-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:14 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אתה פורש את המגילה ומוציא את החרב השחורה שלך , אתה חותך את המגילה ונכנס לתוכה , כרגע אתה לא יודע מה האחרים עשו אבל נשאבת לתוך המגילה , אתה נמצא בתור כדור שקוף בצבע שחור , הכדור מתפוצץ והופך לצל , לפתע הצל השחור מתערבב עם צל לבן .. צל טהור ומיוחד . אתה רואה את עצמך מוציא מהיד שלך כדור צל לבן ועושה ממנו קרן צל לבנה כמו שעשיתם בשיעור , אתה מצליח אפילו לשלב את שתי צבעי הצללים . הצל הלבן , בכל מתקפה ללא יוצא מן הכלל - עובד על הכוחות החמים :
-אדמה
-אש
-אופל
-חשמל
הצל השחור חזק יותר מהכוחות הקרים :
-מים .
-אוויר .
-קרח .
אתה לא בלתי ניתן לחיסול וזהו רק טיפ שעוזר לך לדעת באיזה צל להשתמש . אתה אוחז בשני סוגי האופל , כל הכבוד .
[/b][/quote]
"אני אצחק צחוק מרושע ואשאר שם [יאנו במגילה] עד שאגיעה לרמת שליטה מושלמת על השני סוגי הצל והמתקפות שהם יוצרים.ואז אשתגר חזרה לחדר..
נ.ב.
אתה לא מתאים...
..
...
אתה מושלם לתפקיד הזהXD :XD:
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:14 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
בכל מקרה אין לך סם אונס ><
אתם רוקדים מתבקים (רק עם בנות כמובן) אוכלים נהנים , והגיע הזמן ללכת , מה תגיד להם ? [/b][/quote]
מועמד מושלם
~~~~~~~~~
" טוב חברס, אני מצתער להרוס את הסיבה, אבל מחר יש לי את האימון הראשון שלי, תבואו בבוקר נעשה את מסיבה קטנה " אני אומר
-
תודה (: .
[b]ג'יי -[/b]
כל אחד אומר יפה שלום ולילה טוב , עוזרים לך לסדר את הבית .
הבית נקי ומצוחצח ואפילו ג'סיקה כבר הלכה .
אתה רוצה ללכת לישון ונזכר שלא פרקת עדיין את המזוודה שקיבלת מדומיניק - שליט ממלכת האופל . אתה שם את המזוודה על המיטה ומחפש דרך לפתוח אותה , אך היא נעולה ולא קיבלת אליה מפתח . מתבאס ומנער את המזוודה , נשמע שזה לא בגדים אלא משהו שברירי .
אתה הולך לישון , קם בבוקר ומגלה שיש לך בידיוק חצי שעה להתארגן לאימון . חדר האוכל הוא בקומת החדר שלך אך תוכל גם לאכול בחדר ה-VIP שלך .
[b]ג'ו-[/b]
אתה נשאר עוד בתוך המקום המיוחד הזה וכמעט מגלה איך משנים צורה !
אבל נשאבת חזרה החוצה . שאר הילדים מבחוץ מביטים עליך בבהלה . ומיד עושים את מה שאתה עשית . כל הילדים שאוחזים במגילות חותכים את המגילות ונכנסים אליהם . כעבור חצי דקה כולם חוזרים .
סטיבן שואל אם יש משהו שלא הבינו והפעם לא הייתה שום בעיה , הוא אומר להם להתחמם - לרוץ 10 פעמים סביב המגרש ואחרי זה עושה להם תרגיל מתיחות . בזמן שהם עושים את זה הוא שואל אותך מה תעשו לחיילים אחרי שהם יסיימו .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:41 PM
[b] תודה (: .
[b]ג'יי -[/b]
כל אחד אומר יפה שלום ולילה טוב , עוזרים לך לסדר את הבית .
הבית נקי ומצוחצח ואפילו ג'סיקה כבר הלכה .
אתה רוצה ללכת לישון ונזכר שלא פרקת עדיין את המזוודה שקיבלת מדומיניק - שליט ממלכת האופל . אתה שם את המזוודה על המיטה ומחפש דרך לפתוח אותה , אך היא נעולה ולא קיבלת אליה מפתח . מתבאס ומנער את המזוודה , נשמע שזה לא בגדים אלא משהו שברירי .
אתה הולך לישון , קם בבוקר ומגלה שיש לך בידיוק חצי שעה להתארגן לאימון . חדר האוכל הוא בקומת החדר שלך אך תוכל גם לאכול בחדר ה-VIP שלך . [/b][/quote]
אני מזמין לאכול
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:41 PM
[b]
[b]ג'ו-[/b]
אתה נשאר עוד בתוך המקום המיוחד הזה וכמעט מגלה איך משנים צורה !
אבל נשאבת חזרה החוצה . שאר הילדים מבחוץ מביטים עליך בבהלה . ומיד עושים את מה שאתה עשית . כל הילדים שאוחזים במגילות חותכים את המגילות ונכנסים אליהם . כעבור חצי דקה כולם חוזרים .
סטיבן שואל אם יש משהו שלא הבינו והפעם לא הייתה שום בעיה , הוא אומר להם להתחמם - לרוץ 10 פעמים סביב המגרש ואחרי זה עושה להם תרגיל מתיחות . בזמן שהם עושים את זה הוא שואל אותך מה תעשו לחיילים אחרי שהם יסיימו . [/b][/quote]
רגע החדר שלי זה גם VIP ?? ומה גם דודי בממלכת האופל ?? הוא אמור ליהיות בחשמל :angry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לו:" אל תדאג אני כבר יטפל בזה:)",אני מכחה שהם יסיימו תחימום ואז אומר להם:"אז ככה נתחיל בזה שנחלק אתכם לקבוצות , לאה שיודעים כמה קסמי אופל ואלו שלא. מיש לא יודע שיעמוד בצד ימין של החדר מי שכן שיעמוד בצד שמאל"
-
[b]ג'יי[/b] - מיד מגיעה אליך בחורה נחמדה עם שולחן על גלגלים ויוצאת מהחדר , על השולחן מזון מפנק במיוחד על הבוקר .
[b]ג'ו -[/b]
חחחחחח איזה מעצבן זה שאתם קוראים הודעות אחד של השני .. ככה אני חייב לכולם את אותו הדבר . לא קיבלת חדר VIP אבל יש לך חדר גדול .
חצי VIP חחחח XD?
בכל מקרה כולם הולכים לצד ימין ושואלים מה הכוונה למתקפות אופל .?
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:01 PM
[b] [b]ג'יי[/b] - מיד מגיעה אליך בחורה נחמדה עם שולחן על גלגלים ויוצאת מהחדר , על השולחן מזון מפנק במיוחד על הבוקר . [/b][/quote]
אני טוחן ת'מזון כאילו אין מחר
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:01 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
חחחחחח איזה מעצבן זה שאתם קוראים הודעות אחד של השני .. ככה אני חייב לכולם את אותו הדבר . לא קיבלת חדר VIP אבל יש לך חדר גדול .
חצי VIP חחחח XD?
בכל מקרה כולם הולכים לצד ימין ושואלים מה הכוונה למתקפות אופל .? [/b][/quote]
WTF
אני מסתכל עליהם במבט של נאצי ואז אומר :" סטיבן טפל בהם שיעור קודם אני עשיתי את הרוב תורך לעשות קצת ואני קצת עייף עדיין מהאימון של נוק A
-
[b]ג'ו -[/b]
"רק שנייה ג'ו , אני ימשיך איתם את האימון אבל אני צריך שתגיד למה התכונת מתקפות אופל ? הם יודעים כפילים , כדור אופל , והשתגרות .
כולם יודעים , אז איך נחלק אותם ?"
[b]ג'יי -[/b]
אתה טורף את המזון המפנק ומדמיין שהמזון הם החזה השופעה של ג'סיקה או אחת מחברותיה (ג'ולייט למשל.. שדיים ענקיים) .
סיימת את הארוחה ובדקת מה השעה , יש לך עוד 15 דקות עד תחילת האימון .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:22 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"רק שנייה ג'ו , אני ימשיך איתם את האימון אבל אני צריך שתגיד למה התכונת מתקפות אופל ? הם יודעים כפילים , כדור אופל , והשתגרות .
כולם יודעים , אז איך נחלק אותם ?"
[/b][/quote]
יואוו איזה מציק זה שאתה לא מבין למה אני מתכוון.
~!~~~~~~~~~~~~~
"לאלה מה אתה טיפשXD, קיצר תעביר להם הסבר אסטרתגיות לחימה ושליטה בכוח ואחר כך מי שלא יבין יפנה אליי ותיתן להם להיתאמן על זה בעזרת קרבות " אני אומר לו בעליונות מושלמת XD
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:22 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה טורף את המזון המפנק ומדמיין שהמזון הם החזה השופעה של ג'סיקה או אחת מחברותיה (ג'ולייט למשל.. שדיים ענקיים) .
סיימת את הארוחה ובדקת מה השעה , יש לך עוד 15 דקות עד תחילת האימון . [/b][/quote]
הלך כבר לאימון משיעמום XD
-
[b]ג'יי -[/b]
אתה מתארגן והולך לחדר האימונים . השומר עוצר אותך ואומר לך
"ילד לא תוכל להיכנס לכן בלי חרב ."
[b]ג'ו -[/b]
הוא מסתכל עליך ומרים גבה "ומה אתה תעשה בזמן הזה XD ?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:55 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
הוא מסתכל עליך ומרים גבה "ומה אתה תעשה בזמן הזה XD ?" [/b][/quote]
אני אשב ואסתכל עלייך " אני אומר לו בקול מתנשא ואתככונן להגיב לכל מה שהולך ליקרות במיודח עם הוא יתנפל עליי וינסה ליתקוף אותי
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 04:41 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
ג'יימס הוא החכם יותר אם שמת לב , הוא תמיד יודע מה להגיד ומה לתקן אם צריך "אדוארד , כמה תיקונים , או יותר נכון שכתוב של הפעולה שלנו :
אומת המים לבושה בבגדים כחולים עם מגנים לבנים ושיערם שחור , נלך לאגם המרכזי שמוביל לאומת המים , אנחנו רק צריכים לראות לאן הוא נכנס , כי אחרי שהוא ייכנס לשם האדמה תהיה מעובדת ונוכל להיכנס מיד אחריו בעזרת כמה מתקפות על החור שנסתם . לאחר מכן ניכנס לממלכה , ונעשה את התוכנית כפי שהסברת אותי , אך הבעיה היא שלא נוכל להילחם מול צבא מים שלם וענק , נצטרך עוד כמה חיילים , ואני מכיר אחד בנוק C , הוא מרגל הוא יוכל לעזור לנו . ג'יימס יביא חבר אחד , והינאמרוי תביא את שתי חברותיה . יחד , שמונה אנשים בעל יתרון על אומת המים , נוכל לחסל אותם אחד~אחד . ועכשיו לעיקר בדברי , אתה לא יכול לתת לסטיב למות , ואתה ממש [SIZE=1]טמבל[/SIZE] !
אפשר להוציא נשמה מגוף של מישהו , אסביר לך בדרך איך עושים את זה .
עכשיו אדוארד אתה תבוא אחריי ונלך למקס - אחי התאום , מרגל מנוק C .
ברנדון אתה תלך להביא את פיין , והינאמורי תלך להביא את שתי חברותיה - ג'ולייט ורוברטה . הכל ברור ?" הוא אומר ונושם נשימה ארוכה אחרי שכתוב הפעולה . [/b][/quote]
''מה שתגיד.'' אני אומר באדישות ואלך איתו לאחיו התאום.
לאחר שכולנו התארגנו, נצא לכיוון האגם המרכזי של ממלכת המים.
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה הולך איתו לאחיו , שירד לנוק B2 אבל הוא גם חזק , והוא גם מחזיק בכוח הצל הסולארי , שניהם ממש דומים , כדאי שתיזכור שזה ג'יימס ומקס התאומים . אתם יוצאים מחדריהם ופוגשים בברנדון , פיין , הינאמורי , רורברטה , וג'ולייט . מכירים בריפרוף אחד את השני והולכים לאגם בטבעיות , ביציאה מהממלכה השומר שאל לשם מה אתם יוצאים וג'יימס עונה לו "לעבוד"
אתם הולכים לאדם ויושבים הדשא . יושבים .. יושבים...ויושבים..
ואף אחד לא עובר שם . לפתע יוצא מהמים נער מאומת המים .
[b]ג'ו -[/b]
הוא מוריד את החיוך , ואומר "אוקיי"
האימון מתרחש כרגיל . אחרי האימון אתם הולכים שוב למפקד כדי להגיד לו איך היה באימון . מה תגיד למאמן ?