-
[QUOTE=monster;654348][B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אנחנו עדין באגם ג'נג'ר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ממשיכים ואתם רואים עוד 4 חברי צוות ניוטק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי נכון שכחתי בוא נצא מהמקום הנוראי הזה" אני אומר ומחזיר את פאנפי לפוקדור.
-
[QUOTE=monster;654348][B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אנחנו עדין באגם ג'נג'ר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ממשיכים ואתם רואים עוד 4 חברי צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקמונים שלך מתקיפים אך הוא מתחמק מזה ללא פגע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל 2 2 ותוקף בלהביור ועלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ממשיכים ואתם רואים עוד 4 חברי צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקמונים שלך מתקיפים אך הוא מתחמק מזה ללא פגע[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה כולם שוב אותם התקפות קדימה!!!!!!!!!!!" אני אומר
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אך קודם טוטודיל צריך ללמוד גלישה אמפוליאון שלי הובס בקרב זוכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת "בסדר" וגליסון שלה מחסל 2 חילים והפוקימונים שלך גם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקיונים שלך מתקיפים אך סאלאמנס שוב מתחמק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654367][B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אך קודם טוטודיל צריך ללמוד גלישה אמפוליאון שלי הובס בקרב זוכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת "בסדר" וגליסון שלה מחסל 2 חילים והפוקימונים שלך גם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקיונים שלך מתקיפים אך סאלאמנס שוב מתחמק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי כולם תמשיכו לתקוף קדימה!!!!!!!!"
-
[QUOTE=monster;654367][B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" אך קודם טוטודיל צריך ללמוד גלישה אמפוליאון שלי הובס בקרב זוכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקיונים שלך מתקיפים אך סאלאמנס שוב מתחמק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב איך לימדת את אמפוליון גלישה תגיד לי ואני אלמד את טוטודייל!"
-
בואי נמשיך בדרך אנחנו צריכים לשחרר את אנטיק
-
"כולם להמשיך לתקוף בלי הפסקה מיילין תעזרי לי פה נו!!!!!!!!!!!!"
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס לי אומר לך" פשוט הראתי לו גלישהאבל תנסה להגיד לטוטדיל גלישה אולי הוא ילמד לבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל אתם ממשיכים ואתם רואים 3 דלתות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלמנס מתחמק מכל התקפת אך מילן מוציאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/473.png[/IMG] שמשתמש בכוח עתיק ופוגע בסאלאמנס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654419][B][COLOR="Red"]לוקאס לי אומר לך" פשוט הראתי לו גלישהאבל תנסה להגיד לטוטדיל גלישה אולי הוא ילמד לבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלמנס מתחמק מכל התקפת אך מילן מוציאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/473.png[/IMG] שמשתמש בכוח עתיק ופוגע בסאלאמנס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה מיילין!!"
"אוקיי תמיכו לתקוף בכל הכח "
-
[QUOTE=monster;654419][B][COLOR="Red"]לוקאס לי אומר לך" פשוט הראתי לו גלישהאבל תנסה להגיד לטוטדיל גלישה אולי הוא ילמד לבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סאלמנס מתחמק מכל התקפת אך מילן מוציאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/473.png[/IMG] שמשתמש בכוח עתיק ופוגע בסאלאמנס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לדלת האמצעית
-
[QUOTE=monster;653717][B][COLOR="Red"]יגאל כול הפוקימונים שלך נפגעו מהקרן היא היתה מהירה יותר מהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס לי אומר לך" תעלה על
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/IMG] אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי האקדח מים של מדקיפ פוגע בפאנפי אך הוא משתמש בגילגול[/COLOR][/B][/QUOTE]
קדימה!!!!!!!!!!!!!!!!
תתחמק ועוד אקדח מים!!!
-
"טוב נו טוטודייל צא גלישה!" אני אומר לטוטודייל ומוציא אותו.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס טוטודיל מנסה גלישה ומצליח בפעם ה1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים לדלת האמצעית אך זה מבוי סתום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקימוים שלך מתקיפים את סאלאמנס והוא מובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]בר מדקיפ מצליח להתחמק ומשתמש באקדח מים שפוגע בפאנפי אך רץ אל מדקיפ בחבטה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654444][B][COLOR="Blue"]לוקאס טוטודיל מנסה גלישה ומצליח בפעם ה1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים לדלת האמצעית אך זה מבוי סתום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הפוקימוים שלך מתקיפים את סאלאמנס והוא מובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]בר מדקיפ מצליח להתחמק ומשתמש באקדח מים שפוגע בפאנפי אך רץ אל מדקיפ בחבטה[/COLOR][/B][/QUOTE]
לדלת השמלית