לא. זה עניין של עיקרון
Printable View
לא. זה עניין של עיקרון
ותחזיר אותי לספארטה אפילו שלא גורשתי על ידי המלך אף פעם
נו תגיבו.
"על המילים המביכות והכאב"
אני המלך. בטח שגורשת
אינשלללה יתקפו פרפרים את ביתך
[quote=WhiteSpartanBK;599283]אינשלללה יתקפו פרפרים את ביתך[/quote]
חח ספרטני ערבי XD
ממתי המלך זה זה שצועק This Is Spartaaa
אנחנו גזעניים אנחנו לא אוהבים ערבים @:
[quote=WhiteSpartanBK;599285]ממתי המלך זה זה שצועק This Is Spartaaa[/quote]
אהה זה סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי
בלאאאט איזה ערבי אני רוווסיי קיצר אביעד בוא נישב על וודקה וניסגור עיניין
[quote=WhiteSpartanBK;599289]בלאאאט איזה ערבי אני רוווסיי קיצר אביעד בוא נישב על וודקה וניסגור עיניין[/quote]
בקשה לא חורטיצה
חחחחח הצחקת אותי לאונידוס הוא סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של ספארטקוס
נו והוא סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי
למה לא חורטיצה עובר אצלי כמו פטל חלק הכי טוב חורטיצה או כמו שהמרואים מכנים אותה אורטיצהxddd
ואני פלופי