לא הוא מצתרף אלינו..
Printable View
לא הוא מצתרף אלינו..
לא.
David Villa הוא מתמטיקאי בנפש וברוח.
מקומו בקבוצה שלי.
[QUOTE=LordAbizi;750073]לא.
David Villa הוא מתמטיקאי בנפש וברוח.
מקומו בקבוצה שלי.[/QUOTE]
לא, מקומו במיטה שלי :@
אל תדברו שטויות...
[quote=Stranger in a Strange Land;750075]לא, מקומו במיטה שלי :@[/quote]
אין בכך סתירה.
אני יתן לך סתירה!
[quote=elbaz2008;750080]אני יתן לך סתירה![/quote]
אתה לא יכול לתת לי סתירה שתכאיב לי, כי במתמטיקה כפי שאני מכיר אותה היום אין סתירות. כל שאר הסתירות שאתה יכול לנסות לתת לי לא יכאיבו, כי אני במרחק מעל 5 קילומטר ממך.
[QUOTE=LordAbizi;750078]אין בכך סתירה.[/QUOTE]
בטח שיש.
אם מקומו במיטה שלי סימן שהוא שוכב איתי, ואם הוא שוכב איתי הוא צריך לשלם על קונדומים. אם הוא משלם על קונדומים הוא כנראה בעלב עבודה, ואם יש לו עבודה אז הוא הגבר ואני האישה. אם אני בתור האישה אומר לו לעשות משהו עליו לציית לי (כי יש לי ציצים). מכאן נובע שדודי צריך לציית לי ומקומו הוא בקבוצה שלי ובמיטה שלי.
:punch:תוכיח..
[quote=LordAbizi;750081]אתה לא יכול לתת לי סתירה שתכאיב לי, כי במתמטיקה כפי שאני מכיר אותה היום אין סתירות. כל שאר הסתירות שאתה יכול לנסות לתת לי לא יכאיבו, כי אני במרחק מעל 5 קילומטר ממך.[/quote]
מאיפה אתה יודע? אולי אתה והוא גרים באותו יישוב?
אולי הוא שכן שלי..
[quote=Stranger in a Strange Land;750083]בטח שיש.
אם מקומו במיטה שלי סימן שהוא שוכב איתי, ואם הוא שוכב איתי הוא צריך לשלם על קונדומים. אם הוא משלם על קונדומים הוא כנראה בעלב עבודה, ואם יש לו עבודה אז הוא הגבר ואני האישה. אם אני בתור האישה אומר לו לעשות משהו עליו לציית לי (כי יש לי ציצים). מכאן נובע שדודי צריך לציית לי ומקומו הוא בקבוצה שלי ובמיטה שלי.[/quote]
ואיך זה סותר את העובדה שהוא בקבוצה שלי?
שמעת פעם על חיתוך לא ריק של קבוצות?
@pokedex
אני גר בסירקוזה סיציליה במקום משכנו של ארכימדס האדיר, או לחילופין במושבה אביזייר שעל מאדים. בכל מקרה הוא נמצא במרחק העולה ממני ב-5 קילומטרים.
יו גם אני!
[quote=LordAbizi;750090]ואיך זה סותר את העובדה שהוא בקבוצה שלי?
@pokedex
אני גר בסירקוזה סיציליה במקום משכנו של ארכימדס האדיר, או לחילופין במושבה אביזייר שעל מאדים. בכל מקרה הוא נמצא במרחק העולה ממני ב-5 קילומטרים.[/quote]
יש אינטרנט במאדים?
ארור הנט סטיק הזה :@
[QUOTE=LordAbizi;750090]ואיך זה סותר את העובדה שהוא בקבוצה שלי?
@pokedex
אני גר בסירקוזה סיציליה במקום משכנו של ארכימדס האדיר, או לחילופין במושבה אביזייר שעל מאדים. בכל מקרה הוא נמצא במרחק העולה ממני ב-5 קילומטרים.[/QUOTE]
זה סותר כי אם אני אשתו של דודי הוא חייב לשנוא מתמטיקה כי ככה החלטתי