[QUOTE=shlomii4;686127]הוא היה משה רבנו! היה ממש מצחיק רק חבל שלא עוד הגיעו..[/QUOTE]
חחחח איך רועי בהה בזאת עם הערסים ולא שמתי לב לאן הוא מסתכל ואז כשקלטתי גם אני התחלתי לבהות בה..
ואביב נעלה תמונות,יש לנו בערך 2-3...
Printable View
[QUOTE=shlomii4;686127]הוא היה משה רבנו! היה ממש מצחיק רק חבל שלא עוד הגיעו..[/QUOTE]
חחחח איך רועי בהה בזאת עם הערסים ולא שמתי לב לאן הוא מסתכל ואז כשקלטתי גם אני התחלתי לבהות בה..
ואביב נעלה תמונות,יש לנו בערך 2-3...
מור ראיתה איזה שורד אני הביאו לי את הבורגרנץ' בלי מגש ועשיתי את השקיות מגש איזה מלך הא ויש יותר תמונות
זהו??לכולכם??
[QUOTE=MCshay;686130]מור ראיתה איזה שורד אני הביאו לי את הבורגרנץ' בלי מגש ועשיתי את השקיות מגש איזה מלך הא ויש יותר תמונות[/QUOTE]
חחח כן..
היה מצחיק..
זוכר את ההיא עם השיער האדום ואת האלה שהיו שם בשינקין,שרו "הארי קרישנה" או משהו כזה וגם הדליקו קטורת? XD
בוא'נה אבל הרוסיות האלה חוץ מזה שראו להם את החזיות וזה הם היו דיי יפות כאילו אפשר להגיד שהם היו יותר מיפות
איך היה המפגש? ם:
[QUOTE=MCshay;686134]בוא'נה אבל הרוסיות האלה חוץ מזה שראו להם את החזיות וזה הם היו דיי יפות כאילו אפשר להגיד שהם היו יותר מיפות[/QUOTE]
אלה במקדונלדס?
הם היו בסדר..
לא נפלתי.
ואיך שרועי כל הזמן כיףכף את אח שלו חחחחח ואת זאת עם השיער האדום בשוק הכרמל.
ועד שמצאתי את מור בעזריאלי ממש מבוך שם!
רגע, מי היה שם בסוף?
עזריאלי מבוך? הצחקתם אותי, לכו לדיזינגוף סנטר זה מבוך..
[QUOTE=shlomii4;686140]ואיך שרועי כל הזמן כיףכף את אח שלו חחחחח ואת זאת עם השיער האדום בשוק הכרמל.
ועד שמצאתי את מור בעזריאלי ממש מבוך שם![/QUOTE]
ועד שמצאנו את שי...
הסתובבנו 5 פעמים בקניון..
היינו בטוחים שהוא לא יצליח למצוא אותנו..
נדב-היו שם רועי,אני,שלומי,אח של רועי(עמית,יופלה שטוזים מהפורום) ושי
ומה עם ההוא מקניה? לא קרה סוף העולם
תמותוווווווווווווווווווווווו
ללכת להקדיש??
[QUOTE=Captain_Charisma;686144]ועד שמצאנו את שי...
הסתובבנו 5 פעמים בקניון..
היינו בטוחים שהוא לא יצליח למצוא אותנו..
נדב-היו שם רועי,אני,שלומי,אח של רועי(עמית,יופלה שטוזים מהפורום) ושי
ומה עם ההוא מקניה? לא קרה סוף העולם[/QUOTE]
ואו, מלא הבריזו.
חזרתי מביה"ח.