא הפריע שהוא היה בתוקף, אהבתי שהיה למשתמש שלי צבע כתום, ועכשיו יש לו צבע אחר שאני אנסה עכשיו להתרגל לזה ...
[QUOTE=יצור אחד;1397555]יפה... אולי אני אלך להסתכל על זה עכשיו...:)
ומה חדש בפורום בכללי?
ראיתי שעומר ספיידרמן קיבל משתמש כבוד...[/QUOTE]
לא. אני קיבלתי ווינר. כי אני סקסי, לא זכיתי בהימור ולא כלוםם
[QUOTE=Wendy;1397556]וואלה? 0-0
~מופתעת~
ועוד לא הייתי מניאקית הם רק נפגשו, עוד שבוע תבוא תראה איך הולך להם עם המצבים שאני יכניס אותם אליהם:)[/QUOTE]
גם אני אוהב אותך חיים
עומר אתה יודע שזה בסה''כ ווינר כן?
[quote=♣לשתות♣;1397722]חח אדם בזמן האחרון אין דרכים להשיג ווינר.
כשהיו הרבה, עומר השטן הסקסי זכה בהכול והיה לו ווינר לאיזה חודשיים חח
הוא אפילו שינה כינוי לנואש לווינר Xd[/quote]
יותר מחודשיים Lol
אבל היה לי עד לסוף החופש הגדול של שנה שעברה
אני מדבר בכלל על משתמש בשם סטיבן.. אביזי יספר לכם עליו...
הוא עוד נמצא?
לא הוא פרש.
[url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=7605[/url]
וואי מישהי מכיר שנות ה-70..?
יש עכשיו את עונות 3 ו-4 בהוט vod.. רק מהיום זה התחלף פעם זה היה רק עונה 2
מזמן הפסקתי לראות את זה
[quote=CharMan;1397730]אני מדבר בכלל על משתמש בשם סטיבן.. אביזי יספר לכם עליו...[/quote]
לורד גלואה המהולל, היחיד בפורום הזה אי פעם שידע יותר מתמטיקה ממני. הוא אפילו פעם עזר לי לפתור שאלה בממ"ן במבנים אלגבריים. (למען האמת הוא לא כל כך עזר לי, אבל הוא הפנה אותי לקובץ PDF באינטרנט שממנו הצלחתי בערך להבין איך לפתור את זה).
סיימתי עכשיו משחק מרהיב בCIV5. ראשית, בחרתי בצורת מפה של כדור הארץ, והופתעתי לגלות שהמפה הייתה אכן זו של כדור הארץ.. אני יצאתי צרפת בדרום אמריקה. בהתחלה המשחק די מהר, והיו לי שכנים לידי האימפריה הSONGHAI (אין לי מושג מי הם) באזור מקסיקו וארצות הברית. הם היו הכי קרובים אליי אז נלחמתי בהם. בהתחלה כבשתי להם קצת ערים, אבל אז הגענו למבוא סתום ולמלחמת חפירות כזו, כשכל אחד עומד על הגבול ולא רוצה להתקדם כי אז העיר של השני תתקוף אותו. בשלב מסויים שברתי את מלחמת החפירות והתקפתי אותו, והתחלתי לפורר לו את הערים. אחר כך שלטתי כמעט בכל אמריקה. שלחתי את הספינות שלי שיגלו את העולם, ומצאתי את ארצות הברית, יפן, אנגליה, הודו רוסיה וערב באזור ביבשות אפריקה, אסיה וארופה (אוסטרליה לא הייתה מיושבת). כולם היו פחות מתקדמים ממני. הכנתי את הצבא שלי לקראת התקפה על כל אלה, ויצאתי לקרב. הגעתי למערב ארופה/אפריקה, והתחלתי להתקדם בשתי היבשות מזרחה בזמן שאני משמיד את כל מה שעומד בדרכי. במהרה השמדתי את רוב אנגליה שנמצאה באזור אפריקה, ואת רוב יפן שנמצאה בארופה. אחר כך התקדמתי לאסיה שמה נלחמתי בערב בהודו ובעוד חלק של יפן, ובסופו של דבר כבשתי את כל ערי הבירה הראשונות שהיו שם. נותרה רק עיר בירה אחת שלא כבשתי, והיא העיר של מדינה שנמצאת בערך בקנדה, שהיא הכי חלשה במשחק. אז אחרי שעשיתי שלום עם כולם, הכנתי יחידה אחת ליד עיר הבירה שלהם, הכרזתי מלחמה, שלחתי את היחידה הזו על עיר הבירה שלהם וכבשתי אותה. נצחתי נצחון DOMINATION בתור ה-460 בערך, והגעתי לדרגת יוליוס קיסר ברמה 3. המשחק הבא יהיה כבר ברמה 4.