אני לא יודע. תסביר לי
Printable View
אני לא יודע. תסביר לי
הייתי מסביר אבל היו מבנבנים אותי :(
[QUOTE=Ultron;1474242]הייתי מסביר אבל היו מבנבנים אותי :([/QUOTE]
יבנזורחתהשמש):
אמרת שאתה פורש הא
ממש טיימ בומב
אה זה היה בשביל הlolz
תמיד עושה טוב בלב להיכנס ולראות איזשהן תגובות.
כעת כשהתפנה לי זמן אני אולי אחזור לכתוב את סיפור הפוקימון שפרסמתי לפני 3 שנים וקיבל תגובות ממש טובות(הופסק בגלל בעיה בידיים שלא נפתרה לי), אבל אפרסם רק אחרי שהמון פרקים ייכתבו ואהיה בטוח שאני עושה בו חלק משמעותי ולא זונח. אני חושב שזה אחראי מאשר לפרסם דברים שבסוף לא מחזיקים. אז אם זה יתקדם אתם תראו רק בעוד המון זמן xd
אבל בכללי פוקימון אולי באמת הולך לתפוס שוב חלק ניכר בחיים שלי, בא לי לשחק באיזה משחק ממש, אולי עם חוקי נאזלוק או משהו
אביב זה אתה?
דאגתי שזה יהיה רשום בחתימה שידעו חחחחחחח רציתי לשנות את הכינוי אבל יש כבר אביב
איפה הימים שהיינו משחקים בדואלינג נטוורק יחד
באמת היינו משחקים יחד בנטוורק? אולי בטורניר או שניים לא? כי מעבר לא זוכר ששיחקתי עם אף אחד חוץ ממור חחח
מאז הספקתי לעלות לטופ בכמה טורנירים בארץ, ולהגיע מקום 3 פעמיים ברצף בטורנירים רשמיים וגדולים של נטוורק עצמו :big_wink:
מה קרה לך עשית לי rekt רציני כשצילמת איזה מדריך לחפיסה ונלחמתי בך כדי שתוכל להראות דוגמא
באמת? וואי הסרטונים היה כזה כיף חחח אני זוכר טורניר אחד שיחקתי בקאוס דרקונים עוד לפני שהם הפכו בעולם ללהיט, ואז בלאנסר פרוג שאיכשהו ניצח אפילו שהדק גרוע
כל הסרטונים עוד קיימים בעמוד שלי ביוטיוב בערך מעניין אם זה שם xd
וואי קאוס דרגון היה טרייהארד רצח שנאתי את זה
שמע כשבניתי אותו אף אחד לא שיחק בו, מישהי שמפורסמת בארהב בתור שחקנית דרקונים אפילו אמרה שהוא גרוע רצח ושאף אחד לא ישחק בו, בדרך כלל אני לא משחק במשהו שהוא באמת חזק ומעצבן אני לרוב בוחר במקורי
שמעתי עושים הפגנה
היי