רציתי להגיב משהו על מה שאלכס כתב אבל עכשיו מאוחר מדי :(((
Printable View
רציתי להגיב משהו על מה שאלכס כתב אבל עכשיו מאוחר מדי :(((
טלי יא שרוך אחת
[QUOTE=YoRt3m;1471987]משום מה אביזי חושב שזה הבלוג הפרטי שלו והוא כותב כל כך הרבה דברים שאף אחד לא קורא רק לצורך התיעוד.[/QUOTE]
1. זה לא הבלוג הפרטי שלי?!?! סורי, וודאי התבלבלתי עקב חוסר הפרסומים של אנשים אחרים בו...
2. זה לא שאני מדבר על דברים שלא קשורים לעולם, היו כמה אנשים ששיחקו במשחק הזה בפורום, ואפילו דיברתי איתם על כך לפני איזה חודשיים, רואים את זה בהיסטוריית ההודעות שלי. לפי מה שאני יודע, ייתכן והם יצוצו כל רגע וידברו איתי.
3. אני באמת עושה את זה. הרבה פעמים, אם אני זוכר שהתעסקתי עם משהו, אבל לא זוכר מתי, אבל כן זוכר שכתבתי בפורום על זה, אני אשתמש בחיפוש בהודעות של עצמי כדי לדעת מתי זה קרה. זה עזר לי כמה פעמים.
[QUOTE=LordAbizi;1471994]1. זה לא הבלוג הפרטי שלי?!?! סורי, וודאי התבלבלתי עקב חוסר הפרסומים של אנשים אחרים בו...
2. זה לא שאני מדבר על דברים שלא קשורים לעולם, היו כמה אנשים ששיחקו במשחק הזה בפורום, ואפילו דיברתי איתם על כך לפני איזה חודשיים, רואים את זה בהיסטוריית ההודעות שלי. לפי מה שאני יודע, ייתכן והם יצוצו כל רגע וידברו איתי.
3. אני באמת עושה את זה. הרבה פעמים, אם אני זוכר שהתעסקתי עם משהו, אבל לא זוכר מתי, אבל כן זוכר שכתבתי בפורום על זה, אני אשתמש בחיפוש בהודעות של עצמי כדי לדעת מתי זה קרה. זה עזר לי כמה פעמים.[/QUOTE]
אתה יותר ממוזמן לפתוח אשכול בפורום שייקרא 'הבלוג של אביזי' ולכתוב בו כל העולה על רוחך. יש לך את האישור שלי.
אני אשאיר את ההצעה על השולחן ואתעלם ממנה כליל.
[QUOTE=שליט האבטיח;1471992]טלי יא שרוך אחת[/QUOTE]
אני??
איזה עצוב השקט פה
מאוד
עצוב כמעט כמו מצב הארץ
אבל רק כמעט.
[QUOTE=The Charmander;1471988]מעניין לדעת מי מסתתר שם מאחורי הניק אביזי...[/QUOTE]
אתה מתכוון לשם שלו?
אני יודע את השם המלא חחחחח *סטוקר*
[QUOTE=LordAbizi;1471994]1. זה לא הבלוג הפרטי שלי?!?! סורי, וודאי התבלבלתי עקב חוסר הפרסומים של אנשים אחרים בו...
3. אני באמת עושה את זה. הרבה פעמים, אם אני זוכר שהתעסקתי עם משהו, אבל לא זוכר מתי, אבל כן זוכר שכתבתי בפורום על זה, אני אשתמש בחיפוש בהודעות של עצמי כדי לדעת מתי זה קרה. זה עזר לי כמה פעמים.[/QUOTE]
היו, בבאן
היי
[QUOTE=יוסי הגבר;1472019]היו, בבאן[/QUOTE]
אני לא חושב שAmitlv והאנשים האחרים שדיברתי איתם על ציו 5 בבאן... מצד שני לא מספיק אכפת לי כדי לבדוק.
[QUOTE=LordAbizi;1472021]אני לא חושב שAmitlv והאנשים האחרים שדיברתי איתם על ציו 5 בבאן... מצד שני לא מספיק אכפת לי כדי לבדוק.[/QUOTE]
הם לא...
לא ראיתי את הבלוג שלך.
מי היה הראשון שגילה את העולם החדש והקים שם מדינה?