דור ראית אותי?
Printable View
דור ראית אותי?
[QUOTE=Will O' Wisp;1494161]דור ראית אותי?[/QUOTE]
כן
שיטטטטטטטטטטט
אחת שתיים שלוש דור
[QUOTE=דניס זה אני;1494147]מי אמר שהוא בהכרח כותב את הקטעים האלו, או שאלו אותם כותבים (אם הוא לא) שכותבים לסדרה[/QUOTE]
הוא כתב את הסדרה ביחד עם דיוויד לארי. קיצר, סמוך עלי אני יודע מה אני אומר, ההופעה הזאת היא בול בשבילי.
[QUOTE=Will O' Wisp;1494165]שיטטטטטטטטטטט
אחת שתיים שלוש דור[/QUOTE]
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
כל העומד מאחוריי ומלפניי ומצדדי ומאלכסוני ומבכל הכיוונים הנלווים הוא העומד
אני הכי טוב אי אפשר עקוף אותי ואי אפשר להשתוות אליי אני מלך הטיפקס!
חוקי בית ספררר!
[QUOTE=YoRt3m;1494172]הוא כתב את הסדרה ביחד עם דיוויד לארי. קיצר, סמוך עלי אני יודע מה אני אומר, ההופעה הזאת היא בול בשבילי.[/QUOTE]
על טעם וריח
הרגע חזרתי מהמופע של סיינפלד, הבן אדם גאון! הוא הסיט את כל ההתחלה להומור ישראלי והומור על ישראלים, אז הוא חזר להומור הרגיל והאמריקני שלו, ובסוף הוא גם אלתר בהתאם לשאלות של הקהל. שילמתי 450 ש"ח על ההופעה הזו וזה שווה כל שקל. ממליץ לכל אחד לראות אותו מופיע!
[QUOTE=Hit Man;1494175]הרגע חזרתי מהמופע של סיינפלד, הבן אדם גאון! הוא הסיט את כל ההתחלה להומור ישראלי והומור על ישראלים, אז הוא חזר להומור הרגיל והאמריקני שלו, ובסוף הוא גם אלתר בהתאם לשאלות של הקהל. שילמתי 450 ש"ח על ההופעה הזו וזה שווה כל שקל. ממליץ לכל אחד לראות אותו מופיע![/QUOTE]
נשבע לך שאם היית אומר לי שאתה הולך הייתי בא!! לא היה לי עם מי ללכת סעמק ולא רציתי ללכת לבד ועוד לשלם על זה 450 שקל!
[QUOTE=YoRt3m;1494177]נשבע לך שאם היית אומר לי שאתה הולך הייתי בא!! לא היה לי עם מי ללכת סעמק ולא רציתי ללכת לבד ועוד לשלם על זה 450 שקל![/QUOTE]
הוא אמר את ה*ס* וורד
[QUOTE=YoRt3m;1494177]נשבע לך שאם היית אומר לי שאתה הולך הייתי בא!! לא היה לי עם מי ללכת סעמק ולא רציתי ללכת לבד ועוד לשלם על זה 450 שקל![/QUOTE]
להבא אעשה את זה.
[QUOTE=סבא פנחס;1494173]10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
כל העומד מאחוריי ומלפניי ומצדדי ומאלכסוני ומבכל הכיוונים הנלווים הוא העומד
אני הכי טוב אי אפשר עקוף אותי ואי אפשר להשתוות אליי אני מלך הטיפקס!
חוקי בית ספררר![/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחח ימניאק באתי מעליך בצלילה אפילו לא ראית
[QUOTE=Will O' Wisp;1494184]חחחחחחחחחחחחח ימניאק באתי מעליך בצלילה אפילו לא ראית[/QUOTE]
הווו ארור תהיה
בוא משחק ליג אחד, אני מחר נוסע לשבוע
@yveltalblue @the^charmander נו מה שלום העציצים החביבים, איך החיים?
[quote=סבא פנחס;1494185]הווו ארור תהיה
בוא משחק ליג אחד, אני מחר נוסע לשבוע[/quote]
ננננננננננננננננננראלך
מחר מבחן אני צריך לישון
אפילו לא ידעתי שיש מבחן
אבל בוא נדבר בsms
משעמם לי ואני בטח לא אירדם.
יש מצב שיצרפו אותי לרשימת משחררי הנוד? זאת בהנחה שלא אעוף או אפרוש עד אז.