-
ניתאי
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני ותפגע עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט קופץ גבוה, ומגבי מכוון עליו את הלהביור, ורגע לפני שרטיקייט מצליח לפגוע במגבי, הלהביור פוגע בו, ומפיל את רטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט נושך את מגבי.
ירין
זה שאלה פילוסופית מעניינת, אולי אנחנו בתור בני אדם בתוך משחק של יצורים על אינטלגנטיים עם 482 זרועות ו3 ראשים? וחוץ מזה אני צריך איכשהו להציל אותך, אז זה כמו "התערבות אלוהית".
--
טנטאקול יורה את עוקצי הרעל, ומיסדרוווס משתמש בכוחות המחשבה כדי לבלום אותם (כמו במטריקס עם הכדורים). סטארלי מתחמק מהחשמליור של אלקאטבאז, אבל לבסוף החשמליור פוגע בו וסטארלי נופל ונעלם.
תמיר
אני מבין בהחלט את הפאראדוקס שאתה נמצא בו, זה מזכיר לי את הבעיה של 'לשחק יוגי הו עם עצמי'. אני יודע ששמתי קלף מלכודת, ולכן האם האני השני צריך לדעת את זה, ומה הוא יעשה כדי להמנע מזה? בעקרון בגלל שלא אמור להיות סדר למכונים, אז זה שהמכון הזה 'ראשון' לא הופך אותו לחלש יותר, פשוט יש לו קצת פקוימונים חלשים יותר, אבל מבחינת רמת התכנון שלו, הוא זהה בקירוב טוב לשאר המכונים. אבל מה לעשות לפעמים התכנית שלו נכשלת.
--
בידוף מתחיל להתרחק, ואז גיבל רודף אחריו ופוגע עם טפרי הדרקון.
"בידוף השתמש בחבטת גוף, ואחר כך בנשיכה!" אומר פול מורפי
דודי
אף אחד לא מכריח אותך להמשיך, אתה תמיד יכול: 1. להתאבד במשחק 2. לפרוש מהמכון 3. 1 ו2 ביחד, 4. לחכות בסבלנות, כי לירין כל הקרב הזה לקח 15 עמודים. ותשמור את העייפות לקרב עם קלפייבל, אז אתה תבין מה זה ייאוש אמיתי.
--
רטיקייט נפגע מהדחיפה, ולאחר מכן מנסה להתחמק מעלי התער, אבל לבסוף נפגע מהם.
"רטיקייט, המשך, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
מקס
"אל תתן לו לברוח!" אומר פול מורפי, ספירו מנפנף בכנפיים ולבסוף משתחרר, אבל אחת הנוצות שלו נתלשה, וספירו מתחיל להתעצבן מאוד. אתה רואה "רצח בעיניים" שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:11 AM
[b]
תמיר
אני מבין בהחלט את הפאראדוקס שאתה נמצא בו, זה מזכיר לי את הבעיה של 'לשחק יוגי הו עם עצמי'. אני יודע ששמתי קלף מלכודת, ולכן האם האני השני צריך לדעת את זה, ומה הוא יעשה כדי להמנע מזה? בעקרון בגלל שלא אמור להיות סדר למכונים, אז זה שהמכון הזה 'ראשון' לא הופך אותו לחלש יותר, פשוט יש לו קצת פקוימונים חלשים יותר, אבל מבחינת רמת התכנון שלו, הוא זהה בקירוב טוב לשאר המכונים. אבל מה לעשות לפעמים התכנית שלו נכשלת.
--
בידוף מתחיל להתרחק, ואז גיבל רודף אחריו ופוגע עם טפרי הדרקון.
"בידוף השתמש בחבטת גוף, ואחר כך בנשיכה!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"זעם דרקון עכשיו!" אני מצוה על גיבל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:11 AM
[b] ניתאי
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני ותפגע עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט קופץ גבוה, ומגבי מכוון עליו את הלהביור, ורגע לפני שרטיקייט מצליח לפגוע במגבי, הלהביור פוגע בו, ומפיל את רטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט [/b][/quote]
"להביור שוב,ואז גלגל להבה!"
-
[b]
ירין
זה שאלה פילוסופית מעניינת, אולי אנחנו בתור בני אדם בתוך משחק של יצורים על אינטלגנטיים עם 482 זרועות ו3 ראשים? וחוץ מזה אני צריך איכשהו להציל אותך, אז זה כמו "התערבות אלוהית".
--
טנטאקול יורה את עוקצי הרעל, ומיסדרוווס משתמש בכוחות המחשבה כדי לבלום אותם (כמו במטריקס עם הכדורים). סטארלי מתחמק מהחשמליור של אלקאטבאז, אבל לבסוף החשמליור פוגע בו וסטארלי נופל ונעלם.
[/b][/quote]
"אלקטרבז לשמליור על ומיסדרוווס ! טנטקול אקדח מים גם אתה עליו!" אני אומר
-
תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון ופוגע בבידוף, ולאחר מכן בידוף משתמש בנשיכה ופוגע בגיבל
"מצוין בידוף, כעת השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי.
ניתאי
רטיקייט נפגע מהלהביור, ומתחמק מגלגל הלבה.
"מצוין רטיקייט, כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
ירין
מידסרווס מנסה להתחמק, אבל טנטאקול ואלקטאבאז עוקבים אחרין עם המתקפות שלהם, ולבסוף מיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את המתקפות שלהם. זמן עד למפל: 15 שניות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 10:30 AM
[b]
ירין
מידסרווס מנסה להתחמק, אבל טנטאקול ואלקטאבאז עוקבים אחרין עם המתקפות שלהם, ולבסוף מיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את המתקפות שלהם. זמן עד למפל: 15 שניות. [/b][/quote]
"תמשיכו עם המתקפות בכל הכח!!" אני אומר ומתחיל להאיץ וברגע שהם פוגעים בו אני מחזיר אותם ומאיץ שוב
-
[b] מקס
"אל תתן לו לברוח!" אומר פול מורפי, ספירו מנפנף בכנפיים ולבסוף משתחרר, אבל אחת הנוצות שלו נתלשה, וספירו מתחיל להתעצבן מאוד. אתה רואה "רצח בעיניים" שלו. [/b][/quote]
"ספירו! זה הזמן להאיץ לכיוונו ולתקוף בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:30 AM
[b] תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון ופוגע בבידוף, ולאחר מכן בידוף משתמש בנשיכה ופוגע בגיבל
"מצוין בידוף, כעת השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"גם אתה חבטת ראש גיבל,ואחרי זה טופרי דרקון!"
-
ירין
רררררררר
--
שניהם פוגעים, אבל מיסדרווס עדיין שם. וכשאתה מתכוון להחזיר אותם בא צ'אטוט שגונב לך את הפוכדורים שלהם, אתה עוקב אחריו ורואה שהוא שם אותם בראש המפל, ושהוא הסתלק משם. ראה בכך עוד סוג של "התערבות אלוהית" בחיי שזה מתחיל לעצבן אותי. זמן הגעה למפל: 5 שניות. שים לב שצריך לשנות את הכיוון של אונפוע הים רק ברגע ההתנגשות, כלומר בתגובה שלך אתה צריך לספור עד שתשאר שנייה אחת ואז לשנות כיוון.
מקס
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וספירו תוקפים זה את זה בעצבנות, ושניהם נפגעו.
תמיר
שניהם נפגעים, ובדיוף נפגע קשה יותר (הראש שלו רך יותר מזה של גיבל), ולכן הוא מזועזע מעט, ולכן נפגע מטופרי הדרקון
"קדימה בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:32 AM
[b] מקס
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וספירו תוקפים זה את זה בעצבנות, ושניהם נפגעו.
[/b][/quote]
"ספירו! תהיה למעלה כדי שהוא לא יוכל להגיע אלייך ותשתמש שוב ברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:32 AM
[b] ירין
רררררררר
--
שניהם פוגעים, אבל מיסדרווס עדיין שם. וכשאתה מתכוון להחזיר אותם בא צ'אטוט שגונב לך את הפוכדורים שלהם, אתה עוקב אחריו ורואה שהוא שם אותם בראש המפל, ושהוא הסתלק משם. ראה בכך עוד סוג של "התערבות אלוהית" בחיי שזה מתחיל לעצבן אותי. זמן הגעה למפל: 5 שניות. שים לב שצריך לשנות את הכיוון של אונפוע הים רק ברגע ההתנגשות, כלומר בתגובה שלך אתה צריך לספור עד שתשאר שנייה אחת ואז לשנות כיוון.
[/b][/quote]
5-4-3-2-1- אני חוטף תכדורים ופונה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:32 PM
[b] תמיר
שניהם נפגעים, ובדיוף נפגע קשה יותר (הראש שלו רך יותר מזה של גיבל), ולכן הוא מזועזע מעט, ולכן נפגע מטופרי הדרקון
"קדימה בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש בזעם דרקון!"
-
מקס
ספירו עף למעלה וגורם לרטיקייט ולהחטיא והרוח מזרזת את הנפילה של רטיקיט.
"רטיקייט, תראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ ואתה משער ששיא הגובה הוא בערך התיקרה של המכון.
ירין
הפוכדרים נמצאים במעלה המפל, כלומר למעלה.
--
במהלך החמש שניות מיסדרווס יורה צל לילה, ואלקטאבאז מתשמש בחשמליור ועוצר את זה, ולאחר מכן אתם מגיעים למפל ועולים. אתה משער שיקח לכם 20 שניות לעלות את המפל. אתם עולים מעט זמן, ואתה שומע את טנטאקול מתחיל לצעוק בבהלה, ואתה רואה שהוא מחליק, אלקטאבאז תופס את אחת הזרועות של טנטאקול, אבל אז אלקטאבאז מתחיל להחליק. שני האנשים יגיעו למפל בעוד 3 שניות, ובמפל אתם בערך נייחים אחד ביחס לשני. הפתרון לבעיה אינו כל כך פשוט, אם סתם תשלח יד כדי לתפוס את אלקטאבאז, הבחורה עלולה ליפול. הבחורה חייבת להיות חסומה משני צדדים מקבילים, שהם לא מקבילים לאופק. אני יודע שיש פתרון אחד לפחות לבעיה הזאת, אתה מוזמן לנסות את שלך, אבל אם לא תצליח אני מבטיח שבכל זאת איכשהו תשרוד (אלא אם כן הפתרון שלך יהיה עד כדי כך גרוע שאי אפשר לתקן אותו)
תמיר
"התחמק ותפגע בו!" אומר פול מורפי. גיבל יורה זעם דרקון ראשון -- מחטיא, שני -- מחטיא, שלישי -- פוגע, ואז בידוף מתאושש ופוגע בגיבל.
-
[b] דודי
אף אחד לא מכריח אותך להמשיך, אתה תמיד יכול: 1. להתאבד במשחק 2. לפרוש מהמכון 3. 1 ו2 ביחד, 4. לחכות בסבלנות, כי לירין כל הקרב הזה לקח 15 עמודים. ותשמור את העייפות לקרב עם קלפייבל, אז אתה תבין מה זה ייאוש אמיתי.
--
רטיקייט נפגע מהדחיפה, ולאחר מכן מנסה להתחמק מעלי התער, אבל לבסוף נפגע מהם.
"רטיקייט, המשך, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 01:12 PM
[b] תמיר
"התחמק ותפגע בו!" אומר פול מורפי. גיבל יורה זעם דרקון ראשון -- מחטיא, שני -- מחטיא, שלישי -- פוגע, ואז בידוף מתאושש ופוגע בגיבל. [/b][/quote]
"גיבל,תמשיך כך!תשתמש בנגיחה!"