-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597643][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אתם מגיעים ואתה מוציא את סטן. הוא נראה רע מאוד. כולו חיוור והידיים שלו מלאות בדם ולכלוך. כך גם הרגליים שלו. אתה מכוון עוד ירייה אליו אבל מרגיש בחום באקדח שגורם לך לאבד ריכוז ולהוציא לגמרי מהגוף שלך, כך שהוא נופל על הרצפה. "עזוב אותו." אומר אייס. "אתם שני חיות!" הוא צועק עליכם. "הגיע לי... יותר!"[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"היה מגיע לך יותר עם לא היית תוקף אותי "אומר והכניס בחזרה את האקדח לתוכי .
"אז אייס מה אתה רוצה לעשות איתו ?"אשאל את אייס.
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597580][B][COLOR=Blue]אריאל- אני אחכה שרועי יגיב קודם
[COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER]האוכל שלכם הגיע, ושרה מתרכזת בו. יכול להיות שהיא מאוכזבת שהיא הסכימה לבוא איתך, אתה לא מצליח לקבוע בבירור לפי ההבעה שלה.[/SPOILER][B][COLOR=Blue]
[COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER]יש לך. אם היית מקשיב, היית שומע (\קורא) שלאקדח של סטן היה משתיק קול.
----------------------------
אייס נראה מהורהר. "כל הדם הזה זה הוא גרם לך? ומאיפה האקדח?" הוא ממטיר עליך שאלות[/SPOILER][B][COLOR=Blue][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"משהו קרה שרה? את נראית קצת לא מרוצה.. זה משהו שעשיתי?" אשאל במעט מבוכה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אייס חושב לרגע, ולבסוף אומר "אין לי שום דבר אישי נגדו. זו צריכה להיות החלטה שלך."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא נראית עצובה. "תראה, אתה נחמד והכול, אבל..." היא קמה. "זה לא בשבילי. אני מצטערת." ובמילים אלה היא יוצאת החוצה, משאירה אותך לבדך[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597660][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס חושב לרגע, ולבסוף אומר "אין לי שום דבר אישי נגדו. זו צריכה להיות החלטה שלך."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"בוא נחשוב אם אנחנו משאירים אותו בחיים הוא ימשיך לרדוף אחרינו "אומר לאייס והכוון על סטן .
"אני חושב שצריך להרוג אותו "אומר והכוון את האקדח לראש של סטן "מזכיר לך משהו ?"אשאל את סטן .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597660][B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אייס חושב לרגע, ולבסוף אומר "אין לי שום דבר אישי נגדו. זו צריכה להיות החלטה שלך."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא נראית עצובה. "תראה, אתה נחמד והכול, אבל..." היא קמה. "זה לא בשבילי. אני מצטערת." ובמילים אלה היא יוצאת החוצה, משאירה אותך לבדך[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אסיים את הארוחה שלי בשקט.כשאסיים אקרא למלצר ואבקש חשבון:"מלצר אני מצטער על "האירוע" הקטן שהיה לנו פה. אני אשלם על שתי הארוחות."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]סטן יורק עליך דם. "אתה גרוע בדיוק כמוני מייקל." הוא אומר. "ההבדל הוא שאני ממלא פקודות, ולך יש רצון חופשי."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]המלצר נראה מהורהר. "זאת לא הפעם הראשונה שהבחורה הזאת באה לפה עם בחור, ותמיד זה מסתיים אותו דבר..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597669][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]סטן יורק עליך דם. "אתה גרוע בדיוק כמוני מייקל." הוא אומר. "ההבדל הוא שאני ממלא פקודות, ולך יש רצון חופשי."[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
"לא ההבדל בינינו שאתה בחרת להיות כזה ,אני לא "אומר לו.
"שאלה אחרונה לפניי שאתה מת,איך אתה מוצא אותי כל הזמן ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597669][B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]סטן יורק עליך דם. "אתה גרוע בדיוק כמוני מייקל." הוא אומר. "ההבדל הוא שאני ממלא פקודות, ולך יש רצון חופשי."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]המלצר נראה מהורהר. "זאת לא הפעם הראשונה שהבחורה הזאת באה לפה עם בחור, ותמיד זה מסתיים אותו דבר..."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אהה.. אני מבין. ובכן אני אלך עכשיו,תודה רבה על הארוחה,המקום לא השתנה מאז שהייתי ילד וזה מוצא חן בעיני." אגיד לו ואלך מהמסעדה.[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]סטן מחייך. "לא בחרת להיות כזה?" הוא צוחק. "אתה בוחר עכשיו. מרגע שתלחץ על ההדק, הבחירה שלך תיעשה. ותמיד יש לך בחירה. ואל תעיז, אל תעיז לשפוט אותי." יורק עליך שוב[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה יוצא החוצה. מה עכשיו?[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597674][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]סטן מחייך. "לא בחרת להיות כזה?" הוא צוחק. "אתה בוחר עכשיו. מרגע שתלחץ על ההדק, הבחירה שלך תיעשה. ותמיד יש לך בחירה. ואל תעיז, אל תעיז לשפוט אותי." יורק עליך שוב[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה יוצא החוצה. מה עכשיו?[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אלך אל מכון האיגרוף בעצבים על זה שהיא "עקצה" אותי. 'היא תשלם על זה!' אחשוב לעצמי[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597674][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]סטן מחייך. "לא בחרת להיות כזה?" הוא צוחק. "אתה בוחר עכשיו. מרגע שתלחץ על ההדק, הבחירה שלך תיעשה. ותמיד יש לך בחירה. ואל תעיז, אל תעיז לשפוט אותי." יורק עליך שוב[/B][/COLOR][/spoiler]
[/quote]
אירה לו בידיים ואז אומר לו "פעם הבאה שאתה מתקרב אליי אתה תמות"והירק עליו .
"טוב אז לאן נלך" אשאל את אייס.
[/SPOILER]
-
[quote=Steve;597616][quote=mor15;597274]
"ווואאאאהההההההההההההההה .. מההה זה ?!"
אצעק ואגע בדברים שצמחו לי שם
"מה אני עושה עם זה ? ומה זה אומר אם אני אינפרנל ?"[/quote]
"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"תירגע זה יכאב במקצת אך שווה כל רגע ורגע" אומר.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה נכנס ורואה שאין במכון אף אחד, מלבד כלב קטן ויפה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]סטיב ומור- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כשאני מצטט אתכם אתם שמים יותר לב, אז אין לי בעיה:):
מור:
[/COLOR][/B][QUOTE]"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"תירגע זה יכאב במקצת אך שווה כל רגע ורגע" אומר.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג. [/QUOTE]
סטיב תגיב ולא לשכוח ספויילרים[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597800][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה נכנס ורואה שאין במכון אף אחד, מלבד כלב קטן ויפה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]סטיב ומור- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כשאני מצטט אתכם אתם שמים יותר לב, אז אין לי בעיה:):
מור:
[/COLOR][/B]
סטיב תגיב ולא לשכוח ספויילרים[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שלום כלב חמוד.." אגיד וארים אותו כדי להסתכל עליו. אלטף אותו כדי להרגיע אותו. "מעניין איפה שרה.." אגיד לעצמי ואסתכל על המכון.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597800]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
אפרוש כנפיים והתחיל לעוף אחריי אייס .
[/SPOILER]