-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:50 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
הן מחייכות, ''גם אתה ממש ממש יפה...'' אומרת אחת מהם בקול חושני, אתה רואה שהראשונה עם חזה מפותח, תחת עגול וסקסי, שפתיים עסיסיות, וגם השניה בדיוק כמוהה.
אתה מחבק אותן ושואל מה עושים, ''לא יודעת, תחליט אתה..'' אומרת השניה ומלטפת את החזה שלך ואת פנייך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אני חושב שנתחיל בזה" אומר ואנשק את האחת שליטפה את הפנים שלי.
ואז אעצור ואנשק גם את השנייה.
-
אתה מנשק את זאת שליטפה לך את הפנים, אתם מתנשקים מעולה והשניה מתחילה לגעת בגוף שלך, אתם בשום מקום ואף אחד לא יפריע לכם, אתה מנשק את השניה והראשונה מורידה את הבגדים שלה, השדיים שלה כל כך גדולים שאתה כמעט מתעלף והתחת שלה ממש טוב, אתה מתחילה להוריד לך את המכנסיים, ''אתה מוכן? חמודי?'' אומרת הראשונה בחיוך חושני.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 06:04 PM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מנשק את זאת שליטפה לך את הפנים, אתם מתנשקים מעולה והשניה מתחילה לגעת בגוף שלך, אתם בשום מקום ואף אחד לא יפריע לכם, אתה מנשק את השניה והראשונה מורידה את הבגדים שלה, השדיים שלה כל כך גדולים שאתה כמעט מתעלף והתחת שלה ממש טוב, אתה מתחילה להוריד לך את המכנסיים, ''אתה מוכן? חמודי?'' אומרת הראשונה בחיוך חושני.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ברור שאני מוכן" אני אומר לה.
אנסה להנות איתה כמה שיותר.
אגע לך בחזה קצת ואז אמשיך למשהו קצת יותר מתקדם.
אתחיל ל**** אותה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:22 PM
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון וסטיב-
ברנדון מיד מעיף את השד שתפס אותו וסטיב מכין כדור אש יחסית גדול ומעיף אותו עליו, השד מתחיל לצעוק והוא מתפוצץ בפיצוץ גדול.
אתם שמים לב שיש עוד שד, הוא מעיף את ליאו ממנו וליאו נשאר על הרצפה, הוא מכין כדור אנרגיה אך סטיב יוצר עוד כדור אש ומחסל אותו.
לפתע, אתם רואים שרוני נכנס הביתה עם מצרכים מהמכולת.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" זה היה קרב, עכשיו אני רעב ! " אגיד לרוני
-
אתה נוגע לה בחזה והיא משמיעה אנחות.
אתם עושים את זה נהדר ומסיימים, הן קמות ומתלבשות ושואלות אותך, ''אתה רוצה להגיע לשוק השדים?'' הן אומרות בזמן שהן עושות כמה סימני ידיים ומילות כישוף לפתיחת השער.[/b][/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=blue][b]ברנדון(סטיב ורוני, תקראו את זה.)-
ברנדון מתלהב מהקרב שהיה עכשיו, הוא רואה שרוני לוקח את השקיות עם המצרכים וליאו עוזר לו, הם הולכים למטבח וברנדון הולך אחריהם ואומר שאתה רעב.
''אוקיי, נכין מיד את הארוחה.'' אומר ליאו לכולם, סטיב אתה הולך למטבח עם כולם.
לפתע, מופיע מישהו בסופה ענקית שהוא ייצר, במטבח שלכם.
''תקשיבו, זאת לא בדיחה, המקור...הוא שיחרר את הריק!'' אומר האיש, הוא נראה גבוה עם חליפה שחורה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:50 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
יפה על הכישוף חחח (:
---
אתה אומר את הכישוף, אך השדים כבר נעלמו על ידיי סטיב וברנדון.
ליאו קם ומתעשט, ''לעזאזאל, כל כך הרבה שדים, אני מקווה שהם ינוחו עכשיו.'' הוא אומר ועוזר לך עם השקיות, הוא שם אותן במטבח.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה ליאו" אומר לו בחיוך ואסדר אתהמוצרים במדפים ואז אגש להכין ארוחת צהריים.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 05:22 PM
[b]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון וסטיב-
ברנדון מיד מעיף את השד שתפס אותו וסטיב מכין כדור אש יחסית גדול ומעיף אותו עליו, השד מתחיל לצעוק והוא מתפוצץ בפיצוץ גדול.
אתם שמים לב שיש עוד שד, הוא מעיף את ליאו ממנו וליאו נשאר על הרצפה, הוא מכין כדור אנרגיה אך סטיב יוצר עוד כדור אש ומחסל אותו.
לפתע, אתם רואים שרוני נכנס הביתה עם מצרכים מהמכולת.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מסתכל על הידיים ואומר לעצמי 'וואו אני ממש חזק' מחייך והולך לעזור לרוני עם הקניות . בזמן שאביא את המצרכים למטבח ואסר אותם במקרר או במזווה , אזרוק כמה מילים לליאו "זה לא פייר שהם לקחו את הכסף שלי , רציתי לקנות בזה חליפת עור שחורה של סוכנים . אני אוהב את הסגנון שלה והיא עולה 4000$ , רציתי לעבוד עוד שלושה ימים וליקנות אותה .. אתה לא חושב שגם הם צריכים ללכ לעבוד ? לדעתי זה בזבוז זמן שלהם שהם נישארים בבית , הם לא עושים כלום חוץ מלהסתבך בצרות עם שדים !" .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 09:29 PM
[b]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
טוב, אתה שד, אז אתה מקבל כוחות של שד, ולא כוח של מכושף.
הרקע לא ממש תואם לשד, אבל בסדר, את הכוחות שלך תוכל למצוא בטופס שלך בדף הרשומים.
----
אתה מתעורר לך בחדר בעולם התחתון, כנראה ישנת על האדמה הקשה, אתה רואה שד מרמה נמוכה עם חרב עומד ליד הפתח של החדר.
''אדוני? התעוררת?'' הוא אומר ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מי אתה?!" "איפה אני?!"
שואל אותו בהפתעתיות כאשר אני בוחן את המקום בו אני נמצא
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 06:25 PM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה נוגע לה בחזה והיא משמיעה אנחות.
אתם עושים את זה נהדר ומסיימים, הן קמות ומתלבשות ושואלות אותך, ''אתה רוצה להגיע לשוק השדים?'' הן אומרות בזמן שהן עושות כמה סימני ידיים ומילות כישוף לפתיחת השער. [/b][/quote]
"אני רוצה להגיע לשם,תראו לי איפה זה" אומר להן.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני וסטיב(ברנדון-דודי, תקרא את זה גם אתה)-
סטיב מקטר על זה שלקחו לו את המשכורת, ליאו מיד פונה אליך סטיב, ''הוא לקח רק שישים דולר סטיב, חוץ מזה..אין כלום בבית, אתה מעדיף בגדים על פניי אוכל ושתיה? ובנוסף, אתם צריכים לשלם חשבונות.'' אומר ליאו ומחייך.
רוני מתחיל לעשות ארוחת צהריים, הוא שם בשר על האש ומתחיל להכין הכל, בזמן שסטיב מכניס את שאר הדברים לארונות ולמקרר.
ברנדו אתה גם בא למטבח, ולפתע מתחילה להיווצר סופה קטנה במטבח, הסופה נעלמת ואיש מוזר מופיע, בעל חליפה שחורה, שערו לבן וקוצני והוא גבוה.
''לא הייתה לי דרך אחרת לעצור אותו, המקור.. הוא שיחרר את הריק, אתם חייבים לעצור אותו לפניי שהריק יכלה את הקסם בעולם, אתם המכושפים נכון?!'' הוא אומר בבהלה אך בקול גבוה.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
אתה בוחן את המקום וצועק בפאניקה מי הוא זה שפנה אליך, ואיפה אתה נמצא.
''אדוני, הכל בסדר? אני השד המשרת שלך, ואתה בחדר שלך בעולם התחתון.'' הוא אומר לך בהבעה קצת מוזרה.[/b][/color][/SIZE]
''אוקיי, השוק נמצא פה.'' הן אומרות ומנופפות בידיהן, שער לפתע נפתח באזור ואתה רואה שאתה יכול להיכנס אליו, ''תבלה.'' הן אומרות ואתה נכנס.
אתה מסתכל בכל השוק, ורואה שזה כמו שוק רגיל, אך מוכרים בו כל מיני דברים על טבעיים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 09:05 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני וסטיב(ברנדון-דודי, תקרא את זה גם אתה)-
סטיב מקטר על זה שלקחו לו את המשכורת, ליאו מיד פונה אליך סטיב, ''הוא לקח רק שישים דולר סטיב, חוץ מזה..אין כלום בבית, אתה מעדיף בגדים על פניי אוכל ושתיה? ובנוסף, אתם צריכים לשלם חשבונות.'' אומר ליאו ומחייך.
רוני מתחיל לעשות ארוחת צהריים, הוא שם בשר על האש ומתחיל להכין הכל, בזמן שסטיב מכניס את שאר הדברים לארונות ולמקרר.
ברנדו אתה גם בא למטבח, ולפתע מתחילה להיווצר סופה קטנה במטבח, הסופה נעלמת ואיש מוזר מופיע, בעל חליפה שחורה, שערו לבן וקוצני והוא גבוה.
''לא הייתה לי דרך אחרת לעצור אותו, המקור.. הוא שיחרר את הריק, אתם חייבים לעצור אותו לפניי שהריק יכלה את הקסם בעולם, אתם המכושפים נכון?!'' הוא אומר בבהלה אך בקול גבוה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"סטיב, לידעתך יש לי מועדון" אומר לו ואשלב ידיים "גנבו לי את הכסף" ארטום
ואז הברנש מופיע "מי אתה ומה זה לעזאזל הריק?" אשאל במעט תדהמה
"אין לי כוח יותר לשדים האלה אין לכם עשר דקות של מנוחה??"
-
''לא הייתה לי דרך אחרת לעצור אותו, המקור.. הוא שיחרר את הריק, אתם חייבים לעצור אותו לפניי שהריק יכלה את הקסם בעולם, אתם המכושפים נכון?!'' הוא אומר בבהלה אך בקול גבוה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"חליפה יפה בחור , מי זה הריק ? אכן אנחנו המכושפים , אבל אני מסכים עם רוני , הרגע חיסלנו שני שדים למה הוא לא עוזב אותנו המקור המשועמם הזה , אין לו מה לעשות חוץ מלהציק לנו ?" אני אומר בזעם
"וליאו , אני מוותר על החליפה ...בנתיים.. אני אמצע דרך להשיג אותה " אגיד ואחכה לתשובתו של הבחור המוזר שהגיע פיתאום מתוך הסופה .
-
''לא הייתה לי דרך אחרת לעצור אותו, המקור.. הוא שיחרר את הריק, אתם חייבים לעצור אותו לפניי שהריק יכלה את הקסם בעולם, אתם המכושפים נכון?!'' הוא אומר בבהלה אך בקול גבוה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" מי אתה ?! " אשאל בפחד
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, סטיב וברנדון-
השד מציג את עצמו ואומר שהוא השומר של הריק.
סטיב אומר שיש לו חליפה יפה, והשד עונה לו, ''תודה, אבל זה לא העניין עכשיו, המקור שיחרר את הריק והשמיד את השומרת השניה ששומרת על הריק איתי, מלאכית.'' הוא אומר בפחד, הוא מצביע לפתע על ליאו, ''אתה, אתה המאיר לבן נכון? תסביר להם, אני אומנם שד אבל אני יחסית שייך לצד הטוב!'' הוא מוסיף.
''הריק השתחרר לפני מאות שנים וכמעט כילה את כל הקסם בעולם, הטוב והרע היו צריכים לאחד את כל כוחם בשביל לנטרל אותו, זה מסוכן אם המקור מחזיק בו.'' אומר ליאו ומרכין את פניו כלפיי מטה.
רוני רוטן לפתע ואומר לך סטיב שיש לו מועדון ושגנבו לו אלפיים דולר משם, והוא מוסיף שנמאס לו משדים והוא רוצה להירגע ולנוח, אותו דבר סטיב, ''אוקיי אוקיי, אבל חייבים להתכונן.'' אומר ליאו ומביע הבעה מדאיגה.
''אני לא חושב שאתם מודעים לסכנות שבעניין, אבל אין שום בעיה, אתם לא רוצים לעזור, זאת החלטתכם.'' אומר השד ונעלם בסופה שוב.
''אני מקווה שהמקור לא יתקיף אותנו עם שד, השד עלול להכיל בתוכו את הריק, תזכרו שלפניי שאתם מתקיפים שד או מישהו אחר שנושא את הריק, שהוא יכול לשאוב את הכוחות שלכם לשלו, אוקיי?'' אומר ליאו.
רוני מסיים עם הכנת הארוחה וכולכם אוכלים ושותים להנאתכם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 3 2010, 10:15 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, סטיב וברנדון-
השד מציג את עצמו ואומר שהוא השומר של הריק.
סטיב אומר שיש לו חליפה יפה, והשד עונה לו, ''תודה, אבל זה לא העניין עכשיו, המקור שיחרר את הריק והשמיד את השומרת השניה ששומרת על הריק איתי, מלאכית.'' הוא אומר בפחד, הוא מצביע לפתע על ליאו, ''אתה, אתה המאיר לבן נכון? תסביר להם, אני אומנם שד אבל אני יחסית שייך לצד הטוב!'' הוא מוסיף.
''הריק השתחרר לפני מאות שנים וכמעט כילה את כל הקסם בעולם, הטוב והרע היו צריכים לאחד את כל כוחם בשביל לנטרל אותו, זה מסוכן אם המקור מחזיק בו.'' אומר ליאו ומרכין את פניו כלפיי מטה.
רוני רוטן לפתע ואומר לך סטיב שיש לו מועדון ושגנבו לו אלפיים דולר משם, והוא מוסיף שנמאס לו משדים והוא רוצה להירגע ולנוח, אותו דבר סטיב, ''אוקיי אוקיי, אבל חייבים להתכונן.'' אומר ליאו ומביע הבעה מדאיגה.
''אני לא חושב שאתם מודעים לסכנות שבעניין, אבל אין שום בעיה, אתם לא רוצים לעזור, זאת החלטתכם.'' אומר השד ונעלם בסופה שוב.
''אני מקווה שהמקור לא יתקיף אותנו עם שד, השד עלול להכיל בתוכו את הריק, תזכרו שלפניי שאתם מתקיפים שד או מישהו אחר שנושא את הריק, שהוא יכול לשאוב את הכוחות שלכם לשלו, אוקיי?'' אומר ליאו.
רוני מסיים עם הכנת הארוחה וכולכם אוכלים ושותים להנאתכם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אז לא נישתמש בכוחות שלנו, נישתמשים בכישופים ושיקויים" אומר ואסיים להכין את האוכל ואגיש לכולם.