-
[QUOTE=KoDaK;1044244][U][B]
[U][B]עידן[/B][/U]
[B]"היא הלכה ליער--השחור..לפי מה שהבנתי לסדר כמה דברים.." ואז היא ניגשת לעבודתה והולכת לרפא את הפוקימונים של המאמנים. "הנה היער השחור זה שם.." אומר לך לאון ומצביע על דרך עפר שמובילה ליער.[/B]
[B]ומהצד השני אתה רואה אולם קרבות של פוקימונים ומאמנים.[/B]
[/B][/QUOTE]
''טוב לאון עדיף שלא נפריע לה בעיסוקיה מה אתה אומר שנלך לאולם קרבות פוקימונים הזה ונילחם קצת?'',
אומר ללאון להוט לקרב ואצא לכיוון האולם,
-
[quote=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue][B]*דירלינג התעלף את לא קראת? [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום משתמש במתק' חול אך זה לא משפיע על סקרמורי שעף ללמעלה, הוא לא מצליח ליצור מהירות (כשהוא יילמד הוא יילמד..) ודיטו מנצל את הרגע ומשתמש בניקור שוב ושוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא מעיף אותו אחורה ואת רואה שאייפום כבר מותש (לא מעולף אלה מותש..עייף מלנסות לנצח..)[/B][/COLOR][/quote]
אה! הבנתי! חשבתי שדירלינג נפלה והותשה, לא משנה, הבנתי.
---
"יפה, אייפום!" אומר לו. "וגם אתה מצוין, דיטו." אוסיף לדברי. "אייפום, נלחמת הרבה היום ואתה בטח מותש." אומר לו כשאראה את פצעיו ואת עיפותו. "בל, אני חושבת שנמשיך אם לא ראית פוקימון שאהבת." אומר לבל ואביט על דיטו. "ואתה, דיטו." אפנה אליו. "אתה רוצה להצטרף אלי?" אשאל. "אני פשוט לא רוצה לעייף את הפוקימונים שלי בקרב." אומר לו. "אתה יודע, אתה לא חייב להצטרף, רק אם אתה רוצה." אוסיף. "בל, אולי, אם יש לך אוכל לפוקימונים, אולי נערוך פיקניק?" אשאל אותה ואחכה לתשובה מבל ודיטו.
-
[QUOTE=KoDaK;1044078][U][COLOR=royalblue][B]
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*עוד לא זרקת על וורמפל פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע את רואה שטוגפי יוצא מהפוכדור שלו ולא רוצה לחזור..את מבינה שהוא לא רוצה להיות בפוכדור(כמו פיקצ'ו) ואת מחזירה את השאר וורמפל עומד עלייך כי אין לו פוכדור עדיין..רם אומר "יש לי עוד פוקימון..הנה..." והוא מראה לך פכדור צהוב.."רק שהוא עלול להיות מסוכן.." הוא אומר בחשש..[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/QUOTE]
אני זורקת על וורמפל פוקדור ומוציאה גם אתה האחרים
"טוגפי אתה רוצה להישאר בחוץ? אין בעיה!" אני אומרת ולוקחת אותו בידים
"נו תראה אותו אני והשאר כבר נסתדר איתו אם הוא יתפרע "
-
[U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][SIZE=4][COLOR=black]הפעם השקעתי בתגובותכם יותר מכרגיל ![/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=6]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE][/COLOR][/U][/I]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה רוצה שאני אשקיע ? אז תעשה במשחק משהו שדורש השקעה ! תשקיע תקבל תגובה מושקעת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תסתכל לדוגמא על נל..כל פעם היא עושה בין 3-4 שורות מלאות !
--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אממ..זה פוקימון מהמכון.." והיא זורקת את הפוכדור ויוצא ממנו:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דרגונייר ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/148_dragonair_front_norm.png[/IMG]) ארוך ואצילי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר "דרגו ! דרגו-נייר ! ! " לפתע לאירון יוצאת ואומרת שהיא רוצה קרב אבל אתה מחזיר אותך ואומר לה שעוד מעט..אתם הולכים למרכזס הפוקימונים,והאחות ג'ואי מקבלת אתכם בברכה ואז אתם מרפאים את הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] אתם הולכים לחפש את צוות O ואתה מסתכל סביבך ורואה פסל ענק של דיאלגה ועוד דחפור שבתוכו חייל עם הסמל של צוות O עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] ואיש ([IMG]http://www.israup.net/images/604b6bce6c36926ade1208c047c842d3.bmp[/IMG]) עם סטארמי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=121[/IMG]) עומד ליד הדחפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש רואה אותך ואומר לסטארמי שלו "אקדח מים על הצעירה הזאת ! " ומצביע על לולה שלא רואה אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]באותו הזמן החייל מוציא אלקטאבז ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=125[/IMG]) שמשחרר כדור חשמלי לעברך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]כזאת תגובה רצית ? [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=olive][U][I][B]אליס[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]סווידל קושר את פידג'י שלא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י משתחרר בעזרת בלימה חזקה ומשתמש במתקפת חול שמעוותת לארון וסווידל את הראייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]בינתיים ארון וסווידל לא יודעים מאין הוא בא הוא משתמש בבלימה כמה פעמים חזקות על סווידל שעף ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מנסה להשתמש על ארון אך הוא שם לב אליו בזמן ומשתמש בהתקשות ואז בבלימה כך ששניהם נפגעים אך ארון פחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] [/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]אתה תמיד יכול לשים פוקימונים כמה אצל הפרופסור... XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אתה לא תלכוד פוקימון ביער שלי רק בשביל כסף ! ! ! " אתה שומע קול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולפתע אתה רואה הקורווס ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=612[/IMG]) ענקי מולך שמשתמש בפעימת דרקון ומעיף לך את הפוכדור ושובר אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוצ'יינה נבהל ממך והולך לכיוון ההקורווס הענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה רואה לטיאס ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=380[/IMG]) קטן (יחסית לגודל שהוא אמור להיות..כלומר הוא גדול אבל קטן ביחס לגודלו הרגיל..) יורד מהשמיים וממנו יורד איש עם חלוק מעבדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא מדבר כמה זמן עם ההקורווס ואז זורק פוכדור על פוצ'יינה ותופס אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ניגש לעברך ואתה רואה שזה הפרופסור ! הוא שואל אותך "לי..לי..לי..אתה באמת ניסית לתפוס פוקימון ולנצל את העובדה שהוא מחבב אותך והוא זוהר בשביל כסף או כל דבר אחר ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][I][B]יוגי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו נראה בטוח בעצמו ויושב על אחד הסלעים הקרובים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו קצת חושש כי הייתרון פה הוא של מורקרוו אך זוכר שמתקפת הדלפק שלו עוצמתית עליו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו רץ בהתחלה לחימום מצד לצד ואז רץ לכיוון מורקרוו מורקרוו קם ועף למעלה וריולו מתבלבל ופוגע בסלע במקום במורקרוו,מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור,אתה מבין שזה המורקרוו החכם בקבוצה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]המורקרוו מאריך את מקורו ופוגע בריולו שעף אחורה אך ריולו החכם לפניי זה משתמש בדלפק ולכן לאחר מכן פוגע במורקרוו ושניהם עפים אחורה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[U][I][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך לכיוון אולם התחרויות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ונרשם לשם ולאון אומר שעדיף שהוא לא יילחם והוא ייצפה בך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]כשאתה נרשם לתחרות האישה אומרת לך "אנא תמלא את הפרטים הבאים:שם,פוקימון,שותף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]היא מסבירה לך "בשותף תבחר מספר מ1 ועד 10 ואתם תלחמו ביחד..המנצח מקבל פרס.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U][I][B]נל[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]דיטו רואה שאת מתחשבת בפוקימונים שלך ולפתע את רואה שהוא משתנה לצורתו האמיתית ואז לצ'אטוט והוא אומר "ממ..ממ..בסדר ! בסדר ! אני להיות ! אני להיות ! איתך ! איתך ! " והוא חוזר לצורתו הרגילה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ! (דיטו יודע כמובן..השתנות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן אורחות פיקניק ביחד ואוכלות שלפתע את רואה שדיטו מחזיק בפרי סגלגל ומוזר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=teal][U][I][B]נוקו[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]והשתחרר !
[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו עוד פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]רם מוציא את הפוקימון שלו ומהפוכדור יוצא באגון עצבני ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=371[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044078]
[U][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkorange][B]ליאנה אומרת "אל תדאג..תזכור שפתליל הוא רק תינוק..וגם מנטייק הוא רק..תינוקת ! ! ! " היא אומרת בבהלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הרגע שמתי לב שמנטייק הייא בת ולא בן..בגלל אחד מהסימנים על הגוף שלה..בכל מקרה אני כבר רואה שם את היציאה הנה היא כאן ! " ואתה רואה שלט ענק "העיר ליונלי"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מגניב, קרב המכון הראשון שלי הנה אני בדרך" אחשוב לעצמי.
"קדימה ליאנה כדי שנלך לעיר למרכז הפוקימונים" אגיד לליאנה והתקדם לכיוון השלט למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]
[B][COLOR=red]אתה תמיד יכול לשים פוקימונים כמה אצל הפרופסור... XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אתה לא תלכוד פוקימון ביער שלי רק בשביל כסף ! ! ! " אתה שומע קול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולפתע אתה רואה הקורווס ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=612[/IMG]) ענקי מולך שמשתמש בפעימת דרקון ומעיף לך את הפוכדור ושובר אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוצ'יינה נבהל ממך והולך לכיוון ההקורווס הענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה רואה לטיאס ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=380[/IMG]) קטן (יחסית לגודל שהוא אמור להיות..כלומר הוא גדול אבל קטן ביחס לגודלו הרגיל..) יורד מהשמיים וממנו יורד איש עם חלוק מעבדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא מדבר כמה זמן עם ההקורווס ואז זורק פוכדור על פוצ'יינה ותופס אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ניגש לעברך ואתה רואה שזה הפרופסור ! הוא שואל אותך "לי..לי..לי..אתה באמת ניסית לתפוס פוקימון ולנצל את העובדה שהוא מחבב אותך והוא זוהר בשביל כסף או כל דבר אחר ? "[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
שכחתי מזה לגמרי
----------------------------------
אני אומר להקרוס"אתה הרסת לי פוכדור ועכשיו אתה צריך לשלם על הפוכדור הזה הבנת אותי?". אני אומר לפרופסור"טוב כן תבין לא רציתי עוד פוקימון אופל אז רציתי למכור אותו.אז מה תעשה לי תאסור עלי להיות מאמן פוקימונים לעכד רק בשביל שתכנתי למכור פוקימון.מה תעשה אני רוצה לדע?.אני רק רוצה להגיד שזה לא יחזור על זה שוב מבטיח לך"
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=4][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][SIZE=4][COLOR=black]הפעם השקעתי בתגובותכם יותר מכרגיל ![/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=4]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE
[SIZE=4][COLOR=olive][U][I][B]אליס[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]סווידל קושר את פידג'י שלא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י משתחרר בעזרת בלימה חזקה ומשתמש במתקפת חול שמעוותת לארון וסווידל את הראייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]בינתיים ארון וסווידל לא יודעים מאין הוא בא הוא משתמש בבלימה כמה פעמים חזקות על סווידל שעף ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מנסה להשתמש על ארון אך הוא שם לב אליו בזמן ומשתמש בהתקשות ואז בבלימה כך ששניהם נפגעים אך ארון פחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] [/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/COLOR][/B][/QUOTE]
למה סווידל כזה חלש?
אני יודע שהוא מתחיל וזה, אבל עדיין...
ותעשה לי טובה, שאני כותב תגובה טקטית אז אל תעשה שבאופן קסום היא לא פועלת. כמו הרבה מאוד משחקים שעברתי...
רצית תגובה מושקעת? קיבלת
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מחזיר את סווידל לפוכדור.
ברגע שפידג'י מגיע אני אומר לארון להיתקשות, לזנק לכיוונו, ולהיתכווץ לכדור.
כתוצאה מזה הוא מכווץ לכדור וכל האיברים שלו צמודים, מה שיוצר סיטואציה של אבן.
אם פידג'י נכנס בו חזק מדי פידג'י חוטף מכה רצינית.
ברגע שארון מועף מההתנגשות אני אומר לו לרוץ בשיא המהירות ולראות עד כמה פידג'י נפגע מבחינת מהירות.
ושפידג'י יהיה קרוב מספיק אומר לו להתנגש בו ישירות
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=6]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE][/COLOR][/U][/I]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה רוצה שאני אשקיע ? אז תעשה במשחק משהו שדורש השקעה ! תשקיע תקבל תגובה מושקעת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תסתכל לדוגמא על נל..כל פעם היא עושה בין 3-4 שורות מלאות !
--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אממ..זה פוקימון מהמכון.." והיא זורקת את הפוכדור ויוצא ממנו:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דרגונייר ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/148_dragonair_front_norm.png[/IMG]) ארוך ואצילי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר "דרגו ! דרגו-נייר ! ! " לפתע לאירון יוצאת ואומרת שהיא רוצה קרב אבל אתה מחזיר אותך ואומר לה שעוד מעט..אתם הולכים למרכזס הפוקימונים,והאחות ג'ואי מקבלת אתכם בברכה ואז אתם מרפאים את הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] אתם הולכים לחפש את צוות O ואתה מסתכל סביבך ורואה פסל ענק של דיאלגה ועוד דחפור שבתוכו חייל עם הסמל של צוות O עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] ואיש ([IMG]http://www.israup.net/images/604b6bce6c36926ade1208c047c842d3.bmp[/IMG]) עם סטארמי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=121[/IMG]) עומד ליד הדחפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש רואה אותך ואומר לסטארמי שלו "אקדח מים על הצעירה הזאת ! " ומצביע על לולה שלא רואה אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]באותו הזמן החייל מוציא אלקטאבז ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=125[/IMG]) שמשחרר כדור חשמלי לעברך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]כזאת תגובה רצית ? [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"][SIZE="2"]ברור!
------------------------
'אוי זה לא טוב אבל כדי להוציא את אקסאדריל'אחושב לעצמי בחשש ואז אוציא את הפוקדור של אקסאדריל, אוציא אותו מהפוקדור שלו ואגיד לו:"תחסום את הכדור חשמלי ששולח אלקטאבז ואז תתקוף אותו באגרוף חול שיעלף אותו בגלל שהוא חשמל ואתה אדמה!ואם הוא לא מתעלף תשתמש בציפורני ברזל בכול הכוח שיש לך!אתה מסוגל אקסאדריל!".
תוך כדי כול הדברים אוציא את מרשטומפ ואגיד לו:"מרשטומפ תחסום את המתקפה של סטארמי כדי שלולה לא תיפצע קשות!אתה מסוגל לזה ואז תשתמש ביריית בוץ על המנהיג ועל סטארמי בכול הכוח שיש לך!אתה מסוגל לזה מרשטומפ!"[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[U][I][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך לכיוון אולם התחרויות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ונרשם לשם ולאון אומר שעדיף שהוא לא יילחם והוא ייצפה בך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]כשאתה נרשם לתחרות האישה אומרת לך "אנא תמלא את הפרטים הבאים:שם,פוקימון,שותף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]היא מסבירה לך "בשותף תבחר מספר מ1 ועד 10 ואתם תלחמו ביחד..המנצח מקבל פרס.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
*אל תדאג אני תמיד משקיע חחחח :wink::big_wink:
-----------------------
''אוקי'',אומר לאישה להוט לקרב ואשב למלות את הטופס,
'שם:עידן ברק
פוקימון:דרומקה
שותף:3',
לאחר שאגמור למלות את הטופס אמסור לאישה אותו בהתלהבות רבה ואומר לדרומקה,
''דרומקה אתה מוכן אנחנו הולכים לתת את כל מה שיש לנו בקרב הזה אוקי!''.
-
[quote]יוגי
מורקרוו נראה בטוח בעצמו ויושב על אחד הסלעים הקרובים.
ריולו קצת חושש כי הייתרון פה הוא של מורקרוו אך זוכר שמתקפת הדלפק שלו עוצמתית עליו.
ריולו רץ בהתחלה לחימום מצד לצד ואז רץ לכיוון מורקרוו מורקרוו קם ועף למעלה וריולו מתבלבל ופוגע בסלע במקום במורקרוו,מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור,אתה מבין שזה המורקרוו החכם בקבוצה.
המורקרוו מאריך את מקורו ופוגע בריולו שעף אחורה אך ריולו החכם לפניי זה משתמש בדלפק ולכן לאחר מכן פוגע במורקרוו ושניהם עפים אחורה.
מה תעשה? [/quote]
"טוב ריולו!" אומר לריולו בשמחה "התקפה טובה!תשתמש עכשיו בהתקפה מהירה!" ובמוחי אתכנן איך להביס את המרקרוו.
-
[quote=KoDaK;1044492][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U][I][B]נל[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]דיטו רואה שאת מתחשבת בפוקימונים שלך ולפתע את רואה שהוא משתנה לצורתו האמיתית ואז לצ'אטוט והוא אומר "ממ..ממ..בסדר ! בסדר ! אני להיות ! אני להיות ! איתך ! איתך ! " והוא חוזר לצורתו הרגילה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ! (דיטו יודע כמובן..השתנות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן אורחות פיקניק ביחד ואוכלות שלפתע את רואה שדיטו מחזיק בפרי סגלגל ומוזר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/quote]
"דיטו, מה זה שם, ביד שלך, חמוד?" אשאל אותו ואנסה לראות את הפרי יותר מקרוב. אחרי שאבדוק את הפרי ומה הוא, אבקש מדיטו להראות לי לאיזה פוקימונים הוא יכול להשתנות. "דיטו, אתה יודע להשתמש בעוד שינויי צורה? להפוך לעוד פוקימונים? אם כן, תראה לי בבקשה, טוב?" אומר לו בידידות ואוסיף: "אוי! שכחתי להציג את עצמי! קוראים לי נל וזאת בל, חברה שלי." אומר ואצביע על בל. "תכיר, זאת דירלינג..." אומר ואוציא אותה ומיד אכניס כי היא פצועה. "וזה.. אייפום..." אומר לדיטו ואוציא את אייפום ואציע להם לנוח או לשחק בזמן שנסתכל על המפה(אני ובל.)
-
[I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=darkorange]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שלפתע אתה רואה ילד קטן בוכה , אתה ניגש אליו ושואל אותו למה הוא בוכה והוא אומר "איבדתי את רוזליה שלי ! תעזור לי בבקשה ! " והוא ממשיך לבכות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הקורווס אומר "זו לא בעיה..קח.." והוהא מגיש לך פוכדור חדש..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אני השומר של היער ! אני לא אתן לך לפגוע באף אחד.." הקורווס אומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפרופ' אומר לך "יופי..העיקר שהבנת את המסר.." והוא הולך משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקורווס הולך גם הוא לדרכו אבל אתה יודע שהוא מסתכל עליך ואתה ממשיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה מבחין בניצוץ של אש מגיע מהצד.[/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=olive]סווידל לא כזה חלש..פשוט :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*כנראה הוא מוטש עוד ממקודם מחיוו ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אולי הוא רק תינוק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*פידג'י התקיף אותו בכמה מתקפות בלימה שחזקות עליו..חוץ מזה שהוא העיף אותו על אבנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אקון מתקפל ויוצר סוג של אבן, הוא עולה על אחת מהאבנים ו'מחליק' לכיוון פידג'י .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י המופתע לא יודע מה זה ונופל מההתנגשות.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=olive]ארון למד[/COLOR] [COLOR=navy]החלקת סלע ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=olive]הוא פוגע בו שוב ושוב עם החלקת סלע .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י נופל ולא יכול להילחם עוד.[/COLOR][/B]
[U][I][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[COLOR=blue][B]אקסדריל לא נפגע כלל מכדור החשמל ומשתמש באגרוף חול , אלקטאבז משחרר גם אגרוף עם ניצוצות קרח..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ אתה רואה שאלקטאבז עף אחורה אך עומד ואילו ידיו של אקסדריל קפואות והוא לא יכול לעשות כלום איתן..הוא מנסה ציפורני ברזל אך נכשל ואלקטאבז משתמש בעוד אגרוף קרח שפוגע בו חזק..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מרשטומפ מגן על לולה אבל מהר מאוד היא אומרת "זוז מרשטומפ..כלומר תודה ! אבל עכשיו אני אגן אליכם ! אקסיו דרגונייר לקרב ! " והיא מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אקסיו זעם דרקון ! דרגונייר שערוריה (outrage) ! אקסיו גם אתה ! אני יודעת שאתה תצליח ! " והיא זורקת לאקסיו ניב דרקון שכנראה היה בחבילה ושניהם משתמשים בשערוריה שמעלפת את אלקטאבז ופפוגעת קשה בסטארמי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הדחפורים עוצרים לרגע ואתה רואה שהם מצליחים להוציא משם את כדור הפנינה מרשטומפ ממשתמש בסילון אקווה בשביל לתפוס את הכדור אך הם תופסים אותו בכלוב , אקסדריל מנסה לשבור את הכלוב ולא מצליח .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע דרגונייר מצליח להשתחל ולגנוב את כדור היהלום ! הוא נותן לך אותו ! המפקד אומר "תן את הכדור או שתתכונן לביי ביי ממרשטומפ..ובלי צעדים נוספים ! ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]השקעה ? התגובה הזו רק השקעה ! ! [/B][/COLOR]
[I][U][SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=sienna]האישה נותנת לך מספר ואומרת "אתה מספר 9 ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ניגש לאולם ומחייך אל לאון שעומד בקהל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע ניגש אליך נער עם שיער שחור קצר מכנסיים שחורות וחולצה בצבע אדום עם סימנים שחורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"היי אתה ! אתה מספר 9 ? אם כן זאת אומרת שאני איתך..אני מספר 3...אני פרד.." ואתה רואה שלידו עומד זבסטריקה זוהר ענקי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=523&shiny=1&f2=1[/IMG]) "אז גם לך יש זוהר..אה ?.." הוא אומר בעודו מסתכל על הדרומקה שלך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][I][B]יוגי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו משתמש שוב במתקפה מהירה ומורקרוו מגיב בניקור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]רגע לפניי שהם מתנגשים ריולו קופץ ומכוון את מורקרוו לכיוון האדמה, מורקרוו מתרסק והוא משתמש נגדו במתקפה מהירה שפוגעת במורקרוו, כתוצאה מכך הוא מתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]1;0 לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=teal][U][I]נל[/I][/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שזה פרי שנותן אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו לוקח לך לשנייה את הפוכדורים ומוציא את דילרינג ואייפום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא משתנה לאייפום ומרסק את הפרי ונותן להם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שהם כבר מרגישים טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו משתנה ל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אייפום,סקרמורי,אקנס,דירלינג,קקניאה,דקלט (הוא לא יכול להחליף באמצע שהוא כבר מוחלף כלומר.. אם הוא עכשיו סקרמורי הוא לא יכול להחליף באמצע הקרב לאייפום..אבל הוא מתחלף רק אם הוא זוכר איך הם נראים..ואם הוא רואה הרבה זה לא אומר שהוא יכול להשתנות לכולם..)[/COLOR][/B]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B] [/COLOR]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
ריולו משתמש שוב במתקפה מהירה ומורקרוו מגיב בניקור.
רגע לפניי שהם מתנגשים ריולו קופץ ומכוון את מורקרוו לכיוון האדמה, מורקרוו מתרסק והוא משתמש נגדו במתקפה מהירה שפוגעת במורקרוו, כתוצאה מכך הוא מתעלף.
1;0 לך
מה תעשה?[/quote]
"ריולו-חזור!" אומר ואחזיר את ריולו לפוכדור.
לאחר מכן אוציא את בוויזל ואפקוד עליו להשתמש בבום על קולי על מארקרוו.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594[U][I][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[COLOR=blue][B]אקסדריל לא נפגע כלל מכדור החשמל ומשתמש באגרוף חול , אלקטאבז משחרר גם אגרוף עם ניצוצות קרח..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ אתה רואה שאלקטאבז עף אחורה אך עומד ואילו ידיו של אקסדריל קפואות והוא לא יכול לעשות כלום איתן..הוא מנסה ציפורני ברזל אך נכשל ואלקטאבז משתמש בעוד אגרוף קרח שפוגע בו חזק..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מרשטומפ מגן על לולה אבל מהר מאוד היא אומרת "זוז מרשטומפ..כלומר תודה ! אבל עכשיו אני אגן אליכם ! אקסיו דרגונייר לקרב ! " והיא מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אקסיו זעם דרקון ! דרגונייר שערוריה (outrage) ! אקסיו גם אתה ! אני יודעת שאתה תצליח ! " והיא זורקת לאקסיו ניב דרקון שכנראה היה בחבילה ושניהם משתמשים בשערוריה שמעלפת את אלקטאבז ופפוגעת קשה בסטארמי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הדחפורים עוצרים לרגע ואתה רואה שהם מצליחים להוציא משם את כדור הפנינה מרשטומפ ממשתמש בסילון אקווה בשביל לתפוס את הכדור אך הם תופסים אותו בכלוב , אקסדריל מנסה לשבור את הכלוב ולא מצליח .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע דרגונייר מצליח להשתחל ולגנוב את כדור היהלום ! הוא נותן לך אותו ! המפקד אומר "תן את הכדור או שתתכונן לביי ביי ממרשטומפ..ובלי צעדים נוספים ! ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]השקעה ? התגובה הזו רק השקעה ! ! [/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"לולה מה לעשות?"אשאל את לולה בלחץ ואז אלך למפקד, אחכה שהוא יתן לי את מרשטומפ ואז אתן לו את הכדור.
-
[QUOTE=KoDaK;1043361]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]תזכור..אם אתה רוצה מאובן לך לחנות העיר כבר עכשיו ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]כמה שאלות...בבקשה תתרכז בפחות שאלות כדי שזה יהיה יותר מובן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ובבקשה גם אל תעשה רווח בין כל שורה ושורה כי זה מבלבל :[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=sienna]לא ככה[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]ותראה פרופסור,גם אני וגם דנה תפסנו קומבי,ואנחנו עומדים להחליף,נכון דנה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]חוץ מזה,אני צריך לקנות מרפא שיהיה לי תמיד עם מאנצ'י שהוא לא יתעלף כמו הפעם,וגם אוכל.כל האוכל נהרס לנו.[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=sienna]ככה [/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]ותראה פרופסור,גם אני וגם דנה תפסנו קומבי,ואנחנו עומדים להחליף,נכון דנה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]חוץ מזה,אני צריך לקנות מרפא שיהיה לי תמיד עם מאנצ'י שהוא לא יתעלף כמו הפעם,וגם אוכל.כל האוכל נהרס לנו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מבין ? בסדר ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' אומר "מה פתאום ? אני יוצא כל הזמן החוצה לבדוק פוקימונים.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה עונה "כן..אנחנו נחליף.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' עונה "רוצים להחליף במעבדה שלי ? יש לי שם מכונת החלפות .. "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והוא ממשיך "צוות O..מצטער..אני יודע אך אני לא רוצה לסבך אתכם..אני רק אומר לכם שהם רוצים לחבר את היבשות ולעורר את האגדיים-קדמוניים..לאחר מכן הם..הם יעירו את סטאלייף בזכותם ויגרמו להרס רב..והשמדת היקום..הם מנסים להיעזר באגדיים האחרים כמו פאלקיה,דיאלגה,גירטינה,ארכאוס ועוד..ויכול להיות שהם כבר תפסו כמה.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
קיבלתי
אני לא מאמין שפיספסתי את התגובה המשוקעת:P
אבל אני תמיד מנסה להשקיע בכל מקרה אז בקטנהXDD
השמדת היקום?מה זה יתן להם פרופסור,הם ימותו גם כן בתהליך,לא ככה?
בכל מקרה אני לא אתן להם להתעסק עם היקום שאני כל כך אוהב,אני אגן עליו.
ובכל מקרה לתפוס אגדיים זה לא רע בכלל,ג'יראטינה הוא למשל מישהו שאני אשמח לקבל כחבר צוות-נכון מאנצ'י?
דוק' אנחנו נשמח להחליף במעבדה שלך,אבל קודם אני רוצה לקפוץ לחנות(בשביל באיוונט)ולקנות למאנצ'י מרפאים.
בכל מקרה,אם יש לך מידע על צוות O אני מבקש ממך לשלוח לי,הם באמת עלו לי על העצבים עם מה שהם גרמו למאנצ'י
תודה דוק'